Petrov poziva ljude da ne bježe iz Hrvatske: Nemojte se uzdati u političare
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Petrov poziva ljude da ne bježe iz Hrvatske: Nemojte se uzdati u političare
U do kraja ispunjenoj dvorani palače Herzer, pred dvjestotinjak članova stranke i simpatizera, predsjednik Mosta nezavisnih lista Božo Petrov je istaknuo da su odlasci iz Hrvatske u punom zamahu i da taj problem neće riješiti političari.
"Stvar je na vama hoće li ljudi odlaziti – nemojte gledati u političare, nemojte se uzdati u političare. Ja znam da nekima nije ugodno kad ja progovaram kako progovaram i kad upirem prstom. Neće se to promijeniti, pa ja sam im jučer rekao; imate tri mogućnosti kome ćete dati otkaz: sebi, odgovornima ili mladima," rekao je Petrov te zaključio da će u konačnici otkaz dobiti mladi i da će se, ako se ništa ne promijeni, nastaviti njihov odlazak.
Samo je na vama hoće li se stvari u Hrvatskoj mijenjati, a promjene odnosno reforme su nužne, rekao je Petrov. "Ako želite dočekati starost sa svojima, onda ćete to morati napraviti.... a što prije to napravite, veće su vam šanse. Zato vas molim da se probudite, da uzmete budućnost u svoje ruke," rekao je Petrov.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/petrov-poziva-ljude-da-ne-bjeze-iz-hrvatske-nemojte-se-uzdati-u-politicare/1025087.aspx
"Stvar je na vama hoće li ljudi odlaziti – nemojte gledati u političare, nemojte se uzdati u političare. Ja znam da nekima nije ugodno kad ja progovaram kako progovaram i kad upirem prstom. Neće se to promijeniti, pa ja sam im jučer rekao; imate tri mogućnosti kome ćete dati otkaz: sebi, odgovornima ili mladima," rekao je Petrov te zaključio da će u konačnici otkaz dobiti mladi i da će se, ako se ništa ne promijeni, nastaviti njihov odlazak.
Samo je na vama hoće li se stvari u Hrvatskoj mijenjati, a promjene odnosno reforme su nužne, rekao je Petrov. "Ako želite dočekati starost sa svojima, onda ćete to morati napraviti.... a što prije to napravite, veće su vam šanse. Zato vas molim da se probudite, da uzmete budućnost u svoje ruke," rekao je Petrov.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/petrov-poziva-ljude-da-ne-bjeze-iz-hrvatske-nemojte-se-uzdati-u-politicare/1025087.aspx
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: Petrov poziva ljude da ne bježe iz Hrvatske: Nemojte se uzdati u političare
bozo kriv si pospi se pepelom i idemo dalje
2014-04-12
ne laje pas radi sela nego radi sebe. petrovu trebaju glasači. HDZovi uhljebi ne bježe. bježe glasači mosta , žz,a , te oni koji ne glasuju, te možda koji SDPovac razočaran u antifašizam. HDZovci ne bježe
Guest- Guest
haha, ne uzdajte se u politicare, ahah rece coek bez karaktera :D
Pinochet wrote:ne laje pas radi sela nego radi sebe. petrovu trebaju glasači. HDZovi uhljebi ne bježe. bježe glasači mosta , žz,a , te oni koji ne glasuju, te možda koji SDPovac razočaran u antifašizam. HDZovci ne bježe
ne bjeze a imaju jak glasacki bazen u bosni/srbiji + mrtve ako zatreba
da sutra sud svita prezivi njujorski zohar i HDZ
2014-04-12
Političar reče nemojte se uzdati u političare? Mislim, stvarno...
Guest- Guest
prati I biljeziPinochet wrote:ne laje pas radi sela nego radi sebe. petrovu trebaju glasači. HDZovi uhljebi ne bježe. bježe glasači mosta , žz,a , te oni koji ne glasuju, te možda koji SDPovac razočaran u antifašizam. HDZovci ne bježe
2014-04-18
perverzija a :Dslidingdoorsoperator wrote:Političar reče nemojte se uzdati u političare? Mislim, stvarno...
u vas tamo yoda sve znaprckov wrote:prati I biljeziPinochet wrote:ne laje pas radi sela nego radi sebe. petrovu trebaju glasači. HDZovi uhljebi ne bježe. bježe glasači mosta , žz,a , te oni koji ne glasuju, te možda koji SDPovac razočaran u antifašizam. HDZovci ne bježe
I ko bjezi I kakva su mu zrnca I koju partijsku knjizicu ima
sve fino napismeno zabiljezeno plajvazom
2014-04-18
Pinochet wrote:petrovu trebaju glasači.
Svakako, jer MOST bilježi pad, a i glasačko tijelo mu je vrlo labilno, kao nekad kod laburista ili ORAH-a i sklono promjeni raspoloženja.
No, Petrovu bi ipak bolje došlo više političkog realizma, a bome i pameti, makar sa ovim potonjem više problema imaju drugi članovi MOST-a poput notornog glupana Bulja.
Guest- Guest
Za ove odlaske postoji rješenje...I nije to nešto za pametovati...
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Za ove odlaske postoji rješenje...I nije to nešto za pametovati...
puno se dramatizira a stvar jednostavna , nogometnim rjecnikom
odlaze jure mate i boban a dolaze mugabe el halil i n tunga
klub ide dalje u ligu prvaka nakon borbe za opstanak u proslosti
2014-04-12
Ne. Postoji rješenje.debotoijusto wrote:red wolf wrote:Za ove odlaske postoji rješenje...I nije to nešto za pametovati...
red wolf-
2016-02-10
debotoijusto wrote:red wolf wrote:Za ove odlaske postoji rješenje...I nije to nešto za pametovati...
darth_vader-
2014-04-16
red wolf wrote:Ne. Postoji rješenje.debotoijusto wrote:red wolf wrote:Za ove odlaske postoji rješenje...I nije to nešto za pametovati...
kolega slusam
2014-04-12
O tome ću s mojim predsjednikom stranke...Ne s tobom...debotoijusto wrote:red wolf wrote:Ne. Postoji rješenje.debotoijusto wrote:red wolf wrote:Za ove odlaske postoji rješenje...I nije to nešto za pametovati...
kolega slusam
red wolf-
2016-02-10
jasambrend wrote:debotoijusto wrote:red wolf wrote:Za ove odlaske postoji rješenje...I nije to nešto za pametovati...
znam da nije lipo cut no trebalo mislit na vrijeme
nemamo napadaca veznog i libera za ambicije koje sebi zadali
2014-04-12
Pa zna se i za tebe da dolje imaš partijsku knjižicu ALP-a i da si tamo među klokanima veliki domoljub u Hrvatskoj ;Pprckov wrote:u vas tamo yoda sve znaprckov wrote:prati I biljeziPinochet wrote:ne laje pas radi sela nego radi sebe. petrovu trebaju glasači. HDZovi uhljebi ne bježe. bježe glasači mosta , žz,a , te oni koji ne glasuju, te možda koji SDPovac razočaran u antifašizam. HDZovci ne bježe
I ko bjezi I kakva su mu zrnca I koju partijsku knjizicu ima
sve fino napismeno zabiljezeno plajvazom
tu sam kad bude objava za javnostred wolf wrote:O tome ću s mojim predsjednikom stranke...Ne s tobom...debotoijusto wrote:red wolf wrote:Ne. Postoji rješenje.debotoijusto wrote:red wolf wrote:Za ove odlaske postoji rješenje...I nije to nešto za pametovati...
kolega slusam
2014-04-12
Božidar je zamoran, reforma tek za četri godine ako i to mladim Hrvatima netreba
Prošo voz Božidare
Prošo voz Božidare
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Zapad poziva građane da bježe iz Ukrajine
» Smišljeni udar na hrvatske političare iz Bosne
» Slovenci masovno bježe iz Hrvatske i otkazuju ljetovanja u Lijepoj našoj
» Kolinda se u Dublinu susrela s iseljenicima, govorila im da je zabrinuta jer mladi bježe iz Hrvatske
» Radnici bježe iz Hrvatske: "Do iduće srijede Hrvatsku će napustiti 1000 ljudi"
» Smišljeni udar na hrvatske političare iz Bosne
» Slovenci masovno bježe iz Hrvatske i otkazuju ljetovanja u Lijepoj našoj
» Kolinda se u Dublinu susrela s iseljenicima, govorila im da je zabrinuta jer mladi bježe iz Hrvatske
» Radnici bježe iz Hrvatske: "Do iduće srijede Hrvatsku će napustiti 1000 ljudi"
Page 1 of 2