Korona novosti i spoznaje
Page 16 of 50
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
Noor wrote:bivši predsjednik Europskog parlamenta se zato vec i ohladioGnječ wrote:Noor wrote:
pa ne, al cjepocidni potvrdaši misle da su sigurni i nezarazni svejedno
pogledaj samo ove tu na forumu, ne osjećaju ni malo grižnje savjesti za brojke koje objavljuju i bahato i bezobrazno krive isključivo necijepljene koji se na svakom koraku tesiraju i dokazuju da ne šire dalje
Covid vakcina ireverzibilno unistava imunitet. Slusati cemo za nekoliko godina koju ce pjesmu pjevati vakseri koji se sada bahate i prave mangupi.
znaci ide to i brze nego su prognoze
U HR se danas, kako kažeš, "ohladilo" 55 ljudi.
Od toga (zbog neprocijepljenosti) 40 nepotrebno.
Eroo- Posts : 78967
2016-07-22
Noor wrote:bivši predsjednik Europskog parlamenta se zato vec i ohladioGnječ wrote:Noor wrote:
pogledaj samo ove tu na forumu, ne osjećaju ni malo grižnje savjesti za brojke koje objavljuju i bahato i bezobrazno krive isključivo necijepljene koji se na svakom koraku tesiraju i dokazuju da ne šire dalje
Covid vakcina ireverzibilno unistava imunitet. Slusati cemo za nekoliko godina koju ce pjesmu pjevati vakseri koji se sada bahate i prave mangupi.
Za vas antivaksere je sada svejedno ako bi se i cijepili. Prekasno je.Noor wrote:za ove koji se dotaču do čepa koban ce bit i ubod komarca
Slušajte Yodu i čimprije se zarazite...pa ko živ ko mrtav.
No, držite se podalje od normalnog svijeta!
2016-07-22
mutava baštarda wrote:Sa titulom Nobelovca najjači u timu ravnozemljaša
treba ponavljati
Last edited by Noor on Tue 18 Jan - 13:25; edited 1 time in total
...a posebno od liječnika.Eroo wrote:Za vas antivaksere je sada svejedno ako bi se i cijepili. Prekasno je.Noor wrote:za ove koji se dotaču do čepa koban ce bit i ubod komarca
Slušajte Yodu i čimprije se zarazite...pa ko živ ko mrtav.
No, držite se podalje od normalnog svijeta!
Nemate ih pravo ugrožavati, njih i njihovu obitelj.
2016-07-22
Vakseri nisu svjesni koje ih bolestine vrebaju u bliskoj buducnosti. Po meni pametnije ni im bilo da odmah prestanu sa vaksanjem jer ako nastave jedan od iducih suteva biti ce im posljednji sut u ovom zivotu. Unistavati vlastiti imunoloski sustav ubrizgavanjem bioloskog otrova moze samo budala. Ne bih nista rekao da je ovaj virus smrtonosan ili smrtonosniji od bubonske kuge pa bas i nemas neke alternative ali ovo je smijesno i zalosno koliko su ljudi glupi. Znamo da je ovaj virus koji jevzapravo vakcina za sismise smrtonosan samo za stariju populaciju. Znamo da je vakcina leaky tj. nije sterilizirajuca znaci i cijepljeni sire virus zarazu okolo tako da su kovidnice totalni promasaj ustvari kovidnice produzuju pandemiju i virusu daju uvjete za nove mutacije i sojeve.
Sve one od premijera pa na nize koji su perfidnom taktikom mrkve i batine nametnuli cijepljenje i kovidnice treba streljati da ti psihopate nikada vise ne rade zlo svima oko sebe. Ovu lokalnu ekipu psihopata treba streljati a ja se nadam da ce barem neki od njih biti usmrcen iz snajpera.
Ovo ne smije proci bez kaznjavanja odgovornih jer ce u buducnosti opet neki ludjak psihopata iz struke posijate neki virus iz laboratorija medju ljude.
Guest- Guest
Eroo wrote:michaellcmacha wrote:Jebeš booster, eno izraelci kažu da su džabs krečili...Noor wrote:preminulo 55 osoba...novih 7548
jasno kad ovi bahati cjepocidni potvrdaši landraju okolo i šalju ljude u bolnice i mrtvačnice
zlo mi je kad ih čujem...ja sam se cijepio, ja mogu...imam potvrdu...i buster isto
ma, marš u pičku materinu ogavnu
Ni booster ni četvrta doza ne pomažu kod omikrona
Nema baš čopor neke koristi od tebe, ali neka te...
Smrtnost u HR za 7 dana, na 1 milijun stanovnika: 59.0/1M st
Smrtnost u Israelu za 7 dana, na 1 milijun stanovnika : 5.2/1M st. ...manja za faktor 11.3x.
PS:
Jebeš tebe, glupane. Moja obitelj živi sasvim normalno..i dalje nosimo maske
i držimo se podalje od onih šta nose masku pod bradom....siguran znak da se radi
o neznalici i/ili antivakserskom ignorantu.
2016-07-22
Ako je to i od Baba Vange previše je.Gnječ wrote:Noor wrote:bivši predsjednik Europskog parlamenta se zato vec i ohladioGnječ wrote:
Vakseri nisu svjesni koje ih bolestine vrebaju u bliskoj buducnosti.
2016-07-22
Češka pjevačica antivakserica namjerno se zarazila koronom pa umrla
https://www.index.hr/vijesti/clanak/ceska-pjevacica-antivakserica-namjerno-se-zarazila-koronom-pa-umrla/2333297.aspx?fbclid=IwAR2c6T8AIBep_2xo65N_r7afU-rUol-zjl56J4YgJB2j4J6siYcEoS2WOHs
.............
najgore je kad si glup
https://www.index.hr/vijesti/clanak/ceska-pjevacica-antivakserica-namjerno-se-zarazila-koronom-pa-umrla/2333297.aspx?fbclid=IwAR2c6T8AIBep_2xo65N_r7afU-rUol-zjl56J4YgJB2j4J6siYcEoS2WOHs
.............
najgore je kad si glup
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
darth_vader likes this post
U Izraelu, SVATKO tko je u potpunosti cijepljen, a izložen pozitivnom pacijentu s COVID-om - bez obzira koji soj - morat će ostati u karanteni dok PCR test ne bude negativan. Nakon puštanja iz karantene, nije im dopušten ulazak na mjesta gdje se okuplja puno ljudi sljedećih 10 dana. Do sada, potpuno cijepljeni Izraelci uopće nisu morali u karantenu nakon izlaganja pacijentu s COVID-om, osim ako se sumnjalo da se radi o Omicronu.
u HR pelcovani unutar 4 mjeseca idu gdje hoće, jer im žgadija to dopušta
u HR pelcovani unutar 4 mjeseca idu gdje hoće, jer im žgadija to dopušta
koja su pravila za vas pelcovane ako se nađete u blizini pozitivne osobe?epikur37 wrote:Češka pjevačica antivakserica namjerno se zarazila koronom pa umrla
.............
najgore je kad si glup
Noor wrote:koja su pravila za vas pelcovane ako se nađete u blizini pozitivne osobe?epikur37 wrote:Češka pjevačica antivakserica namjerno se zarazila koronom pa umrla
.............
najgore je kad si glup
Ja sam zaštićen, virus bježi od mene
nakon boostera primjećujem da me se i kukci ali i sitnije životinje klone
2015-08-06
epikur37 wrote:Češka pjevačica antivakserica namjerno se zarazila koronom pa umrla
.............
najgore je kad si glup
Da, ali da se cijepila, tada postoji statistička vjerojatnost da bi umrla od cjepiva.
Bolje je umrijeti od bolesti nego od cjepiva.
crvenkasti-
2014-04-17
darth_vader likes this post
epikur37 wrote:Noor wrote:koja su pravila za vas pelcovane ako se nađete u blizini pozitivne osobe?epikur37 wrote:Češka pjevačica antivakserica namjerno se zarazila koronom pa umrla
.............
najgore je kad si glup
o tome pričam....ti si zaštićen
ali pusti to....pitam te koja su pravila za vas pelcovane ako se nađete u blizini pozitivne osobe?
Last edited by Noor on Tue 18 Jan - 14:21; edited 1 time in total
Noor wrote:pusti to....pitam te koja su pravila za vas pelcovane ako se nađete u blizini pozitivne osobe?epikur37 wrote:Noor wrote:
koja su pravila za vas pelcovane ako se nađete u blizini pozitivne osobe?
ne znam
nije bitno
2015-08-06
epikur37 wrote:Noor wrote:koja su pravila za vas pelcovane ako se nađete u blizini pozitivne osobe?epikur37 wrote:Češka pjevačica antivakserica namjerno se zarazila koronom pa umrla
.............
najgore je kad si glup
Pametni kukci i sitnije zivotinje. Znaju kukci sa kakvom stetocinom imaju posla.
Guest- Guest
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje