Korona novosti i spoznaje
Page 20 of 50
Page 20 of 50 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
aben wrote:Gnječ wrote:aben wrote:
Trol=unutarnji neprijatelj.
Kad ne znoš ča bi reko, kad te neko izdominiro, rečeš mu da je trol i unda ko komunisti nekoć imoš dozvolu za odstrel.
Ka ti neko spomene riječ trol, uvati se za pištolj
eto vidiš kako ti znaš složiti priču za flame war. samo troll to može.
Naši preci su jurišali na staljingrad, a danas ljudi padaju u afan kad vidu rečenicu napisonu velikin slovima... Ća hodi, nesrićo
ajd i ti pomalo na ignor. dopizdio si bogu i vragu a i meni.
Guest- Guest
strašnoaben wrote:Ovo ča epikur govori, da u zadru padaju mlodi necijepljeni, riječ je o 43godišnjaku, 167cm, 145 kg, državni namještenik, tri godine zatvora, kil ipo dopa...michaellcmacha wrote:moj dobar poznanik G.C. inače suprug predsjednice gradskog vijeća grada siska je sahranjen na Viktorovcu 28.01. 2022. u dobi od 54 godine... 24.01.2022. se cijepio sa trećom dozom, nakon koje je iskazivao doma suprizi da se ne osjeća baš najbolje, da bi dva dana nakon cijepljenja iznenada umro od masovnog srčanog udara u sred dana pred ulazom u kuću... napomena Gomba nije bolovao od kardiovaskularnih bolesti, nije bio pretil, nije čak ni pušio, regularni rekreativac...
of korsT. wrote:Ako ti treba definicija i medijatori, onda se bojim da nisi za tu funkciju...Glupkakurac wrote:T. wrote:
Kazna je standardna, damnatio memoriae...
Dokazano pravedna i učinkovita...
Trebalo bi prvo definirati trolanje, zatim odrediti nepristranog medijatora, recimo mene, aj dobro, Abena... Onda tek možda bi bilo pravedno
Pravednost je vrlina, ili je imaš ili nemaš...
Veber je dokazano pravedan i smatram da je pravi korisnik na pravome mjestu...
veber-
2014-12-30
Gnječ wrote:aben wrote:Gnječ wrote:
Naši preci su jurišali na staljingrad, a danas ljudi padaju u afan kad vidu rečenicu napisonu velikin slovima... Ća hodi, nesrićo
ajd i ti pomalo na ignor. dopizdio si bogu i vragu a i meni.
POSLJEDNJI pozdrav, bolek!
2014-04-16
Noor wrote:strašnoaben wrote:Ovo ča epikur govori, da u zadru padaju mlodi necijepljeni, riječ je o 43godišnjaku, 167cm, 145 kg, državni namještenik, tri godine zatvora, kil ipo dopa...michaellcmacha wrote:moj dobar poznanik G.C. inače suprug predsjednice gradskog vijeća grada siska je sahranjen na Viktorovcu 28.01. 2022. u dobi od 54 godine... 24.01.2022. se cijepio sa trećom dozom, nakon koje je iskazivao doma suprizi da se ne osjeća baš najbolje, da bi dva dana nakon cijepljenja iznenada umro od masovnog srčanog udara u sred dana pred ulazom u kuću... napomena Gomba nije bolovao od kardiovaskularnih bolesti, nije bio pretil, nije čak ni pušio, regularni rekreativac...
2014-04-16
Koliko čujen, struja uskoro poskupljuje...
2014-04-16
Ako soma dojdeš do ruba planine, i jo te rinen u provaliju, jesi li soma kriva?Noor wrote:sam si je kriv, nije koronaaben wrote:Noor wrote:
strašno
2014-04-16
aben wrote:Gnječ wrote:aben wrote:
Trol=unutarnji neprijatelj.
Kad ne znoš ča bi reko, kad te neko izdominiro, rečeš mu da je trol i unda ko komunisti nekoć imoš dozvolu za odstrel.
Ka ti neko spomene riječ trol, uvati se za pištolj
To je to. Nema dalje. Gasi forum, internet i u pičku materinu sve... : D
darth_vader-
2014-04-17
T. wrote:Ako ti treba definicija i medijatori, onda se bojim da nisi za tu funkciju...Glupkakurac wrote:T. wrote:
Kazna je standardna, damnatio memoriae...
Dokazano pravedna i učinkovita...
Trebalo bi prvo definirati trolanje, zatim odrediti nepristranog medijatora, recimo mene, aj dobro, Abena... Onda tek možda bi bilo pravedno
Veber je ispičutura koju ćemo mi pravovjerni lako pridobiti za našu stvar... Braća po alkoholu se uvijek nanjuše...
darth_vader-
2014-04-17
https://www.dnevno.hr/sport/nogomet/samo-je-bezivotno-pao-na-teren-iznenadna-smrt-mladog-nogometasa-21-1901612/
Još jedna tužna vijest dolazi iz Grčke gdje je tragično preminuo mladi igrač Ilioupolija Alesandros Lampis u 21. godini života.
Kako se navodi mladić je u petoj minuti susreta samo pao na teren, a iako je liječnička ekipa brzo reagirala mladiću na žalost nije bilo spasa.
Mladog nogometaša, koji je očito imao zastoj srca
nothing to see here
aben wrote:Koliko čujen, struja uskoro poskupljuje...
A neće ti dat ni platit ako nemaš covid potvrdu, aplikacija moje banke me prvo pita iman li booster potvrdu...nema labavo
darth_vader-
2014-04-17
veber pije samo u posebnim prilikama. kada ne radi, ne vozi, opušten je, ne brinu ga svjetski problem, cijene ulja ili krumpira.Glupkakurac wrote:T. wrote:Ako ti treba definicija i medijatori, onda se bojim da nisi za tu funkciju...Glupkakurac wrote:
Veber je ispičutura koju ćemo mi pravovjerni lako pridobiti za našu stvar... Braća po alkoholu se uvijek nanjuše...
samo onda.
inače je skoncentriran i posvećen spašavanju svijeta.
veber-
2014-12-30
michaellcmacha wrote:moj dobar poznanik G.C. inače suprug predsjednice gradskog vijeća grada siska je sahranjen na Viktorovcu 28.01. 2022. u dobi od 54 godine... 24.01.2022. se cijepio sa trećom dozom, nakon koje je iskazivao doma suprizi da se ne osjeća baš najbolje, da bi dva dana nakon cijepljenja iznenada umro od masovnog srčanog udara u sred dana pred ulazom u kuću... napomena Gomba nije bolovao od kardiovaskularnih bolesti, nije bio pretil, nije čak ni pušio, regularni rekreativac...
naravno on neće nigdje ući u nikakvu statistiku da je žrtva cijepiva iako očito jest, čak izuzev nekoliko susjednih kvartova nitko neće znati.. pitaj boga koliko je takvih na razini RH države
a zato momak pogine u prometnoj nesreći, nađu mu tragove virusa u nosu, i odmah u medije da je umro od korone bože sačuvaj
a ona jadna cura koju je ubilo cijepvio u Splitu i to nije prva sestra/doktroica, nego kroz facebook je izašalo i proširila se priča, mediji i stožer su brže bolje izašli sa pričom da "nije cijepivo krivo".
cijepvio je krivo 100%, jer imala je točno sve opisane simptome koje je gnječ stavio u znanstvenom istraživanju kao potencijalne nuspojave cijepiva - ona je sve to dobila istu noć kada se cijepila..
inače naravno imala je od prije negativne komorbiditete, čak sam čuo u splitu da su joj u njezinoj poliklinici(kojoj sam mislio jebati mater da su je prisilili da se cijepi) navodno po priči rekli da se ne cijepi sa trećom dozom da je opasno, a ona da je mahnula rukom "da vjeruje stožeru i struci"
veber wrote:veber pije samo u posebnim prilikama. kada ne radi, ne vozi, opušten je, ne brinu ga svjetski problem, cijene ulja ili krumpira.Glupkakurac wrote:T. wrote:
Ako ti treba definicija i medijatori, onda se bojim da nisi za tu funkciju...
samo onda.
inače je skoncentriran i posvećen spašavanju svijeta.
Sorry Betmen, nisam te prepoznao... : )
darth_vader-
2014-04-17
veber-
2014-12-30
AssadNaPodmornici wrote:https://www.dnevno.hr/sport/nogomet/samo-je-bezivotno-pao-na-teren-iznenadna-smrt-mladog-nogometasa-21-1901612/Još jedna tužna vijest dolazi iz Grčke gdje je tragično preminuo mladi igrač Ilioupolija Alesandros Lampis u 21. godini života.Kako se navodi mladić je u petoj minuti susreta samo pao na teren, a iako je liječnička ekipa brzo reagirala mladiću na žalost nije bilo spasa.Mladog nogometaša, koji je očito imao zastoj srcanothing to see here
Alen Pamić, Turina, Vivien Foe, Miklos Feher, Antonio Puerta... Svi cijepljeni boosterom... Ne bih se čudio da se naknadno i to utvrdi...
darth_vader-
2014-04-17
Glupkakurac wrote:aben wrote:Gnječ wrote:
To je to. Nema dalje. Gasi forum, internet i u pičku materinu sve... : D
zadar i zadarski arhipelag nastanjuje jedna od najodvratnijih psihopatskih pasmina ljudi koje sam u životu upoznao a upoznao sam ih i previše.
Guest- Guest
Uvijek se događalo da mladi sportaš umire od srca, ali da padaju kao muhe, objesi mačku o rep.Glupkakurac wrote:AssadNaPodmornici wrote:https://www.dnevno.hr/sport/nogomet/samo-je-bezivotno-pao-na-teren-iznenadna-smrt-mladog-nogometasa-21-1901612/Još jedna tužna vijest dolazi iz Grčke gdje je tragično preminuo mladi igrač Ilioupolija Alesandros Lampis u 21. godini života.Kako se navodi mladić je u petoj minuti susreta samo pao na teren, a iako je liječnička ekipa brzo reagirala mladiću na žalost nije bilo spasa.Mladog nogometaša, koji je očito imao zastoj srcanothing to see here
Alen Pamić, Turina, Vivien Foe, Miklos Feher, Antonio Puerta... Svi cijepljeni boosterom... Ne bih se čudio da se naknadno i to utvrdi...
Da je Ero živ moga nam je izračunati koliko puta se poveća broj mrtvih nogometaša ove godine.
veber and AssadNaPodmornici like this post
ne, kriv si ti jer si učini zločinaben wrote:Ako soma dojdeš do ruba planine, i jo te rinen u provaliju, jesi li soma kriva?Noor wrote:sam si je kriv, nije koronaaben wrote:
Page 20 of 50 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje
Page 20 of 50