ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Korona novosti i spoznaje

Page 27 of 50 Previous  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50  Next

Go down

Korona novosti i spoznaje - Page 27 Empty Re: Korona novosti i spoznaje

Post by T. 19/1/2022, 09:15

all-omicron-restrictions-in-scotland-to-be-lifted-next-monday-

sve više država ukida tzv. mjere...
zdravstveni fašisti na aparatimah... :D

T.

2014-04-14

michaellcmacha likes this post

Back to top Go down

Post by Hektorović 19/1/2022, 09:27

Korona novosti i spoznaje - Page 27 FJZXa-bXsAE3ind?format=jpg&name=medium
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Hektorović 19/1/2022, 09:28

Cura očito dobre genetike, želi je sačuvati od ove Pfizerove mRNA GMO baljezgarije...

Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by T. 19/1/2022, 09:41

Hektorović wrote:Cura očito dobre genetike, želi je sačuvati od ove Pfizerove mRNA GMO baljezgarije...

još jedna koja ne mari za autobuse umrlih pred sam kraj života...
T.
T.

2014-04-14

Hektorović likes this post

Back to top Go down

Post by T. 19/1/2022, 09:44

Hektorović wrote:Korona novosti i spoznaje - Page 27 FJZXa-bXsAE3ind?format=jpg&name=medium
rogan je danas mainstream...
njegov podcast ima po 11 mil. gledatelja...
naspram nekad mainstream cnn-a, čije udarne termine gleda 0,8 mil. gledatelja...
to je zapravo pravo stanje stvari...
14 x više ljudi vjeruje njemu nego cnn-u...
zato je zdravstveni fašizam osuđen na propast...
T.
T.

2014-04-14

michaellcmacha, mutava baštarda, Hektorović and AssadNaPodmornici like this post

Back to top Go down

Post by Hektorović 19/1/2022, 09:49

Izrael ukida covid-potvrde? "Nemaju zdravstvene logike, stvaraju paniku"
prije 8 minuta

Korona novosti i spoznaje - Page 27 B19de559-c425-473d-92ef-9af00f0e6c0a
Screenshot: YouTube
IZRAEL je jučer zabilježio novi dnevni rekord od 65.259 novih zaraza, a paralelno s time povela se ozbiljna rasprava o ukidanju covid-potvrda. Protiv covid-potvrda koje se u Izraelu zovu zelene propusnice istupio je izraelski ministar financija Avigdor Liberman, prenosi The Jerusalem Post. 
Liberman se jučer s premijerom Naftalijem Bennettom i ministrom zdravstva Nitzanom Horowitzom obratio javnosti rekavši da će više od 25 milijuna kućnih brzih antigenskih testova biti distribuirano Izraelcima. Nakon toga se na Twitteru javio o covid-potvrdama.

"Nema medicinske ni epidemiološke logike u zelenim propusnicama, ima štete ekonomiji i velik doprinos stvaranju panike"

"Nema medicinske ni epidemiološke logike u zelenim propusnicama, kako zaključuju mnogi stručnjaci. Ono što postoji je direktna šteta ekonomiji, dnevnom funkcioniranju i, dodatno, značajan doprinos stvaranju panike u javnosti. Radim zajedno sa svim dionicima kako bismo eliminirali zelenu propusnicu i očuvali normalnu rutinu za sve nas", napisao je.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

AssadNaPodmornici likes this post

Back to top Go down

Post by Hektorović 19/1/2022, 09:51

Ključni izraelski čovjek za cijepljenje: Kada je riječ o omikronu, ne vidimo praktički nikakvu razliku među cijepljenima i necijepljenima

Inače, Cyrille Cohen, jedan od savjetnika izraelske vlade za pitanje cijepljenja i šef katedre za imunologiju na sveučilištu Bar Ilan, u jučerašnjem je razgovoru za UnHerd izjavio da su zelene propusnice u vremenu dominacije omikrona postale "irelevantne" te da očekuje njihovo skoro ukidanje.
"Kada je riječ o omikronu, ne vidimo praktički nikakvu razliku među cijepljenima i necijepljenima, i jedni i drugi se mogu zaraziti manje-više jednako", rekao je.
"Morate shvatiti da zelene propusnice, a to nije tajna, nisu nužne samo kako bi spriječile transmisiju virusa. One su tu i da ohrabre ljude na cijepljenje. I ne bih sada htio govoriti o političkim aspektima zelene propusnice, ali to je realnost", kazao je Cohen.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 19/1/2022, 10:37

odlično. uskoro i kod nas gotovo sve. neki korona fanatici će biti debelo razočarani.. kaya na aparatima(a i drugi)

2018-06-14

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 19/1/2022, 10:38

T. wrote:all-omicron-restrictions-in-scotland-to-be-lifted-next-monday-

sve više država ukida tzv. mjere...
zdravstveni fašisti na aparatimah... :D
uskoro i kod nas.. vjerojatno bi naši ukinuli brzo ali zajeba ih je MOST :D jer ako ukinu odmah ispast će da su radi MOST potpisa napravili. .ali ide to bye bye.. 

corona svjedoci - u autobusima :D

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Hektorović 19/1/2022, 10:41

T. wrote:
Hektorović wrote:Cura očito dobre genetike, želi je sačuvati od ove Pfizerove mRNA GMO baljezgarije...

još jedna koja ne mari za autobuse umrlih pred sam kraj života...

Strašno, ne želi se kolektivno žrtvovati na oltaru umirućih 80 godišnjaka.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Hektorović 19/1/2022, 10:44

AssadNaPodmornici wrote:odlično. uskoro i kod nas gotovo sve. neki korona fanatici će biti debelo razočarani.. kaya na aparatima(a i drugi)

Švabe 2022te isto ko 1945te...
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Hektorović 19/1/2022, 10:46

Još malo debilne propagande

Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 19/1/2022, 10:52

Hektorović wrote:
AssadNaPodmornici wrote:odlično. uskoro i kod nas gotovo sve. neki korona fanatici će biti debelo razočarani.. kaya na aparatima(a i drugi)

a neki naši corona-fanatici kao oni nesretnici  Berlin pao Odžak nije :D

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Hektorović 19/1/2022, 10:58

AssadNaPodmornici wrote:
Hektorović wrote:

E sad usporedi nju

Korona novosti i spoznaje - Page 27 Slika192

Sa ovom ojebinom bez škole što vodi faktograf

Korona novosti i spoznaje - Page 27 HN20190403089263

Korona novosti i spoznaje - Page 27 Petar-vidov-faktograf
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by T. 19/1/2022, 11:03

AssadNaPodmornici wrote:
Hektorović wrote:

naplaćivat ćemo im čistu krv pod suvo zlato... Basketball
a nekima nema nikako, nek se slobodno ukrcaju u autobuse... :^0
T.
T.

2014-04-14

Back to top Go down

Post by prckov 19/1/2022, 11:11

Hektorović wrote:Tucker standardno odličan

ta Eva em lipa em pametna 
zamislite one ruske drvene lutke sto jedna stoji u drugoj (ono jednu podignes a ispod ostane ista takva samo manja)
e odrzivi razvoj (klimatske promjene i pandemija) su ta vanjska lutka a unutar nje je manja koja je wokizam
a i jedna i druga imaju isti cilj i sluze istoj svrsi
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by prckov 19/1/2022, 11:22

prckov wrote:

zamislite one ruske drvene lutke sto jedna stoji u drugoj (ono jednu podignes a ispod ostane ista takva samo manja)
e odrzivi razvoj (klimatske promjene i pandemija) su ta vanjska lutka a unutar nje je manja koja je wokizam

sto je americkim demokratima veci problem rusija nego kina kad objektivno gledajuci daleko vecu opasnost za zapad predstavlja kina
pa zato sto kina podrzava ovo zapadno globalno sranje a rusija ne
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 19/1/2022, 11:25

Glupkakurac wrote:Kužim da je ljude strah, što je i sasvim normalno jer cjepivo je upitne djelotvornosti za sve i još nedovoljno kvalitetno utvrđenim mogućim nuspojavama  ali ovdje je argumentacija opravdanja istog tog straha na razini jehovinih svjedoka, da.. Kao i relativiziranje opasnosti od virusa. Dobro, to je razina imbecila, doduše...
Nisi baš prošao.. koga je i od čega strah... Oni koji su se cijepili njih je valjda strah da se ne zaraze, oni koji se ne žele cijepiti očito nemaju strah od zaraze, a cjepivo u skladu sa dostupnim informacijama ne doživljavaju kao sredstvo zaštite od zaražavanja, ali tu se ne radi o strahu... Strah je emocija konkretno vezana uz covid 19, a ne uz cjepivo.. ali upravo kad bi se nastavilo inzistirati da je i kod necijepljenih strah u pitanju, a nije, onda taj strah opet iz dostupnuh informacija možemo povezati sa zdravstvenim ekscesima koje necijepljeni žele izbjeći, evo ja konkretno ne želim da mi se primjenom nekog od cjepiva za covid19, ne umnože trombovi kojih ionako imam pun kurac i osamsto... Evo teče mi šesta godina kako sam ostao na 50% funkcije srčanog mišića i da kucnem u tom razdoblju nisam imao niti jedan značajniji eksces, a kamoli da sam morao ići po ugradnju nekog dodatnog stenta ili da sam opet imao infarkt... Čega se u ovoj cijeloj prići pridržavam... Vrlo jednostavno savjeta kojeg mi je dala moja obiteljska liječnica u kasno ljeto 2020., a onda to isto potvrdio i moj kardiolog sa kbc u vinogradskoj, a on je glasio Miha što god da serviraju kao riješenje za ovu zaraznu bolest, to nije riješenje za tebe s obzirom na tvoj zdravstveni status, naravno uz naglasak da je to njihovo mišljenje, a da ja kad za to dođe vrijeme sam donesem odluku... I tu nije bilo nikakvog straha, nego sam jednostavno odlučio da se neću cijepiti u skladu s njihovim savjetima... Naknadno mi je doktorica umrla, novi mladi liječnik se više bavi sestrom Sanjicom, nego pacijentima, ja hvala Bogu samo mu pošaljem mail da mi pusti lijekove i tu je priči kraj... On je zaboravih to napomenuti sasvim drugog stajališta od pokojne doktorice, i pomalo isključiv... Zato i jesmo na online komunikaciji...

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by prckov 19/1/2022, 11:31

prckov wrote:
prckov wrote:

sto je americkim demokratima veci problem rusija nego kina kad objektivno gledajuci daleko vecu opasnost za zapad predstavlja kina
pa zato sto kina podrzava ovo zapadno globalno sranje a rusija ne
znam da sam dosadio sa marcuse-om al to vam se sve moze nac u njegovim esejima, doslovno
a zapadna akademska ljevica se drogira njegovim ideoloskom drogom vec oko 60 godina
to su sad totalni ovisnici, ono zombi ljevica
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by T. 19/1/2022, 11:38

michaellcmacha wrote:
Glupkakurac wrote:Kužim da je ljude strah, što je i sasvim normalno jer cjepivo je upitne djelotvornosti za sve i još nedovoljno kvalitetno utvrđenim mogućim nuspojavama  ali ovdje je argumentacija opravdanja istog tog straha na razini jehovinih svjedoka, da.. Kao i relativiziranje opasnosti od virusa. Dobro, to je razina imbecila, doduše...
Nisi baš prošao.. koga je i od čega strah... Oni koji su se cijepili njih je valjda strah da se ne zaraze, oni koji se ne žele cijepiti očito nemaju strah od zaraze, a cjepivo u skladu sa dostupnim informacijama ne doživljavaju kao sredstvo zaštite od zaražavanja, ali tu se ne radi o strahu... Strah je emocija konkretno vezana uz covid 19, a ne uz cjepivo.. ali upravo kad bi se nastavilo inzistirati da je i kod necijepljenih strah u pitanju, a nije, onda taj strah opet iz dostupnuh informacija možemo povezati sa zdravstvenim ekscesima koje necijepljeni žele izbjeći, evo ja konkretno ne želim da mi se primjenom nekog od cjepiva za covid19, ne umnože trombovi kojih ionako imam pun kurac i osamsto... Evo teče mi šesta godina kako sam ostao na 50% funkcije srčanog mišića i da kucnem u tom razdoblju nisam imao niti jedan značajniji eksces, a kamoli da sam morao ići po ugradnju nekog dodatnog stenta ili da sam opet imao infarkt... Čega se u ovoj cijeloj prići pridržavam... Vrlo jednostavno savjeta kojeg mi je dala moja obiteljska liječnica u kasno ljeto 2020., a onda to isto potvrdio i moj kardiolog sa kbc u vinogradskoj, a on je glasio Miha što god da serviraju kao riješenje za ovu zaraznu bolest, to nije riješenje za tebe s obzirom na tvoj zdravstveni status, naravno uz naglasak da je to njihovo mišljenje, a da ja kad za to dođe vrijeme sam donesem odluku... I tu nije bilo nikakvog straha, nego sam jednostavno odlučio da se neću cijepiti u skladu s njihovim savjetima... Naknadno mi je doktorica umrla, novi mladi liječnik se više bavi sestrom Sanjicom, nego pacijentima, ja hvala Bogu samo mu pošaljem mail da mi pusti lijekove i tu je priči kraj... On je zaboravih to napomenuti sasvim drugog stajališta od pokojne doktorice, i pomalo isključiv... Zato i jesmo na online komunikaciji...
oni smatraju (ili se tako prave) da je protivnike pelcovanja strah 'male bijele vatice'...
a svatko se od nas, bio pro ili anti vax, cijepio barem 10 puta u životu...
muški još više puta nego ženske, u vojsci...
projiciraju svoj strah od virusa na druge...
pa kako tim drugima ne mogu nabiti na nos strah od virusa koji oni sami osjećaju, idu na 'malu bijelu vaticu'...
komedija... :D
T.
T.

2014-04-14

michaellcmacha and AssadNaPodmornici like this post

Back to top Go down

Post by prckov 19/1/2022, 11:44

svrha pandemije je prvenstveno da se poremeti normalno funkcioniranje drustva i ekonomije, tako da se izazove ekonomska kriza i eventualno kroz nemire srusi postojeci poredak koji ce zamijenit novi, bolji
onakav kako su ga opisali na svjeckom ekonomskom forumu

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 27 of 50 Previous  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics