ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Korona novosti i spoznaje

Page 12 of 50 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50  Next

Go down

Korona novosti i spoznaje - Page 12 Empty Re: Korona novosti i spoznaje

Post by Guest 9/2/2022, 13:29

violator wrote:
Gnječ wrote:
ebenica wrote:
samo zato kaj se pojavio omicron i prevladava ne znači da su druge verzije preko noći nestale, i dalje ih ima u manjem postotku.
i dalje se možeš zarazit sa ozbiljnijom verzijom korone. ne postoji samo jedna verzija.

Da. Svi su sojevi u djiru. Netko fasuje omikron netko fasuje delta verziju.

Ma to samo pitjke fasuju.

točno. i kad ponoviš tisuću puta i dalje će bit točno. nikad se neće promijenit. :coffee

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 9/2/2022, 13:34

epikur37 wrote:
Korona novosti i spoznaje - Page 12 6f842a40-8810-4020-8603-6daf786ed578

Ipak ljepše sa slikom a doznajemo da će uskoro opet postati i otac!

kak je ljepše sa slikom? lik izgleda k'o Sid iz ice age-a.
iz aviona se vidi narančasta zaštita na šprici, kakvo je to usrano pikanje? po zraku? ak je tak postao i otac čestitke poštaru.

Korona novosti i spoznaje - Page 12 Artwor10
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 9/2/2022, 14:00

violator wrote:
Gnječ wrote:
ebenica wrote:
samo zato kaj se pojavio omicron i prevladava ne znači da su druge verzije preko noći nestale, i dalje ih ima u manjem postotku.
i dalje se možeš zarazit sa ozbiljnijom verzijom korone. ne postoji samo jedna verzija.

Neo-forumske osobice rjesavaju sve u tren oka.

Ovdje je dnevno azuriranje svih sojeva SARS COV2 virusa po drzavama. Malo je zeze sa androidom skrolati ali vidi se da ima vise od dva soja u cirkulaciji

https://nextstrain.org/ncov/open/europe?f_region=Europe
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 9/2/2022, 14:07

ebenica wrote:
epikur37 wrote:
Korona novosti i spoznaje - Page 12 6f842a40-8810-4020-8603-6daf786ed578

Ipak ljepše sa slikom a doznajemo da će uskoro opet postati i otac!

kak je ljepše sa slikom? lik izgleda k'o Sid iz ice age-a.
iz aviona se vidi narančasta zaštita na šprici, kakvo je to usrano pikanje? po zraku? ak je tak postao i otac čestitke poštaru.

Korona novosti i spoznaje - Page 12 Artwor10

Pa kako ga je ova ubola kad nije skinula zastitnu kapicu na igli???? Pa sta nas toliko brutalno zajebavaju? Ubijte to psihopatsko hrvatsko krme.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 9/2/2022, 15:20

Gnječ wrote:
violator wrote:
Gnječ wrote:

Ovdje je dnevno azuriranje svih sojeva SARS COV2 virusa po drzavama. Malo je zeze sa androidom skrolati ali vidi se da ima vise od dva soja u cirkulaciji

Hvala, ali smislih vec kako cu se najbolje zastitit'. Evo, drzat cu se blizine ovih nasih forumskih muzjaka. To se na njih nista ne prima. No kako bi se i primalo, kad se jednostavno odbija. A nema sto nisu napravili da se zaraze. To se dubilo na glavi, to se prelazilo cestu nakon crnih macaka, to se prolazilo ispod ljestava, to se razbijalo ogledala i trazilo iglu unutar jajeta Kosceja Besmrtnog!

To se otkrilo tajnu celika!

Argh!

Korona novosti i spoznaje - Page 12 Ea534922-77f9-467c-a658-8a2319ed49ad
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by niels 9/2/2022, 15:53

violator wrote:
Gnječ wrote:
violator wrote:

Hvala, ali smislih vec kako cu se najbolje zastitit'. Evo, drzat cu se blizine ovih nasih forumskih muzjaka. To se na njih nista ne prima. No kako bi se i primalo, kad se jednostavno odbija. A nema sto nisu napravili da se zaraze. To se dubilo na glavi, to se prelazilo cestu nakon crnih macaka, to se prolazilo ispod ljestava, to se razbijalo ogledala i trazilo iglu unutar jajeta Kosceja Besmrtnog!

Argh!

Korona novosti i spoznaje - Page 12 1f602 

Dobro si me nasmijala, hvala ti puno.
niels
niels

Male
2021-04-26

Back to top Go down

Post by Guest 9/2/2022, 16:02

violator wrote:
Gnječ wrote:
violator wrote:

Argh!

A isto kao da ja dodjem u pulski zavod za javno zdravstvo tamo poznam sve te zene mikrobiologe pustit ce me i u BSL2 laboratorij i tamo ima nekoliko frizidera inkubatora ja dodjem i otvorim jedan i kazem ma ke lipo puno tih malih pjati u kojima nesto raste. Kako se ono zovu Petri dish? I sta bi moglo tu ici po zlu? Nista. dva dana kasnije sam mrtav demoliran. Ali samo sam otvorio vrata inkubatora unutra samo neke staklene posudice ko tanjurici za kavu. Trebao sam im servisirati jedan taj frigo inkubator ali rekoh ma ne idem blizo dok ga ne dekontaminirate skroz. Ja cu obuci ono hazmat odijelo i cu vas nadzirati da ne bi bilo iznenadjenja. To je za njih bilo previse da sta ja kompliciram uz to su htjeli da odradim djabe. Ma rekoh zdravo vidimo se na biri ili kavi.

Tako da ako netko zeli igrati ruski rulet sa virusima i bakterijama samo naprijed hrabro.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Hektorović 9/2/2022, 16:06

Korona novosti i spoznaje - Page 12 687c1710
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Eroo 9/2/2022, 16:16

Gnječ wrote:
Eroo wrote:(90x23)/
Gnječ wrote:Australia’s Pandemic of the Fully Vaccinated | 4 in every 5 Covid-19 Deaths are among the Fully Vaccinated according to official Government data

Korona novosti i spoznaje - Page 12 Image-122

Pa pozovimo, kad baš hoćeš, prof. Simpsona u'pomoć. Ovo je zadnji put da dajem poduke za badava. 
Staus cijepljenja u Australiji:  necijepljenih 7%, a cijepljenih 90%
Umrlih necijepljenih: cca 23%
Umrlih cijepljenih   : cca 77%

Smrtnost među necijepljenima je =(90x23)/(7x77) = 3.84 veća nego među cijepljenima. :clown

Gnječo, ne budi bik i ne zaletavaj se u crveno! :D

To su ti podaci od ministarstva zdravstva Australije. Ja sam damo stavio na forum. Ako imas reklamacije molim obrati se mailom vladi drzave Australije i kazi im da prestanu zajebavati napacene vaksere sa prof. Simpsonom. I potpisi se sa Eroo turcin izbosne dipl. ing.

Lako za sve, Gnječo, proći ćei epidemija ali glupost neće. Ona je vječna, a u zapadnom svijetu je sve veća i veća.
Ne znam što će biti s ovim mladim svijetom, ako ne vide ni najjednostavnije logične veze, kao u slučaju  gornjeg
gantograma. Ako bi samo usporedili prvi i treći stupac imali bi zaključak skoro pa  kao prof. Simpson.
Tehnika je od ljudi napravila kretene, to ti je...
Jedan sam od pionira kad je u pitanju korišćenje tehnike u svakodnevnom radu (u mojoj struci).
Uvijek sam znao naglasiti mojim "učenicima": - Ako ne znaš izračunati "pješke" ne radi to ni s računalom.
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo 9/2/2022, 16:19

PS:
Žalosno mi je gledati kako  visoko obrazovani ljudi nastave istim putem i nakon što
im opetovano na jednostavnim primjerima pokažeš da su na pogrešnom putu.

