Većina napadača su Sirijici
Page 8 of 9
Page 8 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Većina napadača su Sirijici
Eva wrote:Ne bi bilo islama prek Bospora, ne zvala se ja Evaepikur37 wrote:Eva wrote:A kaj meni fali?
a i to što kažeš :)
To je već tribalo biti napravljeno.
A ne ovaj kontra korak, Trojanski konj.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Malo pratim ove vaše upise ovdje i čini mi se da se nalazim u skupštinu na Cetinje u kojoj sudjeluju vladika Danilo,te ostali serdari i vojvode ,a što je opisano u onom sjajnom djelu.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Koliko se ja sećam, Čamuga su sa kuglom u ustioma obrađivali nečim drugim a ne let lampom.Eva wrote:I pripremit im onu scenu iz Pulp Fictina s kuglom u ustima, a obrađivat ih let lampom dok ne izmole 20 sura.dzango wrote:Lakše je ove odvesti u podrum.Eva wrote:E pa treba giljotinu izvuć iz podruma.AlfaOmega wrote:Opet ti kažem, korpokratija koja vlada Evropom o tome odlučuje, a ne ja ili ti. Da su htjeli, mogli su spriječiti Arape da dođu, ali NISU.Eva wrote:Pa nisu imale izbore u istočnoj Europi i među Slavenima, nego baš moraju uvozit čobane iz Afgana i Pakije? Ma daj, tko u to vjeruje.AlfaOmega wrote:Nikoga ne veseli propast Evrope. Ali realno, nisu joj drugi krivi kaj je sebe dovela u ovo u kaj se dovela. Hićo je ako išt, znao kaj znači loš natalitet za društvo, pa je nastojao podstaći isti. Da su i druge zemlje više investirale u to, možda danas ne bi imali kaos zbog kojeg su primorane uvoziti radnu snagu.
hahaha da se organizira čopor i vertikalno hijearhija dovoljno je imati IQ hijene, kakvi god bili crnci nisu baš tolike budaleNeoliberalni portugalac wrote:asilovski wrote:Ma no, ali očito je da su emigranti arapi najgori ološ, crnci jesu u većini jad i talog, ali nisam čuo da po afrikanci idu u ovakva sranja, pogotovo ne 2 mjeseca nakon dolaskamarcellus wrote:asilovski wrote:Čak govore da su žrtve bili i crnci hahaha
naravno da jesu, arapi crnce smatraju nižom rasom
afrikanci nemaju dovoljno visok IQ da se mogu čoporativno organizirati kao Arapi.. arapi su ipak inteligentniji, možda ne kao njemci, ali dovoljno da imaju organizaciju i hijerarhiju
Kermit-
2014-04-17
Pa dobro ja sam pragmatična jer sam mislila da na forumu nemamo pedera od kad je Tane nestal. Ali, izgleda da me ti demantirašdzango wrote:Koliko se ja sećam, Čamuga su sa kuglom u ustioma obrađivali nečim drugim a ne let lampom.Eva wrote:I pripremit im onu scenu iz Pulp Fictina s kuglom u ustima, a obrađivat ih let lampom dok ne izmole 20 sura.dzango wrote:Lakše je ove odvesti u podrum.Eva wrote:E pa treba giljotinu izvuć iz podruma.AlfaOmega wrote:Opet ti kažem, korpokratija koja vlada Evropom o tome odlučuje, a ne ja ili ti. Da su htjeli, mogli su spriječiti Arape da dođu, ali NISU.Eva wrote:Pa nisu imale izbore u istočnoj Europi i među Slavenima, nego baš moraju uvozit čobane iz Afgana i Pakije? Ma daj, tko u to vjeruje.AlfaOmega wrote:Nikoga ne veseli propast Evrope. Ali realno, nisu joj drugi krivi kaj je sebe dovela u ovo u kaj se dovela. Hićo je ako išt, znao kaj znači loš natalitet za društvo, pa je nastojao podstaći isti. Da su i druge zemlje više investirale u to, možda danas ne bi imali kaos zbog kojeg su primorane uvoziti radnu snagu.
Guest- Guest
A jesam li ja kraljica?jastreb wrote:Malo pratim ove vaše upise ovdje i čini mi se da se nalazim u skupštinu na Cetinje u kojoj sudjeluju vladika Danilo,te ostali serdari i vojvode ,a što je opisano u onom sjajnom djelu.
Guest- Guest
to sve na otoke i Dalmatinsku ZagoruNeoliberalni portugalac wrote:dzango wrote:Ne mogu da trpaju ovde jer ovi neće da ostaju ovde i umiru od gladi. Njihov cilj je Zapad i tamo će na kraju da stignu, pustili ih ili ne pustili. Ako treba, uspeće iz desetog pokušaja a i ne nama je da im u tome pomognemo.Neoliberalni portugalac wrote:je samo će natrpati srbiju i hrvatsku više od njemačke.Winter is coming wrote:ne propast "evrope" nas ne raduje,nego propast zapadne evrope,ma ustvari to i nije propast nego procvjet
50 000 arapa koji ostanu u Hrvatskoj, ili 80 000 koji zapnu u Srbiju je u odnosu na broj stanovnika više nego 1milijun u Njemačkoj. Pošto će švabe izgleda zatvoriti granicu, znači da bi RH i Srbija mogli biti natrpane.
nebrini neće umrjeti od gladi, nego će ih hraniti prvo vaša i naša država, a onda lokalno stanovništvo, ovi govore da su ih još najbolje lokalci nahranili i pomogli u Hrvatskoj i Srbiji.
U ostalom kuda će? Evo mađarska je bogami digla žicu , i nisam primjetio da su je arapi probili.. bilo je pokušaja ali su dobili u jaketu.
Slovenija diže žicu, i čuvat će svoju granicu. Dakle kada Njemačka zatvori granicu, ekipa će ostati.. dio u RH, a onda će naši zatvoriti granicu pa će dio ostati kod vas.
kako rekoh 50 000 arapa u RH, i 80 000 arapa u Srbiji, u odnosu na broj stanovnika i BDp je puno veći problem za RH i RS nego 1 milijun u njemačkoj
Kermit-
2014-04-17
To jedino ako ti nemaš giljotinu u podrumu. Pa EU je bar ako ništa drugo, puna pedera.Eva wrote:Pa dobro ja sam pragmatična jer sam mislila da na forumu nemamo pedera od kad je Tane nestal. Ali, izgleda da me ti demantirašdzango wrote:Koliko se ja sećam, Čamuga su sa kuglom u ustioma obrađivali nečim drugim a ne let lampom.Eva wrote:I pripremit im onu scenu iz Pulp Fictina s kuglom u ustima, a obrađivat ih let lampom dok ne izmole 20 sura.dzango wrote:Lakše je ove odvesti u podrum.Eva wrote:E pa treba giljotinu izvuć iz podruma.AlfaOmega wrote:Opet ti kažem, korpokratija koja vlada Evropom o tome odlučuje, a ne ja ili ti. Da su htjeli, mogli su spriječiti Arape da dođu, ali NISU.Eva wrote:Pa nisu imale izbore u istočnoj Europi i među Slavenima, nego baš moraju uvozit čobane iz Afgana i Pakije? Ma daj, tko u to vjeruje.AlfaOmega wrote:Nikoga ne veseli propast Evrope. Ali realno, nisu joj drugi krivi kaj je sebe dovela u ovo u kaj se dovela. Hićo je ako išt, znao kaj znači loš natalitet za društvo, pa je nastojao podstaći isti. Da su i druge zemlje više investirale u to, možda danas ne bi imali kaos zbog kojeg su primorane uvoziti radnu snagu.
Last edited by dzango on 8/1/2016, 16:12; edited 1 time in total
Nema ondje kraljice. No spominje se neka ljepojka koju Mandušić Vuk noću sanja i kaže:Eva wrote:A jesam li ja kraljica?jastreb wrote:Malo pratim ove vaše upise ovdje i čini mi se da se nalazim u skupštinu na Cetinje u kojoj sudjeluju vladika Danilo,te ostali serdari i vojvode ,a što je opisano u onom sjajnom djelu.
"Al' je đavo, ali su mađije,
ali nešto teže od oboje?
Kad je viđu da se smije mlada,
svijet mi se oko glave vrti...."
2014-04-22
Jok. Vladika Danilo.Eva wrote:A jesam li ja kraljica?jastreb wrote:Malo pratim ove vaše upise ovdje i čini mi se da se nalazim u skupštinu na Cetinje u kojoj sudjeluju vladika Danilo,te ostali serdari i vojvode ,a što je opisano u onom sjajnom djelu.
dzango wrote:Koliko se ja sećam, Čamuga su sa kuglom u ustioma obrađivali nečim drugim a ne let lampom.Eva wrote:I pripremit im onu scenu iz Pulp Fictina s kuglom u ustima, a obrađivat ih let lampom dok ne izmole 20 sura.dzango wrote:Lakše je ove odvesti u podrum.Eva wrote:E pa treba giljotinu izvuć iz podruma.AlfaOmega wrote:Opet ti kažem, korpokratija koja vlada Evropom o tome odlučuje, a ne ja ili ti. Da su htjeli, mogli su spriječiti Arape da dođu, ali NISU.Eva wrote:Pa nisu imale izbore u istočnoj Europi i među Slavenima, nego baš moraju uvozit čobane iz Afgana i Pakije? Ma daj, tko u to vjeruje.AlfaOmega wrote:Nikoga ne veseli propast Evrope. Ali realno, nisu joj drugi krivi kaj je sebe dovela u ovo u kaj se dovela. Hićo je ako išt, znao kaj znači loš natalitet za društvo, pa je nastojao podstaći isti. Da su i druge zemlje više investirale u to, možda danas ne bi imali kaos zbog kojeg su primorane uvoziti radnu snagu.
ali je čamuga kasnije reko da će zvat dvojicu crnčuga na cracku da gay redneckse obrade s kombinirkama i let lampom... "pair of plyers and a blow torch"
Tamo nisu mogli durat ni puno pametniji od njih.asilovski wrote:to sve na otoke i Dalmatinsku Zagoru
Među Bodulima i Morlacima ne bi im bilo baš nešto selameta i berićeta.
2014-04-22
Pusti arape će štiti Sjedinjene sovjetske evropske države, a boduli su ionako gotovi...jastreb wrote:Tamo nisu mogli durat ni puno pametniji od njih.asilovski wrote:to sve na otoke i Dalmatinsku Zagoru
Među Bodulima i Morlacima ne bi im bilo baš nešto selameta i berićeta.
Kermit-
2014-04-17
Kakda jejo vižu, bi kazali Rusi.jastreb wrote:Nema ondje kraljice. No spominje se neka ljepojka koju Mandušić Vuk noću sanja i kaže:Eva wrote:A jesam li ja kraljica?jastreb wrote:Malo pratim ove vaše upise ovdje i čini mi se da se nalazim u skupštinu na Cetinje u kojoj sudjeluju vladika Danilo,te ostali serdari i vojvode ,a što je opisano u onom sjajnom djelu.
"Al' je đavo, ali su mađije,
ali nešto teže od oboje?
Kad je viđu da se smije mlada,
svijet mi se oko glave vrti...."
Guest- Guest
A Uma Turman u tom filmu? Uff... o tome bi se već dalo raspravljati. Ne trebaju nikakva klješta i lampe.marcellus wrote:dzango wrote:Koliko se ja sećam, Čamuga su sa kuglom u ustioma obrađivali nečim drugim a ne let lampom.Eva wrote:I pripremit im onu scenu iz Pulp Fictina s kuglom u ustima, a obrađivat ih let lampom dok ne izmole 20 sura.dzango wrote:Lakše je ove odvesti u podrum.Eva wrote:E pa treba giljotinu izvuć iz podruma.AlfaOmega wrote:Opet ti kažem, korpokratija koja vlada Evropom o tome odlučuje, a ne ja ili ti. Da su htjeli, mogli su spriječiti Arape da dođu, ali NISU.Eva wrote:Pa nisu imale izbore u istočnoj Europi i među Slavenima, nego baš moraju uvozit čobane iz Afgana i Pakije? Ma daj, tko u to vjeruje.AlfaOmega wrote:Nikoga ne veseli propast Evrope. Ali realno, nisu joj drugi krivi kaj je sebe dovela u ovo u kaj se dovela. Hićo je ako išt, znao kaj znači loš natalitet za društvo, pa je nastojao podstaći isti. Da su i druge zemlje više investirale u to, možda danas ne bi imali kaos zbog kojeg su primorane uvoziti radnu snagu.
ali je čamuga kasnije reko da će zvat dvojicu crnčuga na cracku da gay redneckse obrade s kombinirkama i let lampom... "pair of plyers and a blow torch"
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
A ova?marcellus wrote:najjača linija u cijelom filmu, inače...
Guest- Guest
Ja volim onu iz kluba kada đuskaju Uma i Travolta:Eva wrote:A ova?marcellus wrote:najjača linija u cijelom filmu, inače...
inače marsellus wallace mi je bio prvi avatar na forumu... čisto radi nicka
Similar topics
» Linta i 'lintanje':'Večina Hrvata su ustaše kao i večina stranaka'
» Pitanje koje vjecno visi u zraku:'Zasto su hrvatski intelektualci(vecina)i partizani Hrvati(vecina)sutjeli o mitomaniji o 700 000 ubijenih Srba u Jasenovcu?
» Eurostat: samo 1/5 "izbjeglica" su Sirijici
» Vojnik ubio napadača u Beču
» Pretucen katolicki svecenik u Srbiji
» Pitanje koje vjecno visi u zraku:'Zasto su hrvatski intelektualci(vecina)i partizani Hrvati(vecina)sutjeli o mitomaniji o 700 000 ubijenih Srba u Jasenovcu?
» Eurostat: samo 1/5 "izbjeglica" su Sirijici
» Vojnik ubio napadača u Beču
» Pretucen katolicki svecenik u Srbiji
Page 8 of 9