Korona novosti i spoznaje
Page 30 of 50
Page 30 of 50 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
Jesu li epi i aben podijelili testove djeci?
Sad su aktivni sudionici programa naseg vrlog stozera:)
Sad su aktivni sudionici programa naseg vrlog stozera:)
dijagram- Posts : 18912
2015-08-09
zena mi pozitivna...manjak kamiondzija pa radim i dalje...sam u kabini...test svaki dan...nemam suvozaca...spavam s zenom...nosim masku pri utovaru i istovaru...samo dvaput cjepljen ,plasim se i razmisljam o busteru...
EstebanEnrique-
2014-04-15
EstebanEnrique-
2014-04-15
moglo bi biti i pucnjave.
ili vješanje.
na erste ard vele da se u francuskoj organizira konvoj i da ide prema parizu jebat mater patuljku oženjenom starom babom.
ili vješanje.
na erste ard vele da se u francuskoj organizira konvoj i da ide prema parizu jebat mater patuljku oženjenom starom babom.
2014-12-30
ako spavaš sa ženom ionako si popušio prije nego što je ona doznala da je pozitivna. nemoj razmišljat o busteru nego se testiraj pa onda razmišljaj o busteru, ako nemaš antitijela.EstebanEnrique wrote:zena mi pozitivna...manjak kamiondzija pa radim i dalje...sam u kabini...test svaki dan...nemam suvozaca...spavam s zenom...nosim masku pri utovaru i istovaru...samo dvaput cjepljen ,plasim se i razmisljam o busteru...
moj savjet koji nije obvezujući. samo je savjet.
veber-
2014-12-30
EstebanEnrique wrote:zena mi pozitivna...manjak kamiondzija pa radim i dalje...sam u kabini...test svaki dan...nemam suvozaca...spavam s zenom...nosim masku pri utovaru i istovaru...samo dvaput cjepljen ,plasim se i razmisljam o busteru...
ako nisi pozitivan boostaj se
ako si pozitivan
izdrži
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Tužna sova pukla
to ni epi ne bi jebo.
ovi pukli skroz još će reći da je to bolji doživljaj od svetog nikole ili uskrsa.
to ni epi ne bi jebo.
ovi pukli skroz još će reći da je to bolji doživljaj od svetog nikole ili uskrsa.
2014-12-30
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
tek u ovakvim situacijama vidiš tko vodi zemlju.Noor wrote:tuka meketava
isto je ispod radara prošlo da porezna misli oporezovati sve građane koji žive vani.
to kaj je plaćen porez, njih se ne tiče.
tako da sam između ostalog krenuo s ubrzanim transferom na njemačko državljanstvo, na koje imam pravo.
i stvarno ću tražiti ispis iz državljanstva hrvatske.
jeboimisusmater lopovsku, dan kada smo se osamostalili i kada je osnovana zločinačka.
to isto sve treba na križni put.
i djecu ću povući.
svakom nijemcu ću objasniti zašto da ne ide u hrvatsku, a epiju ću na bookingu napisati takvu negativnu kritiku da će zasrati, a s obzirom da moje opise smještaja pogledalo je preko 1,5 milijuna ljudi a 35 000 direktno odgovorilo, ne bu taj više iz njemačke goste imao.
budem linkao njegove izjave o švabama i stavovima.
materimjebem usranu.
to će svakako pokrenuti povratak mladih, da se ispišu iz državljanstva.
živio anemični i kradezej.
veber-
2014-12-30
epikur37 wrote:EstebanEnrique wrote:zena mi pozitivna...manjak kamiondzija pa radim i dalje...sam u kabini...test svaki dan...nemam suvozaca...spavam s zenom...nosim masku pri utovaru i istovaru...samo dvaput cjepljen ,plasim se i razmisljam o busteru...
ako si pozitivan
izdrži
jesi cijepio dječicu ili doma držiš antivaksere?
jel im bar priuštiš radosnih 15 minuta iščekivanja nakon guranja vatice?
Pavić Šimetin o testiranju učenika: Djeci je zabavno, to je radosnih 15 minuta iščekivanja u obitelji
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/pavic-simetin-o-testiranju-ucenika-djeci-je-zabavno-to-je-radosnih-15-minuta-iscekivanja-u-obitelji-15157177
božić bata kod epija, ramazan efendija kod đemala.Noor wrote:epikur37 wrote:EstebanEnrique wrote:zena mi pozitivna...manjak kamiondzija pa radim i dalje...sam u kabini...test svaki dan...nemam suvozaca...spavam s zenom...nosim masku pri utovaru i istovaru...samo dvaput cjepljen ,plasim se i razmisljam o busteru...
ako si pozitivan
izdrži
Pavić Šimetin o testiranju učenika: Djeci je zabavno, to je radosnih 15 minuta iščekivanja u obitelji
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/pavic-simetin-o-testiranju-ucenika-djeci-je-zabavno-to-je-radosnih-15-minuta-iscekivanja-u-obitelji-15157177
podsjeća me na one pokemone.
