Vijeće bošnjačkih intelektualaca: Republici Srpskoj treba objaviti rat!
Page 7 of 10
Page 7 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Vijeće bošnjačkih intelektualaca: Republici Srpskoj treba objaviti rat!
a nisam ti rekao, to trcanje obavio s prijateljicom kod tebe, na onoj stazi na visnjiku:)epikur37 wrote:dijagram wrote:jel to epiju il yodi?kic wrote:a intelektualaca..
Gle ovog zavadi pa podjebavaj, nemoj da se pomirimo pa se okrenemo tebe zezat...
inace to je njena norma,al baci i 10 km bez problema.
mora trenirati inace mi ne moze parirati
dijagram- Posts : 18912
2015-08-09
tre911 wrote:Bolje da su prazni nego da mi je velika srbija na puškometu glavnog grada. Ako žele prihvatiti RH neka ih, ako ne žele ko ih hebe, privatno imanje je uvijek njihovo i biti će i tu nema spora, ostalo pod upravu RH.epikur37 wrote:tre911 wrote:Ako oće državu eno im tuzla, zenica,sarajevo,olovo,kakanj, i konjic, ostalo šlus.epikur37 wrote:tre911 wrote:Podrinje srbiji i ni milimetra više, ostalo u RH ili neki oblik konfederacije, kako rekoh prioritet je zaštita Hrvata u BIH i osugravanje da srbija ne dođe na puškomet Zagrebuepikur37 wrote:
I što bi sa svim tim praznim prostorom republike srpske zapadno od Brčkog koji bi "oslobodio"?
Znači muslimanima ne bi dao državu nego bi ih pripojio Hrvatskoj, praktički i Goražde...do drine ;)
Ja sam isto za formiranje bošnjačke nacionalne države.
Znači Bihać, Kladuša, Sanski Most, Banja Luka, Laktaši, Doboj, Bosanski Brod, Mrkonjić Grad, Šipovo, Prijedor, Bosanska Gradiška i Modriča...bi bili prazni i novi gradovi s pripadajućim ozemljem u republici Hrvatskoj?
Što s tim?
Znači praktički čišćenje i pustopoljina, koja bi se vremenom fundirala muslimanima a Srbima dala legitimitet za pretenzije na istočnu slavoniju i slično....
Oke, svatko ima svoju viziju.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Imat češ ti mudžahedine na puškomet i na moru i u cijelom zaleđu i po cijeloj granici sa BiH. Pa kad bude Zelena transferzala a bit će sigurno, Dodikov RS će ti izgledati kao najpoželjniji susjed.tre911 wrote:Bolje da su prazni nego da mi je velika srbija na puškometu glavnog grada. Ako žele prihvatiti RH neka ih, ako ne žele ko ih hebe, privatno imanje je uvijek njihovo i biti će i tu nema spora, ostalo pod upravu RH.epikur37 wrote:tre911 wrote:Ako oće državu eno im tuzla, zenica,sarajevo,olovo,kakanj, i konjic, ostalo šlus.epikur37 wrote:tre911 wrote:Podrinje srbiji i ni milimetra više, ostalo u RH ili neki oblik konfederacije, kako rekoh prioritet je zaštita Hrvata u BIH i osugravanje da srbija ne dođe na puškomet Zagrebuepikur37 wrote:
I što bi sa svim tim praznim prostorom republike srpske zapadno od Brčkog koji bi "oslobodio"?
Znači muslimanima ne bi dao državu nego bi ih pripojio Hrvatskoj, praktički i Goražde...do drine ;)
Znači Bihać, Kladuša, Sanski Most, Banja Luka, Laktaši, Doboj, Bosanski Brod, Mrkonjić Grad, Šipovo, Prijedor, Bosanska Gradiška i Modriča...bi bili prazni i novi gradovi s pripadajućim ozemljem u republici Hrvatskoj?
Što s tim?
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
dijagram wrote:a nisam ti rekao, to trcanje obavio s prijateljicom kod tebe, na onoj stazi na visnjiku:)epikur37 wrote:dijagram wrote:jel to epiju il yodi?kic wrote:a intelektualaca..
Gle ovog zavadi pa podjebavaj, nemoj da se pomirimo pa se okrenemo tebe zezat...
Gle vraga, pa javi se, upoznaj me s prijateljicom i reci joj da može sa mnom na Musapstan trčati ;)
2015-08-06
Pa da. Ne smije se direktno i jednostavno reći kako stvari stoje.dijagram wrote:Tocno, a problem je jedino ako se to javno kaze, kao u Njemackoj da arapi siluju.Fénix wrote:Ili imaš nekakav karakter ili ga nemaš uopće. Kakav je to jadan narod kad su mu Pupovac i Puhovski analitičari na dnevnoj bazi i konstantno dijele lekcije. Ili uzmeš ovog ministra MUP-a koji je svjetska primitivčina za kojeg je chófer Nicolás Maduro gospodin čovjek.dijagram wrote:U politici ,a i ratu koji je nastavak politike ide se na maksimum da bi se ostvario optimum.Fénix wrote:Idući put Hrvati prvi put napadaju i idu na sve ili ništa. Dakle, idu anektirati sve što su izgubili stoljećima od Turaka. Prošlost i sadašnjost su pokazale kako Hrvati mogu biti defenzivni i pedantni koliko god žele i onda na kraju izgube što imali, obrane svoje i onda na kraju dobiju presudu kako su krivi i to sve ispadne kataklizma. Ne isplati braniti, već i napadati. Sveci nikada nismo bili a od toga "Hrvat nikad nikoga nije napao niti će napasti" imaš konstantnu štetu.dijagram wrote:Tocno, i ne volim kad se to jos propagira kao nesto pametno i napredno.Fénix wrote:Za Hrvate svaki idući sukob na ovim prostorima bio bi test istine kakav smo narod i je li zaslužujemo uopće postojati.
