Vijeće bošnjačkih intelektualaca: Republici Srpskoj treba objaviti rat!
Page 4 of 10
Page 4 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Vijeće bošnjačkih intelektualaca: Republici Srpskoj treba objaviti rat!
vuksadinare wrote:Znam ja sto misle...ali opet ne svi..to vecinom misle oni koji su ratovali protiv hrvata ili su s podrucja gdje je bio hrvatsko muslimanski rat...dok recimo vecina muslimana iz bihacke regije i bos posavine ima pozitivno misljenje o hrvatima bar vecina
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
To misli brat bratu intimno najmanje 90% njih, ako ne i 95%. Pusti ti zajedničke borbe, imam i ja raje među njima i sve je dobro dok se ne potegne politika. Pa da vidiš onda gdje je ko.vuksadinare wrote:Znam ja sto misle...ali opet ne svi..to vecinom misle oni koji su ratovali protiv hrvata ili su s podrucja gdje je bio hrvatsko muslimanski rat...dok recimo vecina muslimana iz bihacke regije i bos posavine ima pozitivno misljenje o hrvatima bar vecinaRingo10 wrote:Ti njih niti mržiš niti voliš, a oni bi tebe na kolac nabili samo što ne mogu.vuksadinare wrote:Tocno...nisam ni srbofob nego ih jednostavno smatram prirodnim protivnicima...koji vole posezat za mojom zemljom a moje je da je branim oruzjem,politikom,glazbom svejedno...postujem svakog ko mi se u tome pridruzi..sto se tice muslimana nit ih mrzim nit volim..neki su zajedno sa mnom ratovali i tu i u bosni i kad bi nekom stavio svoj zivot u ruke njima bi bar onima zivima...ali oni su pojedonci globalno rekoh nit ih mrzim nit volimNeoliberalni portugalac wrote:jastreb wrote:Vučilo sa Dinare sinuće sloboda.Neoliberalni portugalac wrote:
prvo nitko nije zaražen cvijećem.. evo ti forum.. tko je zaražen cvijećem
neznam često jedan forumaš optužuje druge da su islamofili, a većina tih "optuženih" su 90tih i ratovali protiv muslimana , nisam primjetio da je vučilo nabrijan na muslimane..
ok malo je srbofob(isto lik ima srbe frendove, ne ubija i ne kolje :D :D :D), ali nije fan islama niti muslimana, evo neka se izjasni
A kako oni o nama misle evo na primjer
http://www.bosanskehistorije.com/forum/viewtopic.php?f=15&t=31&start=600
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ja sam osjetio neku auru kad sam ondje bio zadnji put.
Nešto se osjeća u zraku.
Kao neka prikrivena prijetnja. Čudna atmosfera kao iz filma Lepa sela...Ono kad Srbin i Bošnjak rakijaju,a samo sunce sija nekako zlokobno.
Nešto se osjeća u zraku.
Kao neka prikrivena prijetnja. Čudna atmosfera kao iz filma Lepa sela...Ono kad Srbin i Bošnjak rakijaju,a samo sunce sija nekako zlokobno.
2014-04-22
Znači na kraju opet s mudžosima zajedno.tre911 wrote:Zaštitit Hrvate prvenstveno i onda kokice, na kraju balade uletiti i sprječiti spajanje genocidne sa srbijom i to je to. Inters RH i svih Hrvata je da srbija ne bude na puškometu od Zagreba.epikur37 wrote:tre911 wrote:Jasno, tako i ja mislim a ovo je već patologija kod epija i ekipe da prišiju cvijeće svima koji nisu za republiku genocidnu.Neoliberalni portugalac wrote:Ringo10 wrote:Sve ono stoji ali stoji i to da su puštali oružje mudžosima i kad je cijela Srednja Bosna i Sjeverna Hercegovina gorjele.Neoliberalni portugalac wrote:koje, da nije Zagreba, HercegBosnu bi pregazili i Srbi ili Muslimani, u 24 sata u prošlom ratu. Oni gladni muslimani , naoružani pješačkim oružjem, kada su se zaletili 93, nastala je takva bežanija prema Zagrebu i Dalmaciji, da nije ZG poslao vojsku dolje, muslimani bi sa pječaškim oružjem očstili hercegovinu koja je imala više oružja nego HV na nekim djelovima fronte u RHRingo10 wrote:Tako je što se tiče nas Hrvata iz BiH. Mi nikada više nećemo zajedno sa mudžosima ali ja se bojim Zagreba.Ero wrote:U najmanju ruku Srbi nam nisu više neprijatelji. Taj dio priče je završen.jastreb wrote:Ne zaboravi da bi u tom slučaju bili zahvaćeni i Hrvati,a oni bi po svemu sudeći koalirali sa Srbadijom.danni1 wrote:Tko god povuče neka samo požuri. Veselit ćemo se uspjesima i jedne i druge strane.Ero wrote:BiH je na aparatima za umjetno disanje već duže vrijeme. Eutanazija je jedino rješenje, samo je pitanje tko će potegniti žnjuru iz utičnice...Može i Bušatlija, sasvim svejedno.
Ima tu i tamo koja budala (na obje strane) kojima to još nije jasno.
Zagreba i njegove pseće servilnosti prema Washingtonu, Londonu i Briselu. AKo oni narede da Hrvatska uđe u rat eto ti sranja na kvadrat, jer Zagreb neće ni sekunde oklijevati da bespogovorno izvrši naredbu gazde. A onda smo mi u živom blatu jer bi nas tjerali da idemo zajedno sa mudžosima koji bi nas nakon završetka sa Srbima istog trenutka napali, jer oni hoće čisto muslimansku BiH.
Nam su ukinuli Herceg-Bosnu, slomili nam ekonomsku snagu i opet nam vječno seru po glavama.
Toga se ja bojim, jer radi ZAgreba i njegove politike smo već plaćali skupu cijenu.
U ostalom da i ZG naredi rat sa Srbijom/RS, tko će ići u taj rat?
Prvo nitko iz RH neće moći proglasiti tu odluku, jer sumnjam da netko od 20-30godina ekipe, mlade ekipe koja nema perspektive radi HDZ i SDP političara će sutra slušati nekoga Jadronkovića kako govori a ništa vrijeme za mobilizaciju i rat. Hahaha.
Je eto svi trče.
Ako bude rat u RS/BIH, biti će puškaranje, doći će međunarodna zajednica , zalipit će par šamara obje strane i to je to.
Da, Hrvatska nam je pomogla kao i mi njoj ali zapamti da NEMA VIŠE TUĐMANA. Ovi dans od nas peru ruke čim ih gazda po glavi potapše.
pa istina jest, RH je USA protektorat, ali su i ostale zemlje na balkanu,
tako da ništa od drmanja u bosni, jer ako itko išta krene, doći će ameri, dobit će čak i legitimitet od rusa i kineza i arapa, i podjelite dvije pleske na obje strane i to je to.
Dobro tre, evo što ti misliš da bi trebalo uraditi u tom slučaju.
Pridružiti se mujama i udariti na Srpsku ili nešto drugo?
A šta ako mujage dobiju rat protiv Srba, šta ti misliš, zelena transferzala sa Osmanlijama iza leđa i sa svim Al Nusrama i ISILima ...
E jeste vi u Pereciji blesavi, to je za nevjerovat.
2015-09-24
Vijeće bošnjačkih intelektualaca: Republici Srpskoj treba objaviti rat!
koji kurac, intelektualci u bosni, pa odakle ovo, prvi april je tek za koji mjesec
....jbg na pocetku zajedno poslije sranje...da nisu neki dijelovi bh brzo padali mozda ne bi doslo do rata..Ringo10 wrote:To misli brat bratu intimno najmanje 90% njih, ako ne i 95%. Pusti ti zajedničke borbe, imam i ja raje među njima i sve je dobro dok se ne potegne politika. Pa da vidiš onda gdje je ko.vuksadinare wrote:Znam ja sto misle...ali opet ne svi..to vecinom misle oni koji su ratovali protiv hrvata ili su s podrucja gdje je bio hrvatsko muslimanski rat...dok recimo vecina muslimana iz bihacke regije i bos posavine ima pozitivno misljenje o hrvatima bar vecinaRingo10 wrote:Ti njih niti mržiš niti voliš, a oni bi tebe na kolac nabili samo što ne mogu.vuksadinare wrote:Tocno...nisam ni srbofob nego ih jednostavno smatram prirodnim protivnicima...koji vole posezat za mojom zemljom a moje je da je branim oruzjem,politikom,glazbom svejedno...postujem svakog ko mi se u tome pridruzi..sto se tice muslimana nit ih mrzim nit volim..neki su zajedno sa mnom ratovali i tu i u bosni i kad bi nekom stavio svoj zivot u ruke njima bi bar onima zivima...ali oni su pojedonci globalno rekoh nit ih mrzim nit volimNeoliberalni portugalac wrote:jastreb wrote:Vučilo sa Dinare sinuće sloboda.Neoliberalni portugalac wrote:
neznam često jedan forumaš optužuje druge da su islamofili, a većina tih "optuženih" su 90tih i ratovali protiv muslimana , nisam primjetio da je vučilo nabrijan na muslimane..
ok malo je srbofob(isto lik ima srbe frendove, ne ubija i ne kolje :D :D :D), ali nije fan islama niti muslimana, evo neka se izjasni
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
tre911 wrote:Zaštitit Hrvate prvenstveno i onda kokice, na kraju balade uletiti i sprječiti spajanje genocidne sa srbijom i to je to. Inters RH i svih Hrvata je da srbija ne bude na puškometu od Zagreba.epikur37 wrote:tre911 wrote:Jasno, tako i ja mislim a ovo je već patologija kod epija i ekipe da prišiju cvijeće svima koji nisu za republiku genocidnu.Neoliberalni portugalac wrote:Ringo10 wrote:Sve ono stoji ali stoji i to da su puštali oružje mudžosima i kad je cijela Srednja Bosna i Sjeverna Hercegovina gorjele.Neoliberalni portugalac wrote:koje, da nije Zagreba, HercegBosnu bi pregazili i Srbi ili Muslimani, u 24 sata u prošlom ratu. Oni gladni muslimani , naoružani pješačkim oružjem, kada su se zaletili 93, nastala je takva bežanija prema Zagrebu i Dalmaciji, da nije ZG poslao vojsku dolje, muslimani bi sa pječaškim oružjem očstili hercegovinu koja je imala više oružja nego HV na nekim djelovima fronte u RHRingo10 wrote:Tako je što se tiče nas Hrvata iz BiH. Mi nikada više nećemo zajedno sa mudžosima ali ja se bojim Zagreba.Ero wrote:U najmanju ruku Srbi nam nisu više neprijatelji. Taj dio priče je završen.jastreb wrote:Ne zaboravi da bi u tom slučaju bili zahvaćeni i Hrvati,a oni bi po svemu sudeći koalirali sa Srbadijom.danni1 wrote:Tko god povuče neka samo požuri. Veselit ćemo se uspjesima i jedne i druge strane.Ero wrote:BiH je na aparatima za umjetno disanje već duže vrijeme. Eutanazija je jedino rješenje, samo je pitanje tko će potegniti žnjuru iz utičnice...Može i Bušatlija, sasvim svejedno.
Zagreba i njegove pseće servilnosti prema Washingtonu, Londonu i Briselu. AKo oni narede da Hrvatska uđe u rat eto ti sranja na kvadrat, jer Zagreb neće ni sekunde oklijevati da bespogovorno izvrši naredbu gazde. A onda smo mi u živom blatu jer bi nas tjerali da idemo zajedno sa mudžosima koji bi nas nakon završetka sa Srbima istog trenutka napali, jer oni hoće čisto muslimansku BiH.
Nam su ukinuli Herceg-Bosnu, slomili nam ekonomsku snagu i opet nam vječno seru po glavama.
Toga se ja bojim, jer radi ZAgreba i njegove politike smo već plaćali skupu cijenu.
Prvo nitko iz RH neće moći proglasiti tu odluku, jer sumnjam da netko od 20-30godina ekipe, mlade ekipe koja nema perspektive radi HDZ i SDP političara će sutra slušati nekoga Jadronkovića kako govori a ništa vrijeme za mobilizaciju i rat. Hahaha.
Je eto svi trče.
Ako bude rat u RS/BIH, biti će puškaranje, doći će međunarodna zajednica , zalipit će par šamara obje strane i to je to.
Da, Hrvatska nam je pomogla kao i mi njoj ali zapamti da NEMA VIŠE TUĐMANA. Ovi dans od nas peru ruke čim ih gazda po glavi potapše.
tako da ništa od drmanja u bosni, jer ako itko išta krene, doći će ameri, dobit će čak i legitimitet od rusa i kineza i arapa, i podjelite dvije pleske na obje strane i to je to.
Da li bi ostavio Bihać i bošnjačku krajinu ili bi i to "oslobodio"?
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Znam samo da yoda bilda, trenira po splitskim teretanama i bit ce u top formi kad zatreba.
To me veseli:)
dijagram-
2015-08-09
Da su babi kurac i muda bila bi djed.vuksadinare wrote:....jbg na pocetku zajedno poslije sranje...da nisu neki dijelovi bh brzo padali mozda ne bi doslo do rata..Ringo10 wrote:To misli brat bratu intimno najmanje 90% njih, ako ne i 95%. Pusti ti zajedničke borbe, imam i ja raje među njima i sve je dobro dok se ne potegne politika. Pa da vidiš onda gdje je ko.vuksadinare wrote:Znam ja sto misle...ali opet ne svi..to vecinom misle oni koji su ratovali protiv hrvata ili su s podrucja gdje je bio hrvatsko muslimanski rat...dok recimo vecina muslimana iz bihacke regije i bos posavine ima pozitivno misljenje o hrvatima bar vecinaRingo10 wrote:Ti njih niti mržiš niti voliš, a oni bi tebe na kolac nabili samo što ne mogu.vuksadinare wrote:Tocno...nisam ni srbofob nego ih jednostavno smatram prirodnim protivnicima...koji vole posezat za mojom zemljom a moje je da je branim oruzjem,politikom,glazbom svejedno...postujem svakog ko mi se u tome pridruzi..sto se tice muslimana nit ih mrzim nit volim..neki su zajedno sa mnom ratovali i tu i u bosni i kad bi nekom stavio svoj zivot u ruke njima bi bar onima zivima...ali oni su pojedonci globalno rekoh nit ih mrzim nit volimNeoliberalni portugalac wrote:jastreb wrote:Vučilo sa Dinare sinuće sloboda.Neoliberalni portugalac wrote:
Ja sam cijeli rat proveo u Sarajevu i prvih par mjeseci među rajom je vladalo nekakvo poštovanje prema HVOu ali ne i u političkom vrhu muslimana. Propagandna pljuvačina protiv HVO i Hrvata je krenula od Svibnja/Maja 1992. JA samo odmah shvatio šta se sprema i šta oni zapravo hoće. I od toga do danas nisu odustali.
Herceg Bosna je ukinuta, mi smo u poziciji građana 2. reda, mujage dominiraju u svim sferama Fedracije i opet mi njima smetamo, antihrvatska haranga ne prestaje i kad tad cemo imati sranje s njima.
A vi zivitie i dalje u iluzijama.
2015-09-24
Jok, trebali bi sa srbima pa da nas opet pokolju kad im se ukaže prilika, ono pamet vam je kratka u mp3. Dakle u slučaju raspada BiH deyton više ne važi kao ni potpisi tako da bi bio otvoren lov na teritorij a prepustiti srbiji sve zapadno od Brčkog je čista ludost i idotluk par exelance. Kako bi muje prošle u ovoj situaciji boli me kurac no nakon rata sa srbima sigurno im na pamet ne bi pala nikakva transvezala ma kako prošli u njemu.Ringo10 wrote:Znači na kraju opet s mudžosima zajedno.tre911 wrote:Zaštitit Hrvate prvenstveno i onda kokice, na kraju balade uletiti i sprječiti spajanje genocidne sa srbijom i to je to. Inters RH i svih Hrvata je da srbija ne bude na puškometu od Zagreba.epikur37 wrote:tre911 wrote:Jasno, tako i ja mislim a ovo je već patologija kod epija i ekipe da prišiju cvijeće svima koji nisu za republiku genocidnu.Neoliberalni portugalac wrote:Ringo10 wrote:Sve ono stoji ali stoji i to da su puštali oružje mudžosima i kad je cijela Srednja Bosna i Sjeverna Hercegovina gorjele.Neoliberalni portugalac wrote:koje, da nije Zagreba, HercegBosnu bi pregazili i Srbi ili Muslimani, u 24 sata u prošlom ratu. Oni gladni muslimani , naoružani pješačkim oružjem, kada su se zaletili 93, nastala je takva bežanija prema Zagrebu i Dalmaciji, da nije ZG poslao vojsku dolje, muslimani bi sa pječaškim oružjem očstili hercegovinu koja je imala više oružja nego HV na nekim djelovima fronte u RHRingo10 wrote:Tako je što se tiče nas Hrvata iz BiH. Mi nikada više nećemo zajedno sa mudžosima ali ja se bojim Zagreba.Ero wrote:U najmanju ruku Srbi nam nisu više neprijatelji. Taj dio priče je završen.jastreb wrote:Ne zaboravi da bi u tom slučaju bili zahvaćeni i Hrvati,a oni bi po svemu sudeći koalirali sa Srbadijom.danni1 wrote:Tko god povuče neka samo požuri. Veselit ćemo se uspjesima i jedne i druge strane.Ero wrote:BiH je na aparatima za umjetno disanje već duže vrijeme. Eutanazija je jedino rješenje, samo je pitanje tko će potegniti žnjuru iz utičnice...Može i Bušatlija, sasvim svejedno.
Je eto svi trče.
A šta ako mujage dobiju rat protiv Srba, šta ti misliš, zelena transferzala sa Osmanlijama iza leđa i sa svim Al Nusrama i ISILima ...
E jeste vi u Pereciji blesavi, to je za nevjerovat.
Guest- Guest
Što sa time? Već sam objasnio svoj stav u slučaju raspada bosne.epikur37 wrote:tre911 wrote:Zaštitit Hrvate prvenstveno i onda kokice, na kraju balade uletiti i sprječiti spajanje genocidne sa srbijom i to je to. Inters RH i svih Hrvata je da srbija ne bude na puškometu od Zagreba.epikur37 wrote:tre911 wrote:Jasno, tako i ja mislim a ovo je već patologija kod epija i ekipe da prišiju cvijeće svima koji nisu za republiku genocidnu.Neoliberalni portugalac wrote:Ringo10 wrote:Sve ono stoji ali stoji i to da su puštali oružje mudžosima i kad je cijela Srednja Bosna i Sjeverna Hercegovina gorjele.Neoliberalni portugalac wrote:koje, da nije Zagreba, HercegBosnu bi pregazili i Srbi ili Muslimani, u 24 sata u prošlom ratu. Oni gladni muslimani , naoružani pješačkim oružjem, kada su se zaletili 93, nastala je takva bežanija prema Zagrebu i Dalmaciji, da nije ZG poslao vojsku dolje, muslimani bi sa pječaškim oružjem očstili hercegovinu koja je imala više oružja nego HV na nekim djelovima fronte u RHRingo10 wrote:Tako je što se tiče nas Hrvata iz BiH. Mi nikada više nećemo zajedno sa mudžosima ali ja se bojim Zagreba.Ero wrote:U najmanju ruku Srbi nam nisu više neprijatelji. Taj dio priče je završen.jastreb wrote:Ne zaboravi da bi u tom slučaju bili zahvaćeni i Hrvati,a oni bi po svemu sudeći koalirali sa Srbadijom.danni1 wrote:Tko god povuče neka samo požuri. Veselit ćemo se uspjesima i jedne i druge strane.Ero wrote:BiH je na aparatima za umjetno disanje već duže vrijeme. Eutanazija je jedino rješenje, samo je pitanje tko će potegniti žnjuru iz utičnice...Može i Bušatlija, sasvim svejedno.
Je eto svi trče.
Guest- Guest
Ringo10 wrote:Da su babi kurac i muda bila bi djed.vuksadinare wrote:....jbg na pocetku zajedno poslije sranje...da nisu neki dijelovi bh brzo padali mozda ne bi doslo do rata..Ringo10 wrote:To misli brat bratu intimno najmanje 90% njih, ako ne i 95%. Pusti ti zajedničke borbe, imam i ja raje među njima i sve je dobro dok se ne potegne politika. Pa da vidiš onda gdje je ko.vuksadinare wrote:Znam ja sto misle...ali opet ne svi..to vecinom misle oni koji su ratovali protiv hrvata ili su s podrucja gdje je bio hrvatsko muslimanski rat...dok recimo vecina muslimana iz bihacke regije i bos posavine ima pozitivno misljenje o hrvatima bar vecinaRingo10 wrote:Ti njih niti mržiš niti voliš, a oni bi tebe na kolac nabili samo što ne mogu.vuksadinare wrote:Tocno...nisam ni srbofob nego ih jednostavno smatram prirodnim protivnicima...koji vole posezat za mojom zemljom a moje je da je branim oruzjem,politikom,glazbom svejedno...postujem svakog ko mi se u tome pridruzi..sto se tice muslimana nit ih mrzim nit volim..neki su zajedno sa mnom ratovali i tu i u bosni i kad bi nekom stavio svoj zivot u ruke njima bi bar onima zivima...ali oni su pojedonci globalno rekoh nit ih mrzim nit volimNeoliberalni portugalac wrote:jastreb wrote:Vučilo sa Dinare sinuće sloboda.Neoliberalni portugalac wrote:
Ja sam cijeli rat proveo u Sarajevu i prvih par mjeseci među rajom je vladalo nekakvo poštovanje prema HVOu ali ne i u političkom vrhu muslimana. Propagandna pljuvačina protiv HVO i Hrvata je krenula od Svibnja/Maja 1992. JA samo odmah shvatio šta se sprema i šta oni zapravo hoće. I od toga do danas nisu odustali.
Herceg Bosna je ukinuta, mi smo u poziciji građana 2. reda, mujage dominiraju u svim sferama Fedracije i opet mi njima smetamo, antihrvatska haranga ne prestaje i kad tad cemo imati sranje s njima.
Hrvatska ne poznaje stanje na terenu niti ima ikakav interes za njega, to je za Hrvatsku davno napušten prostor za koji se vežu neugodne asocijacije i par jeftinih viceva.
Povijesno, kulturološki na kraju i nacionalno-politički to je izgubljen prostor.
Međutim koliko god da je izgubljen, neželjen i potisnut i dalje je duboko u leđima i izaziva nelagodu pa i strah.
2015-08-06
Dočim je u genocidnoj republici sve divno i krasno, nisu porušili sve katoličke crkve, protjerali sve hrvate... ma idilaRingo10 wrote:Da su babi kurac i muda bila bi djed.vuksadinare wrote:....jbg na pocetku zajedno poslije sranje...da nisu neki dijelovi bh brzo padali mozda ne bi doslo do rata..Ringo10 wrote:To misli brat bratu intimno najmanje 90% njih, ako ne i 95%. Pusti ti zajedničke borbe, imam i ja raje među njima i sve je dobro dok se ne potegne politika. Pa da vidiš onda gdje je ko.vuksadinare wrote:Znam ja sto misle...ali opet ne svi..to vecinom misle oni koji su ratovali protiv hrvata ili su s podrucja gdje je bio hrvatsko muslimanski rat...dok recimo vecina muslimana iz bihacke regije i bos posavine ima pozitivno misljenje o hrvatima bar vecinaRingo10 wrote:Ti njih niti mržiš niti voliš, a oni bi tebe na kolac nabili samo što ne mogu.vuksadinare wrote:Tocno...nisam ni srbofob nego ih jednostavno smatram prirodnim protivnicima...koji vole posezat za mojom zemljom a moje je da je branim oruzjem,politikom,glazbom svejedno...postujem svakog ko mi se u tome pridruzi..sto se tice muslimana nit ih mrzim nit volim..neki su zajedno sa mnom ratovali i tu i u bosni i kad bi nekom stavio svoj zivot u ruke njima bi bar onima zivima...ali oni su pojedonci globalno rekoh nit ih mrzim nit volimNeoliberalni portugalac wrote:jastreb wrote:Vučilo sa Dinare sinuće sloboda.Neoliberalni portugalac wrote:
Guest- Guest
tre911 wrote:Što sa time? Već sam objasnio svoj stav u slučaju raspada bosne.epikur37 wrote:tre911 wrote:Zaštitit Hrvate prvenstveno i onda kokice, na kraju balade uletiti i sprječiti spajanje genocidne sa srbijom i to je to. Inters RH i svih Hrvata je da srbija ne bude na puškometu od Zagreba.epikur37 wrote:tre911 wrote:Jasno, tako i ja mislim a ovo je već patologija kod epija i ekipe da prišiju cvijeće svima koji nisu za republiku genocidnu.Neoliberalni portugalac wrote:Ringo10 wrote:Sve ono stoji ali stoji i to da su puštali oružje mudžosima i kad je cijela Srednja Bosna i Sjeverna Hercegovina gorjele.Neoliberalni portugalac wrote:koje, da nije Zagreba, HercegBosnu bi pregazili i Srbi ili Muslimani, u 24 sata u prošlom ratu. Oni gladni muslimani , naoružani pješačkim oružjem, kada su se zaletili 93, nastala je takva bežanija prema Zagrebu i Dalmaciji, da nije ZG poslao vojsku dolje, muslimani bi sa pječaškim oružjem očstili hercegovinu koja je imala više oružja nego HV na nekim djelovima fronte u RHRingo10 wrote:Tako je što se tiče nas Hrvata iz BiH. Mi nikada više nećemo zajedno sa mudžosima ali ja se bojim Zagreba.Ero wrote:U najmanju ruku Srbi nam nisu više neprijatelji. Taj dio priče je završen.jastreb wrote:Ne zaboravi da bi u tom slučaju bili zahvaćeni i Hrvati,a oni bi po svemu sudeći koalirali sa Srbadijom.danni1 wrote:Tko god povuče neka samo požuri. Veselit ćemo se uspjesima i jedne i druge strane.Ero wrote:BiH je na aparatima za umjetno disanje već duže vrijeme. Eutanazija je jedino rješenje, samo je pitanje tko će potegniti žnjuru iz utičnice...Može i Bušatlija, sasvim svejedno.
Je eto svi trče.
Pa ako ti nije teško, molim te što bi s bošnjačkom krajinom?
I što bi sa svim tim praznim prostorom republike srpske zapadno od Brčkog koji bi "oslobodio"?
2015-08-06
I ako već ideš na zaštitu hrvata i oslobađanje prostora bi li oslobodio i istočni mostar pa da Stolnica bude cjelovita?
2015-08-06
Epi primijetio sam da su Bošnjaci i Hrvati iz Bosne dobri majstori u građevini,a Srbi baš i ne.
2014-04-22
dijagram wrote:Znam samo da yoda bilda, trenira po splitskim teretanama i bit ce u top formi kad zatreba.
Guest- Guest
jastreb wrote:Epi primijetio sam da su Bošnjaci i Hrvati iz Bosne dobri majstori u građevini,a Srbi baš i ne.
Ne znam zašto je to ako je to tako...
Ja sam se pokazao kao odličan građevinar, nikad nisam to radio al kad se uhvatio sam sam podigao ogromnu terasu od drveta, bacio sam fasadu na kuću i tako to....
2015-08-06
Primjetio si ti kurac druga peke dapcevica, ne trolaj.jastreb wrote:Epi primijetio sam da su Bošnjaci i Hrvati iz Bosne dobri majstori u građevini,a Srbi baš i ne.
dijagram-
2015-08-09
Molim kolegu trea da se očituje na pitanja....da se ova stavr raspravi? a i dijagrama zanima pa izvoli ;)
2015-08-06
Mene mozete samo pitati,stati u red i pitati, o ratovanju sa srbendama, pa s balincadi.epikur37 wrote:Molim kolegu trea da se očituje na pitanja....da se ova stavr raspravi? a i dijagrama zanima pa izvoli ;)
Mislim, sto reci.
Bude li trebalo sutra,evo me opet,gdje god treba.
Dobro, ti i yoda cete uz mene,ne bojte se:)
dijagram-
2015-08-09
Page 4 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» U prostorijama Vijeća Kongresa bošnjačkih intelektualaca u Sarajevu danas je predstavljen Memorandum o građanskoj BiH
» KRIZA U REPUBLICI SRPSKOJ
» Propadaju sela u Republici Srpskoj
» Malkolm Muharem: Ja sam dao ime Republici Srpskoj
» Mektić napao usidjelice u republici Srpskoj
» KRIZA U REPUBLICI SRPSKOJ
» Propadaju sela u Republici Srpskoj
» Malkolm Muharem: Ja sam dao ime Republici Srpskoj
» Mektić napao usidjelice u republici Srpskoj
Page 4 of 10