moraš skupit sveeee.
pikačuuuuuu seeeeeee.
napad iglom.
veber-
2014-12-30
Noor wrote:epikur37 wrote:EstebanEnrique wrote:zena mi pozitivna...manjak kamiondzija pa radim i dalje...sam u kabini...test svaki dan...nemam suvozaca...spavam s zenom...nosim masku pri utovaru i istovaru...samo dvaput cjepljen ,plasim se i razmisljam o busteru...
ako si pozitivan
izdrži
Nisam, prebolili su.
testiranje djece je ok
za vas jehovine svjedoke, ne znam što reć, beznadežno
e da prenesi veberu da je ispao glup u cijeloj ovoj priči oko kovida...priklonio se polusvijetu
2015-08-06
e, vidiš..da si ih cijepio na vrijeme, ne bi obolili ili bi imali blagi oblikepikur37 wrote:
Nisam, prebolili su.
Noor wrote:e, vidiš..da si ih cijepio na vrijeme, ne bi obolili ili bi imali blagi oblikepikur37 wrote:
Nisam, prebolili su.
Pratimo referentnu znanosti, no ćemo ih testirati prema protokolu.
Tebe je skopala korona...kmečala si tu tjednima i valjala se po doma.
Ja sam cijepljen, kihnuo dva puta i za 7 dana bacio 2 km plivanja.
Ti viruse rješavaj na šake a ja ću uz protekciju.
Sve 5 ;) :D
2015-08-06
ovo namjerno i krajnje pokvareno lažeš, nisam kmečala ni valjala se ni doma, a još manje tuepikur37 wrote:Noor wrote:e, vidiš..da si ih cijepio na vrijeme, ne bi obolili ili bi imali blagi oblikepikur37 wrote:
Nisam, prebolili su.
Pratimo referentnu znanosti, no ćemo ih testirati prema protokolu.
Tebe je skopala korona...kmečala si tu tjednima i valjala se po doma.
Ja sam cijepljen, kihnuo dva puta i za 7 dana bacio 2 km plivanja.
Ti viruse rješavaj na šake a ja ću uz protekciju.
Sve 5 ;) :D
što dobiješ takvim lažima, metiljavče rahitični?
lijepo ti kažem, da si ih cijepio na vrijeme, ne bi obolili ili bi barem imali blagi oblik
Ne razmišljaj dugo, radije koristi logiku.EstebanEnrique wrote:zena mi pozitivna...manjak kamiondzija pa radim i dalje...sam u kabini...test svaki dan...nemam suvozaca...spavam s zenom...nosim masku pri utovaru i istovaru...samo dvaput cjepljen ,plasim se i razmisljam o busteru...
Eroo- Posts : 78963
2016-07-22
booster će mu počet djelovat nakon 20 dana, žena će mu do tad bit dva puta zdrava, ako je pobrao, pobrao, ako nije ima sreće.Eroo wrote:Ne razmišljaj dugo, radije koristi logiku.EstebanEnrique wrote:zena mi pozitivna...manjak kamiondzija pa radim i dalje...sam u kabini...test svaki dan...nemam suvozaca...spavam s zenom...nosim masku pri utovaru i istovaru...samo dvaput cjepljen ,plasim se i razmisljam o busteru...
to je logika i realnost situacije. to si htio reć' jelda? ili si mu htio reć da se ode boostat bezveze jer mu ne može pomoć, logično za usrane debile.
Last edited by ebenica on 11/2/2022, 21:33; edited 1 time in total
Guest- Guest
Pa sad, ja ne znam što je kmečanje, ali znam da si pričala o trećem stupnju od 5 stupnjeva covida, koji si prebolila,Noor wrote:nisam kmečala ni valjala se ni doma, a još manje tu
nakon namjernog zaražavanja. Pričala si u stilu da to nikome ne bi poželila.
Zašto danas guraš drugu priču to ti znaš, a ja mogu samo nagađati o razlozima, odnosno o razlogu.
PS: Ne bi me začudilo da si možda i booster uzela, ali to kriješ od balon-analitičara.
2016-07-22
14 dana na 100%. Nakon tjedan dana vjerojatno na 50%--> taman da uhvati vrijeme inkubacije.ebenica wrote:booster će mu počet djelovat nakon 20 dana, žena će mu do tad bit dva puta zdrava, ako je pobrao, pobrao, ako nije ima sreće.Eroo wrote:Ne razmišljaj dugo, radije koristi logiku.EstebanEnrique wrote:zena mi pozitivna...manjak kamiondzija pa radim i dalje...sam u kabini...test svaki dan...nemam suvozaca...spavam s zenom...nosim masku pri utovaru i istovaru...samo dvaput cjepljen ,plasim se i razmisljam o busteru...
to je logika i realnost situacije. to si htio reć' jelda? ili si mi htio reć da se ode boostat bezveze jer mu ne može pomoć, logično za usrane debile.
Kasni, naravno, ali bolje ikad nego nikad.
2016-07-22
Page 30 of 50 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje