AND SO IT BEGINS!
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Re: AND SO IT BEGINS!
Ka-52 and Mi-8AMTSh helicopters flying through Vyshgorod north of Kyiv. https://t.co/xREcZkwP9T pic.twitter.com/b7zcDa0gLy
— Rob Lee (@RALee85) February 24, 2022
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Ukrainian Army: About 50 Russians were killed and 6 aircraft destroyed in eastern Ukraine
Kao što vidite sve ide po mom vojnom planu.RayMabus wrote:Re: Premijer Bavarske: Rusija nije neprijatelj Europi
by RayMabus Sun 23 Jan - 11:01
Čekamo napad.
U mom vojnom taboru je koncert.
Ponavljam opet datum je 23.01.2022 moji postovi na temi :
Premijer Bavarske: Rusija nije neprijatelj Europi
Ljudi opustite se.
U mom vojnom taboru je koncert.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
RayMabus wrote:Evo da ne misliš da te ja lažem postavit ću ti sad red svojih postova a datum je 23.01.2022 godine a na temi :RayMabus wrote:Ma ne pratin ti ja ovo puno. Jebe se mene. Meni bitno Vučica išamarat.mutava baštarda wrote:Imam rade priko glave, a ovde sukob koji bi volio popratiti.
Možda da netko otvori temu sa raw updatima bez komentara...
Longi?
Ja sam već prije mjesec dana opisa svoj vojni plan za Ukrajinu i da ću ja sjest na uzvisinu u Karpatima i gledat kako se ovi istočno rokaju između sebe a ako krenu prema Bijeloj Hrvatskoj morat će se penjat na brda a ja ih od gore čekam.
Šta se mene osobno tiče ovo je sve do sada kako sam ja vidio tu bitku.
Premijer Bavarske: Rusija nije neprijatelj Europi
--
by RayMabus Sun 23 Jan - 9:50
Ne postoji izlika da Rusija pod Putinom krene vojno na Ukrajinu. Sve su to izlike za napad ako krene.
Ja sam namjerno sebe postavio na Karpate. Otvorio sam mu prostor za napad.
Procjenjujem koliko je glup.
2014-04-11
Russian Ka-52 shot down in Hostomel from up close. You can clearly see the 'Belarusian' V marking. One of the pilots has been taken prisoner. pic.twitter.com/EymYhnohoe
— Tadeusz Giczan :flag_ua: (@TadeuszGiczan) February 24, 2022
2018-04-10
kako nema otpora, pa već je stotine ukrajinskih vojnika i civila poginulo, zašto su poginuli ako se nisu odupirali...kic wrote:michaellcmacha wrote:gle kic možeš ti mene i trajno banirat, ja stojim iza svake izgovorene ili napisane riječi... svatko tko podržava čin agresije rusije na ukrajinu koja ima tendenciju da pretvori to u svjetski sukob u koji će biti uključena i hrvatska je moj smrtni neprijatelj i to je to... vi ste neviđeno inertni i očito nesposobni iščitati daljni razvoj situacije... jebote jeste li svjesni da je hrvatska jedan od ruskih ciljeva u slučaju širenja eskalacije... ako vas zanima ja vam sad u ovom trenutku mogu reći koje lokacije će biti gađane u tom slučaju...kic wrote:
dobro miha, nemojmo sad prijetiti drugim ljudima ovdje..
necu te banirati, samo govorim da ljudi imaju pravo govoriti sto god misle, i da je bolje tako, jer je jasni onda tko je kakav
ovo je neupitno agresija, ali isto zar nije pitanje: ako nema otpora, koliko je to agresija zapravo? jbg
2015-08-08
darth_vader likes this post
Ukraine: Russian military forces made a breakthrough in the Kyiv region.
— Amichai Stein (@AmichaiStein1) February 24, 2022
In the Kyiv region, Russian troops broke through the state border
2018-04-10
Zato što kad krineš u akciju na drugu zemlju, nećeš prvo preći granicu da vidiš hoće li oni zapucati ili neće, neg prvo preventivno pokreneš paljbu, pa tek onda prelaziš granicu i gledaš kak će te dočekati.michaellcmacha wrote:kako nema otpora, pa već je stotine ukrajinskih vojnika i civila poginulo, zašto su poginuli ako se nisu odupirali...kic wrote:michaellcmacha wrote:
gle kic možeš ti mene i trajno banirat, ja stojim iza svake izgovorene ili napisane riječi... svatko tko podržava čin agresije rusije na ukrajinu koja ima tendenciju da pretvori to u svjetski sukob u koji će biti uključena i hrvatska je moj smrtni neprijatelj i to je to... vi ste neviđeno inertni i očito nesposobni iščitati daljni razvoj situacije... jebote jeste li svjesni da je hrvatska jedan od ruskih ciljeva u slučaju širenja eskalacije... ako vas zanima ja vam sad u ovom trenutku mogu reći koje lokacije će biti gađane u tom slučaju...
necu te banirati, samo govorim da ljudi imaju pravo govoriti sto god misle, i da je bolje tako, jer je jasni onda tko je kakav
ovo je neupitno agresija, ali isto zar nije pitanje: ako nema otpora, koliko je to agresija zapravo? jbg
#Ukraine: Russian helicopters assaulting the Gostomel Airport in Kyiv under fire from what appears to be Ukrainian MANPADS.
— POPULAR FRONT (@PopularFront_) February 24, 2022
(via @KyleJGlen) pic.twitter.com/V01T5S2sEz
Ima tu poteškoća, ni da nima
Putin je zagrizao udicu. Upali su u kašetu brokava. Spušta se noć.Ringo10 wrote:Ma sve su to price. Ko zna sta se dogadja
2014-04-11
michaellcmacha wrote:kako nema otpora, pa već je stotine ukrajinskih vojnika i civila poginulo, zašto su poginuli ako se nisu odupirali...kic wrote:
Sutra će ovako Italija nas, ovo je jednostavno nedopustivo ponašanje u međunarodnim odnosima.
2018-04-10
kic, darth_vader and Noor like this post
Ukraine An 26 shot down pic.twitter.com/OMTMOek8ij
— ZOKA (@200_zoka) February 24, 2022
AlfaOmega wrote:
Ima tu poteškoća, ni da nima
Klasično Ruska kalkulacija rizika i prihvatljivih gubitaka.
Vidi se da još uvijek postoje i određeni problemi.
2018-04-10
michaellcmacha wrote:kako nema otpora, pa već je stotine ukrajinskih vojnika i civila poginulo, zašto su poginuli ako se nisu odupirali...kic wrote:michaellcmacha wrote:gle kic možeš ti mene i trajno banirat, ja stojim iza svake izgovorene ili napisane riječi... svatko tko podržava čin agresije rusije na ukrajinu koja ima tendenciju da pretvori to u svjetski sukob u koji će biti uključena i hrvatska je moj smrtni neprijatelj i to je to... vi ste neviđeno inertni i očito nesposobni iščitati daljni razvoj situacije... jebote jeste li svjesni da je hrvatska jedan od ruskih ciljeva u slučaju širenja eskalacije... ako vas zanima ja vam sad u ovom trenutku mogu reći koje lokacije će biti gađane u tom slučaju...kic wrote:
dobro miha, nemojmo sad prijetiti drugim ljudima ovdje..
dolaze izvjestaji sad, ali u pol dana da im uzmu pola zemlje je ono, blitzkrieg teski
Russian equipment made a breakthrough in the Zhytomyr region from the territory of Belarus, border service of Ukraine reports. pic.twitter.com/HBZHt1UcrQ
— MotolkoHelp (@MotolkoHelp) February 24, 2022
2018-04-10
Ruske snage se nalaze na 10 do 15 minuta vožnje do Kijeva. Ulice Kijeva prazane. Vojska pokušava uspostaviti crte obrane u i oko grada.
Na žalost Ukrajinaca sad se pokazuje sva beskorisnost Javelina,NLAWa,Stingera,Bayraktara i sl. Jer kad nemaš slojevitu PZO i zračne snage a suočen si s protivnikom tko sve to ima onda ti pomoći nema. Ukrajinske snage su izložene,doslovno, zračnim napadima,raketnim napadima i jakom topničko raketnim udarima prije nego se uopće pojave ruski tenkovi i oklopna vozila.
According to local reports at this moment the situation has calmed down near Kharkiv an also near Volnovakha. The attacks in those area were repelled for now.
— Gregor Martin (@Guderian_Xaba) February 24, 2022
kic wrote:
dolaze izvjestaji sad, ali u pol dana da im uzmu pola zemlje je ono, blitzkrieg teski
Operacija ima luđački tempo.
2018-04-10
AlfaOmega wrote:Et, nezz jel rano, ali izgleda da se mere reći da su Ukri dobili prvu rundu kod Kharkiva.According to local reports at this moment the situation has calmed down near Kharkiv an also near Volnovakha. The attacks in those area were repelled for now.
— Gregor Martin (@Guderian_Xaba) February 24, 2022
Dobro utvrđena i pripremljena obrana.
Problem su ovi proboji na jugu, oko Kijeva, Žitomira...
2018-04-10
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
» America Ready For Martial Law! Looting Begins, Panic Buying Of Ammo 2020 Economic Collapse