Korona novosti i spoznaje
Page 23 of 50
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
SIMPSONOV PARADOKS - primjer ITALIJA danas!
ITALIJA: ..današnji primjer
Populacija - necijepljeni/cijepljeni = 15.74%/84.26%
Hospitalizirani - necijepljeni/cijepljeni = 62.12%/37.28% ...omjer 1.67 na štetu necijepljenih!
Međutim, ako promatramo samo skupinnu necijepljenih vidimo da je kod njih 8.8x veća
hospitaliziranost nego među cijepljenima
Umrli- necijepljeni/cijepljeni = 45.91%/54.09% ...omjer 1.18 na štetu cijepljenih, ali...
Ako promatramo samo skupinnu necijepljenih vidimo da je kod njih 4.5x veća smrtnost
nego među cijepljenima
ITALIJA: ..današnji primjer
Populacija - necijepljeni/cijepljeni = 15.74%/84.26%
Hospitalizirani - necijepljeni/cijepljeni = 62.12%/37.28% ...omjer 1.67 na štetu necijepljenih!
Međutim, ako promatramo samo skupinnu necijepljenih vidimo da je kod njih 8.8x veća
hospitaliziranost nego među cijepljenima
Umrli- necijepljeni/cijepljeni = 45.91%/54.09% ...omjer 1.18 na štetu cijepljenih, ali...
Ako promatramo samo skupinnu necijepljenih vidimo da je kod njih 4.5x veća smrtnost
nego među cijepljenima
Eroo- Posts : 78966
2016-07-22
newuser wrote:Iako mi do kraja nije jasno zasto bi pobili vlastito stanovnistvo u toj mjeri. Procjepljenost je najveca u razvijenim zemljama. No s druge strane mozda je to i cilj, onda naseliti afro/azijske doseljenike. Mislim na tome rade vec par desetljeca.Gnječ wrote:newuser wrote:
Ako se ovo ostvari, a nije nemoguce to ce biti najveci genocid ikada. Ja stvarno mislim/nadam se da do toga nece doci. Govorimo o preko milijardu ljudi jbt
ja se bojim da će se to desiti tj. upravo se dešava samo što mediji i institucije o tome šute. prostudirao sam enormnu količinu stručnih radova da bih posložio puzzle i ono što vidim niti malo nije dobro. ja sam još prošle godine prognozirao oko 2 milijarde mrtvih što od SARS CoV2 virusa što od mRNA vakcina.
ništa ne piše nigdje u prilog da se to neće desiti ali ima zilion naznaka u raznim stručnim radovima da će se takvo što desiti.čak i da je u pola od te cifre je opako jebeno.
ja nemogu zamisliti koja panika će se kod vaksera desiti kada budu bili svjesni da svatko od njih može umrijeti bilo kada u bilo kom momentu. biti će nepodnošljivo živjeti sa takvom spoznajom.
A sta mozes ocekivati od ekipe psihopata zlocinaca koji su problem napravili sintetizirali ubojiti virus pustili ga van da zarazi cijelu kuglu zemaljsku i onda ti isti zlocinci ponudili rijesenje za pandemiju u vidu eksperimentalne genske terapije koja ima zilon nuspojava za koju ni oni sami neznaju kako djeluje i sta sve u tijelu razjebava i jos k tome militantno represivnim metodama dostojnih pol pota zabranili lijekove koji stvarno djeluju. Jel mislis da ih boli kurac za tebe mene i druge. Puca im kurac.
Guest- Guest
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
al posklupljenje plina, koje će rezultirati ledarom i drhtanjem u ionako hladnim vaxerskim podrumima, samo će dodati virusu vjetar u leđa
to će potaknuti naše odgovorne građane na tjelovježbu, a možda i natalitet, ako iskljuće neplatišame tv preplatu ili internet tvNoor wrote:al posklupljenje plina, koje će rezultirati ledarom i drhtanjem u ionako hladnim vaxerskim podrumima, samo će dodati virusu vjetar u leđa
Namjerno zaražavanje i širenje zaraze će vas dovesti tamo gdje niste računali stići.
2016-07-22
Gnječ wrote:newuser wrote:Iako mi do kraja nije jasno zasto bi pobili vlastito stanovnistvo u toj mjeri. Procjepljenost je najveca u razvijenim zemljama. No s druge strane mozda je to i cilj, onda naseliti afro/azijske doseljenike. Mislim na tome rade vec par desetljeca.
A sta mozes ocekivati od ekipe psihopata zlocinaca koji su problem napravili sintetizirali ubojiti virus pustili ga van da zarazi cijelu kuglu zemaljsku i onda ti isti zlocinci ponudili rijesenje za pandemiju u vidu eksperimentalne genske terapije koja ima zilon nuspojava za koju ni oni sami neznaju kako djeluje i sta sve u tijelu razjebava i jos k tome militantno represivnim metodama dostojnih pol pota zabranili lijekove koji stvarno djeluju. Jel mislis da ih boli kurac za tebe mene i druge. Puca im kurac.
If you cannot understand why someone did something, look at the consequences—and infer the motivation.
― Carl Jung
Slovoslagar-
2021-04-25
Izgleda da je kanadski pristup za sada najbolji.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
URNEBESNA SNIMKA
Žena užetom svezala svog kolegu koji se panično bojao cijepljenja: ‘Tresao se od straha u čekaonici...‘
De Oliveira je kazao kako je bio zahvalan kolegici na suludoj ideji jer je usred spačke zaboravio na svoje brige vezane uz cijepljenje
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/zena-uzetom-svezala-svog-kolegu-koji-se-panicno-bojao-cijepljenja-tresao-se-od-straha-u-cekaonici-15153515
Veži bezmudo govedo, nego šta...
Žena užetom svezala svog kolegu koji se panično bojao cijepljenja: ‘Tresao se od straha u čekaonici...‘
De Oliveira je kazao kako je bio zahvalan kolegici na suludoj ideji jer je usred spačke zaboravio na svoje brige vezane uz cijepljenje
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/zena-uzetom-svezala-svog-kolegu-koji-se-panicno-bojao-cijepljenja-tresao-se-od-straha-u-cekaonici-15153515
2016-07-22
Ja sam s početkom ove godine dobio povišicu, al' brate mili kako je krenulo ta povišica će biti kurac prema poskupljenjima koja nam dolaze.
Slovoslagar-
2021-04-25
Samo se vi držite u balonu i sve bidne uredu...
Eroo wrote:URNEBESNA SNIMKA
ovo vebera ovako pritegnuti i na pelc :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
inače jedna zanimljiva u Izraelu je prekjučer od covida umrlo navodno 121 osoba po njihovoj metrici.(osobno mislim da oni kao i naši luđaci stradale u prometu upisuju kao korona mrtve ali otom potom)
evo slika
evo izvor
https://www.worldometers.info/coronavirus/country/israel/
dan prije 80
dan prije 67
hahahaha, krenulo ih jebački.
kao što vidimo , izrael koji je cijepio cijelu populaciju i veliku većinu djece, ne sa 2 doze, nego sa 3 doze + hrpu njih i sa 4 doze, sve jedno evo pogledajte, na deseci umiru, u jednom danu 121 hahaha
(mislim nije haha na mrtve, nego na ideju da cijepivo zaustavlja virus pa i spašava živote)
evo slika
evo izvor
dan prije 80
dan prije 67
kao što vidimo , izrael koji je cijepio cijelu populaciju i veliku većinu djece, ne sa 2 doze, nego sa 3 doze + hrpu njih i sa 4 doze, sve jedno evo pogledajte, na deseci umiru, u jednom danu 121 hahaha
(mislim nije haha na mrtve, nego na ideju da cijepivo zaustavlja virus pa i spašava živote)
newuser likes this post
Uvijek se sjetim Lošinog videa i upozoravanja na to sta se moze desiti. Ekipa i ovdje ga je pokusala ismijati mislim da im sada nije svejedno.AssadNaPodmornici wrote:inače jedna zanimljiva u Izraelu je prekjučer od covida umrlo navodno 121 osoba po njihovoj metrici.(osobno mislim da oni kao i naši luđaci stradale u prometu upisuju kao korona mrtve ali otom potom)
evo slika
evo izvor
dan prije 80
dan prije 67
2015-09-09
prije sam i roditelje nagovara na cijepivo, sada materi govorim da se slučajno ne cijepi sa trećom dozom rekla je da neće.newuser wrote:Uvijek se sjetim Lošinog videa i upozoravanja na to sta se moze desiti. Ekipa i ovdje ga je pokusala ismijati mislim da im sada nije svejedno.AssadNaPodmornici wrote:inače jedna zanimljiva u Izraelu je prekjučer od covida umrlo navodno 121 osoba po njihovoj metrici.(osobno mislim da oni kao i naši luđaci stradale u prometu upisuju kao korona mrtve ali otom potom)
evo slika
evo izvor
dan prije 80
dan prije 67
izgleda da je ta treća jebeno opasnija od druge.. efekti su poprlično kumulativni
inače sjetio sam se jedne cure, moje prijateljice i od cure.. cura je doktorica, još je u 20tim(kasnim) prebolila koronu, cijepila se, isto se žalila da je dobila trombozu noge, da ne zna od čega, ali da će valjda sve izliječit i da će sve biti u redu.. nadam se i ja
Ja sam svojoj zabranio treću i opremio je vitaminima krajem lita...AssadNaPodmornici wrote:prije sam i roditelje nagovara na cijepivo, sada materi govorim da se slučajno ne cijepi sa trećom dozom rekla je da neće.newuser wrote:Uvijek se sjetim Lošinog videa i upozoravanja na to sta se moze desiti. Ekipa i ovdje ga je pokusala ismijati mislim da im sada nije svejedno.AssadNaPodmornici wrote:inače jedna zanimljiva u Izraelu je prekjučer od covida umrlo navodno 121 osoba po njihovoj metrici.(osobno mislim da oni kao i naši luđaci stradale u prometu upisuju kao korona mrtve ali otom potom)
evo slika
evo izvor
dan prije 80
dan prije 67
izgleda da je ta treća jebeno opasnija od druge.. efekti su poprlično kumulativni
inače sjetio sam se jedne cure, moje prijateljice i od cure.. cura je doktorica, još je u 20tim(kasnim) prebolila koronu, cijepila se, isto se žalila da je dobila trombozu noge, da ne zna od čega, ali da će valjda sve izliječit i da će sve biti u redu.. nadam se i ja
Mater pribolila Omikrona da nije ni znala...mutava baštarda wrote:Ja sam svojoj zabranio treću i opremio je vitaminima krajem lita...AssadNaPodmornici wrote:prije sam i roditelje nagovara na cijepivo, sada materi govorim da se slučajno ne cijepi sa trećom dozom rekla je da neće.newuser wrote:
Uvijek se sjetim Lošinog videa i upozoravanja na to sta se moze desiti. Ekipa i ovdje ga je pokusala ismijati mislim da im sada nije svejedno.
Jedan prijatelj lijecnik mi je rekao, da svaka naredna doza je gora od prethodne, s tim da je prva bezopasna jer organizam na nju ne reagira vec promatra strano tijelo koje je ubaceno u organizam...svaka iduca je kriticnija od prethodne.AssadNaPodmornici wrote:prije sam i roditelje nagovara na cijepivo, sada materi govorim da se slučajno ne cijepi sa trećom dozom rekla je da neće.newuser wrote:Uvijek se sjetim Lošinog videa i upozoravanja na to sta se moze desiti. Ekipa i ovdje ga je pokusala ismijati mislim da im sada nije svejedno.AssadNaPodmornici wrote:inače jedna zanimljiva u Izraelu je prekjučer od covida umrlo navodno 121 osoba po njihovoj metrici.(osobno mislim da oni kao i naši luđaci stradale u prometu upisuju kao korona mrtve ali otom potom)
evo slika
evo izvor
dan prije 80
dan prije 67
2015-09-09
newuser likes this post
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje