Korona novosti i spoznaje
Page 6 of 40
Page 6 of 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Re: Korona novosti i spoznaje
e pa drugi put se cijepite pa vas neće oplest tako
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
dijagram wrote:AssadNaPodmornici wrote:treniranje (i duga šetnja je dobar trening, ), treniranje u stanju posta je još bolje, pa zatim neprekinuti postovi od 16/8 , tu i tamo duži od 38-72h, kupite vitamin D, i to će vam ubrzati oporavak. smanjite naravno UH u prehrani
gle ova dva doktora :p
2015-08-06
epikur37 wrote:e pa drugi put se cijepite pa vas neće oplest tako
Šališ se ? ili si trol gori nego što sam ja ikad bio
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
IL Risorto wrote:epikur37 wrote:e pa drugi put se cijepite pa vas neće oplest tako
Ne pa to su zdravorazumske i dokazane činjenice koje nitko ozbiljan ne spori.
2015-08-06
Ta kovid prehlada nije me držala niti puna tri dana i to puno blaže od neke jače viroze ili gripe a i mnoge koje poznajem isto tako.epikur37 wrote:IL Risorto wrote:epikur37 wrote:e pa drugi put se cijepite pa vas neće oplest tako
Tko smatra da mu to pomaže ok.neka se cijepi,ali tolika halabuka nizašto.
Korona je postala nešto kao ,,Baba Roga'' za odrasle,straše te,,cjepi se,doći će korona pa će te odnijet''
2015-07-23
IL Risorto wrote:Ta kovid prehlada nije meepikur37 wrote:IL Risorto wrote:
Nije tebe, nije ni mnoge, ali dobar dio je iskusio simptome jače gripe i onemoćalosti te se duže oporavljao, a mani dio je fasovao bolnicu i kisik a neki otišli svetom petru.
To što nije tebe, govori samo da nije tebe a to što ti to navodiš kao argument govori koliko si infantilan.
2015-08-06
Ali dobro ovo je tema za zezanje
evo prolazi korona ide pročljeće, valja sadit kumpire.
evo prolazi korona ide pročljeće, valja sadit kumpire.
2015-08-06
A koji je argument vama cjepišama da bi se svi trebali cjepit ?epikur37 wrote:IL Risorto wrote:Ta kovid prehlada nije meepikur37 wrote:
Nije tebe, nije ni mnoge, ali dobar dio je iskusio simptome jače gripe i onemoćalosti te se duže oporavljao, a mani dio je fasovao bolnicu i kisik a neki otišli svetom petru.
To što nije tebe, govori samo da nije tebe a to što ti to navodiš kao argument govori koliko si infantilan.
Jasno da svatko polazi iz svoje perspektive,ja ne tvrdima da se nitko ne treba cjepit,već sam protiv ovog što se nameće kako bi se svi trebali cjepit.
2015-07-23
epikur37 wrote:e pa drugi put se cijepite pa vas neće oplest tako
Puši kurac ti i cjepivo. Ionako imam dovoljno jak signal za mobitel. Koji će mi kurac dodatni receptori 5G mreže...
darth_vader-
2014-04-17
Glupkakurac wrote:epikur37 wrote:e pa drugi put se cijepite pa vas neće oplest tako
Puši kurac ti i cjepivo. Ionako imam dovoljno jak signal za mobitel. Koji će mi kurac dodatni receptori 5G mreže...
Nije to samo zbog toga,
bolje se podnosi i alkohol, više moš popiti
a ubrzava prelaz iz ATP u ADP pa moš više i potegnut :)
2015-08-06
Vakcina i Alkohol ne idu zajedno... Sora je najbolji primjer za to... Nema je nešto na forumu...epikur37 wrote:Glupkakurac wrote:epikur37 wrote:e pa drugi put se cijepite pa vas neće oplest tako
Nije to samo zbog toga,
Jednom i ovo mora završit,samo mislim kako će brnjičarima i cjepišama nedostajati sve ovo,te će na kraju bit razočarani kad pandemija završi a ostane toliko mnogo necjepljenih.
Jedan kolega odustao od bostera kaže,,što bih se ja trebao 10x cjepit a ti niti jednom i sad ja pametan 10x uboden a ti lud što nisi niti jednom''
Jedan kolega odustao od bostera kaže,,što bih se ja trebao 10x cjepit a ti niti jednom i sad ja pametan 10x uboden a ti lud što nisi niti jednom''
2015-07-23
mutava baštarda wrote:Vakcina i Alkohol ne idu zajedno... Sora je najbolji primjer za to... Nema je nešto na forumu...epikur37 wrote:Glupkakurac wrote:
Nije to samo zbog toga,
Fali ta baba zeru... Jedino su ona i pok. Bugi znali ostaviti post koji ne bi dešifrirali ni ovi što su Enigmu riješili... : )
darth_vader-
2014-04-17
epikur37 wrote:Glupkakurac wrote:epikur37 wrote:e pa drugi put se cijepite pa vas neće oplest tako
Nije to samo zbog toga,
Meni treba nešto da gore mogu podnit alkohol...ajme, sad sam opet alkoholičar...
darth_vader-
2014-04-17
epikur37 wrote:dijagram wrote:AssadNaPodmornici wrote:treniranje (i duga šetnja je dobar trening, ), treniranje u stanju posta je još bolje, pa zatim neprekinuti postovi od 16/8 , tu i tamo duži od 38-72h, kupite vitamin D, i to će vam ubrzati oporavak. smanjite naravno UH u prehrani
Ona bolnica iz Alan Forda malo asocira... : )
Doktore boli me želudac... Odsjecite mu lijevu nogu... Jesmo... Dobro, onda desnu... I nju smo... Odsjecite mu onda bilo što...
darth_vader-
2014-04-17
To se rece, bolnica bez nade.Glupkakurac wrote:epikur37 wrote:dijagram wrote:
Ona bolnica iz Alan Forda malo asocira... : )
Doktore boli me želudac... Odsjecite mu lijevu nogu... Jesmo... Dobro, onda desnu... I nju smo... Odsjecite mu onda bilo što...
dijagram-
2015-08-09
darth_vader likes this post
Vidi se tko poznaje materiju... : )
darth_vader-
2014-04-17
Glupkakurac wrote:epikur37 wrote:Glupkakurac wrote:
Nije to samo zbog toga,
Meni treba nešto da gore mogu podnit alkohol...ajme, sad sam opet alkoholičar...
Ima i za to rješenje, ali pazi ovo, zaista.
Znam čovjeka iz okolice Zadra koji je išao u Beograd i onda mu tamo subkutano u stomak, znači ispod kože ugrade neku tabletu, koja se otapa 3 ili 6 mjeseci. Zaboravio sam koliko točno.
U glavnom dok se to otapa ne smije primirisati, odmah ga baci na zemlju :D
2015-08-06
O majke ti... Mislim da ipak bauštela najbolje liječi mamurluk i sve nuspojave alkohola... Trizni moraju biti Noor, Dijagram i Ero samo, jer da loče još i nadzorni... U kurac sve...
darth_vader-
2014-04-17
Glupkakurac wrote:O majke ti... Mislim da ipak bauštela najbolje liječi mamurluk i sve nuspojave alkohola... Trizni moraju biti Noor, Dijagram i Ero samo, jer da loče još i nadzorni... U kurac sve...
Bauštela je zakon, na jednom gardilištu je radio raspop, mislim da je prije imao župu u Starigradu ili negdje na Pagu.
I mi tako na kavu, pitam ga pa zašto ne škola i vjeroučitelj, neki uredski posao i šta fali voditi župu.
Veli on, ma idi begaj, ovo je zakon...lijepo se umorim a mozak na pašu.
Barem dok se ne odmorim od svega..
2015-08-06
darth_vader likes this post
Page 6 of 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje