ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AND SO IT BEGINS!

Page 10 of 50 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50  Next

Go down

AND SO IT BEGINS! - Page 10 Empty Re: AND SO IT BEGINS!

Post by kic 24/2/2022, 09:29

Šandor Winnetou wrote:
kic wrote:
zamislimo naš rat gdje čedama od 92" nije nametnut no-fly zone

iovako je bilo tesko

tko ce rusima to nametnuti, nitko.
Do tada smo im skršili preko 50 zrakoplova i otupili napadačku oštricu tako da to no fly i nije imao nekog smisla. Uostalom nametnuli su im to tek nakon što su spičkali UNov helikopter i pobili UNove promatrače u njemu.

u pravu si

ali evo, samo kazem, meni to prvo upada u oko, prevelika prevega je u tome po meni..

da su čede mogli uzlijetati dalje iz srbije i rokati po nama, ko što rusi mogu jel, uh..

kic
Admin

2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by vuksadinare 24/2/2022, 09:31

citam Suljo bi se nekako izvukao iz putlerovog zagrljaja ali dacic,vulin i ekipa mu neformalno salju poruku 'njet.mi sa rusijom rusija sa nama'
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by kic 24/2/2022, 10:16

moguc je raspad nato-a, i stvaranje eu vojske..

bo
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by kic 24/2/2022, 10:20

AND SO IT BEGINS! - Page 10 20220227
AND SO IT BEGINS! - Page 10 20220228
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by omni 24/2/2022, 10:26

kic wrote:
moguc je raspad nato-a, i stvaranje eu vojske..

bo
Prekasno. Jos poslije drugoga svjetskoga rata se trebalo teziti tomu, kamo srece i daleko prije, plus graditi nuklearke i energetski se osamostaliti, nabaviti veliki arsenal nuklearnog oruzja i stati na glavu anglosaksonsko azijskoj zmiji. No Europa je opterecena povijescu, kulturoloskim razlikama, medjusobnim ratovima i Britancima.
omni
omni

Male
2014-04-12

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 24/2/2022, 10:43

AlfaOmega wrote:
michaellcmacha wrote:potpuno su mi nejasni ti likovi... komentiraju navijački rat u kojem će biti ogroman broj žrtava, potpuno nesvjesni da njihovo navijanje da agresor poubija što više ukrajinaca ne može proći nekažnjeno... ekipa aj se malo odite umiti hladnom vodom... dok rusi dođu oslobađati vas u fašističkoj hrvatskoj mnogima od vas to bude malo ili čak i manje od tog značilo... već danas tokom dana nekima od vas bi službe mogle pokucati na vrata...
Rusi su dobri ljudi. Ruskinje još bolje žene. Naj se plašiti. Pa ni Ukri se nisu toliko pripali
ima tu ljudi koji me poznaju pa mogu reći da li sam ja plašljive prirode... ako do sada nije, al sada bi nekima od vas uistinu moglo prisjesti to. jedan od vas nek se slobodno prepozna u ovom što sam napisao.... ako vas se bude išlo locirati, a ja ne sumnjam da hoće, on nek računa da će među prvima biti lociran, pa će se pitati što mu je trebalo da glumi rusofilnog majmuna...ponovit ću vi pojedini niste svjesni u kojem smjeru ovo ide, pogotovo ako se dogodi da vlast u hrvatskoj krahira ovih dana... što nije isključeno...
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Noor likes this post

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 24/2/2022, 11:02

Šandor Winnetou wrote:Evo gledam tv snimke iz kijeva, rusko smeće tuče raketama po civilnim četvrtima
pa kak, alfa i ovaj idiot iz australije cijelo vrijeme objašnjavaju kako se tuče samo civilne ciljeve.... jutros je čovjek poginuo na biciklu idući po kruh, samo je potkoljenica sa tenisicom ostala od njega...
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 24/2/2022, 11:04

michaellcmacha wrote:
Šandor Winnetou wrote:Evo gledam tv snimke iz kijeva, rusko smeće tuče raketama po civilnim četvrtima
pa kak, alfa i ovaj idiot iz australije cijelo vrijeme objašnjavaju kako se tuče samo civilne ciljeve.... jutros je čovjek poginuo na biciklu idući po kruh, samo je potkoljenica sa tenisicom ostala od njega...
ruska humanost na djelu i još veća glupost dotične dvojice

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by Hektorović 24/2/2022, 11:07

michaellcmacha wrote:

Duboko u unutarnjosti Ukrajine

AND SO IT BEGINS! - Page 10 FMWoeL0XIAAL5Hb?format=jpg&name=large

Zračni napad ili krstareće rakete
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 24/2/2022, 11:10

kic wrote:
laik sam, ali Ukri ostaju bez zrakoplovstva, i Rusi će dominirati zračnim prostorom, Nato tu neće ulaziti..

ovo je game over.
ukrajinci su morali ukalkulirati da će im vojne baze i aerodromi biti uništeni... to je bilo za očekivati... pokretna artiljerija, oklopna sredstva se mogu do određene mjere zakamuflirati, a pješaštvo se mora disperzirati skoro do razine voda, jer velike formacije vrlo teško mogu proći rusima ispod radara... ukrajinci imaju sasvim dovoljno i ljudi i sredstava za neki vid gerilske borbe koja treba imati za cilj, uništavanje što većeg broja ruskih vojnika, bez obzira na cijenu i broj stradalih ukrajinskih vojnika... za njih je ukoliko su voljni braniti svoju državu pod svaku cijenu bitno ne osvrtati se na gubitke nego forsirati nanošenje što je moguće veće štete rusima.... za te zadatke imaju oko 150 000 dragovoljaca koji su solidno opremljeni i motivirani, plus 200 000 vojnika... game over je ukoliko potpišu kapitulaciju, ukoliko se odluče boriti pod svaku cijenu, ne mogu izgubiti rat...

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

kic, Šandor Winnetou and niels like this post

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 24/2/2022, 11:12

Šandor Winnetou wrote:
michaellcmacha wrote:
u svakom slučaju očekujem od ove dvojice pročetnika i od stanojka četnika nešto tipa da su ukre sami sebe izbombardirali da bi svalili krivicu na jadne i poštene osloboditelje. Tako smo mi izrokali dubrovnik i vukovar a po istoj špranci djeluje i ovaj ruski govnar putler i njegova govnarska svita

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by crvenkasti 24/2/2022, 11:13

šta opet u blajburg?
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 24/2/2022, 11:19

Šandor Winnetou wrote:
Šandor Winnetou wrote:
michaellcmacha wrote:
u svakom slučaju očekujem od ove dvojice pročetnika i od stanojka četnika nešto tipa da su ukre sami sebe izbombardirali da bi svalili krivicu na jadne i poštene osloboditelje. Tako smo mi izrokali dubrovnik i vukovar a po istoj špranci djeluje i ovaj ruski govnar putler i njegova govnarska svita
ja samo znam da ću, ukoliko hrvatska kojim slučajem bude napadnuta u okviru ovog sukoba od bilo koga, ja osobno za neke ljude biti smrtna opasnost... nek se sjete mojih riječi od prije nekoliko godina, što će biti, ako dođe do takvog scenarija...
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by niels 24/2/2022, 11:29

Pa svakome normalnome mora biti žao Ukrajine i ponajviše ukrajinskih  civila.

Putin je izvršio agresiju na susjednu zemlju, i lagao je i ismijavao izvješća da neće, skupa sa svojim oligarsima.

Zašto? Pa zato jer su moćni, pa im se hoće. Naročito nama u Hrvatskoj ova priča zvuči poznato, isti modus.

Nisam uoči konfrontacije imao nikakvog favorita, ali danas mogu reći s 100-postotnom sigurnošću tko je kakav.

Primjećujem i da se naš Predsjednik s karakterom ne javlja danima, a nije da nedostaje tema…ali njegova borbenost naglo zamre pred pravim ratom.
niels
niels

Male
2021-04-26

darth_vader and Šandor Winnetou like this post

Back to top Go down

Post by jastreb 24/2/2022, 11:29

michaellcmacha wrote:
Šandor Winnetou wrote:
Šandor Winnetou wrote:
ja samo znam da ću, ukoliko hrvatska kojim slučajem bude napadnuta u okviru ovog sukoba od bilo koga, ja osobno za neke ljude biti smrtna opasnost... nek se sjete mojih riječi od prije nekoliko godina, što će biti, ako dođe do takvog scenarija...
Ti si ponorel
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by niels 24/2/2022, 11:33

Ukrajinci čekaju ruski ulazak u zapadne dijelove Ukrajine i urbani rat.

Jedno je ispaljivati rakete, ali drugo je pokušati držati zemlju od 30 milijuna ljudi pod kontrolom.
niels
niels

Male
2021-04-26

Back to top Go down

Post by crvenkasti 24/2/2022, 11:34

michaellcmacha wrote:

Nek se čuva moj susjed Milan. Smrad četnički.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 24/2/2022, 11:35

niels wrote:Pa svakome normalnome mora biti žao Ukrajine i ponajviše ukrajinskih  civila.

Putin je izvršio agresiju na susjednu zemlju, i lagao je i ismijavao izvješća da neće, skupa sa svojim oligarsima.

Zašto? Pa zato jer su moćni, pa im se hoće. Naročito nama u Hrvatskoj ova priča zvuči poznato, isti modus.

Nisam uoči konfrontacije imao nikakvog favorita, ali danas mogu reći s 100-postotnom sigurnošću tko je kakav.

Primjećujem i da se naš Predsjednik s karakterom ne javlja danima, a nije da nedostaje tema…ali njegova borbenost naglo zamre pred pravim ratom.
:tu

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by crvenkasti 24/2/2022, 11:36

niels wrote:Ukrajinci čekaju ruski ulazak u zapadne dijelove Ukrajine i urbani rat.

Jedno je ispaljivati rakete, ali drugo je pokušati držati zemlju od 30 milijuna ljudi pod kontrolom.

Ukrajina ima 45 milijuna stanovnika, glupane.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Eroo 24/2/2022, 11:38

AND SO IT BEGINS! - Page 10 Screenshot-1718
https://twitter.com/EuromaidanPress
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Hektorović 24/2/2022, 11:40

Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 10 of 50 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics