Većina napadača su Sirijici
Page 7 of 9
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Većina napadača su Sirijici
Neka dođu ekstremisti. Mi se bolje razumemo sa Le Pen ili sa Slobodarskom partijom Austrije.omni wrote:Pazite da se ne zayebete, jer kad ovi upropaste zapad ili ako na zapadu dodju ekstremisti na vlast dobit cete isporuku jbg, nece im bit problem malo gladovat i pljackat.dzango wrote:Ne mogu da trpaju ovde jer ovi neće da ostaju ovde i umiru od gladi. Njihov cilj je Zapad i tamo će na kraju da stignu, pustili ih ili ne pustili. Ako treba, uspeće iz desetog pokušaja a i ne nama je da im u tome pomognemo.Neoliberalni portugalac wrote:je samo će natrpati srbiju i hrvatsku više od njemačke.Winter is coming wrote:ne propast "evrope" nas ne raduje,nego propast zapadne evrope,ma ustvari to i nije propast nego procvjet
50 000 arapa koji ostanu u Hrvatskoj, ili 80 000 koji zapnu u Srbiju je u odnosu na broj stanovnika više nego 1milijun u Njemačkoj. Pošto će švabe izgleda zatvoriti granicu, znači da bi RH i Srbija mogli biti natrpane.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
AlfaOmega wrote:Nikoga ne veseli propast Evrope..
Mene veseli, jer neće propasti europa nego vladajuća liberalna ideologija...koja je ove probleme i generirala.
trpaj samo još, nek se talasa.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Dolazak Le pen na vlast na primjer jeste prošpast za neoliberale ali za Francusku i Europu je ponovno rođenje.
2015-08-06
Mene ne vesele sranja jer imam djecu. A i da nemam svoju, opet bih isto mislila jer ovo vodi u rat na tlu Europe.epikur37 wrote:AlfaOmega wrote:Nikoga ne veseli propast Evrope..
Mene veseli, jer neće propasti europa nego vladajuća liberalna ideologija...koja je ove probleme i generirala.
Guest- Guest
Eva wrote:Pa nisu imale izbore u istočnoj Europi i među Slavenima, nego baš moraju uvozit čobane iz Afgana i Pakije? Ma daj, tko u to vjeruje.AlfaOmega wrote:Nikoga ne veseli propast Evrope. Ali realno, nisu joj drugi krivi kaj je sebe dovela u ovo u kaj se dovela. Hićo je ako išt, znao kaj znači loš natalitet za društvo, pa je nastojao podstaći isti. Da su i druge zemlje više investirale u to, možda danas ne bi imali kaos zbog kojeg su primorane uvoziti radnu snagu.
Lažu naravno! Pa iz bivše Ukrajine bi 3 000 000 Slavenamomentalno došlo u Njemačku,
samo kad bi ih pustili. Medjutim -ne- netkoželi toliko Arapa naseliti u Europu.
Radi čega.......e to je pitanje.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Eva wrote:Mene ne vesele sranja jer imam djecu. A i da nemam svoju, opet bih isto mislila jer ovo vodi u rat na tlu Europe.epikur37 wrote:AlfaOmega wrote:Nikoga ne veseli propast Evrope..
Jedini način za smjenu ideologije koja je dovela do ovoga je da stanje postane dovoljno kritično...migranti su samo posljedica problem je liberalna ideologija koja je dovela do toga da u jednoj četvrti imaš peder paradu a u drugoj šerijetsku zonu.
2015-08-06
Izbor je jednostavan Le Pen ili Merkel...hoćete Merkel i dalje...doooobro, trpaj!
2015-08-06
Opet ti kažem, korpokratija koja vlada Evropom o tome odlučuje, a ne ja ili ti. Da su htjeli, mogli su spriječiti Arape da dođu, ali NISU.Eva wrote:Pa nisu imale izbore u istočnoj Europi i među Slavenima, nego baš moraju uvozit čobane iz Afgana i Pakije? Ma daj, tko u to vjeruje.AlfaOmega wrote:Nikoga ne veseli propast Evrope. Ali realno, nisu joj drugi krivi kaj je sebe dovela u ovo u kaj se dovela. Hićo je ako išt, znao kaj znači loš natalitet za društvo, pa je nastojao podstaći isti. Da su i druge zemlje više investirale u to, možda danas ne bi imali kaos zbog kojeg su primorane uvoziti radnu snagu.
Eva wrote:A kaj meni fali?
a i to što kažeš :)
2015-08-06
E pa treba giljotinu izvuć iz podruma.AlfaOmega wrote:Opet ti kažem, korpokratija koja vlada Evropom o tome odlučuje, a ne ja ili ti. Da su htjeli, mogli su spriječiti Arape da dođu, ali NISU.Eva wrote:Pa nisu imale izbore u istočnoj Europi i među Slavenima, nego baš moraju uvozit čobane iz Afgana i Pakije? Ma daj, tko u to vjeruje.AlfaOmega wrote:Nikoga ne veseli propast Evrope. Ali realno, nisu joj drugi krivi kaj je sebe dovela u ovo u kaj se dovela. Hićo je ako išt, znao kaj znači loš natalitet za društvo, pa je nastojao podstaći isti. Da su i druge zemlje više investirale u to, možda danas ne bi imali kaos zbog kojeg su primorane uvoziti radnu snagu.
Guest- Guest
Ne bi bilo islama prek Bospora, ne zvala se ja Evaepikur37 wrote:Eva wrote:A kaj meni fali?
Guest- Guest
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Epi, nemoj ti misliti da je situacija u Rusiji ikaj bolja. I tamo će uskoro biti trpačina Kineza. Rusi masovno stare, ne štancaju se, valja namiriti mirovinski fond svježom radnom snagom. :)
Daj odmah duplu dozu.epikur37 wrote:Izbor je jednostavan Le Pen ili Merkel...hoćete Merkel i dalje...doooobro, trpaj!
Pod uslovom da nije malo kasno za giljotinu. :)Eva wrote:E pa treba giljotinu izvuć iz podruma.AlfaOmega wrote:Opet ti kažem, korpokratija koja vlada Evropom o tome odlučuje, a ne ja ili ti. Da su htjeli, mogli su spriječiti Arape da dođu, ali NISU.Eva wrote:Pa nisu imale izbore u istočnoj Europi i među Slavenima, nego baš moraju uvozit čobane iz Afgana i Pakije? Ma daj, tko u to vjeruje.AlfaOmega wrote:Nikoga ne veseli propast Evrope. Ali realno, nisu joj drugi krivi kaj je sebe dovela u ovo u kaj se dovela. Hićo je ako išt, znao kaj znači loš natalitet za društvo, pa je nastojao podstaći isti. Da su i druge zemlje više investirale u to, možda danas ne bi imali kaos zbog kojeg su primorane uvoziti radnu snagu.
Lakše je ove odvesti u podrum.Eva wrote:E pa treba giljotinu izvuć iz podruma.AlfaOmega wrote:Opet ti kažem, korpokratija koja vlada Evropom o tome odlučuje, a ne ja ili ti. Da su htjeli, mogli su spriječiti Arape da dođu, ali NISU.Eva wrote:Pa nisu imale izbore u istočnoj Europi i među Slavenima, nego baš moraju uvozit čobane iz Afgana i Pakije? Ma daj, tko u to vjeruje.AlfaOmega wrote:Nikoga ne veseli propast Evrope. Ali realno, nisu joj drugi krivi kaj je sebe dovela u ovo u kaj se dovela. Hićo je ako išt, znao kaj znači loš natalitet za društvo, pa je nastojao podstaći isti. Da su i druge zemlje više investirale u to, možda danas ne bi imali kaos zbog kojeg su primorane uvoziti radnu snagu.
Ispričat ću ti vic od kojeg sise otpadaju. Upsss, već ti ga je netko ispričao.dzango wrote:Sise.Eva wrote:A kaj meni fali?
Guest- Guest
Tehnicki moguce,prakticno i realno,pored ovih pičkoglavaca i feministica u Vlasti-nemoguce..AlfaOmega wrote:Moji ne misle. :)bogomdani wrote:Zasto ne..??Puno i tvojih tako misli,i to da je ucinjeno na vrijeme,moglo se izbjecvi ovo poslije..nek si ebu mtr i idu u svoje islamske Oaze i carstva..AlfaOmega wrote:You don't really mean...Eva wrote:Ima duboko Sredozemno more, slažem se, može biti tihi dom mnogim tim nesretnicima.Winter is coming wrote:potrebno je udomiti sve te ljude a evropa ima za to potencijale
Treba da ih primi onaj ko im je sjebao zemlju. Ili onaj ko ih je ZVAO. A debela ih jest zvala... stvarno misliš da EU nije u stanju zatvoriti granice ako to zaista želi? Zna se zakaj se toliki broj ljudi pušta u zemlje EU-a. Valja od nečeg puniti mirovinski fond za desetke miliona budućih umirovljenika na starom kontinentu. Sve ostalo su priče za malu djecu.
Guest- Guest
I pripremit im onu scenu iz Pulp Fictina s kuglom u ustima, a obrađivat ih let lampom dok ne izmole 20 sura.dzango wrote:Lakše je ove odvesti u podrum.Eva wrote:E pa treba giljotinu izvuć iz podruma.AlfaOmega wrote:Opet ti kažem, korpokratija koja vlada Evropom o tome odlučuje, a ne ja ili ti. Da su htjeli, mogli su spriječiti Arape da dođu, ali NISU.Eva wrote:Pa nisu imale izbore u istočnoj Europi i među Slavenima, nego baš moraju uvozit čobane iz Afgana i Pakije? Ma daj, tko u to vjeruje.AlfaOmega wrote:Nikoga ne veseli propast Evrope. Ali realno, nisu joj drugi krivi kaj je sebe dovela u ovo u kaj se dovela. Hićo je ako išt, znao kaj znači loš natalitet za društvo, pa je nastojao podstaći isti. Da su i druge zemlje više investirale u to, možda danas ne bi imali kaos zbog kojeg su primorane uvoziti radnu snagu.
Guest- Guest
Eva wrote:Ne bi bilo islama prek Bospora, ne zvala se ja Evaepikur37 wrote:Eva wrote:A kaj meni fali?
To je već tribalo biti napravljeno.
A ne ovaj kontra korak, Trojanski konj.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Linta i 'lintanje':'Večina Hrvata su ustaše kao i večina stranaka'
» Pitanje koje vjecno visi u zraku:'Zasto su hrvatski intelektualci(vecina)i partizani Hrvati(vecina)sutjeli o mitomaniji o 700 000 ubijenih Srba u Jasenovcu?
» Eurostat: samo 1/5 "izbjeglica" su Sirijici
» Vojnik ubio napadača u Beču
» Pretucen katolicki svecenik u Srbiji
» Pitanje koje vjecno visi u zraku:'Zasto su hrvatski intelektualci(vecina)i partizani Hrvati(vecina)sutjeli o mitomaniji o 700 000 ubijenih Srba u Jasenovcu?
» Eurostat: samo 1/5 "izbjeglica" su Sirijici
» Vojnik ubio napadača u Beču
» Pretucen katolicki svecenik u Srbiji
Page 7 of 9