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo 9/2/2022, 16:21

PS2:
Ovdje, na ovom forumu, se otišlo čak i dalje, pa su se brojevi i logika stavili na ignore. :D
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 9/2/2022, 16:25

Hektorović wrote:Korona novosti i spoznaje - Page 12 687c1710
ovo ide brže nego sam očekivao.
evo neke države i demokrata ukidaju sve

2018-06-14

Noor likes this post

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 9/2/2022, 16:27

https://www.index.hr/vijesti/clanak/johnson-mjesec-dana-ranije-ukida-sve-mjere-ukida-izolaciju-za-zarazene/2338492.aspx

Inače u Britaniji se ukidaju gotovo sve mjere.
Pazi ovo - ljudi koji budu prehlađeni sa Koronom(preciznije Omicoronom) neće morati čak niti u izolaciju, nego će slobodno moći šetati i širiti virus na ostale :D :D 

HAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAH

EU zemlje već najavljuju ukidanje i covid putovnica, ova ekipa koja se trovala radi prelaženja granice i još se nadali da će takvo stanje biti trajno, teško razočaranje sljedi. 

a kod nekih će biti Berlin pao Odžak nije, a onaj luđak će vjerojatno kao Japanci u Filipinskim džunglama, idućih par godina ostatka svoga života voditi virtualni rat (koji je izgubio) zaključan u podrumu

2018-06-14

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 9/2/2022, 16:29

AssadNaPodmornici wrote:https://www.index.hr/vijesti/clanak/johnson-mjesec-dana-ranije-ukida-sve-mjere-ukida-izolaciju-za-zarazene/2338492.aspx

Inače u Britaniji se ukidaju gotovo sve mjere.
Pazi ovo - ljudi koji budu prehlađeni sa Koronom(preciznije Omicoronom) neće morati čak niti u izolaciju, nego će slobodno moći šetati i širiti virus na ostale :D :D 

HAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAH

EU zemlje već najavljuju ukidanje i covid putovnica, ova ekipa koja se trovala radi prelaženja granice i još se nadali da će takvo stanje biti trajno, teško razočaranje sljedi. 

a kod nekih će biti Berlin pao Odžak nije, a onaj luđak će vjerojatno kao Japanci u Filipinskim džunglama, idućih par godina ostatka svoga života voditi virtualni rat (koji je izgubio) zaključan u podrumu
https://www.index.hr/vijesti/clanak/francuska-bi-mogla-ukinuti-potvrde-o-cijepljenju/2338516.aspx

What did i just say :_D 

FRANCUSKA bi mogla ukinuti potvrde o cijepljenju protiv koronavirusa "potkraj ožujka ili početkom travnja" zbog poboljšanja zdravstvene situacije, rekao je u srijedu glasnogovornik francuske vlade Gabriel Attal.

taman će se totalno ukidanje svega poklopiti sa datumom pada Berlina :D

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Eroo 9/2/2022, 16:30

AssadNaPodmornici wrote:

HAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAH
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

:D
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo 9/2/2022, 16:40

Inače, iz ovoga možete vidjeti gdje će se najprije početi s popuštanjem mjera. 
Naravno, u državama s niskom procijepljenošću to se ne može očekivati. 

Korona novosti i spoznaje - Page 12 4

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo 9/2/2022, 16:44

PS:

Kad visoko procijepljena država ukida sve mjere to može značiti samo jedno:
dosloce pustili su novaxere niz'vodu. Imate slobodu - uživajte u njoj! 
Žalosno, ali je ovo jedina istina.
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo 9/2/2022, 16:54

Koronavirus.hr

U posljednja 24 sata zabilježeno je 7.868 novih slučajeva zaraze virusom SARS-CoV-2
te je broj aktivnih slučajeva u Hrvatskoj danas ukupno 47.530.
Među njima je 2.188 pacijenata na bolničkom liječenju,
od toga je na respiratoru 186 pacijenata.
Preminulo je 37 osoba.

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Guest 9/2/2022, 16:56

Eroo wrote:
Gnječ wrote:
Eroo wrote:(90x23)/

Pa pozovimo, kad baš hoćeš, prof. Simpsona u'pomoć. Ovo je zadnji put da dajem poduke za badava. 
Staus cijepljenja u Australiji:  necijepljenih 7%, a cijepljenih 90%
Umrlih necijepljenih: cca 23%
Umrlih cijepljenih   : cca 77%

Smrtnost među necijepljenima je =(90x23)/(7x77) = 3.84 veća nego među cijepljenima. :clown

Gnječo, ne budi bik i ne zaletavaj se u crveno! :D

To su ti podaci od ministarstva zdravstva Australije. Ja sam damo stavio na forum. Ako imas reklamacije molim obrati se mailom vladi drzave Australije i kazi im da prestanu zajebavati napacene vaksere sa prof. Simpsonom. I potpisi se sa Eroo turcin izbosne dipl. ing.

Lako za sve, Gnječo, proći ćei epidemija ali glupost neće. Ona je vječna, a u zapadnom svijetu je sve veća i veća.
Ne znam što će biti s ovim mladim svijetom, ako ne vide ni najjednostavnije logične veze, kao u slučaju  gornjeg
gantograma. Ako bi samo usporedili prvi i treći stupac imali bi zaključak skoro pa  kao prof. Simpson.
Jedan sam od pionira kad je u pitanju korišćenje tehnike u svakodnevnom radu (u mojoj struci).
Uvijek sam znao naglasiti mojim "učenicima": - Ako ne znaš izračunati "pješke" ne radi to ni s računalom.

Nesto u tvom racunu ne stima mozda i ne mozda sam ja glup ali nebitno ne da mi se piliti piljevinu s tobom. Jedino mi pokusaj objasniti kako to da od 7% necijepljenih ima 23% umrlih? Kako moze biti vise umrlih necijepljenih nego sto ima necijepljenih ?pitam samo.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 9/2/2022, 17:03

Gnječ wrote:
Eroo wrote:
Gnječ wrote:

Nesto u tvom racunu ne stima mozda i ne mozda sam ja glup ali nebitno ne da mi se piliti piljevinu s tobom. Jedino mi pokusaj objasniti kako to da od 7% necijepljenih ima 23% umrlih?  Kako moze biti vise umrlih necijepljenih nego sto ima necijepljenih ?pitam samo.
želi reć' da je udio necjepljenih u umrlima visok što je totalno nebitno jer od istih se i očekuje da umiru po stanovima i kućama to je isto kao da se čudiš zašto po danu vidiš, drugim riječima normalno je, ono kaj je bitno zakaj umire toliko visok postotak cijepljenih pošto su zaštićeni, to je ono kaj je nenormalno jer je rečeno da se pod zaštitom cijepiva ne može mrijeti.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 9/2/2022, 17:08

ebenica wrote:
Gnječ wrote:
Eroo wrote:

Nesto u tvom racunu ne stima mozda i ne mozda sam ja glup ali nebitno ne da mi se piliti piljevinu s tobom. Jedino mi pokusaj objasniti kako to da od 7% necijepljenih ima 23% umrlih?  Kako moze biti vise umrlih necijepljenih nego sto ima necijepljenih ?pitam samo.
želi reć' da je udio necjepljenih u umrlima visok što je totalno nebitno jer od istih se i očekuje da umiru po stanovima i kućama to je isto kao da se čudiš zašto po danu vidiš, drugim riječima normalno je, ono kaj je bitno zakaj umire toliko visok postotak cijepljenih pošto su zaštićeni, to je ono kaj je nenormalno jer je rečeno da se pod zaštitom cijepiva ne može mrijeti.

Ali pogledaj njegov izracun krizni valjda kako je on to izracunao? Sta je pomijesao? Dr Simpson si cupa kosu.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 12 of 50 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics