Zapad poziva građane da bježe iz Ukrajine
Page 8 of 8
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Zapad poziva građane da bježe iz Ukrajine
stavljas znak jednakosti izmedju turista koji posjete "tko to more platit" s sakom $ i klinca kojem ispires mozak sa svojim "woke" pizdarijamaprckov wrote:ti nemas iskustvo i jednog i drugogdebotoijusto wrote:mene ne cudiprckov wrote:
u AU sam oko 25 godina, a ovaj ocean ovdje i HR more poredit je smijesno, Hrvatska je raj za ovo ovdje sto se ljepote prirode tice, a u posljednje vrijeme je postala obavezna destinacija za australce koji nemaju veze sa hrvatskom, tako da me cudi taj mali sto nece. Sto se tice ostalog mislim da je u svemu bolja AU osim naravno sto politika postaje sve vise woke. Kad uporedim vrijeme kad sam tek doso, kad ljevica nije ovoliko ojacala, sa danasnjim vremenom primjetna je velika razlika. Sad sve vise i vise podsjeca na zemlje treceg svijeta, sto se vise razrijedi struktura stanovnistva sa prevelikim useljavanjem u kratkom roku, to se vise gubi na kulturnm planu
cudi me da imas toliko godina a tako malo pameti
to prvo
drugo rijec je o turistickoj posjeti a poznato je svakom ko ima malo pameti da je hrvatska turisticka destinacija koju posjecuje veliki broj australaca
cudi me kako si tako glup a mator
zasto mislis da tvoje iskustvo odlaska u down under pronalaska posla i rutinskog zivota sljakera vrijedi vise od moga iskustva od 88-93 po EU destinacijama ?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
veber wrote:ti si iskompleksirani klokan kojeg je žena napustila pa onda frustracije riješavaš na opskurnom forumu.prckov wrote:jesi jesiveber wrote:
nisam ja tebi nikaj prijetio.
prijete ljudi kao ti. zaštićeni kilometrima i ekranom.
klokane navedi post gdje sam ti prijetio.
vrlo jednostavno, staviš link.
ili prestani lagati ili stavi link.
sve ja pamtim
zato sam ti kupio podatke koje si sam ovdje stavljo
bio sam se malo ohladio ali vidim da ti kompleksi nedaju mira pa reko da ti ucinim tu uslugu kad si vec navalio
ti si frajer, ne zaboravi
budaletino daj link gdje sam ti prijetio.
da sam ti prijetio, njemačka mi može oduzeti dozvolu, oružje i staviti me pod prismotru.
budaletino lažljiva.
naravno da si prijetio, ne trebaju meni nikakvi linkovi
i tad sam ti reko da cu doc da vidim kolki si frajer
i sad se kalemis na moj tekst koji nije bio upucen tebi, neda ti supak mira pa izmisljas i lijecis komplekse
jer si frajer pa mozes srat drugima okolo iza ekrana
2014-04-19
o cemu ti buncas, sta ko to more platit i kojem klincu ja ista ispirem, jesi ti savdebotoijusto wrote:stavljas znak jednakosti izmedju turista koji posjete "tko to more platit" s sakom $ i klinca kojem ispires mozak sa svojim "woke" pizdarijamaprckov wrote:ti nemas iskustvo i jednog i drugogdebotoijusto wrote:
mene ne cudi
cudi me da imas toliko godina a tako malo pameti
to prvo
drugo rijec je o turistickoj posjeti a poznato je svakom ko ima malo pameti da je hrvatska turisticka destinacija koju posjecuje veliki broj australaca
cudi me kako si tako glup a mator
zasto mislis da tvoje iskustvo odlaska u down under pronalaska posla i rutinskog zivota sljakera vrijedi vise od moga iskustva od 88-93 po EU destinacijama ?
pa ti si komi aktivist a meni spocitavas pranje, citav tvoj boravak ovdje je sranje po HR a nikad da iselis
pa iseli krepilu ne seri drugima kako im je
ja govorim iskljucivo za sebe, austarlci dolaze u HR i EU opcenito zbog turizma, sta je tu lose
drugo, bio sam ja i po eu, newsflash za tebe tulavca koji sve poistovjecuje - nije isto
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
opet lažešprckov wrote:veber wrote:ti si iskompleksirani klokan kojeg je žena napustila pa onda frustracije riješavaš na opskurnom forumu.prckov wrote:
jesi jesi
sve ja pamtim
zato sam ti kupio podatke koje si sam ovdje stavljo
bio sam se malo ohladio ali vidim da ti kompleksi nedaju mira pa reko da ti ucinim tu uslugu kad si vec navalio
ti si frajer, ne zaboravi
da sam ti prijetio, njemačka mi može oduzeti dozvolu, oružje i staviti me pod prismotru.
budaletino lažljiva.
i sad se kalemis na moj tekst koji nije bio upucen tebi, neda ti supak mira pa izmisljas i lijecis komplekse
stavi link
komentiram sve što mi je u interesu pa i tvoje klokanske ispade.
nigdje ne piše niti je pravilo da nekog smiješ ili ne smiješ komentirati.
iznesao si stav, ja isto.
forum je javan.
i nikaj ne izmišljam, pišem činjenice ili priupitam sugovornika o izjavama od prije.
to što se ti nađeš povrijeđenim nije moj problem.
odi pajkiti, sutra moraš u svakodnevnicu ili ti je moje sutra tebi već danas?
veber-
2014-12-30
debotoijusto wrote:nadam se da nece napast do veceras da na miru pogledam hajduka i istovarim sleper toalet papira , coin je out
mislim da je napad ruskih fasista vrlo izgledna opcija a zapad nece uciniti nista efikasno osim dugotrajna iscrpljivanja
isto tako mislim da ruski fasisti ne mogu osvojit ukrajinu
za kraj mislim da svi zajedno budemo dodatno osiromasili i ovako vec nagrizen standard zivota a HDZ bude na 38%
nadam se da grijesim
pored ruskih fasista imas americke fasiste i to na rasnoj osnovi
americki fasisti proganjaju vlastito stanovnistvo na ideoloskom temelju
treba bit tulav i ideoloski pristran da to ne vidis
wokizam je vec odavno i ovdje i u americi prepoznat kao fasizam
2014-04-19
ne seri majmuneveber wrote:opet lažešprckov wrote:veber wrote:
ti si iskompleksirani klokan kojeg je žena napustila pa onda frustracije riješavaš na opskurnom forumu.
budaletino lažljiva.
stavi link
komentiram sve što mi je u interesu pa i tvoje klokanske ispade.
nigdje ne piše niti je pravilo da nekog smiješ ili ne smiješ komentirati.
iznesao si stav, ja isto.
forum je javan.
i nikaj ne izmišljam, pišem činjenice ili priupitam sugovornika o izjavama od prije.
to što se ti nađeš povrijeđenim nije moj problem.
odi pajkiti, sutra moraš u svakodnevnicu ili ti je moje sutra tebi već danas?
od pocetka komentiras mene, ne temu nego bas mene i moj navodni zivotopis
i naravno sve lazes, petljas, izmisljas jer nemas pojma o meni, jer da imas ne bi tolko srao
a sad se skini s kurca
2014-04-19
a tek australski corona fasisti Vs. slobodarska kinaprckov wrote:debotoijusto wrote:nadam se da nece napast do veceras da na miru pogledam hajduka i istovarim sleper toalet papira , coin je out
mislim da je napad ruskih fasista vrlo izgledna opcija a zapad nece uciniti nista efikasno osim dugotrajna iscrpljivanja
za kraj mislim da svi zajedno budemo dodatno osiromasili i ovako vec nagrizen standard zivota a HDZ bude na 38%
nadam se da grijesim
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
kada debotiusto velim da sere
i jede govna
isti mi ne spominje bivše žene.
tvoj zemo đemal mi jebe mrtvu mater i djecu.
ali to je vaša kultura.
znači argumentirano stavi link gdje sam ti prijetio.
i jede govna
isti mi ne spominje bivše žene.
tvoj zemo đemal mi jebe mrtvu mater i djecu.
ali to je vaša kultura.
znači argumentirano stavi link gdje sam ti prijetio.
2014-12-30
debotoijusto wrote:a tek australski corona fasisti Vs. slobodarska kinaprckov wrote:debotoijusto wrote:nadam se da nece napast do veceras da na miru pogledam hajduka i istovarim sleper toalet papira , coin je out
nadam se da grijesim
ne pravi se tuplji nego jesi
i ne pricaj o fasizmu kad ga ni definirat ne znas
2014-04-19
zanimljiv Nu2,,Lacmanović se našalio da će amerikanci i englezi lupiti sankcije rusima ako rusi ne napadnu,ta im solucija najmanje odgovara.
vili40-
2015-08-02
Dobar Nu2,
Dobit će ovo Putko, ameri će morati pojest sve što su izasrali
Dobit će ovo Putko, ameri će morati pojest sve što su izasrali
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
u cijeloj toj priči čudna je njemačka.vili40 wrote:zanimljiv Nu2,,Lacmanović se našalio da će amerikanci i englezi lupiti sankcije rusima ako rusi ne napadnu,ta im solucija najmanje odgovara.
a s jedne strane bih želio da se zarate pa da rusofilka ekipa zašuti.
upitno je do kuda će ići us i nato. znam za airbus da su otkazali civilni program i isključivo rade vojni.
stalno avioni letuckaju.
njemačka s jedne strane ima jebene interese u rusiji, s druge strane uplaćuje ukrajini.
francuska ima identični stav.
ako rusi krenu, bit će mrtvih.
pitanje je samo do kada će putin u slučaju gubitka biti razuman ne upotrijebiti atomike.
hoće li se "dostojanstveno" povući ili će na tragu nkvd ići s nuklernim oružjem.
veber-
2014-12-30
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Priština poziva građane da izbegavaju putovanja kroz Srbiju
» Petrov poziva ljude da ne bježe iz Hrvatske: Nemojte se uzdati u političare
» Užas: - Zapad osjeća zamor od Ukrajine
» Mladi bježe iz bih
» Milijunaši bježe iz Evrope
» Petrov poziva ljude da ne bježe iz Hrvatske: Nemojte se uzdati u političare
» Užas: - Zapad osjeća zamor od Ukrajine
» Mladi bježe iz bih