Izgubili smo toliko toga kroz stoljeća, vječno u defenzivi i pušingu, a najgore od svega nemamo dostojanstva, samopoštovanja i nikakve vizije, s razdorom unutar sebe.
Ili napadni ili traži novu domovinu za potomke gdje će Hrvatska biti tamo neka xy zemljica iz koje su djed i baka odselili jer ništa nije znala osim obraniti se, dobivati tuđe bitke i na kraju u miru dobiti krivnju zbog toga što ih se napalo.
Sami sebe sputavamo, limitiramo, podrivamo itd.
Pola vlade drže manjinci iz 4% i onda još na to dođe kao Ωmega njihova nesposobnost i evoluirana šugoslavenština začinjena sekularnim anglosaksonskim sranjima. Koje smeće, radijacija i ugljični monoksid su lijekovi spram toga svega.
Eto i tamo nisu problem Arapi nego moguca pojava desnice:)
Tako je i kod nas, idiotizam press
Jedina razlika je što u Hrvatskoj su rane svježe još uvijek i bezuspješno se ljudima pokušava nadmetnuti nekakva "krivnja" što su branili svoju domovinu i što se nisu pokorili komšijama.
U Njemačkoj se izgubio osjećaj za stvarnost i potpuno se krenulo robovati profitu i urlaubu i izigravati nekakve palomite blance(bijele golubice) u svijetu i ogromna većina je to prihvatila osim DDR-ovaca i osviještenih Wessi-jevaca.
Guest- Guest
Ringo razumijem te i slažem se s opservacijama, a najpametnija ti je odluka što si iselio, životna!
2015-08-06
Imama pravo, ti si utekao a ja sam tu ostao, i imam staža i u HVOu i u HVu i to si mogu dozvoliti, ja se i dalje borim svaki dan i sa takvima kao ti koji pljuju po svom narodu i nazivaju ih pereci kao i sa budaletinama koji seru protiv Hrvata iz BiH. A ako ti misliš da je bilo lako živjeti 15 godina pod vlašću antifašista onda se grdno varaš. I još nešto ovako čisto informativno, odbio sam dva puta papire za australiju, jedanput sam a drugi put za obitelj koju sam osnovao a imam tamo rodbine kao u priči u melbournu i okolici.Ringo10 wrote:Ti živiš o svojoj državi kakva bila da bila, a ja više nisam htio biti građanin trećeg reda i da me vrijeđaju i nazivaju agresorom, i da se na meni iživljavaju. Kad sam shvatio da su međunarodni definitivno na strani muslimana kao što su i na strani Srba jer RS postoji i opstaje, pokupio sam se i otišao.tre911 wrote:A ti što nisi otišao u republiku srpsku kad je tamo idila nego u australiju? I ti i epi, koji kurac ste pobjegli iz BiH i sad prosipate pamet a kurcom više nikada nećete mrdnuti u njoj? Ja živim u RH i tu ću ostati i voilim Hrvatsku i Hrvate i znam što je interes Hrvatske za razliku od tebe koji je mrziš i nazivaš pogrdnim imenima.Ringo10 wrote:Pa da, on bi konfederaciju sa milijun i pol napaljenih muslimana koji se sve više radikaliziraju. Bože ti sačuvaj.epikur37 wrote:tre911 wrote:Podrinje srbiji i ni milimetra više, ostalo u RH ili neki oblik konfederacije, kako rekoh prioritet je zaštita Hrvata u BIH i osugravanje da srbija ne dođe na puškomet Zagrebuepikur37 wrote:
A ti izvoli pa živi u BiH pa onda seri i pametuj. Meni je bilo dosta svega.
ZAgreb nas je prepustio sudbini evo ona šestorica trunu u Haagu a u Hrvatskoj nikoga nikada kurac nije bolio za to, iako se ne ljutim jer pritisci na Hrvatsku su bili prejaki. Dok je Tuđman bio i ja sam bio u BiH. Kad je on otišao sa ovoga svijeta i došao Mesić i slični, i ja sam otišao iz BiH.
A ti ne prozivaj nikoga jer nemaš pravo, a ovo za pereciju nije ništa sa kakvim sam se ja uvredama susretao u Hrvatskoj.
