Korona novosti i spoznaje
Page 10 of 40
Page 10 of 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Re: Korona novosti i spoznaje
Venus wrote:violator wrote:Glupkakurac wrote:
Tko prizna, pola mu se... Kako ono?
Lijep riječnik imate obadvi, a neki smo i malo tankoćutni i osjetljivi...
Ti mi djelujes kao metiljavac koji se sve nesto kao skanjuje direktnih sukoba, ali naknadno, uz primjerenu dozu sarkazma, uzvratis kad je ionako vec sve gotovo. Valjda da te se upise kako si se borio.
Je l' to ta tankocutnost? :)
Ko branitelj koji se upiše u registar 2018.-e
Vidiš, nisam se sitija preobuć u partizana... To ću kad baš budem siguran da je gotovo... : )
darth_vader- Posts : 19761
2014-04-17
Hahaha, nek sise... mora ona o sisama kako god okrenes.Venus wrote:violator wrote:Venus wrote:
...
Bolje da sam zabadalo i sirovina nego "prepametnjakovićka" koja docira neistomišljenicima s visoka kao da su sve redom budale. NSK princezo.
Pa vecina ovdje i jesu bedaci, ti jesi mahalusa a ja jesam pametna. Napusi se i ti q-rca. ;)
Da, Arwen, nek sise ti fino, popametno i s visoka obratila narodu..
Pohotnjaca, rekoh ja.
dijagram-
2015-08-09
darth_vader likes this post
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/potpredsjednik-vlade-davor-bozinovic-pozitivan-na-koronavirus-ima-blage-simptome-15159625
dijagram-
2015-08-09
Glavni stožeraš fasovao virus...dijagram wrote:https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/potpredsjednik-vlade-davor-bozinovic-pozitivan-na-koronavirus-ima-blage-simptome-15159625
Tko je sada kriv, opet nesavjesni građani?
T.- Posts : 17552
2014-04-14
Zna se tko, mutavi, yoda i slicna tovarija:)T. wrote:Glavni stožeraš fasovao virus...dijagram wrote:https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/potpredsjednik-vlade-davor-bozinovic-pozitivan-na-koronavirus-ima-blage-simptome-15159625
Buster mu nije pomogao.
dijagram-
2015-08-09
Zar nije cjepljen ?T. wrote:Glavni stožeraš fasovao virus...dijagram wrote:https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/potpredsjednik-vlade-davor-bozinovic-pozitivan-na-koronavirus-ima-blage-simptome-15159625
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
dijagram wrote:Hahaha, nek sise... mora ona o sisama kako god okrenes.Venus wrote:violator wrote:
Pa vecina ovdje i jesu bedaci, ti jesi mahalusa a ja jesam pametna. Napusi se i ti q-rca. ;)
Pohotnjaca, rekoh ja.
Ma kakvi...ja sam ti samo marketinški mrvu spretna i pomalo domišljata.
Npr. ako ti padne imunitet i pogledaš u ovu sliku, imunitet ti dobije brzi booster i korona te zaobilazi.
Guest- Guest
Tako jedna kaže, mater joj skinili s respiratora nakon 10 dana, jedva ostala...IL Risorto wrote:Zar nije cjepljen ?T. wrote:Glavni stožeraš fasovao virus...dijagram wrote:https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/potpredsjednik-vlade-davor-bozinovic-pozitivan-na-koronavirus-ima-blage-simptome-15159625
Kaže 'zamisli šta bi tek bilo da se nije cijepila, ne bi preživila 100%'...
2014-04-14
Aha, znaci,...zato me zaobilazi.Venus wrote:dijagram wrote:Hahaha, nek sise... mora ona o sisama kako god okrenes.Venus wrote:
Pohotnjaca, rekoh ja.
Ma kakvi...ja sam ti samo marketinški mrvu spretna i pomalo domišljata.
Npr. ako ti padne imunitet i pogledaš u ovu sliku, imunitet ti dobije brzi booster i korona te zaobilazi.
Nije lose.
dijagram-
2015-08-09
IL Risorto wrote:Zar nije cjepljen ?T. wrote:Glavni stožeraš fasovao virus...dijagram wrote:https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/potpredsjednik-vlade-davor-bozinovic-pozitivan-na-koronavirus-ima-blage-simptome-15159625
cijepljen je placebom pa je fasovao nocebo.
Guest- Guest
Predsjednik Salvadora zabrinut za stanje u Francuskoj
jel to prosvjeduju, nije loša taktika... šta će njima konvoj dolaziti znaju i oni posložiti vozila u konvoj...mutava baštarda wrote:Predsjednik Salvadora zabrinut za stanje u Francuskoj
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Od kada je ukraina na fokusu nikoga više ne zanima sezona gripe.
darth_vader wrote:.Venus wrote:.
Ah, djeco, djeco.
Nista, sljedeci cu put ponijeti kanticu i lopaticu, a mozda se pretvorim i u vjesticu pa vas pojedem zajedno s pjescanikom.
Guest- Guest
Rat u Ukrajini se gura od istih koji guraju pandemiju, tako da se slanje epidemiologa u šatore oko bolnice ili trupa u šatore na zaporožje može izvoditi iz istog stožera.AssadNaPodmornici wrote:Od kada je ukraina na fokusu nikoga više ne zanima sezona gripe.
U zadnje vrime im se priča oko pandemije raspada i sada je potrebno manevre Ništa nas ne smije iznenaditi održavati živim, a ljude da podrume održavaju čistim jer neprijatelj nikad ne miruje.
Ovo sa invazijom sa 100 000 ljudi je ruganje sa Ukrajinskom vojskom i zemljom od 40 miliona stanovnika.Kada Rusija stavi pola miliona vojnika na granicu probudite me...
smiješne brojke se navode ...mutava baštarda wrote:Rat u Ukrajini se gura od istih koji guraju pandemiju, tako da se slanje epidemiologa u šatore oko bolnice ili trupa u šatore na zaporožje može izvoditi iz istog stožera.AssadNaPodmornici wrote:Od kada je ukraina na fokusu nikoga više ne zanima sezona gripe.
U zadnje vrime im se priča oko pandemije raspada i sada je potrebno manevre Ništa nas ne smije iznenaditi održavati živim, a ljude da podrume održavaju čistim jer neprijatelj nikad ne miruje.
Ovo sa invazijom sa 100 000 ljudi je ruganje sa Ukrajinskom vojskom i zemljom od 40 miliona stanovnika.Kada Rusija stavi pola miliona vojnika na granicu probudite me...
s više smo vojnika mi napali na šaku jada 1995. ...
a rusija bi trebala s manje vojnika napasti državu od 44 mil. ljudi...
2014-04-14
T. wrote:smiješne brojke se navode ...mutava baštarda wrote:Rat u Ukrajini se gura od istih koji guraju pandemiju, tako da se slanje epidemiologa u šatore oko bolnice ili trupa u šatore na zaporožje može izvoditi iz istog stožera.AssadNaPodmornici wrote:Od kada je ukraina na fokusu nikoga više ne zanima sezona gripe.
s više smo vojnika mi napali na šaku jada 1995. ...
a rusija bi trebala s manje vojnika napasti državu od 44 mil. ljudi...
Stoji sve što ste rekli ali nije isto 150 000 ruskih vojnika koji su profesionalci i ratuju tehnologijom iz 21stoljeca i mi koji smo 1995 napadali sa topovima, tenkovima, avionima koji su i tada bili stari 30+ godina danas +50godina.
Plus od naših 150 000 vojnika u oluji, to će znati ovi branitelji, svega manji postotak njih je bio spreman za prave bitke.
Ostali su bili za popuniti rupe i nisu uopće spremni za tada bili za ozbiljan sukob.
Kod Ruske vojske obrnuto bi bilo, većina su ovih profići, i svi su spremni za brutalne bitke plus neće ratovati kao mi sa 60 godina starim tehnologijama. Ali bi trebali masovnu mobilizaciju rezervista za okupaciju Ukraine pa, Rusi sa tim snagama jedino mogu napraviti par brzih prodora, bez da ulaze u veće gradove, izuzev Kijeva
E da i Rusima isto odgovara ova kriza. I Amerima. Najmanje odgovara nesretnim Ukraincima koji em popušili rat em ostalo
Page 10 of 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje
Page 10 of 40