ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Korona novosti i spoznaje

Page 32 of 40 Previous  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Next

Go down

Korona novosti i spoznaje - Page 32 Empty Re: Korona novosti i spoznaje

Post by Hektorović 2/5/2022, 15:39

Korona novosti i spoznaje - Page 32 220501205309-01-china-covid-disinfection-intl-hnk-exlarge-169

Workers in protective suits disinfect an area outside a barricaded community that was locked down for health monitoring after recent cases of Covid-19 were found in the area on March 28, in Beijing, China. 

Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by ljubo1212 2/5/2022, 15:40

red je da za kineski virus uvedemo i kineske mjere, sve 5
ljubo1212
ljubo1212

2015-08-02

Back to top Go down

Post by dijagram 2/5/2022, 15:41

Hektorović wrote:Korona novosti i spoznaje - Page 32 220501205309-01-china-covid-disinfection-intl-hnk-exlarge-169

Workers in protective suits disinfect an area outside a barricaded community that was locked down for health monitoring after recent cases of Covid-19 were found in the area on March 28, in Beijing, China. 
Istjerivaci duhova:)
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by Hektorović 2/5/2022, 15:41

AssadNaPodmornici wrote: ženi je pozlilo, otišla na hitnu, nisu je htjeli primiti jer je u RH bila "pandemija novinarske gripe" kao "opasno je", rekli joj - aj nije ti ništa, idi doma , popij brufen i naspavaj se, ona otišla, i ujutro se nije probudila, moj frend(poznanik više aj) je tako svoju mater našao mrtvu ujutro u krevetu.

naravno država je zakopala brže bolje bez obdukcije bez ičega.. pretpostavljaju da je umrla radi slijepog crijeva, što se moglo spasiti klasičnim brzim kiruškim zahvatom. dakle istinit događaj iz prve ruke.. pitaj boga koliko je takvih umrlo u kini.

Skoro 2 godine regularno zdravstvo skoro pa niti nije radilo. To jest maksimalno su ljenčarili. Posebno obiteljska medicina.

Sad imamo eksploziju raka u naprednim stupnjevima.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Hektorović 2/5/2022, 15:45

AssadNaPodmornici wrote:sve je više i prosvjeda i tučnjava između kineskih korona fašista i običnih kineza

samoubojstava ima na bacanje, ubiaju se mladi, zdravi kojima ionako ova prehlada ne bi baš ništa napravila osim maximalno par dana prehlade

Ovi što se bune vjerojatno će završiti na temeljitijem "burgijanju" dupeta.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 2/5/2022, 15:46

Hektorović wrote:
AssadNaPodmornici wrote: ženi je pozlilo, otišla na hitnu, nisu je htjeli primiti jer je u RH bila "pandemija novinarske gripe" kao "opasno je", rekli joj - aj nije ti ništa, idi doma , popij brufen i naspavaj se, ona otišla, i ujutro se nije probudila, moj frend(poznanik više aj) je tako svoju mater našao mrtvu ujutro u krevetu.

naravno država je zakopala brže bolje bez obdukcije bez ičega.. pretpostavljaju da je umrla radi slijepog crijeva, što se moglo spasiti klasičnim brzim kiruškim zahvatom. dakle istinit događaj iz prve ruke.. pitaj boga koliko je takvih umrlo u kini.

Skoro 2 godine regularno zdravstvo skoro pa niti nije radilo. To jest maksimalno su ljenčarili. Posebno obiteljska medicina.

Sad imamo eksploziju raka u naprednim stupnjevima.
da a bila je ona priča i mene su osobno napadali i na forumu i šire

"tko je protiv prisilnog lockdowna i zaključavanja u kineskom stilu" - taj želi pobiti ljude okolo

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Hektorović 2/5/2022, 15:46

Hektorović
Hektorović

2018-04-10

AssadNaPodmornici likes this post

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 2/5/2022, 15:49

Hektorović wrote:
bolesno na kvadrat. to je ta "erina" utopija kakav je on i slični bolesnici zagovarali u RH(index naprimjer jer njih sam jedino pratio, ali čuo sam od ostalih gotovo svi mediji, od slobodne, do tportala, jutarnjeg, "konzervatinog večernjeg" itd).

i pazi ovo su samoubojstva koja su uhvaćena kamerom. kineske vlasti pokušavaju hrpu toga cenzurirati i brisati, plus vjerojatno većina se ne snimi.. pitaj boga koliko se ljudi samo ubilo .. stavio sam gore linkove gdje već pronalaze neke koji su umrli od gladi

2018-06-14

Back to top Go down

Post by dijagram 2/5/2022, 15:53

Na jesen ce biti novi krug, pretpostavljam ludji i besmisleniji, fasistoidniji nego prosli.

Ucjene otkazima uz prisilu na cjepivo, kakvo god tada bilo, siguran sam da cemo dozivjeti nastavak.

Svakako ce se pokusati takvim metodama, a hoce li biti kriticne mase da to odjebe ili opet vise slijepih poslusnika budemo vidjeli.

Tipujem da ce biti vise poslusnika.
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by ljubo1212 2/5/2022, 15:56

smirit će se i ljudi i zdravstveni sustav
ljubo1212
ljubo1212

2015-08-02

Back to top Go down

Post by Hektorović 2/5/2022, 16:01

AssadNaPodmornici wrote:da a bila je ona priča i mene su osobno napadali i na forumu i šire

"tko je protiv prisilnog lockdowna i zaključavanja u kineskom stilu" - taj želi pobiti ljude okolo

Budimo odgovorni.

Korona novosti i spoznaje - Page 32 Merlin_171370650_6269cb3a-a64d-4c1a-9e00-67aba0d6d9e2-superJumbo

Korona novosti i spoznaje - Page 32 Katie+Toussaint+running+with+mask+2_945e6e14-3118-4f97-9136-d575ce763ccc-prv

Korona novosti i spoznaje - Page 32 Gabriella-clare-marino-ms6tf_QVeSQ-unsplash-1
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by ljubo1212 2/5/2022, 16:02

za trčanje na nasipu je capak izjavio da je rizično, ljudi duboko dišu i dalje izbacuju čestice, hebga
ljubo1212
ljubo1212

2015-08-02

Back to top Go down

Post by Hektorović 2/5/2022, 16:08

AssadNaPodmornici wrote:bolesno na kvadrat. to je ta "erina" utopija kakav je on i slični bolesnici zagovarali u RH(index naprimjer jer njih sam jedino pratio, ali čuo sam od ostalih gotovo svi mediji, od slobodne, do tportala, jutarnjeg, "konzervatinog večernjeg" itd).

i pazi ovo su samoubojstva koja su uhvaćena kamerom. kineske vlasti pokušavaju hrpu toga cenzurirati i brisati, plus vjerojatno većina se ne snimi.. pitaj boga koliko se ljudi samo ubilo .. stavio sam gore linkove gdje već pronalaze neke koji su umrli od gladi

Sjeti se samo 2020te kakvo je vrištanje bilo kontra Švedske
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 2/5/2022, 16:10

Hektorović wrote:
AssadNaPodmornici wrote:da a bila je ona priča i mene su osobno napadali i na forumu i šire

Budimo odgovorni.

Korona novosti i spoznaje - Page 32 Merlin_171370650_6269cb3a-a64d-4c1a-9e00-67aba0d6d9e2-superJumbo

Korona novosti i spoznaje - Page 32 Katie+Toussaint+running+with+mask+2_945e6e14-3118-4f97-9136-d575ce763ccc-prv

Korona novosti i spoznaje - Page 32 Gabriella-clare-marino-ms6tf_QVeSQ-unsplash-1
a gdje su one priče "šveđani ubijaju svoje starce štede na kisiku i daju im morif" - iako je ironično morfij skuplji od kisika.

e da izašli podaci, pazi ovo, švedska od EU zemalja ima jednu od najmanjih razina "viška smrtnosti". jer logično nisu lockdownom i mjerama pobili velik dio svoje populacije kao mi , ili kinezi ili ameri itd

2018-06-14

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 2/5/2022, 16:10

ljubo1212 wrote:za trčanje na nasipu je capak izjavio da je rizično, ljudi duboko dišu i dalje izbacuju čestice, hebga
došlo ti iz guzice u glavu a

2018-06-14

Back to top Go down

Post by dijagram 2/5/2022, 16:11

AssadNaPodmornici wrote:
Hektorović wrote:
bolesno na kvadrat. to je ta "erina" utopija kakav je on i slični bolesnici zagovarali u RH(index naprimjer jer njih sam jedino pratio, ali čuo sam od ostalih gotovo svi mediji, od slobodne, do tportala, jutarnjeg, "konzervatinog večernjeg" itd).

Kinezima nista ne vjerujem.

Ni kada su padali "od korone po cesti ko muhe" ni sad kad se samoubijaju skokovima bez padobrana.

Jebala ih korona da ih jebala.
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by ljubo1212 2/5/2022, 16:13

AssadNaPodmornici wrote:
ljubo1212 wrote:za trčanje na nasipu je capak izjavio da je rizično, ljudi duboko dišu i dalje izbacuju čestice, hebga
došlo ti iz guzice u glavu a
ne, ja sam isto starce 2x cijepio, kao i ti
ljubo1212
ljubo1212

2015-08-02

Back to top Go down

Post by Hektorović 2/5/2022, 16:17

dijagram wrote:Kinezima nista ne vjerujem.

Ni kada su padali "od korone po cesti ko muhe" ni sad kad se samoubijaju skokovima bez padobrana.

Pa padali su, od gladi, iz očaja.

Mediji snose ogromnu krivicu za širenje panike i usvajanje debilnih mjera...

https://www.vecernji.hr/vijesti/kao-iz-zombi-horora-ljudi-se-ruse-po-ulicama-hitna-pomoc-ih-sprema-u-posebne-tube-1374672

[size=47]Kao iz zombi-horora: Ljudi se ruše po ulicama, hitna pomoć ih sprema u posebne tube[/size]
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by dijagram 2/5/2022, 16:21

Hektorović wrote:
dijagram wrote:Kinezima nista ne vjerujem.

Pa padali su, od gladi, iz očaja.

Mediji snose ogromnu krivicu za širenje panike i usvajanje debilnih mjera...

https://www.vecernji.hr/vijesti/kao-iz-zombi-horora-ljudi-se-ruse-po-ulicama-hitna-pomoc-ih-sprema-u-posebne-tube-1374672

[size=47]Kao iz zombi-horora: Ljudi se ruše po ulicama, hitna pomoć ih sprema u posebne tube[/size]
Dobro, struka je rekla kako mediji trebaju, a i plenki im je rekao, takav je plan.

Sve u dobroj vjeri jer zna se da ima puno ravnozemljasa:)

Inace lijepo je sto su tenzije izmedju ravnozemljasa i covididiota popustile.

Na jesen opet zaostravanje:)
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 2/5/2022, 16:36

e da negdje sam čitao a možda kasnije pronađen link, da je u islandu registrirana eksplozija podbačaja
isto vremeno island je jedna od zemalja sa najvišim postotkom cijepljenih.
inače već sada izlaze radovi gdje ekipa koja se cijepila, žene u plodnoj dobi, značajno čečšće imaju podbačaje.
-----

2018-06-14

Back to top Go down

Post by dijagram 2/5/2022, 16:39

AssadNaPodmornici wrote:e da negdje sam čitao a možda kasnije pronađen link, da je u islandu registrirana eksplozija podbačaja  
isto vremeno island je jedna od zemalja sa najvišim postotkom cijepljenih.
inače već sada izlaze radovi gdje ekipa koja se cijepila, žene u plodnoj dobi, značajno čečšće imaju podbačaje.
-----
pobacaja
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

AssadNaPodmornici likes this post

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down