Većina napadača su Sirijici
Page 5 of 9
Page 5 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Većina napadača su Sirijici
Ima duboko Sredozemno more, slažem se, može biti tihi dom mnogim tim nesretnicima.Winter is coming wrote:potrebno je udomiti sve te ljude a evropa ima za to potencijale
Guest- Guest
Igrom slučaja su se tu zatekli Sirijci...da nisu oni priliku bi iskoristili Hrvati, Srbi, Poljaci ili domicilni...glupače hodale okolo nepokrivenih glava...same su si prizvale pizdarije...
darth_vader-
2014-04-17
Jasambudalajasambrend wrote:Igrom slučaja su se tu zatekli Sirijci...da nisu oni priliku bi iskoristili Hrvati, Srbi, Poljaci ili domicilni...glupače hodale okolo nepokrivenih glava...same su si prizvale pizdarije...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
moze ali neceEva wrote:Ima duboko Sredozemno more, slažem se, može biti tihi dom mnogim tim nesretnicima.Winter is coming wrote:potrebno je udomiti sve te ljude a evropa ima za to potencijale
2014-04-14
Pa jesi, jer dečko je sarkastičan.vuksadinare wrote:Jasambudalajasambrend wrote:Igrom slučaja su se tu zatekli Sirijci...da nisu oni priliku bi iskoristili Hrvati, Srbi, Poljaci ili domicilni...glupače hodale okolo nepokrivenih glava...same su si prizvale pizdarije...
Guest- Guest
Ne hvala, biću dobar. Bolje da ljubiš nego da sečeš.Eva wrote:Aaaa, to tebe muči? E pa naljuti me, možda saznašdzango wrote:Da li bi im onda prvo sekla kurac?Eva wrote:Ja bih ih sve iskrcala u SA sa 4-5 k m visine, pa tko krila nek leti.bogomdani wrote:E ne moze..!!! ne treba meni nitko u Sibiru...Eva wrote:Čini ti se. Ista sam kao uvijek, na ljutu ranu ljutu travu. Nema tu velike mudrosti, Europa ni velika kao Rusija da sve primi, a niti ima Sibir da ih tam smjesti. Dakle, borba za resurse iziskuje racionalne i trezvene odluke. Nije mjesto a ni vrijeme za poeziju i prozu.dzango wrote:Onako. Militantnija si i od lokalnih forumskih ujki što piju pivo ispred bibilioteke i raspredaju o vojnim taktikama i oružju.Eva wrote:Zakaj?dzango wrote:Tebe trese PMS ili šta?Eva wrote:Tak je trebalo svim ovim kaj su došli, već u Grčkoj kurac odrezat. Preventivno.bogomdani wrote:usput kad su islamisti ratovali protiv Kršcana u mislim sudanu,kad bi zarobili Nigge,dali su im mogucnost da predju na Islam ili bi ih kastrirali...Eunuhe smo gledali i u nekim filmovima kako mahaju onim cudima i hlade zrak,uz izraz lica vegetirajuce biljke..
You don't really mean...Eva wrote:Ima duboko Sredozemno more, slažem se, može biti tihi dom mnogim tim nesretnicima.Winter is coming wrote:potrebno je udomiti sve te ljude a evropa ima za to potencijale
Zasto ne..??Puno i tvojih tako misli,i to da je ucinjeno na vrijeme,moglo se izbjecvi ovo poslije..nek si ebu mtr i idu u svoje islamske Oaze i carstva..AlfaOmega wrote:You don't really mean...Eva wrote:Ima duboko Sredozemno more, slažem se, može biti tihi dom mnogim tim nesretnicima.Winter is coming wrote:potrebno je udomiti sve te ljude a evropa ima za to potencijale
Guest- Guest
Budimo racionalni, ima li u Europi prostora za sve te ljude? Nema, prostorno, kulturološki, civilizacijski pa i sigurnosno, Europa je limitirana, i treba se u skladu s time i ponašati. Ono, sorry guys, mi razumijemo vašu patnju, but jebiga.AlfaOmega wrote:You don't really mean...Eva wrote:Ima duboko Sredozemno more, slažem se, može biti tihi dom mnogim tim nesretnicima.Winter is coming wrote:potrebno je udomiti sve te ljude a evropa ima za to potencijale
Guest- Guest
islamofobija bolest naseg drustva,no to nece zaustaviti zbrinjavanje izbjeglica i njihovu integraciju u drustva zajednice evropskih naroda
2014-04-14
Kako nema? Ima prostora koliko hoćeš. Ja bih tu nagurao još 50 miliona.Eva wrote:Budimo racionalni, ima li u Europi prostora za sve te ljude? Nema, prostorno, kulturološki, civilizacijski pa i sigurnosno, Europa je limitirana, i treba se u skladu s time i ponašati. Ono, sorry guys, mi razumijemo vašu patnju, but jebiga.AlfaOmega wrote:You don't really mean...Eva wrote:Ima duboko Sredozemno more, slažem se, može biti tihi dom mnogim tim nesretnicima.Winter is coming wrote:potrebno je udomiti sve te ljude a evropa ima za to potencijale
Je, da, zato valjda onaj šerif iz Alabame zbog 3 mujeka tuži State Department. Pometi ispred svog dvora!Winter is coming wrote:islamofobija bolest naseg drustva,no to nece zaustaviti zbrinjavanje izbjeglica i njihovu integraciju u drustva zajednice evropskih naroda
Guest- Guest
budi malo preciznija,neznam o kom sherifu iz alabame pricas
2014-04-14
Nema, nita nema vise, maca papaja. Idi sojoj kućidzango wrote:Kako nema? Ima prostora koliko hoćeš. Ja bih tu nagurao još 50 miliona.Eva wrote:Budimo racionalni, ima li u Europi prostora za sve te ljude? Nema, prostorno, kulturološki, civilizacijski pa i sigurnosno, Europa je limitirana, i treba se u skladu s time i ponašati. Ono, sorry guys, mi razumijemo vašu patnju, but jebiga.AlfaOmega wrote:You don't really mean...Eva wrote:Ima duboko Sredozemno more, slažem se, može biti tihi dom mnogim tim nesretnicima.Winter is coming wrote:potrebno je udomiti sve te ljude a evropa ima za to potencijale
Guest- Guest
Ma neki republikanac, guverner Alabame buni se zbog "masovnog" useljavanja izbjeglica i tuži državu.Winter is coming wrote:budi malo preciznija,neznam o kom sherifu iz alabame pricas
Guest- Guest
Moji ne misle. :)bogomdani wrote:Zasto ne..??Puno i tvojih tako misli,i to da je ucinjeno na vrijeme,moglo se izbjecvi ovo poslije..nek si ebu mtr i idu u svoje islamske Oaze i carstva..AlfaOmega wrote:You don't really mean...Eva wrote:Ima duboko Sredozemno more, slažem se, može biti tihi dom mnogim tim nesretnicima.Winter is coming wrote:potrebno je udomiti sve te ljude a evropa ima za to potencijale
Treba da ih primi onaj ko im je sjebao zemlju. Ili onaj ko ih je ZVAO. A debela ih jest zvala... stvarno misliš da EU nije u stanju zatvoriti granice ako to zaista želi? Zna se zakaj se toliki broj ljudi pušta u zemlje EU-a. Valja od nečeg puniti mirovinski fond za desetke miliona budućih umirovljenika na starom kontinentu. Sve ostalo su priče za malu djecu.
pa neka se buni,jaka stvar,bune se i protiv dolaska meksa,bunili su se i indijanci protiv dolaska evropljana pa svi znamo kako je ta prica zavrsila,bunite se slobodno
2014-04-14
Arapi su baš radnici. To da su Turci, ajde može proć.AlfaOmega wrote:Moji ne misle. :)bogomdani wrote:Zasto ne..??Puno i tvojih tako misli,i to da je ucinjeno na vrijeme,moglo se izbjecvi ovo poslije..nek si ebu mtr i idu u svoje islamske Oaze i carstva..AlfaOmega wrote:You don't really mean...Eva wrote:Ima duboko Sredozemno more, slažem se, može biti tihi dom mnogim tim nesretnicima.Winter is coming wrote:potrebno je udomiti sve te ljude a evropa ima za to potencijale
Treba da ih primi onaj ko im je sjebao zemlju. Ili onaj ko ih je ZVAO. A debela ih jest zvala... stvarno misliš da EU nije u stanju zatvoriti granice ako to zaista želi? Zna se zakaj se toliki broj ljudi pušta u zemlje EU-a. Valja od nečeg puniti mirovinski fond za desetke miliona budućih umirovljenika na starom kontinentu. Sve ostalo su priče za malu djecu.
Guest- Guest
Macu u rernu a Arape u EU. U što većem broju. Ne maci.Eva wrote:Nema, nita nema vise, maca papaja. Idi sojoj kućidzango wrote:Kako nema? Ima prostora koliko hoćeš. Ja bih tu nagurao još 50 miliona.Eva wrote:Budimo racionalni, ima li u Europi prostora za sve te ljude? Nema, prostorno, kulturološki, civilizacijski pa i sigurnosno, Europa je limitirana, i treba se u skladu s time i ponašati. Ono, sorry guys, mi razumijemo vašu patnju, but jebiga.AlfaOmega wrote:You don't really mean...Eva wrote:Ima duboko Sredozemno more, slažem se, može biti tihi dom mnogim tim nesretnicima.Winter is coming wrote:potrebno je udomiti sve te ljude a evropa ima za to potencijale
Jebe se korpokratiji jesu li oni neki radnici ili ne. Bitno im je da znaju klimati glavom i da ne traže previsoke plaće.
- There's no need for you to think. All decisions are made.
Zvuči li poznato?
- There's no need for you to think. All decisions are made.
Zvuči li poznato?
Page 5 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Linta i 'lintanje':'Večina Hrvata su ustaše kao i večina stranaka'
» Pitanje koje vjecno visi u zraku:'Zasto su hrvatski intelektualci(vecina)i partizani Hrvati(vecina)sutjeli o mitomaniji o 700 000 ubijenih Srba u Jasenovcu?
» Eurostat: samo 1/5 "izbjeglica" su Sirijici
» Vojnik ubio napadača u Beču
» Pretucen katolicki svecenik u Srbiji
» Pitanje koje vjecno visi u zraku:'Zasto su hrvatski intelektualci(vecina)i partizani Hrvati(vecina)sutjeli o mitomaniji o 700 000 ubijenih Srba u Jasenovcu?
» Eurostat: samo 1/5 "izbjeglica" su Sirijici
» Vojnik ubio napadača u Beču
» Pretucen katolicki svecenik u Srbiji
Page 5 of 9