Korona novosti i spoznaje
Page 17 of 40
Page 17 of 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Re: Korona novosti i spoznaje
Pa već sam ti sto puta napisao da nikada nisam antikršćanski djelovao,ali sam zato ovdje jedan od najžešćih kritičara CUH-a na forumu.IL Risorto wrote:Ali s godinama,jastrebova oštrica je otupila,postao je pre blag,Sora je borbenija,jastreb je lagano otklizio s revolucionarnog puta,previše je tolerantan prema kršćanstvu.
Normalno da neću kritizirati Gospodina,pa ni časne svece i mistike poput Ivana Hrizostoma,Franje iz Asiza,ili istinskog mučenika svetog Maksimilijana Kolbea,ali kod mene nikad nećeš pročitati da je Stepinac svetac,ili da su mučenici "časna "Zora Ivetić iz bolnice u Otočcu,Šporer iz Gorskog kotara,fra Ilija Tomas iz Čapljine,ili pak da ću ekscelencijom ili preuzvišenošću nazvati današnjeg ustaškog vikara Košića.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Venus wrote:IL Risorto wrote:Tako je.Ja nisam seksist kao što je on.Venus wrote:
Nema šanse da je to svetoje, niti slučajno.
Na kraju,koji je vrag bio s njim,zašto ga više nema na forumu ?
Piše na forumu, lako ćeš ga prepoznati. ;)
Odlično se zakamuflirao...
darth_vader-
2014-04-17
750 000 ali najnovijim istraživanjima došao sam do 850 000darth_vader wrote:Okej... Trik pitanje... Koliko je u Jasenovcu ono stradalo nejači?
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
darth_vader likes this post
To je bez Jevreja i Roma... S njima brojka ide na milion ipo...IL Risorto wrote:750 000 ali najnovijim istraživanjima došao sam do 850 000darth_vader wrote:Okej... Trik pitanje... Koliko je u Jasenovcu ono stradalo nejači?
A gdje su još Hrvati antifašističkog opredjeljenja.Brat bratu,bliže je to 2 milijuna nego milijun i pol.mutava baštarda wrote:To je bez Jevreja i Roma... S njima brojka ide na milion ipo...IL Risorto wrote:750 000 ali najnovijim istraživanjima došao sam do 850 000darth_vader wrote:Okej... Trik pitanje... Koliko je u Jasenovcu ono stradalo nejači?
2015-07-23
To su te brojke... Odlična procjenaIL Risorto wrote:A gdje su još Hrvati antifašističkog opredjeljenja.Brat bratu,bliže je to 2 milijuna nego milijun i pol.mutava baštarda wrote:To je bez Jevreja i Roma... S njima brojka ide na milion ipo...IL Risorto wrote:
750 000 ali najnovijim istraživanjima došao sam do 850 000
Vratimo se temi,
Lauc:
U UK su počele javne isprike znanstvenika koji su zagovarali „stroge mjere“.
Prof Mark Woolhouse član tzv. SAGE radne grupe koja je izrađivala kataklizmičke modele koji su otjerali UK u lockdown kaže (u slobodnom prijevodu) „Oni koji su se protivili strogim mjerama su bili u pravu, posebice oni koji su predlagali ciljanu zaštitu rizičnih, umjesto restrikcija za sve“.
Također kaže: "Rizik za starije od 70 godina bio je 10,000 puta veći od rizika za mlađe od 15 godina... BBC News je podržavao zabludu tako što je isticao vrlo rijetke teške oblike među onima s niskim rizikom, kao da se radi o čestoj pojavi"
Nadam se da ćemo uskoro vidjeti isprike i nekih naših zastrašitelja. Oni srećom nisu uspjeli Hrvatskoj nametnuti „stroge mjere“, no i za to što su to intenzivno pokušavali bi se trebali ispričati
Lauc:
U UK su počele javne isprike znanstvenika koji su zagovarali „stroge mjere“.
Prof Mark Woolhouse član tzv. SAGE radne grupe koja je izrađivala kataklizmičke modele koji su otjerali UK u lockdown kaže (u slobodnom prijevodu) „Oni koji su se protivili strogim mjerama su bili u pravu, posebice oni koji su predlagali ciljanu zaštitu rizičnih, umjesto restrikcija za sve“.
Također kaže: "Rizik za starije od 70 godina bio je 10,000 puta veći od rizika za mlađe od 15 godina... BBC News je podržavao zabludu tako što je isticao vrlo rijetke teške oblike među onima s niskim rizikom, kao da se radi o čestoj pojavi"
Nadam se da ćemo uskoro vidjeti isprike i nekih naših zastrašitelja. Oni srećom nisu uspjeli Hrvatskoj nametnuti „stroge mjere“, no i za to što su to intenzivno pokušavali bi se trebali ispričati
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
Lauc kao hrvatski Tarabić.newuser wrote:Vratimo se temi,
Lauc:
Izbjegavam išta reći o naknadnim posljedicama kod mlađih okuženih s virusom. Imao sam ih 3 u užoj obitelji.
Nadam se da će ipak sve biti u redu. Samo mogu usput reći da je broj zaraženih mlađih višestruko veći od zaraženih
među starijom populacijom. Među starijima ne više od 15%, a ostalo je mlađa populacija. Normalno.
Last edited by Eroo on 20/2/2022, 20:28; edited 1 time in total
Eroo- Posts : 78935
2016-07-22
Jo ne razgovorun is svetin još oka mi je prizno da je srbepikur37 wrote:aben wrote:I zoč si takov?IL Risorto wrote:
Jastreba iznimno cijenim i poštujem,on je moj najstariji virtualni drug.Znali smo se na leksikonu-yu-mitologije puno prije nego što smo došli na forum net.hr.
Stisnuo si ga sad i ne popuštaj...
ajmo svetac, zašto si takav ispao
2014-04-16
darth_vader likes this post
IL Risorto wrote:To je filozofsko pitanje,zašto je bilo tko od nas takav kakav je.aben wrote:I zoč si takov?IL Risorto wrote:
Jastreba iznimno cijenim i poštujem,on je moj najstariji virtualni drug.Znali smo se na leksikonu-yu-mitologije puno prije nego što smo došli na forum net.hr.
Pa ča unda da je to filozofsko pitanje, oš reći, ili ča?
2014-04-16
darth_vader wrote:Venus wrote:IL Risorto wrote:
Tako je.Ja nisam seksist kao što je on.
Na kraju,koji je vrag bio s njim,zašto ga više nema na forumu ?
Piše na forumu, lako ćeš ga prepoznati. ;)
Odlično se zakamuflirao...
A baš tako..
Guest- Guest
aben wrote:Jo ne razgovorun is svetin još oka mi je prizno da je srbepikur37 wrote:aben wrote:
I zoč si takov?
Ča nisi ti na denkiju bija napisa da si oženija srpkinju..?
Guest- Guest
Eroo wrote:Lauc kao hrvatski Tarabić.newuser wrote:Vratimo se temi,
Lauc:
Izbjegavam išta reći o naknadnim posljedicama kod mlađih okuženih s virusom. Imao sam ih 3 u užoj obitelji.
Nadam se da će ipak sve biti u redu. Samo mogu usput reći da je broj zaraženih mlađih višestruko veći od zaraženih
među starijom populacijom. Među starijima ne više od 15%, a ostalo je mlađa populacija. Normalno.
Daj link na ovo što tvrdiš.
Guest- Guest
https://www.vecernji.hr/vijesti/slovenija-ukida-covid-potvrde-od-ponedjeljka-ukida-se-i-samotestiranje-ucenika-1564818
dijagram-
2015-08-09
Venus wrote:aben wrote:Jo ne razgovorun is svetin još oka mi je prizno da je srbepikur37 wrote:
Nis, nego da sun je na prvon dejtu pito je li joj ki u familiji iz srbije
2014-04-16
Pa evo,nisam još odradio pripravnički staž u antifašizmu,pa se sad moram dokazivat,ako ti to šta znači.aben wrote:IL Risorto wrote:To je filozofsko pitanje,zašto je bilo tko od nas takav kakav je.aben wrote:
I zoč si takov?
Pa ča unda da je to filozofsko pitanje, oš reći, ili ča?
2015-07-23
Vidiš.U tome je najveća razlika među nama.Ti kriziraš organizirani religiju kao instituciju na svjetovnom planu,dok ja pored toga prezirem i s duhovnog aspekta.jastreb wrote:Pa već sam ti sto puta napisao da nikada nisam antikršćanski djelovao,ali sam zato ovdje jedan od najžešćih kritičara CUH-a na forumu.IL Risorto wrote:Ali s godinama,jastrebova oštrica je otupila,postao je pre blag,Sora je borbenija,jastreb je lagano otklizio s revolucionarnog puta,previše je tolerantan prema kršćanstvu.
Normalno da neću kritizirati Gospodina,pa ni časne svece i mistike poput Ivana Hrizostoma,Franje iz Asiza,ili istinskog mučenika svetog Maksimilijana Kolbea,ali kod mene nikad nećeš pročitati da je Stepinac svetac,ili da su mučenici "časna "Zora Ivetić iz bolnice u Otočcu,Šporer iz Gorskog kotara,fra Ilija Tomas iz Čapljine,ili pak da ću ekscelencijom ili preuzvišenošću nazvati današnjeg ustaškog vikara Košića.
Siguran sam da bi nas dva došli u sukob oko visine kazne za blaženika Stepinca,kad bi smo sjedili u sudskom vijeću.
2015-07-23
aben wrote:Venus wrote:aben wrote:
Jo ne razgovorun is svetin još oka mi je prizno da je srb
Ma eli..i rekla je da nije i prošla je tvoj zahtjevan test te je bila podobna da ti bude žena.
Da mene to neko pita na prvom dejtu, ne bi nikako bilo drugog dejta.
Guest- Guest
IL Risorto wrote:Vidiš.U tome je najveća razlika među nama.Ti kriziraš organizirani religiju kao instituciju na svjetovnom planu,dok ja pored toga prezirem i s duhovnog aspekta.jastreb wrote:Pa već sam ti sto puta napisao da nikada nisam antikršćanski djelovao,ali sam zato ovdje jedan od najžešćih kritičara CUH-a na forumu.IL Risorto wrote:Ali s godinama,jastrebova oštrica je otupila,postao je pre blag,Sora je borbenija,jastreb je lagano otklizio s revolucionarnog puta,previše je tolerantan prema kršćanstvu.
Siguran sam da bi nas dva došli u sukob oko visine kazne za blaženika Stepinca,kad bi smo sjedili u sudskom vijeću.
Ja je ne prezirem niti kritiziram i reći ću ti pričom zašto. Kad mi je svećenik pred kraj svog života kukao kako su crkva samo zidovi i kako vidi uvijek iste ljude unutra koji ne popravljaju svoje živote, ja sam mu odgovorila na to da bar dolaze na tih sat vremena i razmišljaju o svom životu. Da nije crkve koju je baš on ugradio, ne bi niti to. Sve što je stvoreno ima svoju svrhu.
Guest- Guest
Eto ga na...newuser wrote:
U UK su počele javne isprike znanstvenika koji su zagovarali „stroge
Mislim da bi bilo primjereno da se i pojedini forumasi ispricaju.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
To je legitimno pitanje... da te upitalo jel imaš rodbine francuza laskalo biVenus wrote:aben wrote:Venus wrote:
Ma eli..i rekla je da nije i prošla je tvoj zahtjevan test te je bila podobna da ti bude žena.
Da mene to neko pita na prvom dejtu, ne bi nikako bilo drugog dejta.
Page 17 of 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje
Page 17 of 40