Vijeće bošnjačkih intelektualaca: Republici Srpskoj treba objaviti rat!
Page 8 of 10
Page 8 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Vijeće bošnjačkih intelektualaca: Republici Srpskoj treba objaviti rat!
Indirektno jesi kada si Hrvate iz RH nazvao perecima.Ringo10 wrote:Perec nije uvreda nego šala i zajebancija vrlo česta na HercegBosna forumu i to mi dođe lakše nego da stalno pišem Hrvati iz Hrvatske i slično. . I mani me tih patetičnih fraza u stilu vrijeđa kosti mojih prijatelja. To su budalaštine i niko nije tako nešto rekao, . Ko je ikada spomenuo tvoje suborce i prijatelje i njihove kosti. Ne izmišljaj.tre911 wrote:ne bi mu ja ništa spočitavao da ne provocira i da ne sere po kostima mojih prijatelja iz RH koje naziva perecima. Baram sam ja uvijek bio za dijasporu i nikada nisam reako A protiv nje, čak što više uvijek se mlatim sa svima koji seru po njoj no na bezobrazluk ću sigurno odgovoriti. Ne moramo se slagati ali se ne moramo ni vrijeđati.epikur37 wrote:tre911 wrote:Imama pravo, ti si utekao a ja sam tu ostao, i imam staža i u HVOu i u HVu i to si mogu dozvoliti, ja se i dalje borim svaki dan i sa takvima kao ti koji pljuju po svom narodu i nazivaju ih pereci kao i sa budaletinama koji seru protiv Hrvata iz BiH. A ako ti misliš da je bilo lako živjeti 15 godina pod vlašću antifašista onda se grdno varaš. I još nešto ovako čisto informativno, odbio sam dva puta papire za australiju, jedanput sam a drugi put za obitelj koju sam osnovao a imam tamo rodbine kao u priči u melbournu i okolici.Ringo10 wrote:Ti živiš o svojoj državi kakva bila da bila, a ja više nisam htio biti građanin trećeg reda i da me vrijeđaju i nazivaju agresorom, i da se na meni iživljavaju. Kad sam shvatio da su međunarodni definitivno na strani muslimana kao što su i na strani Srba jer RS postoji i opstaje, pokupio sam se i otišao.tre911 wrote:A ti što nisi otišao u republiku srpsku kad je tamo idila nego u australiju? I ti i epi, koji kurac ste pobjegli iz BiH i sad prosipate pamet a kurcom više nikada nećete mrdnuti u njoj? Ja živim u RH i tu ću ostati i voilim Hrvatsku i Hrvate i znam što je interes Hrvatske za razliku od tebe koji je mrziš i nazivaš pogrdnim imenima.Ringo10 wrote:Pa da, on bi konfederaciju sa milijun i pol napaljenih muslimana koji se sve više radikaliziraju. Bože ti sačuvaj.epikur37 wrote:tre911 wrote:Podrinje srbiji i ni milimetra više, ostalo u RH ili neki oblik konfederacije, kako rekoh prioritet je zaštita Hrvata u BIH i osugravanje da srbija ne dođe na puškomet Zagrebuepikur37 wrote:
I što bi sa svim tim praznim prostorom republike srpske zapadno od Brčkog koji bi "oslobodio"?
Znači muslimanima ne bi dao državu nego bi ih pripojio Hrvatskoj, praktički i Goražde...do drine ;)
A ti izvoli pa živi u BiH pa onda seri i pametuj. Meni je bilo dosta svega.
ZAgreb nas je prepustio sudbini evo ona šestorica trunu u Haagu a u Hrvatskoj nikoga nikada kurac nije bolio za to, iako se ne ljutim jer pritisci na Hrvatsku su bili prejaki. Dok je Tuđman bio i ja sam bio u BiH. Kad je on otišao sa ovoga svijeta i došao Mesić i slični, i ja sam otišao iz BiH.
A ti ne prozivaj nikoga jer nemaš pravo, a ovo za pereciju nije ništa sa kakvim sam se ja uvredama susretao u Hrvatskoj.
Bil ti utekao da živiš u RSK i da u gradu gdje živiš ima 95% Srba i da te je Hrvatska odjebala i prepustila njima.
Malo je bezobrazno spočitavati tako.
Guest- Guest
RS se neće odcijepiti jer čak i Srbija to ne podržava barem službeno, niti smije to podržavati. Zato i kažem nikada ne podržati bilo koju stranu toliko da pobijedi u njihovom sukobu.tre911 wrote:To sigurno ne možemo ako se RS odcjepi.Ringo10 wrote:Najbolje je biti po strani dok se može i ne pomagati bilo kojoj strani da prevagne. Jedino je tronogi balans neki okvir u kojem uopće možemo opstati. Ostanemo li sami sa bilo kojom od te dvije strane crno nam se piše.tre911 wrote:To je tvoja vizija samo ima jedan problem a to je krvotok kojega nema BiH i Turska i ovise o okolnim zemljama( to ne znači da muje nisu ekstremisti ili da neće biti problema sa njima no kako se stvari kreću na globalnom planu ovo će sve negdje puknuti a kad završi muja neće ostati ni u tragovima čak i ako pobjede u nekom ratu sa srbima)Ringo10 wrote:Imat češ ti mudžahedine na puškomet i na moru i u cijelom zaleđu i po cijeloj granici sa BiH. Pa kad bude Zelena transferzala a bit će sigurno, Dodikov RS će ti izgledati kao najpoželjniji susjed.tre911 wrote:Bolje da su prazni nego da mi je velika srbija na puškometu glavnog grada. Ako žele prihvatiti RH neka ih, ako ne žele ko ih hebe, privatno imanje je uvijek njihovo i biti će i tu nema spora, ostalo pod upravu RH.epikur37 wrote:tre911 wrote:Ako oće državu eno im tuzla, zenica,sarajevo,olovo,kakanj, i konjic, ostalo šlus.epikur37 wrote:tre911 wrote:Podrinje srbiji i ni milimetra više, ostalo u RH ili neki oblik konfederacije, kako rekoh prioritet je zaštita Hrvata u BIH i osugravanje da srbija ne dođe na puškomet Zagrebuepikur37 wrote:
I što bi sa svim tim praznim prostorom republike srpske zapadno od Brčkog koji bi "oslobodio"?
Znači muslimanima ne bi dao državu nego bi ih pripojio Hrvatskoj, praktički i Goražde...do drine ;)
Ja sam isto za formiranje bošnjačke nacionalne države.
Znači Bihać, Kladuša, Sanski Most, Banja Luka, Laktaši, Doboj, Bosanski Brod, Mrkonjić Grad, Šipovo, Prijedor, Bosanska Gradiška i Modriča...bi bili prazni i novi gradovi s pripadajućim ozemljem u republici Hrvatskoj?
Što s tim?
Ne miješati se previše osim kad moramo i voditi politiku u skladu sa situacijom.
nema potreba da se svađamo ili vrijeđamo i možemo zadržati razinu komunikacije na ovom nivou.
Niko ne može ništa odlučiti bez velikih gazda. BiH je paralizirana za sada. Mi ne trebamo podržati ukidanje RSa sve dok se ne riješi hrvatsko pitanje. A kad se ono zadovoljavajući riješi e onda vidjeti kako stoje stvari pa se po tome ravnati.
Troenttetska zajednica u kojoj svako ima većinski entitet je nekako najbolje rješenje, po meni, ali da republike tj entiteti nemaju etničke nazive i da manjine bud zaštićene.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Jedan od mojih roditelja je iz RH, a brat mi tamo živi pa šta ćemo sad.tre911 wrote:Indirektno jesi kada si Hrvate iz RH nazvao perecima.Ringo10 wrote:Perec nije uvreda nego šala i zajebancija vrlo česta na HercegBosna forumu i to mi dođe lakše nego da stalno pišem Hrvati iz Hrvatske i slično. . I mani me tih patetičnih fraza u stilu vrijeđa kosti mojih prijatelja. To su budalaštine i niko nije tako nešto rekao, . Ko je ikada spomenuo tvoje suborce i prijatelje i njihove kosti. Ne izmišljaj.tre911 wrote:ne bi mu ja ništa spočitavao da ne provocira i da ne sere po kostima mojih prijatelja iz RH koje naziva perecima. Baram sam ja uvijek bio za dijasporu i nikada nisam reako A protiv nje, čak što više uvijek se mlatim sa svima koji seru po njoj no na bezobrazluk ću sigurno odgovoriti. Ne moramo se slagati ali se ne moramo ni vrijeđati.epikur37 wrote:tre911 wrote:Imama pravo, ti si utekao a ja sam tu ostao, i imam staža i u HVOu i u HVu i to si mogu dozvoliti, ja se i dalje borim svaki dan i sa takvima kao ti koji pljuju po svom narodu i nazivaju ih pereci kao i sa budaletinama koji seru protiv Hrvata iz BiH. A ako ti misliš da je bilo lako živjeti 15 godina pod vlašću antifašista onda se grdno varaš. I još nešto ovako čisto informativno, odbio sam dva puta papire za australiju, jedanput sam a drugi put za obitelj koju sam osnovao a imam tamo rodbine kao u priči u melbournu i okolici.Ringo10 wrote:Ti živiš o svojoj državi kakva bila da bila, a ja više nisam htio biti građanin trećeg reda i da me vrijeđaju i nazivaju agresorom, i da se na meni iživljavaju. Kad sam shvatio da su međunarodni definitivno na strani muslimana kao što su i na strani Srba jer RS postoji i opstaje, pokupio sam se i otišao.tre911 wrote:A ti što nisi otišao u republiku srpsku kad je tamo idila nego u australiju? I ti i epi, koji kurac ste pobjegli iz BiH i sad prosipate pamet a kurcom više nikada nećete mrdnuti u njoj? Ja živim u RH i tu ću ostati i voilim Hrvatsku i Hrvate i znam što je interes Hrvatske za razliku od tebe koji je mrziš i nazivaš pogrdnim imenima.Ringo10 wrote:Pa da, on bi konfederaciju sa milijun i pol napaljenih muslimana koji se sve više radikaliziraju. Bože ti sačuvaj.epikur37 wrote:tre911 wrote:Podrinje srbiji i ni milimetra više, ostalo u RH ili neki oblik konfederacije, kako rekoh prioritet je zaštita Hrvata u BIH i osugravanje da srbija ne dođe na puškomet Zagrebuepikur37 wrote:
ZAgreb nas je prepustio sudbini evo ona šestorica trunu u Haagu a u Hrvatskoj nikoga nikada kurac nije bolio za to, iako se ne ljutim jer pritisci na Hrvatsku su bili prejaki. Dok je Tuđman bio i ja sam bio u BiH. Kad je on otišao sa ovoga svijeta i došao Mesić i slični, i ja sam otišao iz BiH.
A ti ne prozivaj nikoga jer nemaš pravo, a ovo za pereciju nije ništa sa kakvim sam se ja uvredama susretao u Hrvatskoj.
Bil ti utekao da živiš u RSK i da u gradu gdje živiš ima 95% Srba i da te je Hrvatska odjebala i prepustila njima.
Perec je samo zajebancija a ako tebe to vrijeđa šta ću ti ja.
2015-09-24
Meni to ne zvuči tako.Ringo10 wrote:Jedan od mojih roditelja je iz RH, a brat mi tamo živi pa šta ćemo sad.tre911 wrote:Indirektno jesi kada si Hrvate iz RH nazvao perecima.Ringo10 wrote:Perec nije uvreda nego šala i zajebancija vrlo česta na HercegBosna forumu i to mi dođe lakše nego da stalno pišem Hrvati iz Hrvatske i slično. . I mani me tih patetičnih fraza u stilu vrijeđa kosti mojih prijatelja. To su budalaštine i niko nije tako nešto rekao, . Ko je ikada spomenuo tvoje suborce i prijatelje i njihove kosti. Ne izmišljaj.tre911 wrote:ne bi mu ja ništa spočitavao da ne provocira i da ne sere po kostima mojih prijatelja iz RH koje naziva perecima. Baram sam ja uvijek bio za dijasporu i nikada nisam reako A protiv nje, čak što više uvijek se mlatim sa svima koji seru po njoj no na bezobrazluk ću sigurno odgovoriti. Ne moramo se slagati ali se ne moramo ni vrijeđati.epikur37 wrote:tre911 wrote:Imama pravo, ti si utekao a ja sam tu ostao, i imam staža i u HVOu i u HVu i to si mogu dozvoliti, ja se i dalje borim svaki dan i sa takvima kao ti koji pljuju po svom narodu i nazivaju ih pereci kao i sa budaletinama koji seru protiv Hrvata iz BiH. A ako ti misliš da je bilo lako živjeti 15 godina pod vlašću antifašista onda se grdno varaš. I još nešto ovako čisto informativno, odbio sam dva puta papire za australiju, jedanput sam a drugi put za obitelj koju sam osnovao a imam tamo rodbine kao u priči u melbournu i okolici.Ringo10 wrote:Ti živiš o svojoj državi kakva bila da bila, a ja više nisam htio biti građanin trećeg reda i da me vrijeđaju i nazivaju agresorom, i da se na meni iživljavaju. Kad sam shvatio da su međunarodni definitivno na strani muslimana kao što su i na strani Srba jer RS postoji i opstaje, pokupio sam se i otišao.tre911 wrote:A ti što nisi otišao u republiku srpsku kad je tamo idila nego u australiju? I ti i epi, koji kurac ste pobjegli iz BiH i sad prosipate pamet a kurcom više nikada nećete mrdnuti u njoj? Ja živim u RH i tu ću ostati i voilim Hrvatsku i Hrvate i znam što je interes Hrvatske za razliku od tebe koji je mrziš i nazivaš pogrdnim imenima.Ringo10 wrote:Pa da, on bi konfederaciju sa milijun i pol napaljenih muslimana koji se sve više radikaliziraju. Bože ti sačuvaj.epikur37 wrote:tre911 wrote:Podrinje srbiji i ni milimetra više, ostalo u RH ili neki oblik konfederacije, kako rekoh prioritet je zaštita Hrvata u BIH i osugravanje da srbija ne dođe na puškomet Zagrebuepikur37 wrote:
Guest- Guest
Tvoj problem.tre911 wrote:Meni to ne zvuči tako.Ringo10 wrote:Jedan od mojih roditelja je iz RH, a brat mi tamo živi pa šta ćemo sad.tre911 wrote:Indirektno jesi kada si Hrvate iz RH nazvao perecima.Ringo10 wrote:Perec nije uvreda nego šala i zajebancija vrlo česta na HercegBosna forumu i to mi dođe lakše nego da stalno pišem Hrvati iz Hrvatske i slično. . I mani me tih patetičnih fraza u stilu vrijeđa kosti mojih prijatelja. To su budalaštine i niko nije tako nešto rekao, . Ko je ikada spomenuo tvoje suborce i prijatelje i njihove kosti. Ne izmišljaj.tre911 wrote:ne bi mu ja ništa spočitavao da ne provocira i da ne sere po kostima mojih prijatelja iz RH koje naziva perecima. Baram sam ja uvijek bio za dijasporu i nikada nisam reako A protiv nje, čak što više uvijek se mlatim sa svima koji seru po njoj no na bezobrazluk ću sigurno odgovoriti. Ne moramo se slagati ali se ne moramo ni vrijeđati.epikur37 wrote:tre911 wrote:Imama pravo, ti si utekao a ja sam tu ostao, i imam staža i u HVOu i u HVu i to si mogu dozvoliti, ja se i dalje borim svaki dan i sa takvima kao ti koji pljuju po svom narodu i nazivaju ih pereci kao i sa budaletinama koji seru protiv Hrvata iz BiH. A ako ti misliš da je bilo lako živjeti 15 godina pod vlašću antifašista onda se grdno varaš. I još nešto ovako čisto informativno, odbio sam dva puta papire za australiju, jedanput sam a drugi put za obitelj koju sam osnovao a imam tamo rodbine kao u priči u melbournu i okolici.Ringo10 wrote:Ti živiš o svojoj državi kakva bila da bila, a ja više nisam htio biti građanin trećeg reda i da me vrijeđaju i nazivaju agresorom, i da se na meni iživljavaju. Kad sam shvatio da su međunarodni definitivno na strani muslimana kao što su i na strani Srba jer RS postoji i opstaje, pokupio sam se i otišao.tre911 wrote:A ti što nisi otišao u republiku srpsku kad je tamo idila nego u australiju? I ti i epi, koji kurac ste pobjegli iz BiH i sad prosipate pamet a kurcom više nikada nećete mrdnuti u njoj? Ja živim u RH i tu ću ostati i voilim Hrvatsku i Hrvate i znam što je interes Hrvatske za razliku od tebe koji je mrziš i nazivaš pogrdnim imenima.Ringo10 wrote:Pa da, on bi konfederaciju sa milijun i pol napaljenih muslimana koji se sve više radikaliziraju. Bože ti sačuvaj.epikur37 wrote:tre911 wrote:Podrinje srbiji i ni milimetra više, ostalo u RH ili neki oblik konfederacije, kako rekoh prioritet je zaštita Hrvata u BIH i osugravanje da srbija ne dođe na puškomet Zagrebuepikur37 wrote:
2015-09-24
Nije moj nego tvoj, ti si taj koji pljucka po "svojima"
Guest- Guest
Ja ću uvije biti kritičan i ako treba pljuckati i po svojima ako rade gluposti.tre911 wrote:Nije moj nego tvoj, ti si taj koji pljucka po "svojima"
2015-09-24
I ja isto, samo nam se malo kut nije podudarioRingo10 wrote:Ja ću uvije biti kritičan i ako treba pljuckati i po svojima ako rade gluposti.tre911 wrote:Nije moj nego tvoj, ti si taj koji pljucka po "svojima"
Guest- Guest
Pa sad, svako ima svoj stav, ne moramo se po svemu ni slagati.
Recimo ja ono razbijanje ćiriličnih ploča u Vukovaru i cijelu onu frku smatram teškom budalaštinom i bespotrebnom histerijom, čak i necivilizacijskim ponašanjem.
Kao i stav da je ćirilica zločinačko pismo, jer pismo ne može biti zločinačko. Tako su neke budale nakon 2. sv. rata tražile da se ukine i zabrani slovo U, što je besmislica i dakako da nije prošlo.
Ti se možda nećeš složiti ali to je tvoj stav.
Ovo je samo primjer, ne želim sad raspravu o tome nego primjer kako svako ima neko svoje mišljenje.
Recimo ja ono razbijanje ćiriličnih ploča u Vukovaru i cijelu onu frku smatram teškom budalaštinom i bespotrebnom histerijom, čak i necivilizacijskim ponašanjem.
Kao i stav da je ćirilica zločinačko pismo, jer pismo ne može biti zločinačko. Tako su neke budale nakon 2. sv. rata tražile da se ukine i zabrani slovo U, što je besmislica i dakako da nije prošlo.
Ti se možda nećeš složiti ali to je tvoj stav.
Ovo je samo primjer, ne želim sad raspravu o tome nego primjer kako svako ima neko svoje mišljenje.
2015-09-24
tre911 wrote:Pa što spominješ koji kurac mesića onda i smrt Tuđmana kao prekretnicu? što nisi došao u RH živjeti nego opa cupa pravac za Aus. i sada si ti pametan i dijeliš lekcije svima od tamo i sereš i po hrvatima u RH i po Hrvatima u BiH koji su tupani jer nisu napravili isto kao ti.Ringo10 wrote:Ma kojih antifašista frajeru, to je vaša vlast koju je većina birala. Ti meni uspoređuješ život u Hrvatskoj pod vlašću SDP ili sličnih koalicija sa životom u BiH pod vlašću islamofašističke stranke.tre911 wrote:Imama pravo, ti si utekao a ja sam tu ostao, i imam staža i u HVOu i u HVu i to si mogu dozvoliti, ja se i dalje borim svaki dan i sa takvima kao ti koji pljuju po svom narodu i nazivaju ih pereci kao i sa budaletinama koji seru protiv Hrvata iz BiH. A ako ti misliš da je bilo lako živjeti 15 godina pod vlašću antifašista onda se grdno varaš. I još nešto ovako čisto informativno, odbio sam dva puta papire za australiju, jedanput sam a drugi put za obitelj koju sam osnovao a imam tamo rodbine kao u priči u melbournu i okolici.Ringo10 wrote:Ti živiš o svojoj državi kakva bila da bila, a ja više nisam htio biti građanin trećeg reda i da me vrijeđaju i nazivaju agresorom, i da se na meni iživljavaju. Kad sam shvatio da su međunarodni definitivno na strani muslimana kao što su i na strani Srba jer RS postoji i opstaje, pokupio sam se i otišao.tre911 wrote:A ti što nisi otišao u republiku srpsku kad je tamo idila nego u australiju? I ti i epi, koji kurac ste pobjegli iz BiH i sad prosipate pamet a kurcom više nikada nećete mrdnuti u njoj? Ja živim u RH i tu ću ostati i voilim Hrvatsku i Hrvate i znam što je interes Hrvatske za razliku od tebe koji je mrziš i nazivaš pogrdnim imenima.Ringo10 wrote:Pa da, on bi konfederaciju sa milijun i pol napaljenih muslimana koji se sve više radikaliziraju. Bože ti sačuvaj.epikur37 wrote:tre911 wrote:Podrinje srbiji i ni milimetra više, ostalo u RH ili neki oblik konfederacije, kako rekoh prioritet je zaštita Hrvata u BIH i osugravanje da srbija ne dođe na puškomet Zagrebuepikur37 wrote:
Hajde majke ti ne glupiraj se više.
pa doso sam ja u HR zivit, medutim nisu mi cak ni dali status izbjeglice. Moro sam placat smjestaj u splitu sa dvoje male djece bez posla i sa nesto krepanih soldi u dzepu. A u logoru sam bio. Kroz sta su mi djeca i zena prosli u najosjetljivijim godinama to je katastrofa. TRI godine sam pokusavao i onda se pokupio u australiju i vratio sam sebi i svojoj obitelji dostojanstvo koje mi pripada i koje sam imo prije rata. I sad sam svim silama pokusavo da se vratim u HR medutim dobio sam klipova pod noge ko u prici. Polako posustajem i dizem ruke od svega toga.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
prckov wrote:tre911 wrote:Pa što spominješ koji kurac mesića onda i smrt Tuđmana kao prekretnicu? što nisi došao u RH živjeti nego opa cupa pravac za Aus. i sada si ti pametan i dijeliš lekcije svima od tamo i sereš i po hrvatima u RH i po Hrvatima u BiH koji su tupani jer nisu napravili isto kao ti.Ringo10 wrote:Ma kojih antifašista frajeru, to je vaša vlast koju je većina birala. Ti meni uspoređuješ život u Hrvatskoj pod vlašću SDP ili sličnih koalicija sa životom u BiH pod vlašću islamofašističke stranke.tre911 wrote:Imama pravo, ti si utekao a ja sam tu ostao, i imam staža i u HVOu i u HVu i to si mogu dozvoliti, ja se i dalje borim svaki dan i sa takvima kao ti koji pljuju po svom narodu i nazivaju ih pereci kao i sa budaletinama koji seru protiv Hrvata iz BiH. A ako ti misliš da je bilo lako živjeti 15 godina pod vlašću antifašista onda se grdno varaš. I još nešto ovako čisto informativno, odbio sam dva puta papire za australiju, jedanput sam a drugi put za obitelj koju sam osnovao a imam tamo rodbine kao u priči u melbournu i okolici.Ringo10 wrote:Ti živiš o svojoj državi kakva bila da bila, a ja više nisam htio biti građanin trećeg reda i da me vrijeđaju i nazivaju agresorom, i da se na meni iživljavaju. Kad sam shvatio da su međunarodni definitivno na strani muslimana kao što su i na strani Srba jer RS postoji i opstaje, pokupio sam se i otišao.tre911 wrote:A ti što nisi otišao u republiku srpsku kad je tamo idila nego u australiju? I ti i epi, koji kurac ste pobjegli iz BiH i sad prosipate pamet a kurcom više nikada nećete mrdnuti u njoj? Ja živim u RH i tu ću ostati i voilim Hrvatsku i Hrvate i znam što je interes Hrvatske za razliku od tebe koji je mrziš i nazivaš pogrdnim imenima.Ringo10 wrote:Pa da, on bi konfederaciju sa milijun i pol napaljenih muslimana koji se sve više radikaliziraju. Bože ti sačuvaj.epikur37 wrote:tre911 wrote:Podrinje srbiji i ni milimetra više, ostalo u RH ili neki oblik konfederacije, kako rekoh prioritet je zaštita Hrvata u BIH i osugravanje da srbija ne dođe na puškomet Zagrebuepikur37 wrote:
pa doso sam ja u HR zivit, medutim nisu mi cak ni dali status izbjeglice. Moro sam placat smjestaj u splitu sa dvoje male djece bez posla i sa nesto krepanih soldi u dzepu. A u logoru sam bio. Kroz sta su mi djeca i zena prosli u najosjetljivijim godinama to je katastrofa. TRI godine sam pokusavao i onda se pokupio u australiju i vratio sam sebi i svojoj obitelji dostojanstvo koje mi pripada i koje sam imo prije rata. I sad sam svim silama pokusavo da se vratim u HR medutim dobio sam klipova pod noge ko u prici. Polako posustajem i dizem ruke od svega toga.
Nisam znao za tvoju priču. Mislim da će klincima svakako biti bolje u Australiji, Europa nije za budućnost a Hrvatska u njoj takvoj i dalje tapka između ustaša i partizana.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
sto se tice BiH, ona ce se raspast jer nema zelje za zajednistvom medu ijednim od tri naroda. Kad ce to bit i da li ce ici sa ratom ili dogovorom zavisi od globalne situacije. Srbi u BiH su konstitutivni narod. Sa time nema nista ni Hrvatska niti bilo ko. Trebace odvagat koja opasnost je realnija, ako se to ofula jebali ste jeza
2014-04-19
djeca vole hrvatsku ali njihov mentalitet je australski. Ja sam sve pokusao da ih vratim ali kao sto sam reko otpor sredine te birokracija su preveliki. Djeca su navikla na red i zakon pa su za njih hrvati poprilicni primitivci. Jebiga to je tako. Imaju kucu u HR pa ako ikad pozele mogu da se vrate i to je to.epikur37 wrote:prckov wrote:
Nisam znao za tvoju priču. Mislim da će klincima svakako biti bolje u Australiji, Europa nije za budućnost a Hrvatska u njoj takvoj i dalje tapka između ustaša i partizana.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Podrška bosanskim intelektualcima.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Žao mi je što si tako prošao kao i svih koji djele sličnu sudbinu a upravo uvijek i pišem protiv takve stoke koja to radi i koja sere o Hrvatima kao građanima drugog reda ako nisu iz RH. Taj krkanluk i ostavština se moraju kad tad prekinutiprckov wrote:tre911 wrote:Pa što spominješ koji kurac mesića onda i smrt Tuđmana kao prekretnicu? što nisi došao u RH živjeti nego opa cupa pravac za Aus. i sada si ti pametan i dijeliš lekcije svima od tamo i sereš i po hrvatima u RH i po Hrvatima u BiH koji su tupani jer nisu napravili isto kao ti.Ringo10 wrote:Ma kojih antifašista frajeru, to je vaša vlast koju je većina birala. Ti meni uspoređuješ život u Hrvatskoj pod vlašću SDP ili sličnih koalicija sa životom u BiH pod vlašću islamofašističke stranke.tre911 wrote:Imama pravo, ti si utekao a ja sam tu ostao, i imam staža i u HVOu i u HVu i to si mogu dozvoliti, ja se i dalje borim svaki dan i sa takvima kao ti koji pljuju po svom narodu i nazivaju ih pereci kao i sa budaletinama koji seru protiv Hrvata iz BiH. A ako ti misliš da je bilo lako živjeti 15 godina pod vlašću antifašista onda se grdno varaš. I još nešto ovako čisto informativno, odbio sam dva puta papire za australiju, jedanput sam a drugi put za obitelj koju sam osnovao a imam tamo rodbine kao u priči u melbournu i okolici.Ringo10 wrote:Ti živiš o svojoj državi kakva bila da bila, a ja više nisam htio biti građanin trećeg reda i da me vrijeđaju i nazivaju agresorom, i da se na meni iživljavaju. Kad sam shvatio da su međunarodni definitivno na strani muslimana kao što su i na strani Srba jer RS postoji i opstaje, pokupio sam se i otišao.tre911 wrote:A ti što nisi otišao u republiku srpsku kad je tamo idila nego u australiju? I ti i epi, koji kurac ste pobjegli iz BiH i sad prosipate pamet a kurcom više nikada nećete mrdnuti u njoj? Ja živim u RH i tu ću ostati i voilim Hrvatsku i Hrvate i znam što je interes Hrvatske za razliku od tebe koji je mrziš i nazivaš pogrdnim imenima.Ringo10 wrote:Pa da, on bi konfederaciju sa milijun i pol napaljenih muslimana koji se sve više radikaliziraju. Bože ti sačuvaj.epikur37 wrote:tre911 wrote:Podrinje srbiji i ni milimetra više, ostalo u RH ili neki oblik konfederacije, kako rekoh prioritet je zaštita Hrvata u BIH i osugravanje da srbija ne dođe na puškomet Zagrebuepikur37 wrote:
Guest- Guest
Vučić: Saslušajte šta ću reći u Banjaluci
6 Jan 2016 Izmijenjeno 21:08 CET
Da je htjela ili da hoće, Srbija može ugroziti teritorijalni integritet BiH, ali joj to ne pada na pamet, rekao je Vučić.
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/vucic-saslusajte-sta-cu-reci-u-banjaluci
2014-04-11
Ako će se Bošnjaci i Srbi međusobno ubijati Hrvati se ne trebaju u to miješati kao ni Hrvatska.
Hrvatska bi trebala intervenirati jedino u slučaju da se RS pokuša pripojiti Srbiji na način da je presječe u Bos. Posavini.
Hrvatska bi trebala intervenirati jedino u slučaju da se RS pokuša pripojiti Srbiji na način da je presječe u Bos. Posavini.
Antijunak- Posts : 997
2015-09-26
Slažem se s tobom da ne treba intervenirati tj dirati se u to. Cak niti intervenirati u posavini. Muslimani ako mogu mogu a ako ne mogu ne mogu. RS se sigurno nikakvim pravnim osnovama nece prikljucit Srbiji.Antijunak wrote:Ako će se Bošnjaci i Srbi međusobno ubijati Hrvati se ne trebaju u to miješati kao ni Hrvatska.
2014-04-11
Ma oni se ni žele priključiti Srbiji, jer ovako imaju veću samoupravu nego što bi je imali u Srbiji, to bi jedino mogli napraviti ako se osjete ugroženim od Bošnjaka, a Hrvatska NE SMIJE dozvoliti veliku Srbiju jer bi time bila izravno ugrožena.RayMabus wrote:Slažem se s tobom da ne treba intervenirati tj dirati se u to. Cak niti intervenirati u posavini. Muslimani ako mogu mogu a ako ne mogu ne mogu. RS se sigurno nikakvim pravnim osnovama nece prikljucit Srbiji.Antijunak wrote:Ako će se Bošnjaci i Srbi međusobno ubijati Hrvati se ne trebaju u to miješati kao ni Hrvatska.
Inače tamo u BiH narodi jednostavno nisu sposobni ratovati bez strane pomoći,pitanje je mogu li ratovati i uz stranu pomoć, a Hrvatska pa ni Srbija ne žele biti uvučeni u novi rat, a Turci ionako ne mogu ništa napraviti.
Antijunak- Posts : 997
2015-09-26
Pa nema pravne osnove da se to prikljucuje Srbiji cak i kad bi Srbija i ovi to htjeli.
U suštini ako ce ratovat ok .....dvogled i promatraj.
U suštini ako ce ratovat ok .....dvogled i promatraj.
2014-04-11
Cuj kako su vucicu zazubice narasle na sam spomen zveketa oruzjem...ko psu koji kao ne voli kost a kad bacis kost poludi...tako i vucic..odmah zasjale oci..'kao mogli bi a kao eto necemo'....prozirno do boli
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 8 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» U prostorijama Vijeća Kongresa bošnjačkih intelektualaca u Sarajevu danas je predstavljen Memorandum o građanskoj BiH
» KRIZA U REPUBLICI SRPSKOJ
» Propadaju sela u Republici Srpskoj
» Malkolm Muharem: Ja sam dao ime Republici Srpskoj
» Mektić napao usidjelice u republici Srpskoj
» KRIZA U REPUBLICI SRPSKOJ
» Propadaju sela u Republici Srpskoj
» Malkolm Muharem: Ja sam dao ime Republici Srpskoj
» Mektić napao usidjelice u republici Srpskoj
Page 8 of 10