Denkverbot
Page 16 of 50
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Re: Denkverbot
kic wrote:
svatko kliče svome rodu
Imo a lot of good points, ali sve u svemu, ni mi ostavi dobar dojam. Nemo dovoljno preciznosti, čini mi se. I ove dvi su mi stalno odvraćale pozornost.
Bolesti našega doba je lako nabrojiti, i to je učini, lijek je veći problijem. Pljunu je na individualizam, a u korist neke kolektivnije identifikacije, ali ni razrodi. Naravski da se tu javljaju store sumnje. Čini mi se ko da ni uze u obzir sposobnost i ekskluzivni legitimitet individua da prihvatu pripadnost kolektivima.
Zapad je bolestan, ali ne zbog toga ča je sve liberalniji, nego zbog toga ča je sve manje liberalan.
2014-04-16
plava il brineta?
ma evo i asilovski krenuo čitati drugu knjigu od Dugina veli mi: promašeno, imperijalno, uopćavanja, predrasude i eto malo lucidnosti
Licemjerje društva, sebičnost u opravdavanju određene politike i trenutka. Znanje počiva na osjećaju, a ne na razumnom i učenom razumu. Katastrofa i potop ljudske vrste usprkos razvoju tehnologije i danog znanja!
Obedvi, kako bi koja postavljala pitanje. Obukle su se ko da gredu muže iskati, a ne porazgovorati is nekime. Funny thing, jer in je sugovornik baš govori protiv takovih stvori, protiv površinske ispraznosti:)kic wrote:
plava il brineta?
ma evo i asilovski krenuo čitati drugu knjigu od Dugina veli mi: promašeno, imperijalno, uopćavanja, predrasude i eto malo lucidnosti
Verujin da će asilovski dobiti nešto vridno od knjige unatoč tomu la joj glovna premisa ni po njegovin ukusu...
2014-04-16
. wrote:Licemjerje društva, sebičnost u opravdavanju određene politike i trenutka. Znanje počiva na osjećaju, a ne na razumnom i učenom razumu. Katastrofa i potop ljudske vrste usprkos razvoju tehnologije i danog znanja!
Kako je društvo licemjerno?
2014-04-16
2014-04-16
Pa neka načini novu paltformu, koliko to more gustati?
2014-04-16
nezz, ali bilo bi odlično da takav genije osigura budućnost free speecha, sigurno je svjestan koliko je to bitno za budućnost čovječanstva
kic wrote:
nezz, ali bilo bi odlično da takav genije osigura budućnost free speecha, sigurno je svjestan koliko je to bitno za budućnost čovječanstva
Možda to uopće ni u njegovoj moći, možda je bijeg na opskurnu platformu ekscentričnog milijardera samo potvrda da pripadaš kultu poluludih anarhistov...
Jesi pogljedo kroj onoga videa:)
2014-04-16
aben wrote:kic wrote:
Možda to uopće ni u njegovoj moći, možda je bijeg na opskurnu platformu ekscentričnog milijardera samo potvrda da pripadaš kultu poluludih anarhistov...
Jesi pogljedo kroj onoga videa:)
anarhista sam majkooo
pogledao sam evo haha, nisam nastavio gledati R'n'M nakon 3. sezone više..
ma to u vezi genijalaca, sam nedavno pročitao dobar odgovor, npr bio taj neki korejac, čudo od djeteta, upisao rano fakultet, završio ga, doktorirao ga i sve to jel.. a danas "samo predaje" na nekom fakultetu, i u korejskom društvu je uvijek primjer za promašen potencijal.. i sad govori ovaj kako genijalac nije netko tko posjeduje potencijalne genijalne osobine, genijalac je onaj tko napravi nešto genijalno, djelo je sve, ukratko..
aben dislikes this post
Pa da, iq je samo dobar prediktor, ali jedun komentator je doli napiso da this was the most intricate setup for a rick and morty joke I have ever seen :)
2014-04-16
Taman nekindun gljedun ovo
https://youtu.be/qP07oyFTRXc
https://youtu.be/qP07oyFTRXc
2014-04-16
A e, bili smo rekli da je redateljsku palicu preuzela neka žinska:)kic wrote:
ma je, ali neću gledati ostatak serije, prebzi su za moj ukus više..
2014-04-16
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Page 16 of 50