Korona novosti i spoznaje
Page 19 of 50
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
Meni će noorka dat krvi ako zatreba. Ona je moja, odbijte, nađite sebi drugog donora.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
aupičku mater
strvinar dolazi pričat o svom životu, australski debil o vokizmu, brend o kondiciji i sad plavusha o srbima i sluškinjama :/
kaj vi baš nikud ne idete bez tih svojih frustracija? majketibožie :/
strvinar dolazi pričat o svom životu, australski debil o vokizmu, brend o kondiciji i sad plavusha o srbima i sluškinjama :/
kaj vi baš nikud ne idete bez tih svojih frustracija? majketibožie :/
Guest- Guest
Bogatstvo 10 najbogatijih ljudi na svijetu udvostručilo se od početka pandemije, ustvrđuje se u izvješću koje je Oxfam objavio danas.
U međuvremenu “procjenjuje se da je više od 160 milijuna ljudi gurnuto u siromaštvo”, navodi se u izvješću “Nejednakost ubija”, objavljenom u ponedjeljak uoči agende Svjetskog ekonomskog foruma u Davosu.
U međuvremenu “procjenjuje se da je više od 160 milijuna ljudi gurnuto u siromaštvo”, navodi se u izvješću “Nejednakost ubija”, objavljenom u ponedjeljak uoči agende Svjetskog ekonomskog foruma u Davosu.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
AssadNaPodmornici likes this post
najbolje je biti stakeholder, kad se malo uznemiriš umire te, bit će verzija i doza ne brini, sljedeće godine nova verzija 3u1.newuser wrote:Bogatstvo 10 najbogatijih ljudi na svijetu udvostručilo se od početka pandemije, ustvrđuje se u izvješću koje je Oxfam objavio danas.
Guest- Guest
darth_vader-
2014-04-17
epikur37 likes this post
Tebi će trebati samo povećati količinu mg, sve ostalo je ok.ebenica wrote:najbolje je biti stakeholder, kad se malo uznemiriš umire te, bit će verzija i doza ne brini, sljedeće godine nova verzija 3u1.newuser wrote:Bogatstvo 10 najbogatijih ljudi na svijetu udvostručilo se od početka pandemije, ustvrđuje se u izvješću koje je Oxfam objavio danas.
Čudi me da ti to i dosad nisu već učinili...traumatična su vremena.
Eroo- Posts : 78967
2016-07-22
newuser wrote:[size=48]Bogatstvo 10 najbogatijih ljudi na svijetu udvostručilo se od početka pandemije, ustvrđuje se u izvješću koje je Oxfam objavio danas.[/size]
[size=48]U međuvremenu “procjenjuje se da je više od 160 milijuna ljudi gurnuto u siromaštvo”, navodi se u izvješću “Nejednakost ubija”, objavljenom u ponedjeljak uoči agende Svjetskog ekonomskog foruma u Davosu.[/size]
Tko im je kriv sto nisu poput otockog antifasiste pa se ne koriste fasizmom, vec dopustaju da se fasizam koristi njima, odnosno zivi od njih ..
Guest- Guest
Eroo wrote:Tebi će trebati samo povećati količinu mg, sve ostalo je ok.ebenica wrote:najbolje je biti stakeholder, kad se malo uznemiriš umire te, bit će verzija i doza ne brini, sljedeće godine nova verzija 3u1.newuser wrote:[size=47]Bogatstvo 10 najbogatijih ljudi na svijetu udvostručilo se od početka pandemije, ustvrđuje se u izvješću koje je Oxfam objavio danas.[/size]
[size=47]U međuvremenu “procjenjuje se da je više od 160 milijuna ljudi gurnuto u siromaštvo”, navodi se u izvješću “Nejednakost ubija”, objavljenom u ponedjeljak uoči agende Svjetskog ekonomskog foruma u Davosu.[/size]
Ma tko se to napricao sam sa sobom posljednja dva dana, ha? Nije vise toliki gust sad kad su ti izbili zvecku iz ruke. :)
Guest- Guest
zato jer sam zvao 20og prosinca u 11:42 i razgovarao sam s medicinskom sestrom koja je pozvala doktora i koji mi je rekao da mogu necijepljen, cijepljen ali samo ne sa jonsonom. i da je s drugim cijepivima prošlo minimalno 15 dana.ljubo1212 wrote:naravno da može johnson, i 2 dana nakon cijepljenja, maksimalna odgoda 14 danaveber wrote:možeš dati krv ako si prije davao i ako je prošlo 30 dana od cijepljenja i ako si primio ono neko bionanotech kako se već zove.Gnječ wrote:
kako ćemo sa transfuzijom? mislim da vakseri neće smjeti primiti niti donirati krv. moram provjeriti kako s time stvari stoje ako uspijem naći nešto.
oni s jonsonom nemere.
tako da mi nije jasno zašto baš uvijek lupetaš
https://www.hztm.hr/hr/content/14/novosti/3000/kriteriji-za-odabir-darivatelja-vezani-uz-covid-19/
sve razgovore snimam pa ti lako pustim razgovor.
poziv je trajao 07:23
nije mi jasno zakaj ti lupetaš, ali neka ti bude.
veber-
2014-12-30
Nisam mislio na tebe, ali ni tebi ne bi bilo loše pojačat terapiju.violator wrote:Eroo wrote:Tebi će trebati samo povećati količinu mg, sve ostalo je ok.ebenica wrote:
najbolje je biti stakeholder, kad se malo uznemiriš umire te, bit će verzija i doza ne brini, sljedeće godine nova verzija 3u1.
Ma tko se to napricao sam sa sobom posljednja dva dana, ha? Nije vise toliki gust sad kad su ti izbili zvecku iz ruke. :)
2016-07-22
Ček, ček, zar ti nisi kupio za 100€ sve tri doze, mislim potvrdu?veber wrote:zato jer sam zvao 20og prosinca u 11:42 i razgovarao sam s medicinskom sestrom koja je pozvala doktora i koji mi je rekao da mogu necijepljen, cijepljen ali samo ne sa jonsonom. i da je s drugim cijepivima prošlo minimalno 15 dana.ljubo1212 wrote:naravno da može johnson, i 2 dana nakon cijepljenja, maksimalna odgoda 14 danaveber wrote:
možeš dati krv ako si prije davao i ako je prošlo 30 dana od cijepljenja i ako si primio ono neko bionanotech kako se već zove.
oni s jonsonom nemere.
tako da mi nije jasno zašto baš uvijek lupetaš
https://www.hztm.hr/hr/content/14/novosti/3000/kriteriji-za-odabir-darivatelja-vezani-uz-covid-19/
sve razgovore snimam pa ti lako pustim razgovor.
poziv je trajao 07:23
nije mi jasno zakaj ti lupetaš, ali neka ti bude.
2016-07-22
Eroo wrote:Nisam mislio na tebe, ali ni tebi ne bi bilo loše pojačat terapiju.violator wrote:Eroo wrote:
Tebi će trebati samo povećati količinu mg, sve ostalo je ok.
To se zove digresija, Ero. Dakle, nevezano uz temu, zamijetih da si gotovo svima na ignoru... Morat ces se konacno poceti druzit' sa svojom kraljicom, kraljevicima i kraljevnama, tra-la-la. :P
Sretno!
Guest- Guest
violator wrote:Eroo wrote:Nisam mislio na tebe, ali ni tebi ne bi bilo loše pojačat terapiju.violator wrote:
To se zove digresija, Ero. Dakle, nevezano uz temu, zamijetih da si gotovo svima na ignoru... Morat ces se konacno poceti druzit' sa svojom kraljicom, kraljevicima i kraljevnama, tra-la-la. :P
Sretno!
Moji komentari i nisu antivakserskim psihićima namjenjeni. Da imate dvije ganglije u glavi već bi vam sve bilo jasno.
I ne brini, odgovorit ću vam i dalje na netoče podatke i argumentaciju. Pa ne zbog vas!
Last edited by Eroo on 18/1/2022, 19:42; edited 1 time in total
2016-07-22
nix, dat ću je samo nezatrovanima, ako im bude trebaloepikur37 wrote:Meni će noorka dat krvi ako zatreba. Ona je moja, odbijte, nađite sebi drugog donora.
a ti budi dobar, možda se smilujem
Krvi ti je pito.. đizis, nika jeboča onjegaNoor wrote:nix, dat ću je samo nezatrovanima, ako im bude trebaloepikur37 wrote:Meni će noorka dat krvi ako zatreba. Ona je moja, odbijte, nađite sebi drugog donora.
2014-04-16
darth_vader likes this post
aben wrote:Krvi ti je pito.. đizis, nika jeboča onjegaNoor wrote:nix, dat ću je samo nezatrovanima, ako im bude trebaloepikur37 wrote:Meni će noorka dat krvi ako zatreba. Ona je moja, odbijte, nađite sebi drugog donora.
..a ti za razliku o' njega, si veliki jeboč.
Guest- Guest
ThxVenus wrote:aben wrote:Krvi ti je pito.. đizis, nika jeboča onjegaNoor wrote:
nix, dat ću je samo nezatrovanima, ako im bude trebalo
..a ti za razliku o' njega, si veliki jeboč.
2014-04-16
darth_vader likes this post
newuser wrote:Bogatstvo 10 najbogatijih ljudi na svijetu udvostručilo se od početka pandemije, ustvrđuje se u izvješću koje je Oxfam objavio danas.
je ovi u davosu su se zabrinuli za sirotinju
trebo bi im ti poslat malo para vidis kako se bore za sitnu boraniju
jebate sta sve necu procitat na ovom forumu
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
aben wrote:Krvi ti je pito.. đizis, nika jeboča onjegaNoor wrote:nix, dat ću je samo nezatrovanima, ako im bude trebaloepikur37 wrote:Meni će noorka dat krvi ako zatreba. Ona je moja, odbijte, nađite sebi drugog donora.
Mislim da je ebenica ovdje najveći jebač..po cijeli dan, šta god da naiđe.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje