Korona novosti i spoznaje
Page 4 of 40
Page 4 of 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Re: Korona novosti i spoznaje
a jebiga, gle, što da ti ja kažem... da te razumijem da osjećaš stres zbog traumatičnih događaja u obitelji u zadnje vrijeme, naravno da te razumijem, ali ti moje suze neće pomoći... moja iskrena težnja i želja da svi ovo prebrodimo uz minimaliziranu štetu kako na osobnoj tako i općoj razini. moj savjet svima koji su se busterisali da ako već nisu počnu koristiti makar u ovom zimskom razdoblju andol 75, kako bi potpomogli cirkulaciju i bar donekle smanjili vjerojatnost kardiovaskularnog ekscesa u vidu začepljenja krvožilnog sustava.... sama činjenica da su se busterisali navodi na zaključak da postoji pretpostavka da može doći do razboljevanja, pa samim tim tu negdje ima naznaka i da postoje kardiovaskularni problemi tak da je moj savjet na tragu uobičajenog savjetovanja od strane obiteljskih liječnika...violator wrote:michaellcmacha wrote:ne čitaš s razumijevanjem, i ponovit ću ne pratiš tok misli, slijed logike... nije se cijepio jučer već ima tome... djecu neću uopće spominjati.... da je kojim slučajem sad u poziciji odlučivanja u svezi određenih postupaka moguće (ne tvrdim) ali moguće da bi postupio drugačije... slijedom proteka vremena, novih spoznaja evo i Kaya je rekla da se sigurno neće busterisati, iako je to preporuka struke, uglavnom iza napisanog stojim, a ti to pojmi kako ti volja...violator wrote:
Svejedno mi je sukobljavas li se s Marcellusom, Tjuukom ili Erom, odnosno respektiras li ih ili ne.. obracam paznju na sadrzaj posta, a ne na ono tko pise ili kome se pise. :) Vecinom.
Htjedoh reci da ne mozes pisati da se M. samo tjesi da ga trombovi nece zakaciti jer se najbolje vidi tko u sto vjeruje i na koji nacin razmislja po necijem ponasanju. Verum factum. Argument iz upotrebe. Rijeci znaju biti prevrtljive i lazljive, ali dovoljno je vidjeti kako tko zivi i vrlo brzo postaje jasno kakva su njegova shvacanja. Je li se cijepio? Jest. Je li cijepio barem jedno dijete? Jest
Tada tvoja recenica "s jedne strane samog sebe tješi i ohrabruje da ga ne daj Bože strefi rafal trombova, koji svako malo satare nekog busterisanog, s druge strane iz nekog iracionalnog razloga računa da ako bi više necijepljenih skiknulo da bi se to odrazilo na manjak skiknutih cijepljenih" ne predstavlja njegova, vec tvoja razmisljanja, tvoja shvacanja.
Bas mi je zanimljivo kako sam ja ta koja ne prati tijek misli i slijed logike nakon sto sam istaknula pogresku u razmisljanju, neispravnom prekoracenju razuma. :)
Ali razumijem. Trebalo je vec na samom pocetku spomenuti da je topic zamisljen kao moralna potpora istomisljenicima.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
AssadNaPodmornici likes this post
u prvim redovima na braniku domovinenewuser wrote:Di ste bili 2021 kad se s Deltom borilo
borili se em s covidom, em s ovom 5. vaxkolonom
Je li to teren, slabo te nesto na forumu.Noor wrote:u prvim redovima na braniku domovinenewuser wrote:Di ste bili 2021 kad se s Deltom borilo
dijagram-
2015-08-09
michaellcmacha wrote:a jebiga, gle, što da ti ja kažem... da te razumijem da osjećaš stres zbog traumatičnih događaja u obitelji u zadnje vrijeme, naravno da te razumijem, ali ti moje suze neće pomoći... moja iskrena težnja i želja da svi ovo prebrodimo uz minimaliziranu štetu kako na osobnoj tako i općoj razini. moj savjet svima koji su se busterisali da ako već nisu počnu koristiti makar u ovom zimskom razdoblju andol 75, kako bi potpomogli cirkulaciju i bar donekle smanjili vjerojatnost kardiovaskularnog ekscesa u vidu začepljenja krvožilnog sustava.... sama činjenica da su se busterisali navodi na zaključak da postoji pretpostavka da može doći do razboljevanja, pa samim tim tu negdje ima naznaka i da postoje kardiovaskularni problemi tak da je moj savjet na tragu uobičajenog savjetovanja od strane obiteljskih liječnika...violator wrote:michaellcmacha wrote:
ne čitaš s razumijevanjem, i ponovit ću ne pratiš tok misli, slijed logike... nije se cijepio jučer već ima tome... djecu neću uopće spominjati.... da je kojim slučajem sad u poziciji odlučivanja u svezi određenih postupaka moguće (ne tvrdim) ali moguće da bi postupio drugačije... slijedom proteka vremena, novih spoznaja evo i Kaya je rekla da se sigurno neće busterisati, iako je to preporuka struke, uglavnom iza napisanog stojim, a ti to pojmi kako ti volja...
Bas mi je zanimljivo kako sam ja ta koja ne prati tijek misli i slijed logike nakon sto sam istaknula pogresku u razmisljanju, neispravnom prekoracenju razuma. :)
Ali razumijem. Trebalo je vec na samom pocetku spomenuti da je topic zamisljen kao moralna potpora istomisljenicima.
Kakve suze!? Nema stresa i traume su stvar proslosti. Iznijela sam drugacije iskustvo, ono koje podriva opise o prehladici. To sto neki opetovano nijecu uzrok u samom virusu, neka njima ide na savjest.
Guest- Guest
a tko spori da virus nije jedan od značajnih igrača... oni su tu oko nas cijelo vrijeme... evo da se ponovim... bronhitis i kopb najčešće pređu u kronični stadij zbog čestog uplitanja virusa... inače ja nikako da shvatim da ti koja mi djeluješ zdravorazumska osoba, nisi u stanju pojmiti da se upravo zdravi ljudi razbole i da upravo ta činjenica da od zdrave osobe postaneš bolesna i čini tu vidljivu razliku... znaš kod ljudi koji su inače bolesni, pogotovo oni kronični, kod dodatnog razboljevanja su razlike u statusu minorneviolator wrote:michaellcmacha wrote:tebi su se dva snažna ukućana razboljela i opako ih pofrkalo... ja se sjetim jednog dobrog prijatelja koji je u 27. godini života, sportaš, nepušač, tada sredinom devedesetih nogometni potencijal, iznenada umro od sepse uzrokovane paušalnim postupkom stručne osobe iz djelokruga stomatologije... ljudi koji imaju uznapredovali kronični bronhitis koji preraste u KOPB i koji se liječe sa inhalatorima, mukoliticima i ekspektoransima vrlo često zaspu i ne probude se, kolega D je spomenuo da postoje deseci ozbiljnih oboljenja koji svakodevno odnose živote kako starijih tako i sredovječnih ali i mlađih ljudi i to je jednostavno naša svakodnevna realnost...
To da se desavaju sranja i zdravim ljudima, katkad i zbog neodgovornog ponasanja samih lijecnika, ima veze s moja dva zdrava clana obitelji koja su pokupila virus, necijepljena, s razmakom od tri mjeseca, kako tocno?! Ili je ipak tako da ima nesto i do virusa???
2015-08-08
A tek oni... oni su bili grozan neprijateljNoor wrote:u prvim redovima na braniku domovinenewuser wrote:Di ste bili 2021 kad se s Deltom borilo
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
Noor likes this post
a sta drugo, upravo stigla iz Sinjadijagram wrote:Je li to teren, slabo te nesto na forumu.Noor wrote:u prvim redovima na braniku domovinenewuser wrote:Di ste bili 2021 kad se s Deltom borilo
opet su me očarali...oaza opustenih, spontanih, jednostavnih, otvorenih i nevjerojatno srdacnih ljudi
pa dobro opet ću staviti naglasak na to da mislim da si zdravorazumska osoba i da si svjesna da pojedinci nekad radi dojma bukvaliziraju... pa nedvojbeno je da virus ima svoj obol u ovoj zdravstvenoj krizi, kao što obol imaju i krivo posložene epidemiološke mjere koje možda u dobroj namjeri izazivaju štetu tamo gdje je nije trebalo biti... vjerujem da ćeš se složiti... na kraju krajeva evo i struka tvrdi da nošenje maske običnu prehladu može pretvoriti u teško oboljenje, možemo li sa sigurnošću otkloniti mogućnost da su se tvoji zdravi muški ukućani u naponu snage žestoko prehladili upravo zbog izostanka bildanja imuniteta nošenjem maske... ne tvrdim, ali dozvoli da pitam...violator wrote:michaellcmacha wrote:a jebiga, gle, što da ti ja kažem... da te razumijem da osjećaš stres zbog traumatičnih događaja u obitelji u zadnje vrijeme, naravno da te razumijem, ali ti moje suze neće pomoći... moja iskrena težnja i želja da svi ovo prebrodimo uz minimaliziranu štetu kako na osobnoj tako i općoj razini. moj savjet svima koji su se busterisali da ako već nisu počnu koristiti makar u ovom zimskom razdoblju andol 75, kako bi potpomogli cirkulaciju i bar donekle smanjili vjerojatnost kardiovaskularnog ekscesa u vidu začepljenja krvožilnog sustava.... sama činjenica da su se busterisali navodi na zaključak da postoji pretpostavka da može doći do razboljevanja, pa samim tim tu negdje ima naznaka i da postoje kardiovaskularni problemi tak da je moj savjet na tragu uobičajenog savjetovanja od strane obiteljskih liječnika...violator wrote:
Kakve suze!? Nema stresa i traume su stvar proslosti. Iznijela sam drugacije iskustvo, ono koje podriva opise o prehladici. To sto neki opetovano nijecu uzrok u samom virusu, neka njima ide na savjest.
2015-08-08
michaellcmacha wrote:a tko spori da virus nije jedan od značajnih igrača... oni su tu oko nas cijelo vrijeme... evo da se ponovim... bronhitis i kopb najčešće pređu u kronični stadij zbog čestog uplitanja virusa... inače ja nikako da shvatim da ti koja mi djeluješ zdravorazumska osoba, nisi u stanju pojmiti da se upravo zdravi ljudi razbole i da upravo ta činjenica da od zdrave osobe postaneš bolesna i čini tu vidljivu razliku... znaš kod ljudi koji su inače bolesni, pogotovo oni kronični, kod dodatnog razboljevanja su razlike u statusu minorneviolator wrote:michaellcmacha wrote:tebi su se dva snažna ukućana razboljela i opako ih pofrkalo... ja se sjetim jednog dobrog prijatelja koji je u 27. godini života, sportaš, nepušač, tada sredinom devedesetih nogometni potencijal, iznenada umro od sepse uzrokovane paušalnim postupkom stručne osobe iz djelokruga stomatologije... ljudi koji imaju uznapredovali kronični bronhitis koji preraste u KOPB i koji se liječe sa inhalatorima, mukoliticima i ekspektoransima vrlo često zaspu i ne probude se, kolega D je spomenuo da postoje deseci ozbiljnih oboljenja koji svakodevno odnose živote kako starijih tako i sredovječnih ali i mlađih ljudi i to je jednostavno naša svakodnevna realnost...
To da se desavaju sranja i zdravim ljudima, katkad i zbog neodgovornog ponasanja samih lijecnika, ima veze s moja dva zdrava clana obitelji koja su pokupila virus, necijepljena, s razmakom od tri mjeseca, kako tocno?! Ili je ipak tako da ima nesto i do virusa???
Pa isticem rijec zdrave jer se na ovom topicu konstantno istice prica kako od tezih oblika bolesti fasuju oni koji vec imaju neke druge (nedijagnosticirane) probleme poput dijabetesa, visokog tlaka, pretilosti, a kad nemaju sto drugo napomenuti, onda je i stres pravi igraci as. :)
Kad stvarnost lupi po nasim shvacanjima, uvijek dobro dodju ad hoc argumenti. :) Tim gore po stvarnost. Prehladica je, nego sto. ;)
Last edited by violator on 15/2/2022, 21:58; edited 2 times in total
Guest- Guest
Da nije od tvoje kužine?violator wrote:michaellcmacha wrote:tebi su se dva snažna ukućana razboljela i opako ih pofrkalo... ja se sjetim jednog dobrog prijatelja koji je u 27. godini života, sportaš, nepušač, tada sredinom devedesetih nogometni potencijal, iznenada umro od sepse uzrokovane paušalnim postupkom stručne osobe iz djelokruga stomatologije... ljudi koji imaju uznapredovali kronični bronhitis koji preraste u KOPB i koji se liječe sa inhalatorima, mukoliticima i ekspektoransima vrlo često zaspu i ne probude se, kolega D je spomenuo da postoje deseci ozbiljnih oboljenja koji svakodevno odnose živote kako starijih tako i sredovječnih ali i mlađih ljudi i to je jednostavno naša svakodnevna realnost...
To da se desavaju sranja i zdravim ljudima, katkad i zbog neodgovornog ponasanja samih lijecnika, ima veze s moja dva zdrava clana obitelji koja su pokupila virus, necijepljena, s razmakom od tri mjeseca, kako tocno?! Ili je ipak tako da nije proslo glatko kao prehladica do samog virusa???
bagra najgora, malo nize kod Lovreca, e tu je pravo, imocki - zagvozd - lovrec:)Noor wrote:a sta drugo, upravo stigla iz Sinjadijagram wrote:Je li to teren, slabo te nesto na forumu.Noor wrote:
u prvim redovima na braniku domovine
opet su me očarali...oaza opustenih, spontanih, jednostavnih, otvorenih i nevjerojatno srdacnih ljudi
nema rodijaka da ga obradujem upisom
dijagram-
2015-08-09
nisam jos dotle dosla, polako :)dijagram wrote:bagra najgora, malo nize kod Lovreca, e tu je pravo, imocki - zagvozd - lovrec:)Noor wrote:a sta drugo, upravo stigla iz Sinjadijagram wrote:
Je li to teren, slabo te nesto na forumu.
2015-08-08
Samo nek se dela.Noor wrote:nisam jos dotle dosla, polako :)dijagram wrote:bagra najgora, malo nize kod Lovreca, e tu je pravo, imocki - zagvozd - lovrec:)Noor wrote:
a sta drugo, upravo stigla iz Sinja
dijagram-
2015-08-09
michaellcmacha wrote:pa dobro opet ću staviti naglasak na to da mislim da si zdravorazumska osoba i da si svjesna da pojedinci nekad radi dojma bukvaliziraju... pa nedvojbeno je da virus ima svoj obol u ovoj zdravstvenoj krizi, kao što obol imaju i krivo posložene epidemiološke mjere koje možda u dobroj namjeri izazivaju štetu tamo gdje je nije trebalo biti... vjerujem da ćeš se složiti... na kraju krajeva evo i struka tvrdi da nošenje maske običnu prehladu može pretvoriti u teško oboljenje, možemo li sa sigurnošću otkloniti mogućnost da su se tvoji zdravi muški ukućani u naponu snage žestoko prehladili upravo zbog izostanka bildanja imuniteta nošenjem maske... ne tvrdim, ali dozvoli da pitam...violator wrote:michaellcmacha wrote:
a jebiga, gle, što da ti ja kažem... da te razumijem da osjećaš stres zbog traumatičnih događaja u obitelji u zadnje vrijeme, naravno da te razumijem, ali ti moje suze neće pomoći... moja iskrena težnja i želja da svi ovo prebrodimo uz minimaliziranu štetu kako na osobnoj tako i općoj razini. moj savjet svima koji su se busterisali da ako već nisu počnu koristiti makar u ovom zimskom razdoblju andol 75, kako bi potpomogli cirkulaciju i bar donekle smanjili vjerojatnost kardiovaskularnog ekscesa u vidu začepljenja krvožilnog sustava.... sama činjenica da su se busterisali navodi na zaključak da postoji pretpostavka da može doći do razboljevanja, pa samim tim tu negdje ima naznaka i da postoje kardiovaskularni problemi tak da je moj savjet na tragu uobičajenog savjetovanja od strane obiteljskih liječnika...
Je, moguce je. Moguce je i da zbog moguceg stanjivanja ozona postajemo podlozniji UV-zracenjima koja upropastavaju nas imunitet. A mozda i zatrovano tlo, voda i zrak svemu tome pridonosi... :) Eto, mogucnosti su razne kad se nesto ne zeli prihvatiti. :)
Guest- Guest
Idem pogledati drugi Otvoreno od kako je pandemija... Prvi je bio kad su uvodili kovid potvrde u javni sektor...
[size=30]Kanada popušta mjere na granici, Quebec ukida covid-potvrde[/size]
Hina
Hina
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
mutava baštarda wrote:Da nije od tvoje kužine?violator wrote:michaellcmacha wrote:tebi su se dva snažna ukućana razboljela i opako ih pofrkalo... ja se sjetim jednog dobrog prijatelja koji je u 27. godini života, sportaš, nepušač, tada sredinom devedesetih nogometni potencijal, iznenada umro od sepse uzrokovane paušalnim postupkom stručne osobe iz djelokruga stomatologije... ljudi koji imaju uznapredovali kronični bronhitis koji preraste u KOPB i koji se liječe sa inhalatorima, mukoliticima i ekspektoransima vrlo često zaspu i ne probude se, kolega D je spomenuo da postoje deseci ozbiljnih oboljenja koji svakodevno odnose živote kako starijih tako i sredovječnih ali i mlađih ljudi i to je jednostavno naša svakodnevna realnost...
To da se desavaju sranja i zdravim ljudima, katkad i zbog neodgovornog ponasanja samih lijecnika, ima veze s moja dva zdrava clana obitelji koja su pokupila virus, necijepljena, s razmakom od tri mjeseca, kako tocno?! Ili je ipak tako da nije proslo glatko kao prehladica do samog virusa???
Mislim da je prije do tvoje glave
Guest- Guest
ajde, ispricaj nam sto je bilomutava baštarda wrote:Idem pogledati drugi Otvoreno od kako je pandemija... Prvi je bio kad su uvodili kovid potvrde u javni sektor...
ne mogu to vidit ni za dobre novcice
dijagram-
2015-08-09
Bit ce kmecanjanewuser wrote:[size=30]Kanada popušta mjere na granici, Quebec ukida covid-potvrde[/size]
Hina
dijagram-
2015-08-09
ja nisam uključio tv, zadnjih 3-4 godine... prije 6 godina ostavio se cigareta... itako porok po porok svakih par godinamutava baštarda wrote:Idem pogledati drugi Otvoreno od kako je pandemija... Prvi je bio kad su uvodili kovid potvrde u javni sektor...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
mutava baštarda likes this post
Page 4 of 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje