Korona novosti i spoznaje
Page 32 of 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Re: Korona novosti i spoznaje
Workers in protective suits disinfect an area outside a barricaded community that was locked down for health monitoring after recent cases of Covid-19 were found in the area on March 28, in Beijing, China.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
Istjerivaci duhova:)Hektorović wrote:
Workers in protective suits disinfect an area outside a barricaded community that was locked down for health monitoring after recent cases of Covid-19 were found in the area on March 28, in Beijing, China.
dijagram-
2015-08-09
AssadNaPodmornici wrote: ženi je pozlilo, otišla na hitnu, nisu je htjeli primiti jer je u RH bila "pandemija novinarske gripe" kao "opasno je", rekli joj - aj nije ti ništa, idi doma , popij brufen i naspavaj se, ona otišla, i ujutro se nije probudila, moj frend(poznanik više aj) je tako svoju mater našao mrtvu ujutro u krevetu.
naravno država je zakopala brže bolje bez obdukcije bez ičega.. pretpostavljaju da je umrla radi slijepog crijeva, što se moglo spasiti klasičnim brzim kiruškim zahvatom. dakle istinit događaj iz prve ruke.. pitaj boga koliko je takvih umrlo u kini.
Skoro 2 godine regularno zdravstvo skoro pa niti nije radilo. To jest maksimalno su ljenčarili. Posebno obiteljska medicina.
Sad imamo eksploziju raka u naprednim stupnjevima.
2018-04-10
AssadNaPodmornici wrote:sve je više i prosvjeda i tučnjava između kineskih korona fašista i običnih kineza
samoubojstava ima na bacanje, ubiaju se mladi, zdravi kojima ionako ova prehlada ne bi baš ništa napravila osim maximalno par dana prehlade
Ovi što se bune vjerojatno će završiti na temeljitijem "burgijanju" dupeta.
2018-04-10
da a bila je ona priča i mene su osobno napadali i na forumu i šireHektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote: ženi je pozlilo, otišla na hitnu, nisu je htjeli primiti jer je u RH bila "pandemija novinarske gripe" kao "opasno je", rekli joj - aj nije ti ništa, idi doma , popij brufen i naspavaj se, ona otišla, i ujutro se nije probudila, moj frend(poznanik više aj) je tako svoju mater našao mrtvu ujutro u krevetu.
naravno država je zakopala brže bolje bez obdukcije bez ičega.. pretpostavljaju da je umrla radi slijepog crijeva, što se moglo spasiti klasičnim brzim kiruškim zahvatom. dakle istinit događaj iz prve ruke.. pitaj boga koliko je takvih umrlo u kini.
Skoro 2 godine regularno zdravstvo skoro pa niti nije radilo. To jest maksimalno su ljenčarili. Posebno obiteljska medicina.
Sad imamo eksploziju raka u naprednim stupnjevima.
"tko je protiv prisilnog lockdowna i zaključavanja u kineskom stilu" - taj želi pobiti ljude okolo
For those who proudly say “I’m Left-leaning”, please watch the #Shanghai Covid lockdown videos.
— Abhijit Majumder (@abhijitmajumder) April 19, 2022
This is China. This is Communism. This is ‘compassion’.
And this is how people ultimately escape it:point_down_tone2: pic.twitter.com/f32OgW3aCw
2018-04-10
AssadNaPodmornici likes this post
bolesno na kvadrat. to je ta "erina" utopija kakav je on i slični bolesnici zagovarali u RH(index naprimjer jer njih sam jedino pratio, ali čuo sam od ostalih gotovo svi mediji, od slobodne, do tportala, jutarnjeg, "konzervatinog večernjeg" itd).Hektorović wrote:For those who proudly say “I’m Left-leaning”, please watch the #Shanghai Covid lockdown videos.
And this is how people ultimately escape it:point_down_tone2: pic.twitter.com/f32OgW3aCw
i pazi ovo su samoubojstva koja su uhvaćena kamerom. kineske vlasti pokušavaju hrpu toga cenzurirati i brisati, plus vjerojatno većina se ne snimi.. pitaj boga koliko se ljudi samo ubilo .. stavio sam gore linkove gdje već pronalaze neke koji su umrli od gladi
Ucjene otkazima uz prisilu na cjepivo, kakvo god tada bilo, siguran sam da cemo dozivjeti nastavak.
Svakako ce se pokusati takvim metodama, a hoce li biti kriticne mase da to odjebe ili opet vise slijepih poslusnika budemo vidjeli.
Tipujem da ce biti vise poslusnika.
dijagram-
2015-08-09
2015-08-02
AssadNaPodmornici wrote:da a bila je ona priča i mene su osobno napadali i na forumu i šire
"tko je protiv prisilnog lockdowna i zaključavanja u kineskom stilu" - taj želi pobiti ljude okolo
Budimo odgovorni.
2018-04-10
2015-08-02
AssadNaPodmornici wrote:bolesno na kvadrat. to je ta "erina" utopija kakav je on i slični bolesnici zagovarali u RH(index naprimjer jer njih sam jedino pratio, ali čuo sam od ostalih gotovo svi mediji, od slobodne, do tportala, jutarnjeg, "konzervatinog večernjeg" itd).
i pazi ovo su samoubojstva koja su uhvaćena kamerom. kineske vlasti pokušavaju hrpu toga cenzurirati i brisati, plus vjerojatno većina se ne snimi.. pitaj boga koliko se ljudi samo ubilo .. stavio sam gore linkove gdje već pronalaze neke koji su umrli od gladi
Sjeti se samo 2020te kakvo je vrištanje bilo kontra Švedske
2018-04-10
a gdje su one priče "šveđani ubijaju svoje starce štede na kisiku i daju im morif" - iako je ironično morfij skuplji od kisika.Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:da a bila je ona priča i mene su osobno napadali i na forumu i šire
Budimo odgovorni.
e da izašli podaci, pazi ovo, švedska od EU zemalja ima jednu od najmanjih razina "viška smrtnosti". jer logično nisu lockdownom i mjerama pobili velik dio svoje populacije kao mi , ili kinezi ili ameri itd
došlo ti iz guzice u glavu aljubo1212 wrote:za trčanje na nasipu je capak izjavio da je rizično, ljudi duboko dišu i dalje izbacuju čestice, hebga
Kinezima nista ne vjerujem.AssadNaPodmornici wrote:bolesno na kvadrat. to je ta "erina" utopija kakav je on i slični bolesnici zagovarali u RH(index naprimjer jer njih sam jedino pratio, ali čuo sam od ostalih gotovo svi mediji, od slobodne, do tportala, jutarnjeg, "konzervatinog večernjeg" itd).Hektorović wrote:For those who proudly say “I’m Left-leaning”, please watch the #Shanghai Covid lockdown videos.
Ni kada su padali "od korone po cesti ko muhe" ni sad kad se samoubijaju skokovima bez padobrana.
Jebala ih korona da ih jebala.
dijagram-
2015-08-09
ne, ja sam isto starce 2x cijepio, kao i tiAssadNaPodmornici wrote:došlo ti iz guzice u glavu aljubo1212 wrote:za trčanje na nasipu je capak izjavio da je rizično, ljudi duboko dišu i dalje izbacuju čestice, hebga
2015-08-02
dijagram wrote:Kinezima nista ne vjerujem.
Ni kada su padali "od korone po cesti ko muhe" ni sad kad se samoubijaju skokovima bez padobrana.
Pa padali su, od gladi, iz očaja.
Mediji snose ogromnu krivicu za širenje panike i usvajanje debilnih mjera...
https://www.vecernji.hr/vijesti/kao-iz-zombi-horora-ljudi-se-ruse-po-ulicama-hitna-pomoc-ih-sprema-u-posebne-tube-1374672
[size=47]Kao iz zombi-horora: Ljudi se ruše po ulicama, hitna pomoć ih sprema u posebne tube[/size]
2018-04-10
Dobro, struka je rekla kako mediji trebaju, a i plenki im je rekao, takav je plan.Hektorović wrote:dijagram wrote:Kinezima nista ne vjerujem.
Pa padali su, od gladi, iz očaja.
Mediji snose ogromnu krivicu za širenje panike i usvajanje debilnih mjera...
https://www.vecernji.hr/vijesti/kao-iz-zombi-horora-ljudi-se-ruse-po-ulicama-hitna-pomoc-ih-sprema-u-posebne-tube-1374672
[size=47]Kao iz zombi-horora: Ljudi se ruše po ulicama, hitna pomoć ih sprema u posebne tube[/size]
Sve u dobroj vjeri jer zna se da ima puno ravnozemljasa:)
Inace lijepo je sto su tenzije izmedju ravnozemljasa i covididiota popustile.
Na jesen opet zaostravanje:)
dijagram-
2015-08-09
isto vremeno island je jedna od zemalja sa najvišim postotkom cijepljenih.
inače već sada izlaze radovi gdje ekipa koja se cijepila, žene u plodnoj dobi, značajno čečšće imaju podbačaje.
-----
pobacajaAssadNaPodmornici wrote:e da negdje sam čitao a možda kasnije pronađen link, da je u islandu registrirana eksplozija podbačaja
isto vremeno island je jedna od zemalja sa najvišim postotkom cijepljenih.
inače već sada izlaze radovi gdje ekipa koja se cijepila, žene u plodnoj dobi, značajno čečšće imaju podbačaje.
-----
dijagram-
2015-08-09
AssadNaPodmornici likes this post
Page 32 of 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
» Korona novosti i spoznaje