Korona novosti i spoznaje
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
Ovo je dokaz koliko su ustrašeni da će odgovarati za sve 'pogreške' zadnje 2 godine ...Hektorović wrote:Pale maske u Britaniji
[size=47][/size]NOW - UK PM Boris Johnson: "The government will no longer mandate the wearing of face masks anywhere."pic.twitter.com/5gM3WnvUCf
— Disclose.tv (@disclosetv) January 19, 2022
Potpuno su izgubili kontrolu nad narativom...
90% ljudi im ne vjeruje ništa...
T.- Posts : 17560
2014-04-14
Hektorović likes this post
Noor wrote:U Izraelu, SVATKO tko je u potpunosti cijepljen, a izložen pozitivnom pacijentu s COVID-om - bez obzira koji soj - morat će ostati u karanteni dok PCR test ne bude negativan. Nakon puštanja iz karantene, nije im dopušten ulazak na mjesta gdje se okuplja puno ljudi sljedećih 10 dana. Do sada, potpuno cijepljeni Izraelci uopće nisu morali u karantenu nakon izlaganja pacijentu s COVID-om, osim ako se sumnjalo da se radi o Omicronu.
u HR pelcovani unutar 4 mjeseca idu gdje hoće, jer im žgadija to dopušta
Zato je i bio pokolj starih i bolesnih po bolnicama.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
newuser and Noor like this post
Ne, zahvaljujući VAMA.Noor wrote:epikur37 wrote:
Zahvaljujući nama....
18.1.2022. 55 umrlih, 7548 novih, 220 na respiratoru
19.1.2022. 45 umrlih, 10427 novih, 204 na respiratoru
da, zahvaljujući vama!
"Čistite krv", kao što volite reć.
2/3 na intezivnoj u Italiji su necijepljeni...valjda i oni "čiste krv", sram te bilo!
Eroo- Posts : 78967
2016-07-22
Eroo wrote:Noor wrote:pa već je...i najmlađa princeza je cijepljena i busterisana, ded ju je nateral bokčekaebenica wrote:ostaje samo nada da ovaj bosanac ne natjera cijeli svoj "bunker" na samoubojstvo cjepivom.
Imaš ti i svojih privatnih problema, a baviš se s mojom obitelji.
Da ti nešto kažem,nećeš pobjeći od tih problema ma koliko se trudila.
Bijeg je moguć samo privremeno, ali ne i trajno.
Samo ti čačkaj...kad prijeđeš crvenu liniju onda ću ti (možda)
i objasniti neke stvari, o kojima očigledno malo znaš.
Guest- Guest
T. wrote:Ovo je dokaz koliko su ustrašeni da će odgovarati za sve 'pogreške' zadnje 2 godine ...Hektorović wrote:Pale maske u Britaniji
[size=47][/size]NOW - UK PM Boris Johnson: "The government will no longer mandate the wearing of face masks anywhere."pic.twitter.com/5gM3WnvUCf
— Disclose.tv (@disclosetv) January 19, 2022
Potpuno su izgubili kontrolu nad narativom...
90% ljudi im ne vjeruje ništa...
Fauci & the COVID Narrative Are Imploding in Front of Our Eyes
2018-04-10
epikur37 wrote:I antivakseri, možete odahnuti. Niste zaštićeni ali opasnost prolazi.
Zahvaljujući nama, koji smo amortizirali i potisnuli bolest, kolektivnim imunitetom.
Ne morate reći hvala, ali pivu bi mogli kupiti.
O kojem ti kolektivnom imunitetu prichash kada se i 10 puta cijepljeni iznova zarazuju i shiire viru na druge.
Last edited by mentalitet on Wed 19 Jan - 17:00; edited 1 time in total
Noor likes this post
ebenica wrote:Eroo wrote:Noor wrote:
pa već je...i najmlađa princeza je cijepljena i busterisana, ded ju je nateral bokčeka
Imaš ti i svojih privatnih problema, a baviš se s mojom obitelji.
Da ti nešto kažem,nećeš pobjeći od tih problema ma koliko se trudila.
Bijeg je moguć samo privremeno, ali ne i trajno.
Samo ti čačkaj...kad prijeđeš crvenu liniju onda ću ti (možda)
i objasniti neke stvari, o kojima očigledno malo znaš.
E to je to
2018-04-10
Eroo wrote:
U mojoj široj obitelji (4 povezane) svi su cijepljeni- starost od 18 do 81 godine.
Jedino je najmlađa princeza jedan dan imala malo temperaturice, uz blagi umor.
Ništa posebno i ništa neočekivano.
Drugih 50-ak, s kojima sam u dnevnoj komunikaciji isto tako.
https://www.ex-iskon-pleme.com/t50027p440-korona-novosti-i-spoznaje#1969824
Pokolj se sad događa po covid-bolnicama. Rekoše svi necijepljeni.Hektorović wrote:Noor wrote:U Izraelu, SVATKO tko je u potpunosti cijepljen, a izložen pozitivnom pacijentu s COVID-om - bez obzira koji soj - morat će ostati u karanteni dok PCR test ne bude negativan. Nakon puštanja iz karantene, nije im dopušten ulazak na mjesta gdje se okuplja puno ljudi sljedećih 10 dana. Do sada, potpuno cijepljeni Izraelci uopće nisu morali u karantenu nakon izlaganja pacijentu s COVID-om, osim ako se sumnjalo da se radi o Omicronu.
Ti i takvi ste krivi za bespotrebni "pokolj" 2/3 od ukupno 13,257 nesretnika.
2016-07-22
Taman 2 mjesta slobodna za bosansku dijasporu s foruma...Hektorović wrote:
2014-04-14
sve je jasno zašto imamo tako puno zaraženih, jasno da će među njima biti i dosta hospitaliziranih, pa i umrlih, al pelcovana covid žgadija pilu non stop okreće naopako i prstom upire na necijepljene nezaražene ljude, koji se, zbog takvih pravila, svaki čas testiraju, a i da se ne testiraju, simptomi ih otkrijuHektorović wrote:Noor wrote:U Izraelu, SVATKO tko je u potpunosti cijepljen, a izložen pozitivnom pacijentu s COVID-om - bez obzira koji soj - morat će ostati u karanteni dok PCR test ne bude negativan. Nakon puštanja iz karantene, nije im dopušten ulazak na mjesta gdje se okuplja puno ljudi sljedećih 10 dana. Do sada, potpuno cijepljeni Izraelci uopće nisu morali u karantenu nakon izlaganja pacijentu s COVID-om, osim ako se sumnjalo da se radi o Omicronu.
ovi su zaraženi i bez simptoma, a od testova bježe ko vrag od tamjana...al to ih ne sprečava da landraju okolo i zapljuvavaju sve oko sebe
Last edited by Noor on Wed 19 Jan - 17:04; edited 1 time in total
newuser and Hektorović like this post
Nisu predmet tvoje opservacije, kao ni ostalih zlobnih idiota iz tvog čopora.Noor wrote:još malo za panjaEroo wrote:
U mojoj široj obitelji (4 povezane) svi su cijepljeni- starost od 18 do 81 godine.
Ja se nisam bavio (ne javno!) s tvojom obitelji, što ne znači da i neću ako bude trebalo.
Odnosno, ako me u to budeš prisilila.
Inače, mlađa princeza je najprije prebolila, a onda se i dodatno cijepila (to nije buster, kao što zlobno lažeš gore!).
2016-07-22
panju, pa ti osobno svaki dan razvlačiš svoju obitelj po forumu i izlažeš osobne podatke svima, šta ti nije jasno?Eroo wrote:Nisu predmet tvoje opservacije, kao ni ostalih zlobnih idiota iz tvog čopora.Noor wrote:još malo za panjaEroo wrote:
Ja se nisam bavio (ne javno!) s tvojom obitelji, što ne znači da i neću ako bude trebalo.
Inače, mlađa princeza je najprije prebolila, a onda se i dodatno cijepila (to nije buster, kao što zlobno lažeš gore!).
newuser and Hektorović like this post
Noor wrote:sve je jasno zašto imamo tako puno zaraženih, jasno da će među njima biti i dosta hospitaliziranih, pa i umrlih, al pelcovana covid žgadija pilu non stop okreće naopako i prstom upire na necijepljene nezaražene ljude, koji se, zbog takvih pravila, svaki čas testiraju, a i da se ne testiraju, simptomi ih otkrijuHektorović wrote:Noor wrote:U Izraelu, SVATKO tko je u potpunosti cijepljen, a izložen pozitivnom pacijentu s COVID-om - bez obzira koji soj - morat će ostati u karanteni dok PCR test ne bude negativan. Nakon puštanja iz karantene, nije im dopušten ulazak na mjesta gdje se okuplja puno ljudi sljedećih 10 dana. Do sada, potpuno cijepljeni Izraelci uopće nisu morali u karantenu nakon izlaganja pacijentu s COVID-om, osim ako se sumnjalo da se radi o Omicronu.
ovi su zaraženi i bez simptoma, a od testova bježe ko vrag od tamjana...al to ih ne sprečava da landraju okolo i zapljuvavaju sve oko sebe
Cijepljeni već s time dokazujemo damo odgovorni dio društva i kaoao takvi se i dalje tako ponašamo.
Što misle francuski i talijanski premijeri o necijepljenoj manjini u svojoj državi to sigurno znaš, da ne ponavljam.
Šta reći na podatak da nekih cca 6% necijepljenih s 2/3 zatrpavaju talijanske bolnice, odnosno intezibvne odjel?
Odkoči taj učmali mozak, budalo jedna...
Ja, što ne znači da sam tebi isto dozvolio...Noor wrote:panju, pa ti osobno svaki dan razvlačiš svoju obitelj po forumu i izlažeš osobne podatke svima, šta ti nije jasno?Eroo wrote:Nisu predmet tvoje opservacije, kao ni ostalih zlobnih idiota iz tvog čopora.Noor wrote:još malo za panja
Ja tvoju nisam razvlačio, iako imam dovoljno materijala.
Ja sam mislio da to ovdje radi samo veber, a eto vidim da vas ima još...
Ne prijeđi mi crvenu liniju, jer ti se nastavak ne bi dopao.
Ovo je, ako se ne varam, već drugo upozorenje.
Last edited by Eroo on Wed 19 Jan - 17:13; edited 1 time in total
2016-07-22
Jos ih pustilo da hodaju onako zarazeni i prenose virus na sve i svakog. Luda kuca.mentalitet wrote:epikur37 wrote:I antivakseri, možete odahnuti. Niste zaštićeni ali opasnost prolazi.
Zahvaljujući nama, koji smo amortizirali i potisnuli bolest, kolektivnim imunitetom.
O kojem ti kolektivnom imunitetu prichash kada se i 10 puta cijepljeni iznova zarazuju i shiire viru na druge.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
Noor and Hektorović like this post
Bio bi moguć da ste svi bili procjepljeni još dok je Alfa bio dominantan.mentalitet wrote:epikur37 wrote:I antivakseri, možete odahnuti. Niste zaštićeni ali opasnost prolazi.
Ovaj soj (Omikron) je novi virus iz porodice SARS.
Pokazalo se da Booster doza još uvijek odlično štiti od teških oboljenja i smrti.
Danas intezivne odjele zatrpavaju necijepljeni.
2016-07-22
stvar je u tomu da su židovi postali svjesni situacije i da potpuno cijepljeni u ovom trenutku predstavljaju veću opasnost kad je u pitanju širenje zaraze... očito su kroz klinička ispitivanja došli do zajebanih zaključakaHektorović wrote:Noor wrote:U Izraelu, SVATKO tko je u potpunosti cijepljen, a izložen pozitivnom pacijentu s COVID-om - bez obzira koji soj - morat će ostati u karanteni dok PCR test ne bude negativan. Nakon puštanja iz karantene, nije im dopušten ulazak na mjesta gdje se okuplja puno ljudi sljedećih 10 dana. Do sada, potpuno cijepljeni Izraelci uopće nisu morali u karantenu nakon izlaganja pacijentu s COVID-om, osim ako se sumnjalo da se radi o Omicronu.
2015-08-08
Noor and Hektorović like this post
od njih samo sigurna distanca i minimalizirati kontakte
eto, došli smo na kraju ove histerije na to da bi takvo ponašanje trebalo biti jedna jako bitna epidemiološka mjera, želimo li da se širenje zaraze i ovako visoke brojke stave pod kontrolu
Bože koje budale su ispali ovi vjernici u covid znanost pa to nisu istine...newuser wrote:Jos ih pustilo da hodaju onako zarazeni i prenose virus na sve i svakog. Luda kuca.mentalitet wrote:epikur37 wrote:I antivakseri, možete odahnuti. Niste zaštićeni ali opasnost prolazi.
Sjebali zdravlje do groba, mogu odapet pri prvom većem naporu, a sve s vjerom u farmaceutsku industriju, hdz i velikog vođu da im žele dobro...
Malo je kazati budale...
I još dobili potvrdu da su budale...
Crno na bijelo, s kodom...
2014-04-14
michaellcmacha, newuser, Noor and Hektorović like this post
dobro kaže gnječ...covid pass=licence to killnewuser wrote:Jos ih pustilo da hodaju onako zarazeni i prenose virus na sve i svakog. Luda kuca.mentalitet wrote:epikur37 wrote:I antivakseri, možete odahnuti. Niste zaštićeni ali opasnost prolazi.
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
» Korona novosti i spoznaje