Većina napadača su Sirijici
Page 4 of 9
Page 4 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Većina napadača su Sirijici
A ubit mater?jastreb wrote:Ja ti pričam o aspekta islamista.bogomdani wrote:Jastreb se malo ufurao u romanticne ekranizacije 1001 noći...tamo je i ropstvo romanticno prikazano..
Kod njih je strogo zabranjen rasizam i nacionalizam.
Guest- Guest
Tebe trese PMS ili šta?Eva wrote:Tak je trebalo svim ovim kaj su došli, već u Grčkoj kurac odrezat. Preventivno.bogomdani wrote:usput kad su islamisti ratovali protiv Kršcana u mislim sudanu,kad bi zarobili Nigge,dali su im mogucnost da predju na Islam ili bi ih kastrirali...Eunuhe smo gledali i u nekim filmovima kako mahaju onim cudima i hlade zrak,uz izraz lica vegetirajuce biljke..
Ljubi Te brat... no malo si masila..qrc odrezes,budala osta budala,jer su mu ostala joojca...dakle sve se odstranjuje..bez joojca i pišo je samo slauf za piskenje..Eva wrote:Tak je trebalo svim ovim kaj su došli, već u Grčkoj kurac odrezat. Preventivno.bogomdani wrote:usput kad su islamisti ratovali protiv Kršcana u mislim sudanu,kad bi zarobili Nigge,dali su im mogucnost da predju na Islam ili bi ih kastrirali...Eunuhe smo gledali i u nekim filmovima kako mahaju onim cudima i hlade zrak,uz izraz lica vegetirajuce biljke..
Guest- Guest
Zakaj?dzango wrote:Tebe trese PMS ili šta?Eva wrote:Tak je trebalo svim ovim kaj su došli, već u Grčkoj kurac odrezat. Preventivno.bogomdani wrote:usput kad su islamisti ratovali protiv Kršcana u mislim sudanu,kad bi zarobili Nigge,dali su im mogucnost da predju na Islam ili bi ih kastrirali...Eunuhe smo gledali i u nekim filmovima kako mahaju onim cudima i hlade zrak,uz izraz lica vegetirajuce biljke..
Guest- Guest
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Ubojstvo iz časti.Eva wrote:A ubit mater?jastreb wrote:Ja ti pričam o aspekta islamista.bogomdani wrote:Jastreb se malo ufurao u romanticne ekranizacije 1001 noći...tamo je i ropstvo romanticno prikazano..
Kod njih je strogo zabranjen rasizam i nacionalizam.
Uvijek ćeš naći neku pravnu podlogu.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Onako. Militantnija si i od lokalnih forumskih ujki što piju pivo ispred bibilioteke i raspredaju o vojnim taktikama i oružju.Eva wrote:Zakaj?dzango wrote:Tebe trese PMS ili šta?Eva wrote:Tak je trebalo svim ovim kaj su došli, već u Grčkoj kurac odrezat. Preventivno.bogomdani wrote:usput kad su islamisti ratovali protiv Kršcana u mislim sudanu,kad bi zarobili Nigge,dali su im mogucnost da predju na Islam ili bi ih kastrirali...Eunuhe smo gledali i u nekim filmovima kako mahaju onim cudima i hlade zrak,uz izraz lica vegetirajuce biljke..
Kaj ti je jna kadar. Nemre bez tt-ca nikako.Eva wrote:Svaka žena, uz ruž i puder, u svojoj torbici mora imati i ovakvog ljepotana.
2014-12-30
E sad mi pade na pamet jedna uzrečica.dzango wrote:Onako. Militantnija si i od lokalnih forumskih ujki što piju pivo ispred bibilioteke i raspredaju o vojnim taktikama i oružju.
General iz biblioteke i ona stvar iz apoteke,svode se na isto.
2014-04-22
Čini ti se. Ista sam kao uvijek, na ljutu ranu ljutu travu. Nema tu velike mudrosti, Europa ni velika kao Rusija da sve primi, a niti ima Sibir da ih tam smjesti. Dakle, borba za resurse iziskuje racionalne i trezvene odluke. Nije mjesto a ni vrijeme za poeziju i prozu.dzango wrote:Onako. Militantnija si i od lokalnih forumskih ujki što piju pivo ispred bibilioteke i raspredaju o vojnim taktikama i oružju.Eva wrote:Zakaj?dzango wrote:Tebe trese PMS ili šta?Eva wrote:Tak je trebalo svim ovim kaj su došli, već u Grčkoj kurac odrezat. Preventivno.bogomdani wrote:usput kad su islamisti ratovali protiv Kršcana u mislim sudanu,kad bi zarobili Nigge,dali su im mogucnost da predju na Islam ili bi ih kastrirali...Eunuhe smo gledali i u nekim filmovima kako mahaju onim cudima i hlade zrak,uz izraz lica vegetirajuce biljke..
Guest- Guest
Za poeziju je uvijek vrijeme.
Ne za bilo kakvu,ali svako mjesto i svako vrijeme ima mjesta i potrebe za određenom prozom.
Sada je vrijeme za Gorski vijenac.
Ne za bilo kakvu,ali svako mjesto i svako vrijeme ima mjesta i potrebe za određenom prozom.
2014-04-22
E ne moze..!!! ne treba meni nitko u Sibiru...Eva wrote:Čini ti se. Ista sam kao uvijek, na ljutu ranu ljutu travu. Nema tu velike mudrosti, Europa ni velika kao Rusija da sve primi, a niti ima Sibir da ih tam smjesti. Dakle, borba za resurse iziskuje racionalne i trezvene odluke. Nije mjesto a ni vrijeme za poeziju i prozu.dzango wrote:Onako. Militantnija si i od lokalnih forumskih ujki što piju pivo ispred bibilioteke i raspredaju o vojnim taktikama i oružju.Eva wrote:Zakaj?dzango wrote:Tebe trese PMS ili šta?Eva wrote:Tak je trebalo svim ovim kaj su došli, već u Grčkoj kurac odrezat. Preventivno.bogomdani wrote:usput kad su islamisti ratovali protiv Kršcana u mislim sudanu,kad bi zarobili Nigge,dali su im mogucnost da predju na Islam ili bi ih kastrirali...Eunuhe smo gledali i u nekim filmovima kako mahaju onim cudima i hlade zrak,uz izraz lica vegetirajuce biljke..
Guest- Guest
Ja bih ih sve iskrcala u SA sa 4-5 k m visine, pa tko krila nek leti.bogomdani wrote:E ne moze..!!! ne treba meni nitko u Sibiru...Eva wrote:Čini ti se. Ista sam kao uvijek, na ljutu ranu ljutu travu. Nema tu velike mudrosti, Europa ni velika kao Rusija da sve primi, a niti ima Sibir da ih tam smjesti. Dakle, borba za resurse iziskuje racionalne i trezvene odluke. Nije mjesto a ni vrijeme za poeziju i prozu.dzango wrote:Onako. Militantnija si i od lokalnih forumskih ujki što piju pivo ispred bibilioteke i raspredaju o vojnim taktikama i oružju.Eva wrote:Zakaj?dzango wrote:Tebe trese PMS ili šta?Eva wrote:Tak je trebalo svim ovim kaj su došli, već u Grčkoj kurac odrezat. Preventivno.bogomdani wrote:usput kad su islamisti ratovali protiv Kršcana u mislim sudanu,kad bi zarobili Nigge,dali su im mogucnost da predju na Islam ili bi ih kastrirali...Eunuhe smo gledali i u nekim filmovima kako mahaju onim cudima i hlade zrak,uz izraz lica vegetirajuce biljke..
Guest- Guest
Uvek je vreme za Gorski venac.jastreb wrote:Za poeziju je uvijek vrijeme.
Da li bi im onda prvo sekla kurac?Eva wrote:Ja bih ih sve iskrcala u SA sa 4-5 k m visine, pa tko krila nek leti.bogomdani wrote:E ne moze..!!! ne treba meni nitko u Sibiru...Eva wrote:Čini ti se. Ista sam kao uvijek, na ljutu ranu ljutu travu. Nema tu velike mudrosti, Europa ni velika kao Rusija da sve primi, a niti ima Sibir da ih tam smjesti. Dakle, borba za resurse iziskuje racionalne i trezvene odluke. Nije mjesto a ni vrijeme za poeziju i prozu.dzango wrote:Onako. Militantnija si i od lokalnih forumskih ujki što piju pivo ispred bibilioteke i raspredaju o vojnim taktikama i oružju.Eva wrote:Zakaj?dzango wrote:Tebe trese PMS ili šta?Eva wrote:Tak je trebalo svim ovim kaj su došli, već u Grčkoj kurac odrezat. Preventivno.bogomdani wrote:usput kad su islamisti ratovali protiv Kršcana u mislim sudanu,kad bi zarobili Nigge,dali su im mogucnost da predju na Islam ili bi ih kastrirali...Eunuhe smo gledali i u nekim filmovima kako mahaju onim cudima i hlade zrak,uz izraz lica vegetirajuce biljke..
Aaaa, to tebe muči? E pa naljuti me, možda saznašdzango wrote:Da li bi im onda prvo sekla kurac?Eva wrote:Ja bih ih sve iskrcala u SA sa 4-5 k m visine, pa tko krila nek leti.bogomdani wrote:E ne moze..!!! ne treba meni nitko u Sibiru...Eva wrote:Čini ti se. Ista sam kao uvijek, na ljutu ranu ljutu travu. Nema tu velike mudrosti, Europa ni velika kao Rusija da sve primi, a niti ima Sibir da ih tam smjesti. Dakle, borba za resurse iziskuje racionalne i trezvene odluke. Nije mjesto a ni vrijeme za poeziju i prozu.dzango wrote:Onako. Militantnija si i od lokalnih forumskih ujki što piju pivo ispred bibilioteke i raspredaju o vojnim taktikama i oružju.Eva wrote:Zakaj?dzango wrote:Tebe trese PMS ili šta?Eva wrote:Tak je trebalo svim ovim kaj su došli, već u Grčkoj kurac odrezat. Preventivno.bogomdani wrote:usput kad su islamisti ratovali protiv Kršcana u mislim sudanu,kad bi zarobili Nigge,dali su im mogucnost da predju na Islam ili bi ih kastrirali...Eunuhe smo gledali i u nekim filmovima kako mahaju onim cudima i hlade zrak,uz izraz lica vegetirajuce biljke..
Guest- Guest
ovo je samo prvi talas izbjeglica,pravi talas tek treba doci,i naravno neka dodju treba im sirom otvoriti granice za zapadnu evropu i staviti table sa natpisima "Welcome home" sve krshitelje ljudskih prava strogo kaznjavati
2014-04-14
Kaj za je Aziju i Afriku uputit u Europi 200-300 milijuna. Kao da pljuneš u more njima, a Europi smrtna kazna.
Guest- Guest
potrebno je udomiti sve te ljude a evropa ima za to potencijale
2014-04-14
Evva buju te jos malo slatali muslici po becu neidi nikam van..ak izadjes hidjab prek sebe
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ima duboko Sredozemno more, slažem se, može biti tihi dom mnogim tim nesretnicima.Winter is coming wrote:potrebno je udomiti sve te ljude a evropa ima za to potencijale
Guest- Guest
Page 4 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Linta i 'lintanje':'Večina Hrvata su ustaše kao i večina stranaka'
» Pitanje koje vjecno visi u zraku:'Zasto su hrvatski intelektualci(vecina)i partizani Hrvati(vecina)sutjeli o mitomaniji o 700 000 ubijenih Srba u Jasenovcu?
» Eurostat: samo 1/5 "izbjeglica" su Sirijici
» Vojnik ubio napadača u Beču
» Pretucen katolicki svecenik u Srbiji
» Pitanje koje vjecno visi u zraku:'Zasto su hrvatski intelektualci(vecina)i partizani Hrvati(vecina)sutjeli o mitomaniji o 700 000 ubijenih Srba u Jasenovcu?
» Eurostat: samo 1/5 "izbjeglica" su Sirijici
» Vojnik ubio napadača u Beču
» Pretucen katolicki svecenik u Srbiji
Page 4 of 9