Zapad poziva građane da bježe iz Ukrajine
Page 5 of 8
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Zapad poziva građane da bježe iz Ukrajine
Mislim da ruse zauzdava samo plenkijeva prijetnja da drze prste dalje od ukrajine:)
dijagram- Posts : 18912
2015-08-09
Jesam li vam rekao da sam ja general GF s pet zvjezdica ?
Dođe li do rata, svi ćete biti gladni i rat neće bit u Ukrajini tj bit će dijelom al će veći dio rata biti u Briselu.
Bidena je postavila tajna vlada koja je u dogovoru s negativnim vanzemaljcima a ti negativni vanzemaljci su moji neprijatelji.
Sjedište tog NATOa je u Briselu.
RAZVALIT ĆU VAM SVE.
Dođe li do rata, svi ćete biti gladni i rat neće bit u Ukrajini tj bit će dijelom al će veći dio rata biti u Briselu.
Bidena je postavila tajna vlada koja je u dogovoru s negativnim vanzemaljcima a ti negativni vanzemaljci su moji neprijatelji.
Sjedište tog NATOa je u Briselu.
RAZVALIT ĆU VAM SVE.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ako Rusi krenu, gotovi smo. Neće se zaustaviti do Blajburga.
crvenkasti-
2014-04-17
bio je barel i 147 dolara...RayMabus wrote:Dođe li do rata, bit ćete gladni. Barel je danas došao na 95 dolara.
Dođe li do rata, isti neće bit u Ukrajini nego u Briselu.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
nevezano uz temu, ali nako obavjesti PU prihvati ću ponuđeno državljanstvo i ispisati se iz hrvatskog.michaellcmacha wrote:koliko si dugo u australiji... ja imam dobrog poznanika koji je tamo od svoje šesnaeste, oženio je njemicu, djeca mu od hrvatskog znaju samo svoja imena izgovorit Mate i Kate, a i on sam za sebe kaže da je australski vojni obveznik (tamo je služio) pa je time više australac nego hrvat... ovdje u nas nema bliske rodbine, od nekretnina staru obiteljsku kuću i nešto zemlje... kad je sinu jednom prilikom rekao da bi bilo lijepo da ide s njim da vidi gdje se on rodio i pa hrvatska, pa prirodne ljepote, pa more, pa obala, pa otoci... sin Mate mu je rekao "stari pa ja sam se rodio i odrastao na obali uz more (ocean) pa da zbog tog idem na drugi kraj svijeta"...prckov wrote:marcellus wrote:
?
duga je to prica, istina je da bi se ja i najmlada volili vratit
ali nece bez posla, a ovdje ima dobar poso i lovu
mozda se ja vratim sam, al to je veliko mozda
kada mi stari umre sve ću prodati.
i jebemti dan kada je hrvatska postala neovisna, samostalna i zločinačkoj organizaci, tuđmanu i svoj toj stoci koja parazitira na našim leđima.
i kada se riješim nekretnina djeca neće imati nikakav poriv vratiti se u usranu hrvatsku.
i krepajte-ne želim tebi osobno ali svim epijima, erama, marcelusima, abenima.
prodat ću nekretnine isključivo mujagama s dvije žene i desetoro djec.
jebo dan kada nisam zbrisao za minken
veber-
2014-12-30
bio je i 200 za laku naftumichaellcmacha wrote:bio je barel i 147 dolara...RayMabus wrote:Dođe li do rata, bit ćete gladni. Barel je danas došao na 95 dolara.
Dođe li do rata, isti neće bit u Ukrajini nego u Briselu.
veber-
2014-12-30
tako je kako je... ako imaš tu opciju prihvati ju, s obzirom da imaš nekretnine u zegeju to neki kurac i vrijedi, tak da se s tim novcem život da organizirati i negdje drugdje... ja nisam u nekoj poziciji.. kod mene nekretnine inače ne vrijede nešto a sad pogotovo nakon potresa... meni ako ove godine ponude posao za stalno na Braču, mislim da ću prihvatiti... zbog obveze da po završetku sezone doćem doma i pozavršavam poslove oko sanacije kuće odbio sam jesenas ostati kada bi mi vjerojatno ponudili da ostanem na skroz... e sad hoće li i ove godine biti ta opcija vdjet ćemo... u svakom slučaju ako ponude prihvatit ću... posao nije težak, klima je super, neće mi biti bed zaboraviti sisak i jeBaniju... ili bar smetnuti s umaveber wrote:nevezano uz temu, ali nako obavjesti PU prihvati ću ponuđeno državljanstvo i ispisati se iz hrvatskog.michaellcmacha wrote:koliko si dugo u australiji... ja imam dobrog poznanika koji je tamo od svoje šesnaeste, oženio je njemicu, djeca mu od hrvatskog znaju samo svoja imena izgovorit Mate i Kate, a i on sam za sebe kaže da je australski vojni obveznik (tamo je služio) pa je time više australac nego hrvat... ovdje u nas nema bliske rodbine, od nekretnina staru obiteljsku kuću i nešto zemlje... kad je sinu jednom prilikom rekao da bi bilo lijepo da ide s njim da vidi gdje se on rodio i pa hrvatska, pa prirodne ljepote, pa more, pa obala, pa otoci... sin Mate mu je rekao "stari pa ja sam se rodio i odrastao na obali uz more (ocean) pa da zbog tog idem na drugi kraj svijeta"...prckov wrote:
duga je to prica, istina je da bi se ja i najmlada volili vratit
ali nece bez posla, a ovdje ima dobar poso i lovu
mozda se ja vratim sam, al to je veliko mozda
i jebemti dan kada je hrvatska postala neovisna, samostalna i zločinačkoj organizaci, tuđmanu i svoj toj stoci koja parazitira na našim leđima.
i kada se riješim nekretnina djeca neće imati nikakav poriv vratiti se u usranu hrvatsku.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
nije problem u tebi.michaellcmacha wrote:tako je kako je... ako imaš tu opciju prihvati ju, s obzirom da imaš nekretnine u zegeju to neki kurac i vrijedi, tak da se s tim novcem život da organizirati i negdje drugdje... ja nisam u nekoj poziciji.. kod mene nekretnine inače ne vrijede nešto a sad pogotovo nakon potresa... meni ako ove godine ponude posao za stalno na Braču, mislim da ću prihvatiti... zbog obveze da po završetku sezone doćem doma i pozavršavam poslove oko sanacije kuće odbio sam jesenas ostati kada bi mi vjerojatno ponudili da ostanem na skroz... e sad hoće li i ove godine biti ta opcija vdjet ćemo... u svakom slučaju ako ponude prihvatit ću... posao nije težak, klima je super, neće mi biti bed zaboraviti sisak i jeBaniju... ili bar smetnuti s umaveber wrote:nevezano uz temu, ali nako obavjesti PU prihvati ću ponuđeno državljanstvo i ispisati se iz hrvatskog.michaellcmacha wrote:
koliko si dugo u australiji... ja imam dobrog poznanika koji je tamo od svoje šesnaeste, oženio je njemicu, djeca mu od hrvatskog znaju samo svoja imena izgovorit Mate i Kate, a i on sam za sebe kaže da je australski vojni obveznik (tamo je služio) pa je time više australac nego hrvat... ovdje u nas nema bliske rodbine, od nekretnina staru obiteljsku kuću i nešto zemlje... kad je sinu jednom prilikom rekao da bi bilo lijepo da ide s njim da vidi gdje se on rodio i pa hrvatska, pa prirodne ljepote, pa more, pa obala, pa otoci... sin Mate mu je rekao "stari pa ja sam se rodio i odrastao na obali uz more (ocean) pa da zbog tog idem na drugi kraj svijeta"...
problem je u raznim epijima.
treba to nahraniti.
sve iznad 48 000kn ide pod porez.
u njemačkoj imam do 100 000€ unutar klasičnog poreza, ova stoka bi mi prvu plaću već oprezovla.
jebemimmater. i nisam rezident-hrvatske. dokumente prebacujem, ne kao snajperist nakon sedam godina.
kako mi koji ističe.
njemačka mi je ponudila državljanstvo i dvojio sam. ipak sam hrvat, a ne nijemac.
ali sada ne dvojim.
starome sam mislio uzeti neki auto s hr tablicama, da ga ima.
nema šanse. imat će njemačke-plaćat ću više osiguranje jer će on biti naveden kao korisnik.
i ovaj vikend idem u hr odjaviti auto s hr tablica, neka si jebu mater. neka svi paraziti krepaju.
tebi osobno, prvenstveno želim zdravlje, a iskreno brač je lijepše okruženje od siska.
veber-
2014-12-30
Inače malo sam update informacije o stanju u Ukraini i zaista postoji realna šansa da Putin zaista i napadne.
Mislio sam da su to gluposti ali izgleda da postoji šansa.
Nadajmo se da se to ipak neće desiti ali više ne odbacujem tu mogućnost.
AssadNaPodmornici wrote:Inače malo sam update informacije o stanju u Ukraini i zaista postoji realna šansa da Putin zaista i napadne.
A lipo smo ti govorili da je napeto...
Mislim da rata ipak neće biti, čini se da u Kijevu ipak ima hladnih glava.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Na kraju će Kijev ispoštovati sporazum koji je potpisao, Minsk i stavri će deeskalirqati.
2015-08-06
Ameri bi ponovo htjeli jedan lokalni ograničeni rat na kojem bi oni lijepo zarađivali.
Mislim da su se ovaj put prešišali.
Rusi se već 8 godina pripremaju upravo za ovo što Ameri pokušavaju započeti. Imaju odgovor na svaki njihov potez.
Ovi diplomatski pregovori koji upravo traju zapravo su partija šaha. Ako ja napravim to, a ti odgovoriš ovako, ja ću učiniti ovako. Ako pokušate ovo, moj potez će biti ovakav, pa ćete vi morati onako, itd.
Putin je dva sata telefonom razgovarao s Macronom. S Bidenom je razgovarao sat vremena. Raspravljaju o svim mogućim scenarijima. Sto posto sam siguran da su Rusi pokrili svaku kombinaciju i da se nikakav rat Zapadu ovaj puta ne isplati.
Mislim da su se ovaj put prešišali.
Rusi se već 8 godina pripremaju upravo za ovo što Ameri pokušavaju započeti. Imaju odgovor na svaki njihov potez.
Ovi diplomatski pregovori koji upravo traju zapravo su partija šaha. Ako ja napravim to, a ti odgovoriš ovako, ja ću učiniti ovako. Ako pokušate ovo, moj potez će biti ovakav, pa ćete vi morati onako, itd.
Putin je dva sata telefonom razgovarao s Macronom. S Bidenom je razgovarao sat vremena. Raspravljaju o svim mogućim scenarijima. Sto posto sam siguran da su Rusi pokrili svaku kombinaciju i da se nikakav rat Zapadu ovaj puta ne isplati.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:Sto posto sam siguran da su Rusi pokrili svaku kombinaciju i da se nikakav rat Zapadu ovaj puta ne isplati.
Pa rata vjerojatno neće biti to je sad pomalo jasnije.
Najgore što se može dogoditi je da Kijev krene vojno zauzimati Donbas. A što ih po svemu sudeći gurkaju Ameri i Briti.
Dakle ne Europa,
dakle ne Zapad
Nego ameri i briti, angloamerički blok.
Čak i u tom slučaju Rusija može obraniti Donbas bez šire eskalacije.
ovo sve je u osnovi genuina angloamerička psihoza, ništa drugo.
2015-08-06
epikur37 wrote:crvenkasti wrote:Sto posto sam siguran da su Rusi pokrili svaku kombinaciju i da se nikakav rat Zapadu ovaj puta ne isplati.
Najgore što se može dogoditi je da Kijev krene vojno zauzimati Donbas. A što ih po svemu sudeći gurkaju Ameri i Briti.
Dakle ne Europa,
dakle ne Zapad
Ukrajinci će napasti Donbas samo u sklopu razrađenog plana pod američkim zapovjedništvom.
Ti planovi rata "bez šire eskalacije" su upravo ono što Ameri žele i na čemu oni misle zaraditi lovu i ponovo nasamariti Ruse.
Uvjeren sam da Putin ima odgovor na to, i da im ga je upravo i priopćio.
Last edited by crvenkasti on 12/2/2022, 23:55; edited 1 time in total
crvenkasti-
2014-04-17
epikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote:Inače malo sam update informacije o stanju u Ukraini i zaista postoji realna šansa da Putin zaista i napadne.
A lipo smo ti govorili da je napeto...
Ne znam zašto spominješ Kijev ne odlučuje Kijev hoće li biti rata nego jedina osoba na svijetu koja može donijeti tu odluku je Vladimir Putin i nitko drugi na planeti.
U Kijevu su se realno usrali od straha jer Rusija je zanimljivo 50% borbenih jedinica rasporedila u pravcu Kijeva, išli bi na glavni grad iz dva smjera. I postoji dobra šansa da Putin pokrene napad, naravno ja sam cijelo vrijeme govorio nema šanse a sada realno mislim da postoji dobra šansa, malo su me update neki ljudi koji su bolji u tom polju, plus sam sam provjerio neke informacije.
Plus navodno Putin nije psihološki ista osoba koja je bila prije 7-8 ili 10godina. Treba imati na umu da je Rusija napravila jebeni raspored snaga, što samo za sebe je ogroman logistički poduhvat i financijski i vrlo rijetko se nakon takvih manevara neka država odlučila da neće krenuti u akciju. Ja se nadam da Putin igra 4D šah i da će se krenuti povlačiti nakon par tjedana ali realno zbog svih novih saznanja, sada smatram da postoji realna šansa Ruske invazije,
Nadam se da Putin neće sada pred kraj svoga života postati neki psihopat poput safeta ali prema nekim saznanjima navodno se lik dosta psihički promijenio..
Navodno sve to.
Ja se nadam da će biti od svega veliko ništa.
crvenkasti wrote:epikur37 wrote:crvenkasti wrote:Sto posto sam siguran da su Rusi pokrili svaku kombinaciju i da se nikakav rat Zapadu ovaj puta ne isplati.
Dakle ne Europa,
dakle ne Zapad
Ukrajinci će napasti Donbas samo u sklopu razrađenog plana pod američkim zapovjedništvom.
Ti planovi rata "bez šire eskalacije" su upravo ono što Ameri žele i na čemu oni misle zaraditi lovu i ponovo nasamariti Ruse.
Uvjeren sam da Putin ima odgovor na to, i da im je upravo to priopćio.
Kakvi jebeni napad na dobas na kojim si ti drogama. Na njihovim granicama država Rusija je nagomila najveću količinu tehnike od hladnog rata a Ukrainci da prvi napadaju. Na kojim ste vi drogama srbi to nije realno. Kako da ne. Pogotovo da se priprema napad Rusi bi slali slike kako se Ukrainci razmještaju za napad itd. A događa se obrnuto Ukrainci se usrali Rusa i povlače se prema većim gradovima jer se straše realnog Ruskog napada i jedino imaju šanse da se brane u velikim gradovima. Možeš misliti napadat će Donbas a protivnik napravio najveću mobilizaciju tehnike u zadnjih par desetljeća i samo čeka povoda. I još ti je 50% tehnike rasporedio na 100km od glavnog grada, pa koji bi as u Kijevu naredio ikakav napad na bilo što ako to doslovno na dva sata vožnje autom od glavnog grada stoji Ruska armada
Znači kako je miha rekao Rusi ako krenu, idu direktno na Kiev možete i sami provjeriti 50% te napadačke armije im je na par sati od glavnog grada Ukraine. Kakav jebeni Donbas tamo ima dva mjeseca nije realno ispaljen metak
Ugl nadam se da Putin nije postao luđak poput safeta po stare dane, navodno se psihički dosta promijenio zDnjih par godina
Ugl nadam se da Putin nije postao luđak poput safeta po stare dane, navodno se psihički dosta promijenio zDnjih par godina
Dobra stvar je da Ruski mediji umiruju situaciju govore da je sve to fantazija tako sam i ja razmišlja do maloprije.
I dalje mislim da je vjerojatno da neće biti napada međutim realna je šansa ovaj put Ruske invazije. Ne bi me čudilo da Rusi i pokušaju inscenirati neko Ukrainsko granatiranje negdje iako su se Ukrainci usrali od straha i ukopavaju se za obranu, jer Rusi su realno dovukli više manje sve što im treba da naprave blitzkrieg. Ponavljam vrlo rijetko je neka vojska napravila takav raspored a da nije krenula u napad. Nadam se da Putin i neće da malo igra šah 4 dimenzije.. Nadam se da nije puko ko safet po stare dane (navodno je)
I dalje mislim da je vjerojatno da neće biti napada međutim realna je šansa ovaj put Ruske invazije. Ne bi me čudilo da Rusi i pokušaju inscenirati neko Ukrainsko granatiranje negdje iako su se Ukrainci usrali od straha i ukopavaju se za obranu, jer Rusi su realno dovukli više manje sve što im treba da naprave blitzkrieg. Ponavljam vrlo rijetko je neka vojska napravila takav raspored a da nije krenula u napad. Nadam se da Putin i neće da malo igra šah 4 dimenzije.. Nadam se da nije puko ko safet po stare dane (navodno je)
Meni je malo prefantastično povjerovati da bi Rusija išla napasti Ukrajinu.AssadNaPodmornici wrote:epikur37 wrote:A lipo smo ti govorili da je napeto...AssadNaPodmornici wrote:Inače malo sam update informacije o stanju u Ukraini i zaista postoji realna šansa da Putin zaista i napadne.
Ne znam zašto spominješ Kijev ne odlučuje Kijev hoće li biti rata nego jedina osoba na svijetu koja može donijeti tu odluku je Vladimir Putin i nitko drugi na planeti.
U Kijevu su se realno usrali od straha jer Rusija je zanimljivo 50% borbenih jedinica rasporedila u pravcu Kijeva, išli bi na glavni grad iz dva smjera. I postoji dobra šansa da Putin pokrene napad, naravno ja sam cijelo vrijeme govorio nema šanse a sada realno mislim da postoji dobra šansa, malo su me update neki ljudi koji su bolji u tom polju, plus sam sam provjerio neke informacije.
Plus navodno Putin nije psihološki ista osoba koja je bila prije 7-8 ili 10godina. Treba imati na umu da je Rusija napravila jebeni raspored snaga, što samo za sebe je ogroman logistički poduhvat i financijski i vrlo rijetko se nakon takvih manevara neka država odlučila da neće krenuti u akciju. Ja se nadam da Putin igra 4D šah i da će se krenuti povlačiti nakon par tjedana ali realno zbog svih novih saznanja, sada smatram da postoji realna šansa Ruske invazije,
Nadam se da Putin neće sada pred kraj svoga života postati neki psihopat poput safeta ali prema nekim saznanjima navodno se lik dosta psihički promijenio..
Navodno sve to.
Ja se nadam da će biti od svega veliko ništa.
Nemaju apsolutno ništa za dobiti s time i jako jako puno za izgubiti.
U biti, neisprovocirani napad bi sada bio nešto najgore što bi mogli napraviti na globalnom strateškom planu, jer bi na taj način pokazali svijetu da je liberalno-pederska kamarila (na zapadu koja već 15 godina trubi o ruskoj opasnosti) bila u pravu. I sasvim je jasno da bi liberalno-pederska kamarila to obilato iskoristila na unutarnjepolitičkom planu. Ako je Putin mislio ulaziti s vojskom u Ukrajinu, to je trebao napraviti 2014. godine.
Možeš malo detaljnije elaborirati ta "nova saznanja" koja spominješ?
Slovoslagar-
2021-04-25
Do Kijeva je, hoće li popustiti američkom ratnom zovu ili ipak pametnije smiriti loptu i spasiti Ukrajinu.
Zbog Ukrajinaca i Rusa i cijele Europe.... držimo fige da ova američka ratna inicijativa ipak ne uspije.
Zbog Ukrajinaca i Rusa i cijele Europe.... držimo fige da ova američka ratna inicijativa ipak ne uspije.
2015-08-06
AssadNaPodmornici wrote:Znači kako je miha rekao Rusi ako krenu, idu direktno na Kiev možete i sami provjeriti 50% te napadačke armije im je na par sati od glavnog grada Ukraine. Kakav jebeni Donbas tamo ima dva mjeseca nije realno ispaljen metak
Putin je u razgovorima s Bidenom potencirao potrebu Rusije da zaštiti svoje granice i da ne želi NATO pakt u Ukrajini. Il bar ne na granicama s Rusijom.
Biden neće ni da čuje o tome. Ukrajina ide u NATO pakt i to je završena priča.
Nije Putin taj koji ide rasporediti svoju vojsku uz Američke granice.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Priština poziva građane da izbegavaju putovanja kroz Srbiju
» Petrov poziva ljude da ne bježe iz Hrvatske: Nemojte se uzdati u političare
» Užas: - Zapad osjeća zamor od Ukrajine
» Mladi bježe iz bih
» Milijunaši bježe iz Evrope
» Petrov poziva ljude da ne bježe iz Hrvatske: Nemojte se uzdati u političare
» Užas: - Zapad osjeća zamor od Ukrajine
» Mladi bježe iz bih