Guest- Guest
Ma ide na neke teske treninge , tamo je ponajbolja unatoc pristojnim godinama:)epikur37 wrote:dijagram wrote:a nisam ti rekao, to trcanje obavio s prijateljicom kod tebe, na onoj stazi na visnjiku:)epikur37 wrote:dijagram wrote:jel to epiju il yodi?kic wrote:a intelektualaca..
Gle vraga, pa javi se, upoznaj me s prijateljicom i reci joj da može sa mnom na Musapstan trčati ;)
Trcanje zapostavila al moze potegnuti i to joj blizu pa nekad optrci.
Ja bio,ajd rekoh da i sam malo potrcim ,nisam sto godina,al to ne zaboravis,isto ko bicikl:)
bas bilo fino,prije par dana
dijagram-
2015-08-09
Ma kojih antifašista frajeru, to je vaša vlast koju je većina birala. Ti meni uspoređuješ život u Hrvatskoj pod vlašću SDP ili sličnih koalicija sa životom u BiH pod vlašću islamofašističke stranke.tre911 wrote:Imama pravo, ti si utekao a ja sam tu ostao, i imam staža i u HVOu i u HVu i to si mogu dozvoliti, ja se i dalje borim svaki dan i sa takvima kao ti koji pljuju po svom narodu i nazivaju ih pereci kao i sa budaletinama koji seru protiv Hrvata iz BiH. A ako ti misliš da je bilo lako živjeti 15 godina pod vlašću antifašista onda se grdno varaš. I još nešto ovako čisto informativno, odbio sam dva puta papire za australiju, jedanput sam a drugi put za obitelj koju sam osnovao a imam tamo rodbine kao u priči u melbournu i okolici.Ringo10 wrote:Ti živiš o svojoj državi kakva bila da bila, a ja više nisam htio biti građanin trećeg reda i da me vrijeđaju i nazivaju agresorom, i da se na meni iživljavaju. Kad sam shvatio da su međunarodni definitivno na strani muslimana kao što su i na strani Srba jer RS postoji i opstaje, pokupio sam se i otišao.tre911 wrote:A ti što nisi otišao u republiku srpsku kad je tamo idila nego u australiju? I ti i epi, koji kurac ste pobjegli iz BiH i sad prosipate pamet a kurcom više nikada nećete mrdnuti u njoj? Ja živim u RH i tu ću ostati i voilim Hrvatsku i Hrvate i znam što je interes Hrvatske za razliku od tebe koji je mrziš i nazivaš pogrdnim imenima.Ringo10 wrote:Pa da, on bi konfederaciju sa milijun i pol napaljenih muslimana koji se sve više radikaliziraju. Bože ti sačuvaj.epikur37 wrote:tre911 wrote:Podrinje srbiji i ni milimetra više, ostalo u RH ili neki oblik konfederacije, kako rekoh prioritet je zaštita Hrvata u BIH i osugravanje da srbija ne dođe na puškomet Zagrebuepikur37 wrote:
ZAgreb nas je prepustio sudbini evo ona šestorica trunu u Haagu a u Hrvatskoj nikoga nikada kurac nije bolio za to, iako se ne ljutim jer pritisci na Hrvatsku su bili prejaki. Dok je Tuđman bio i ja sam bio u BiH. Kad je on otišao sa ovoga svijeta i došao Mesić i slični, i ja sam otišao iz BiH.
A ti ne prozivaj nikoga jer nemaš pravo, a ovo za pereciju nije ništa sa kakvim sam se ja uvredama susretao u Hrvatskoj.
Hajde majke ti ne glupiraj se više.
2015-09-24
A sad je kao to naseljeno u pm. I kao da su srbi i muje išta gledali kada su protjerivali Hrvate, evo pogledaj sada etničku sliku tih prostora pa ćeš vidjeti da se piše ono što je silom osvojeno a tako bi bilo i u RH da je nismo oslobodili.epikur37 wrote:tre911 wrote:Bolje da su prazni nego da mi je velika srbija na puškometu glavnog grada. Ako žele prihvatiti RH neka ih, ako ne žele ko ih hebe, privatno imanje je uvijek njihovo i biti će i tu nema spora, ostalo pod upravu RH.epikur37 wrote:tre911 wrote:Ako oće državu eno im tuzla, zenica,sarajevo,olovo,kakanj, i konjic, ostalo šlus.epikur37 wrote:tre911 wrote:Podrinje srbiji i ni milimetra više, ostalo u RH ili neki oblik konfederacije, kako rekoh prioritet je zaštita Hrvata u BIH i osugravanje da srbija ne dođe na puškomet Zagrebuepikur37 wrote:
Što s tim?
Znači praktički čišćenje i pustopoljina, koja bi se vremenom fundirala muslimanima a Srbima dala legitimitet za pretenzije na istočnu slavoniju i slično....
Oke, svatko ima svoju viziju.
Guest- Guest
tre911 wrote:Imama pravo, ti si utekao a ja sam tu ostao, i imam staža i u HVOu i u HVu i to si mogu dozvoliti, ja se i dalje borim svaki dan i sa takvima kao ti koji pljuju po svom narodu i nazivaju ih pereci kao i sa budaletinama koji seru protiv Hrvata iz BiH. A ako ti misliš da je bilo lako živjeti 15 godina pod vlašću antifašista onda se grdno varaš. I još nešto ovako čisto informativno, odbio sam dva puta papire za australiju, jedanput sam a drugi put za obitelj koju sam osnovao a imam tamo rodbine kao u priči u melbournu i okolici.Ringo10 wrote:Ti živiš o svojoj državi kakva bila da bila, a ja više nisam htio biti građanin trećeg reda i da me vrijeđaju i nazivaju agresorom, i da se na meni iživljavaju. Kad sam shvatio da su međunarodni definitivno na strani muslimana kao što su i na strani Srba jer RS postoji i opstaje, pokupio sam se i otišao.tre911 wrote:A ti što nisi otišao u republiku srpsku kad je tamo idila nego u australiju? I ti i epi, koji kurac ste pobjegli iz BiH i sad prosipate pamet a kurcom više nikada nećete mrdnuti u njoj? Ja živim u RH i tu ću ostati i voilim Hrvatsku i Hrvate i znam što je interes Hrvatske za razliku od tebe koji je mrziš i nazivaš pogrdnim imenima.Ringo10 wrote:Pa da, on bi konfederaciju sa milijun i pol napaljenih muslimana koji se sve više radikaliziraju. Bože ti sačuvaj.epikur37 wrote:tre911 wrote:Podrinje srbiji i ni milimetra više, ostalo u RH ili neki oblik konfederacije, kako rekoh prioritet je zaštita Hrvata u BIH i osugravanje da srbija ne dođe na puškomet Zagrebuepikur37 wrote:
Bil ti utekao da živiš u RSK i da u gradu gdje živiš ima 95% Srba i da te je Hrvatska odjebala i prepustila njima.
Malo je bezobrazno spočitavati tako.
2015-08-06
Trebao je ostati u Sarajevu i braniti s muslimanima Hrvatsku od velikosrpske ugroze...ludilo brale.
2015-08-06
To je tvoja vizija samo ima jedan problem a to je krvotok kojega nema BiH i Turska i ovise o okolnim zemljama( to ne znači da muje nisu ekstremisti ili da neće biti problema sa njima no kako se stvari kreću na globalnom planu ovo će sve negdje puknuti a kad završi muja neće ostati ni u tragovima čak i ako pobjede u nekom ratu sa srbima)Ringo10 wrote:Imat češ ti mudžahedine na puškomet i na moru i u cijelom zaleđu i po cijeloj granici sa BiH. Pa kad bude Zelena transferzala a bit će sigurno, Dodikov RS će ti izgledati kao najpoželjniji susjed.tre911 wrote:Bolje da su prazni nego da mi je velika srbija na puškometu glavnog grada. Ako žele prihvatiti RH neka ih, ako ne žele ko ih hebe, privatno imanje je uvijek njihovo i biti će i tu nema spora, ostalo pod upravu RH.epikur37 wrote:tre911 wrote:Ako oće državu eno im tuzla, zenica,sarajevo,olovo,kakanj, i konjic, ostalo šlus.epikur37 wrote:tre911 wrote:Podrinje srbiji i ni milimetra više, ostalo u RH ili neki oblik konfederacije, kako rekoh prioritet je zaštita Hrvata u BIH i osugravanje da srbija ne dođe na puškomet Zagrebuepikur37 wrote:
Što s tim?
Guest- Guest
Pa što spominješ koji kurac mesića onda i smrt Tuđmana kao prekretnicu? što nisi došao u RH živjeti nego opa cupa pravac za Aus. i sada si ti pametan i dijeliš lekcije svima od tamo i sereš i po hrvatima u RH i po Hrvatima u BiH koji su tupani jer nisu napravili isto kao ti.Ringo10 wrote:Ma kojih antifašista frajeru, to je vaša vlast koju je većina birala. Ti meni uspoređuješ život u Hrvatskoj pod vlašću SDP ili sličnih koalicija sa životom u BiH pod vlašću islamofašističke stranke.tre911 wrote:Imama pravo, ti si utekao a ja sam tu ostao, i imam staža i u HVOu i u HVu i to si mogu dozvoliti, ja se i dalje borim svaki dan i sa takvima kao ti koji pljuju po svom narodu i nazivaju ih pereci kao i sa budaletinama koji seru protiv Hrvata iz BiH. A ako ti misliš da je bilo lako živjeti 15 godina pod vlašću antifašista onda se grdno varaš. I još nešto ovako čisto informativno, odbio sam dva puta papire za australiju, jedanput sam a drugi put za obitelj koju sam osnovao a imam tamo rodbine kao u priči u melbournu i okolici.Ringo10 wrote:Ti živiš o svojoj državi kakva bila da bila, a ja više nisam htio biti građanin trećeg reda i da me vrijeđaju i nazivaju agresorom, i da se na meni iživljavaju. Kad sam shvatio da su međunarodni definitivno na strani muslimana kao što su i na strani Srba jer RS postoji i opstaje, pokupio sam se i otišao.tre911 wrote:A ti što nisi otišao u republiku srpsku kad je tamo idila nego u australiju? I ti i epi, koji kurac ste pobjegli iz BiH i sad prosipate pamet a kurcom više nikada nećete mrdnuti u njoj? Ja živim u RH i tu ću ostati i voilim Hrvatsku i Hrvate i znam što je interes Hrvatske za razliku od tebe koji je mrziš i nazivaš pogrdnim imenima.Ringo10 wrote:Pa da, on bi konfederaciju sa milijun i pol napaljenih muslimana koji se sve više radikaliziraju. Bože ti sačuvaj.epikur37 wrote:tre911 wrote:Podrinje srbiji i ni milimetra više, ostalo u RH ili neki oblik konfederacije, kako rekoh prioritet je zaštita Hrvata u BIH i osugravanje da srbija ne dođe na puškomet Zagrebuepikur37 wrote:
Guest- Guest
Najbolje je biti po strani dok se može i ne pomagati bilo kojoj strani da prevagne. Jedino je tronogi balans neki okvir u kojem uopće možemo opstati. Ostanemo li sami sa bilo kojom od te dvije strane crno nam se piše.tre911 wrote:To je tvoja vizija samo ima jedan problem a to je krvotok kojega nema BiH i Turska i ovise o okolnim zemljama( to ne znači da muje nisu ekstremisti ili da neće biti problema sa njima no kako se stvari kreću na globalnom planu ovo će sve negdje puknuti a kad završi muja neće ostati ni u tragovima čak i ako pobjede u nekom ratu sa srbima)Ringo10 wrote:Imat češ ti mudžahedine na puškomet i na moru i u cijelom zaleđu i po cijeloj granici sa BiH. Pa kad bude Zelena transferzala a bit će sigurno, Dodikov RS će ti izgledati kao najpoželjniji susjed.tre911 wrote:Bolje da su prazni nego da mi je velika srbija na puškometu glavnog grada. Ako žele prihvatiti RH neka ih, ako ne žele ko ih hebe, privatno imanje je uvijek njihovo i biti će i tu nema spora, ostalo pod upravu RH.epikur37 wrote:tre911 wrote:Ako oće državu eno im tuzla, zenica,sarajevo,olovo,kakanj, i konjic, ostalo šlus.epikur37 wrote:tre911 wrote:Podrinje srbiji i ni milimetra više, ostalo u RH ili neki oblik konfederacije, kako rekoh prioritet je zaštita Hrvata u BIH i osugravanje da srbija ne dođe na puškomet Zagrebuepikur37 wrote:
Što s tim?
Ne miješati se previše osim kad moramo i voditi politiku u skladu sa situacijom.
2015-09-24
U Hrvatskoj nijs bilo posla, a imao sam i iskustava u stilu šta koji kurac vi Bosanci dolazite i nama uzimate ovo ili ono. Onda one optužbe kako utječemo na izborene rezultate i zato nikada nisam u dijaspori izišao na izbore za RH nego samo za BiH. Uvijek sam glasao za HDZ BiH iako bih im jebo mater ali nemam za koga drugoga.tre911 wrote:Pa što spominješ koji kurac mesića onda i smrt Tuđmana kao prekretnicu? što nisi došao u RH živjeti nego opa cupa pravac za Aus. i sada si ti pametan i dijeliš lekcije svima od tamo i sereš i po hrvatima u RH i po Hrvatima u BiH koji su tupani jer nisu napravili isto kao ti.Ringo10 wrote:Ma kojih antifašista frajeru, to je vaša vlast koju je većina birala. Ti meni uspoređuješ život u Hrvatskoj pod vlašću SDP ili sličnih koalicija sa životom u BiH pod vlašću islamofašističke stranke.tre911 wrote:Imama pravo, ti si utekao a ja sam tu ostao, i imam staža i u HVOu i u HVu i to si mogu dozvoliti, ja se i dalje borim svaki dan i sa takvima kao ti koji pljuju po svom narodu i nazivaju ih pereci kao i sa budaletinama koji seru protiv Hrvata iz BiH. A ako ti misliš da je bilo lako živjeti 15 godina pod vlašću antifašista onda se grdno varaš. I još nešto ovako čisto informativno, odbio sam dva puta papire za australiju, jedanput sam a drugi put za obitelj koju sam osnovao a imam tamo rodbine kao u priči u melbournu i okolici.Ringo10 wrote:Ti živiš o svojoj državi kakva bila da bila, a ja više nisam htio biti građanin trećeg reda i da me vrijeđaju i nazivaju agresorom, i da se na meni iživljavaju. Kad sam shvatio da su međunarodni definitivno na strani muslimana kao što su i na strani Srba jer RS postoji i opstaje, pokupio sam se i otišao.tre911 wrote:A ti što nisi otišao u republiku srpsku kad je tamo idila nego u australiju? I ti i epi, koji kurac ste pobjegli iz BiH i sad prosipate pamet a kurcom više nikada nećete mrdnuti u njoj? Ja živim u RH i tu ću ostati i voilim Hrvatsku i Hrvate i znam što je interes Hrvatske za razliku od tebe koji je mrziš i nazivaš pogrdnim imenima.Ringo10 wrote:Pa da, on bi konfederaciju sa milijun i pol napaljenih muslimana koji se sve više radikaliziraju. Bože ti sačuvaj.epikur37 wrote:tre911 wrote:Podrinje srbiji i ni milimetra više, ostalo u RH ili neki oblik konfederacije, kako rekoh prioritet je zaštita Hrvata u BIH i osugravanje da srbija ne dođe na puškomet Zagrebuepikur37 wrote:
Dok je Tuđman bio živ ipak smo imali neku podršku a kad je došao Mesić a kasnije nije bilo nikakve razlike između njega, SDPa ili HDZa, shvatio sam da je sve gotovo. Može me osuđivati ko hoće ali ja nisam više ni htio ni mogao a proveo sam 4 godine u ratu u Sarajevu i oko njega.
Dobru ti je usporedbu epikur dao.
Last edited by Ringo10 on 6/1/2016, 20:28; edited 1 time in total
2015-09-24
ne bi mu ja ništa spočitavao da ne provocira i da ne sere po kostima mojih prijatelja iz RH koje naziva perecima. Baram sam ja uvijek bio za dijasporu i nikada nisam reako A protiv nje, čak što više uvijek se mlatim sa svima koji seru po njoj no na bezobrazluk ću sigurno odgovoriti. Ne moramo se slagati ali se ne moramo ni vrijeđati.epikur37 wrote:tre911 wrote:Imama pravo, ti si utekao a ja sam tu ostao, i imam staža i u HVOu i u HVu i to si mogu dozvoliti, ja se i dalje borim svaki dan i sa takvima kao ti koji pljuju po svom narodu i nazivaju ih pereci kao i sa budaletinama koji seru protiv Hrvata iz BiH. A ako ti misliš da je bilo lako živjeti 15 godina pod vlašću antifašista onda se grdno varaš. I još nešto ovako čisto informativno, odbio sam dva puta papire za australiju, jedanput sam a drugi put za obitelj koju sam osnovao a imam tamo rodbine kao u priči u melbournu i okolici.Ringo10 wrote:Ti živiš o svojoj državi kakva bila da bila, a ja više nisam htio biti građanin trećeg reda i da me vrijeđaju i nazivaju agresorom, i da se na meni iživljavaju. Kad sam shvatio da su međunarodni definitivno na strani muslimana kao što su i na strani Srba jer RS postoji i opstaje, pokupio sam se i otišao.tre911 wrote:A ti što nisi otišao u republiku srpsku kad je tamo idila nego u australiju? I ti i epi, koji kurac ste pobjegli iz BiH i sad prosipate pamet a kurcom više nikada nećete mrdnuti u njoj? Ja živim u RH i tu ću ostati i voilim Hrvatsku i Hrvate i znam što je interes Hrvatske za razliku od tebe koji je mrziš i nazivaš pogrdnim imenima.Ringo10 wrote:Pa da, on bi konfederaciju sa milijun i pol napaljenih muslimana koji se sve više radikaliziraju. Bože ti sačuvaj.epikur37 wrote:tre911 wrote:Podrinje srbiji i ni milimetra više, ostalo u RH ili neki oblik konfederacije, kako rekoh prioritet je zaštita Hrvata u BIH i osugravanje da srbija ne dođe na puškomet Zagrebuepikur37 wrote:
Bil ti utekao da živiš u RSK i da u gradu gdje živiš ima 95% Srba i da te je Hrvatska odjebala i prepustila njima.
Guest- Guest
Perec nije uvreda nego šala i zajebancija vrlo česta na HercegBosna forumu i to mi dođe lakše nego da stalno pišem Hrvati iz Hrvatske i slično. . I mani me tih patetičnih fraza u stilu vrijeđa kosti mojih prijatelja. To su budalaštine i niko nije tako nešto rekao, . Ko je ikada spomenuo tvoje suborce i prijatelje i njihove kosti. Ne izmišljaj.tre911 wrote:ne bi mu ja ništa spočitavao da ne provocira i da ne sere po kostima mojih prijatelja iz RH koje naziva perecima. Baram sam ja uvijek bio za dijasporu i nikada nisam reako A protiv nje, čak što više uvijek se mlatim sa svima koji seru po njoj no na bezobrazluk ću sigurno odgovoriti. Ne moramo se slagati ali se ne moramo ni vrijeđati.epikur37 wrote:tre911 wrote:Imama pravo, ti si utekao a ja sam tu ostao, i imam staža i u HVOu i u HVu i to si mogu dozvoliti, ja se i dalje borim svaki dan i sa takvima kao ti koji pljuju po svom narodu i nazivaju ih pereci kao i sa budaletinama koji seru protiv Hrvata iz BiH. A ako ti misliš da je bilo lako živjeti 15 godina pod vlašću antifašista onda se grdno varaš. I još nešto ovako čisto informativno, odbio sam dva puta papire za australiju, jedanput sam a drugi put za obitelj koju sam osnovao a imam tamo rodbine kao u priči u melbournu i okolici.Ringo10 wrote:Ti živiš o svojoj državi kakva bila da bila, a ja više nisam htio biti građanin trećeg reda i da me vrijeđaju i nazivaju agresorom, i da se na meni iživljavaju. Kad sam shvatio da su međunarodni definitivno na strani muslimana kao što su i na strani Srba jer RS postoji i opstaje, pokupio sam se i otišao.tre911 wrote:A ti što nisi otišao u republiku srpsku kad je tamo idila nego u australiju? I ti i epi, koji kurac ste pobjegli iz BiH i sad prosipate pamet a kurcom više nikada nećete mrdnuti u njoj? Ja živim u RH i tu ću ostati i voilim Hrvatsku i Hrvate i znam što je interes Hrvatske za razliku od tebe koji je mrziš i nazivaš pogrdnim imenima.Ringo10 wrote:Pa da, on bi konfederaciju sa milijun i pol napaljenih muslimana koji se sve više radikaliziraju. Bože ti sačuvaj.epikur37 wrote:tre911 wrote:Podrinje srbiji i ni milimetra više, ostalo u RH ili neki oblik konfederacije, kako rekoh prioritet je zaštita Hrvata u BIH i osugravanje da srbija ne dođe na puškomet Zagrebuepikur37 wrote:
Last edited by Ringo10 on 6/1/2016, 20:34; edited 1 time in total
2015-09-24
To sigurno ne možemo ako se RS odcjepi.Ringo10 wrote:Najbolje je biti po strani dok se može i ne pomagati bilo kojoj strani da prevagne. Jedino je tronogi balans neki okvir u kojem uopće možemo opstati. Ostanemo li sami sa bilo kojom od te dvije strane crno nam se piše.tre911 wrote:To je tvoja vizija samo ima jedan problem a to je krvotok kojega nema BiH i Turska i ovise o okolnim zemljama( to ne znači da muje nisu ekstremisti ili da neće biti problema sa njima no kako se stvari kreću na globalnom planu ovo će sve negdje puknuti a kad završi muja neće ostati ni u tragovima čak i ako pobjede u nekom ratu sa srbima)Ringo10 wrote:Imat češ ti mudžahedine na puškomet i na moru i u cijelom zaleđu i po cijeloj granici sa BiH. Pa kad bude Zelena transferzala a bit će sigurno, Dodikov RS će ti izgledati kao najpoželjniji susjed.tre911 wrote:Bolje da su prazni nego da mi je velika srbija na puškometu glavnog grada. Ako žele prihvatiti RH neka ih, ako ne žele ko ih hebe, privatno imanje je uvijek njihovo i biti će i tu nema spora, ostalo pod upravu RH.epikur37 wrote:tre911 wrote:Ako oće državu eno im tuzla, zenica,sarajevo,olovo,kakanj, i konjic, ostalo šlus.epikur37 wrote:tre911 wrote:Podrinje srbiji i ni milimetra više, ostalo u RH ili neki oblik konfederacije, kako rekoh prioritet je zaštita Hrvata u BIH i osugravanje da srbija ne dođe na puškomet Zagrebuepikur37 wrote:
Što s tim?
Ne miješati se previše osim kad moramo i voditi politiku u skladu sa situacijom.
nema potreba da se svađamo ili vrijeđamo i možemo zadržati razinu komunikacije na ovom nivou.
Guest- Guest
Rat si preživio i tako si odlučio ali ipak smanji kritike i ogorčenost jer pucaš u krivom smjeru.Ringo10 wrote:U Hrvatskoj nijs bilo posla, a imao sam i iskustava u stilu šta koji kurac vi Bosanci dolazite i nama uzimate ovo ili ono. Onda one optužbe kako utječemo na izborene rezultate i zato nikada nisam u dijaspori izišao na izbore za RH nego samo za BiH. Uvijek sam glasao za HDZ BiH iako bih im jebo mater ali nemam za koga drugoga.tre911 wrote:Pa što spominješ koji kurac mesića onda i smrt Tuđmana kao prekretnicu? što nisi došao u RH živjeti nego opa cupa pravac za Aus. i sada si ti pametan i dijeliš lekcije svima od tamo i sereš i po hrvatima u RH i po Hrvatima u BiH koji su tupani jer nisu napravili isto kao ti.Ringo10 wrote:Ma kojih antifašista frajeru, to je vaša vlast koju je većina birala. Ti meni uspoređuješ život u Hrvatskoj pod vlašću SDP ili sličnih koalicija sa životom u BiH pod vlašću islamofašističke stranke.tre911 wrote:Imama pravo, ti si utekao a ja sam tu ostao, i imam staža i u HVOu i u HVu i to si mogu dozvoliti, ja se i dalje borim svaki dan i sa takvima kao ti koji pljuju po svom narodu i nazivaju ih pereci kao i sa budaletinama koji seru protiv Hrvata iz BiH. A ako ti misliš da je bilo lako živjeti 15 godina pod vlašću antifašista onda se grdno varaš. I još nešto ovako čisto informativno, odbio sam dva puta papire za australiju, jedanput sam a drugi put za obitelj koju sam osnovao a imam tamo rodbine kao u priči u melbournu i okolici.Ringo10 wrote:Ti živiš o svojoj državi kakva bila da bila, a ja više nisam htio biti građanin trećeg reda i da me vrijeđaju i nazivaju agresorom, i da se na meni iživljavaju. Kad sam shvatio da su međunarodni definitivno na strani muslimana kao što su i na strani Srba jer RS postoji i opstaje, pokupio sam se i otišao.tre911 wrote:A ti što nisi otišao u republiku srpsku kad je tamo idila nego u australiju? I ti i epi, koji kurac ste pobjegli iz BiH i sad prosipate pamet a kurcom više nikada nećete mrdnuti u njoj? Ja živim u RH i tu ću ostati i voilim Hrvatsku i Hrvate i znam što je interes Hrvatske za razliku od tebe koji je mrziš i nazivaš pogrdnim imenima.Ringo10 wrote:Pa da, on bi konfederaciju sa milijun i pol napaljenih muslimana koji se sve više radikaliziraju. Bože ti sačuvaj.epikur37 wrote:tre911 wrote:Podrinje srbiji i ni milimetra više, ostalo u RH ili neki oblik konfederacije, kako rekoh prioritet je zaštita Hrvata u BIH i osugravanje da srbija ne dođe na puškomet Zagrebuepikur37 wrote:
Dok je Tuđman bio živ ipak smo imali neku podršku a kad je došao Mesić a kasnije nije bilo nikakve razlike između njega, SDPa ili HDZa, shvatio sam da je sve gotovo. Može me osuđivati ko hoće ali ja nisam više ni htio ni mogao a proveo sam 4 godine u ratu u Sarajevu i oko njega.
Dobru ti je usporedbu epikur dao.
Guest- Guest
Indirektno jesi kada si Hrvate iz RH nazvao perecima.Ringo10 wrote:Perec nije uvreda nego šala i zajebancija vrlo česta na HercegBosna forumu i to mi dođe lakše nego da stalno pišem Hrvati iz Hrvatske i slično. . I mani me tih patetičnih fraza u stilu vrijeđa kosti mojih prijatelja. To su budalaštine i niko nije tako nešto rekao, . Ko je ikada spomenuo tvoje suborce i prijatelje i njihove kosti. Ne izmišljaj.tre911 wrote:ne bi mu ja ništa spočitavao da ne provocira i da ne sere po kostima mojih prijatelja iz RH koje naziva perecima. Baram sam ja uvijek bio za dijasporu i nikada nisam reako A protiv nje, čak što više uvijek se mlatim sa svima koji seru po njoj no na bezobrazluk ću sigurno odgovoriti. Ne moramo se slagati ali se ne moramo ni vrijeđati.epikur37 wrote:tre911 wrote:Imama pravo, ti si utekao a ja sam tu ostao, i imam staža i u HVOu i u HVu i to si mogu dozvoliti, ja se i dalje borim svaki dan i sa takvima kao ti koji pljuju po svom narodu i nazivaju ih pereci kao i sa budaletinama koji seru protiv Hrvata iz BiH. A ako ti misliš da je bilo lako živjeti 15 godina pod vlašću antifašista onda se grdno varaš. I još nešto ovako čisto informativno, odbio sam dva puta papire za australiju, jedanput sam a drugi put za obitelj koju sam osnovao a imam tamo rodbine kao u priči u melbournu i okolici.Ringo10 wrote:Ti živiš o svojoj državi kakva bila da bila, a ja više nisam htio biti građanin trećeg reda i da me vrijeđaju i nazivaju agresorom, i da se na meni iživljavaju. Kad sam shvatio da su međunarodni definitivno na strani muslimana kao što su i na strani Srba jer RS postoji i opstaje, pokupio sam se i otišao.tre911 wrote:A ti što nisi otišao u republiku srpsku kad je tamo idila nego u australiju? I ti i epi, koji kurac ste pobjegli iz BiH i sad prosipate pamet a kurcom više nikada nećete mrdnuti u njoj? Ja živim u RH i tu ću ostati i voilim Hrvatsku i Hrvate i znam što je interes Hrvatske za razliku od tebe koji je mrziš i nazivaš pogrdnim imenima.Ringo10 wrote:Pa da, on bi konfederaciju sa milijun i pol napaljenih muslimana koji se sve više radikaliziraju. Bože ti sačuvaj.epikur37 wrote:tre911 wrote:Podrinje srbiji i ni milimetra više, ostalo u RH ili neki oblik konfederacije, kako rekoh prioritet je zaštita Hrvata u BIH i osugravanje da srbija ne dođe na puškomet Zagrebuepikur37 wrote:
Guest- Guest
Page 7 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» U prostorijama Vijeća Kongresa bošnjačkih intelektualaca u Sarajevu danas je predstavljen Memorandum o građanskoj BiH
» KRIZA U REPUBLICI SRPSKOJ
» Propadaju sela u Republici Srpskoj
» Malkolm Muharem: Ja sam dao ime Republici Srpskoj
» Mektić napao usidjelice u republici Srpskoj
» KRIZA U REPUBLICI SRPSKOJ
» Propadaju sela u Republici Srpskoj
» Malkolm Muharem: Ja sam dao ime Republici Srpskoj
» Mektić napao usidjelice u republici Srpskoj
Page 7 of 10