Korona novosti i spoznaje
Page 21 of 50
Page 21 of 50 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
BiH druga u Europi po broju mrtvih od korone na milijun ljudi, ovako stoji Hrvatska
HRVATSKA je po broju preminulih na milijun stanovnika među 10 najgorih u Europi, a BiH je na drugom mjestu, navodi se u podacima na stranici Worldometers.
Naime, u Hrvatskoj je od koronavirusa ukupno umrlo 12.983 ljudi. Hrvatska ima 4.066.593 stanovnika, što znači da su na milijun stanovnika umrle 3193 osobe. Hrvatska se tako popela na 7. mjesto ove liste. Susjedna BiH je na drugom mjestu. Od koronavirusa umrlo je 13.696 ljudi, što znači da je na milijun stanovnika umrlo 4215 ljudi.
Ipak, neki naši susjedi imaju manji broj preminulih od koronavirusa na milijun stanovnika. Slovenija je zauzela 13. mjesto s 2731 mrtvom osobom na milijun stanovnika - od korone je u Sloveniji umrlo ukupno 5678 ljudi. Srbija se separirala od regije i na 30. je mjestu. Od posljedica koronavirusa umrle su 12.984 osobe, što znači da je na milijun stanovnika umrlo njih 1495.
Najmanji broj smrtnih slučajeva od koronavirusa na milijun stanovnika ima Island (ako izuzmemo Vatikan). Naime, od koronavirusa umrla su 43 Islanđana.
Poredak u cijelosti možete pogledati na ovom LINKU.
HRVATSKA je po broju preminulih na milijun stanovnika među 10 najgorih u Europi, a BiH je na drugom mjestu, navodi se u podacima na stranici Worldometers.
Naime, u Hrvatskoj je od koronavirusa ukupno umrlo 12.983 ljudi. Hrvatska ima 4.066.593 stanovnika, što znači da su na milijun stanovnika umrle 3193 osobe. Hrvatska se tako popela na 7. mjesto ove liste. Susjedna BiH je na drugom mjestu. Od koronavirusa umrlo je 13.696 ljudi, što znači da je na milijun stanovnika umrlo 4215 ljudi.
Ostale zemlje regije
Na čelu ove liste je Bugarska u kojoj je umrlo 31.838 ljudi, a na milijun Bugara umrlo je njih 4635. Što se tiče ostalih zemalja u prvih 10, osim BiH, velik broj umrlih imaju naši susjedi - među njima su Mađarska i Crna Gora.Ipak, neki naši susjedi imaju manji broj preminulih od koronavirusa na milijun stanovnika. Slovenija je zauzela 13. mjesto s 2731 mrtvom osobom na milijun stanovnika - od korone je u Sloveniji umrlo ukupno 5678 ljudi. Srbija se separirala od regije i na 30. je mjestu. Od posljedica koronavirusa umrle su 12.984 osobe, što znači da je na milijun stanovnika umrlo njih 1495.
Najmanji broj smrtnih slučajeva od koronavirusa na milijun stanovnika ima Island (ako izuzmemo Vatikan). Naime, od koronavirusa umrla su 43 Islanđana.
Poredak u cijelosti možete pogledati na ovom LINKU.
vili40-
2015-08-02
u čemu je problem?Sovak wrote:
Odi u Švabiju i u druge zemlje pa buš videl kaj je ''jebanje na svakom koraku''.
Mi smo na light merama u odnosu na druge.
Ali je pitanje koliko bumo bili jer je nekima i ovde na forumu i općenito nemoguće razbistriti minimalne osnovne epidemiološke mere,
a kamoli nekaj drugo.
Ja se samo nadam da se Europi s ovakvim ''slobodnomislećim pristupom'' ne bu dogodilo nekaj puno gore ... npr. bubonska kuga ili ebola.
Barem ne dok sam živ.
ruke perem često od uvijek, ne samo od kad je proglašena pandemija
po dućanima nosim masku, ne samo jer je obavezna, nego jer smatram da ona bar malo štiti, a gasmasku ipak nemrem nositi
po dućanima držim distancu, ruke dezinficiram i na ulazu i na izlazu
na poslu imam svoju odinaci...ovaj svoj ured u kojem sam sama, a konzilije održavam već 2 godine na otvorenom uz distancu ili preko Teamsa, Zooma ili slično
na koncerte ne idem ni inače
u kafiće ne idem ni inače
u restorane idem, dezinficiram ruke na ulazu...
kaj još hoćeš? da se cepim? e, taj film ne buš gledal tak skoro
može kakav računski dokaz za to?Eroo wrote:Eroo wrote:
https://poskok.info/lijecnik-antivakserima-lijecit-cemo-vas-ali-preziremo-vas-stetocinski-mozak/
Pošteno bi bilo da takvi svoje liječenje i plate.
Cijeli radni vijek ne uplate u zdravstveni sustav
onoliko koliko se na ovakve potroši samo za jedno liječenje.
te nije sram izračunavati i objavjivati kolika bi tvoja pomoć bila u financijskom obliku?Eroo wrote:michaellcmacha wrote:u obliku pomoći... "besplatne".... dok se ne sjeti da bi mogao i naplatiti...veber wrote:
pa đemal je poznat diljem slovenije, italije, austrije.
ima dva projekta na stolu.
troškovnik napravi dok pročitaš bibliju.
Samo se vi tješite.
tvoji projekti u HR ne prolaze i Mihi ne bi bili ni od kakve pomoći
Moj kolega, Pipenbaher(Maribor) je izradio projekat Pelješkog mosta u cjelini.Noor wrote:te nije sram izračunavati i objavjivati kolika bi tvoja pomoć bila u financijskom obliku?Eroo wrote:michaellcmacha wrote:
u obliku pomoći... "besplatne".... dok se ne sjeti da bi mogao i naplatiti...
Samo se vi tješite.
Znaš ti da možeš lagati samo neinformiranim. Šta ćeti to?
PS: Venus je pokrenula (odakle joj informacija?) a ja samo nastavio.
Ne prodaju jajnike pod jaja.
Last edited by Eroo on Thu 13 Jan - 11:14; edited 1 time in total
Eroo- Posts : 79092
2016-07-22
nije uopće poanta u tom kolike i kakve su mjere tu ili tamo... nego je poanta da ti osobno potičeš i podržavaš da netko nekog jebe na svakom koraku i to zato što si se ti eto svake godine unazad iks godina protiv nečeg cijepio pa po svom defaultu razabireš da su se/bi se i svi drugi valjda svih tih godina trebali protiv nečega cijepiti... međutim nešto se ne sjećam da si svih ovih godina bio gorljiv i pozivao i poticao da se ljude primorava na cijepljenje konkretno ako se ne varam protiv gripe, iako je obraza isti... što veći broj ljudi bi se trebao cijepiti protiv gripe kako ona dok fluktuira kroz ljudsku populaciju ne bi evoluirala u nekaj bubonsko ili ebolsko...,Sovak wrote:michaellcmacha wrote:to je ok što si naveo, ali nije mi jasno zašto uživaš dok netko mene jebe na svakom koraku i još to potičeš i podržavaš...
recimo meni bi bilo logičnije da potičeš i podržavaš da se nešto pokrene po pitanju obnove, ja iz prve ruke mogu reći da se ne pokreće ništa, osim da se pokušavaju uspostaviti pozicije za izvući što više novca.
Odi u Švabiju i u druge zemlje pa buš videl kaj je ''jebanje na svakom koraku''.
Mi smo na light merama u odnosu na druge.
Ali je pitanje koliko bumo bili jer je nekima i ovde na forumu i općenito nemoguće razbistriti minimalne osnovne epidemiološke mere,
a kamoli nekaj drugo.
Ja se samo nadam da se Europi s ovakvim ''slobodnomislećim pristupom'' ne bu dogodilo nekaj puno gore ... npr. bubonska kuga ili ebola.
Barem ne dok sam živ.
bar ne dok si ti živ... e sad ovo zadnje je vrlo znakovito i bilo bi interesantno kad bi ti to malo pojasnio detaljnije što to znači bar ne dok si ti živ... da li to znači da može namah kad ti ne budeš živ da nas tj one koji budu tu, snađe sva scila i haribda al ne u vidu morskih nemani nego u vidu opakih virusa tipa kuge, boginja i ebole... pogotovo zato jer treba kazniti sve one koji ne misle isto kao ti, a onda ako usput najebu i oni koji misle, jebiga ko im je kriv što nisu umrli kad i ti...
2015-08-08
Da umre 43 od korone, a 430iljada od svih ostalih uzroka to bi značilo da su kao narod imali najbolje mjere protiv prehlade, ali da su izumrli.vili40 wrote:BiH druga u Europi po broju mrtvih od korone na milijun ljudi, ovako stoji Hrvatska
[size=39]HRVATSKA je po broju preminulih na milijun stanovnika među 10 najgorih u Europi, a BiH je na drugom mjestu, navodi se u podacima na stranici Worldometers. [/size]
[size=39]Naime, u Hrvatskoj je od koronavirusa ukupno umrlo 12.983 ljudi. Hrvatska ima 4.066.593 stanovnika, što znači da su na milijun stanovnika umrle 3193 osobe. Hrvatska se tako popela na 7. mjesto ove liste. Susjedna BiH je na drugom mjestu. Od koronavirusa umrlo je 13.696 ljudi, što znači da je na milijun stanovnika umrlo 4215 ljudi. [/size][size=39]Ostale zemlje regije[/size]
[size=39]Na čelu ove liste je Bugarska u kojoj je umrlo 31.838 ljudi, a na milijun Bugara umrlo je njih 4635. Što se tiče ostalih zemalja u prvih 10, osim BiH, velik broj umrlih imaju naši susjedi - među njima su Mađarska i Crna Gora. [/size]
[size=39]Ipak, neki naši susjedi imaju manji broj preminulih od koronavirusa na milijun stanovnika. Slovenija je zauzela 13. mjesto s 2731 mrtvom osobom na milijun stanovnika - od korone je u Sloveniji umrlo ukupno 5678 ljudi. Srbija se separirala od regije i na 30. je mjestu. Od posljedica koronavirusa umrle su 12.984 osobe, što znači da je na milijun stanovnika umrlo njih 1495. [/size]
[size=39]Najmanji broj smrtnih slučajeva od koronavirusa na milijun stanovnika ima Island (ako izuzmemo Vatikan). Naime, od koronavirusa umrla su 43 Islanđana.[/size]
[size=39]Poredak u cijelosti možete pogledati na ovom LINKU. [/size]
ja sam druga Eru stavio na ignor, i nemam namjeru s njim se više spominjati sve dok traje ova zdravstvena kriza... čak štoviše potrudit ću se da u komunikaciji sa ostalim forumašima izbjegnem opaske koje imaju veze sa dotičnim... ova gore nek bude zadnja do daljnjeg...Noor wrote:te nije sram izračunavati i objavjivati kolika bi tvoja pomoć bila u financijskom obliku?Eroo wrote:michaellcmacha wrote:
u obliku pomoći... "besplatne".... dok se ne sjeti da bi mogao i naplatiti...
Samo se vi tješite.
2015-08-08
Noor likes this post
ti lažeš konstantno. nije ti lik nikakvi kolega.Eroo wrote:Moj kolega, Pipenbaher(Maribor) je izradio projekat Pelješkog mosta u cjelini.Noor wrote:te nije sram izračunavati i objavjivati kolika bi tvoja pomoć bila u financijskom obliku?Eroo wrote:
Samo se vi tješite.
PS: Venus je pokrenula (odakle joj informacija?) a ja samo nastavio.
Ne prodaju jajnike pod jaja.
ne postojiš u registru. nitko iz struke nije čuo za tebe. osnove matematike ne poznaš.
na konkretno pitanje odgovarš bauštelskim vrijeđanjem.
veber-
2014-12-30
da je babi ku*ac...mutava baštarda wrote:Da umre 43 od korone, a 430iljada od svih ostalih uzroka to bi značilo da su kao narod imali najbolje mjere protiv prehlade, ali da su izumrli.vili40 wrote:BiH druga u Europi po broju mrtvih od korone na milijun ljudi, ovako stoji Hrvatska
[size=39]HRVATSKA je po broju preminulih na milijun stanovnika među 10 najgorih u Europi, a BiH je na drugom mjestu, navodi se u podacima na stranici Worldometers. [/size]
[size=39]Naime, u Hrvatskoj je od koronavirusa ukupno umrlo 12.983 ljudi. Hrvatska ima 4.066.593 stanovnika, što znači da su na milijun stanovnika umrle 3193 osobe. Hrvatska se tako popela na 7. mjesto ove liste. Susjedna BiH je na drugom mjestu. Od koronavirusa umrlo je 13.696 ljudi, što znači da je na milijun stanovnika umrlo 4215 ljudi. [/size][size=39]Ostale zemlje regije[/size]
[size=39]Na čelu ove liste je Bugarska u kojoj je umrlo 31.838 ljudi, a na milijun Bugara umrlo je njih 4635. Što se tiče ostalih zemalja u prvih 10, osim BiH, velik broj umrlih imaju naši susjedi - među njima su Mađarska i Crna Gora. [/size]
[size=39]Ipak, neki naši susjedi imaju manji broj preminulih od koronavirusa na milijun stanovnika. Slovenija je zauzela 13. mjesto s 2731 mrtvom osobom na milijun stanovnika - od korone je u Sloveniji umrlo ukupno 5678 ljudi. Srbija se separirala od regije i na 30. je mjestu. Od posljedica koronavirusa umrle su 12.984 osobe, što znači da je na milijun stanovnika umrlo njih 1495. [/size]
[size=39]Najmanji broj smrtnih slučajeva od koronavirusa na milijun stanovnika ima Island (ako izuzmemo Vatikan). Naime, od koronavirusa umrla su 43 Islanđana.[/size]
[size=39]Poredak u cijelosti možete pogledati na ovom LINKU. [/size]
hebala vas uvrnuta logika i zaključivanje
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
tvoja besramnost nema kraja, kao ni nepismenostEroo wrote:Moj kolega, Pipenbaher(Maribor) je izradio projekat Pelješkog mosta u cjelini.Noor wrote:te nije sram izračunavati i objavjivati kolika bi tvoja pomoć bila u financijskom obliku?Eroo wrote:
Samo se vi tješite.
pa ako je tko neinformiran, to si ti
tvoj kolega je u vrijeme izrade projekta bio član HKIG, kao strani privemeno ovlašteni inženjer građevinarstva, br. ovlaštenja GPR 0018
zato je njegov projekt prošao
toliko o laganju
lik laže čim se približi tipkovnici.Noor wrote:tvoja besramnost nema kraja, kao ni nepismenostEroo wrote:Moj kolega, Pipenbaher(Maribor) je izradio projekat Pelješkog mosta u cjelini.Noor wrote:
te nije sram izračunavati i objavjivati kolika bi tvoja pomoć bila u financijskom obliku?
tvoj kolega je u vrijeme izrade projekta bio član HKIG, kao strani privemeno ovlašteni inženjer građevinarstva, br. ovlaštenja GPR 0018
toliko o laganju
mene je mercedes tražio certifikate.
veber-
2014-12-30
Noor likes this post
Noor wrote:tvoja besramnost nema kraja, kao ni nepismenostEroo wrote:Moj kolega, Pipenbaher(Maribor) je izradio projekat Pelješkog mosta u cjelini.Noor wrote:
te nije sram izračunavati i objavjivati kolika bi tvoja pomoć bila u financijskom obliku?
toliko o laganju
Naravno da lažeš, kao što je i inače običaj u čoporu.
Pipenbaheru ste mogli izvanredno dati i državljanstvo.
Zbog prilagođavanjakinenskoj tehnologiji zaobišli ste
zakone, koji važe za građevinarstvo općenito.
Za izgotovljene projekte se koristila tkzv. "nostrifikacija".
Ovdje di živim posve legalno važe talijanski, mađarski,
austrijski itd projekti. Uz reviziju, koja više nije obavezna
A što bi ti mogla znati o projektiranju...
2016-07-22
sve droge udaraju na mozak, od nekih si agresivan od nekih si glup, kod tebe se to spojilo.Sovak wrote:
Barem ne dok sam živ.
nadrogiran i opasan.
Guest- Guest
Lepi, za tebe je jasno da ćeš kod Odžaka 45te stradati od prijateljske vatre.ljubo1212 wrote:da je babi ku*ac...mutava baštarda wrote:Da umre 43 od korone, a 430iljada od svih ostalih uzroka to bi značilo da su kao narod imali najbolje mjere protiv prehlade, ali da su izumrli.vili40 wrote:BiH druga u Europi po broju mrtvih od korone na milijun ljudi, ovako stoji Hrvatska
[size=45]HRVATSKA je po broju preminulih na milijun stanovnika među 10 najgorih u Europi, a BiH je na drugom mjestu, navodi se u podacima na stranici Worldometers. [/size]
[size=45]Naime, u Hrvatskoj je od koronavirusa ukupno umrlo 12.983 ljudi. Hrvatska ima 4.066.593 stanovnika, što znači da su na milijun stanovnika umrle 3193 osobe. Hrvatska se tako popela na 7. mjesto ove liste. Susjedna BiH je na drugom mjestu. Od koronavirusa umrlo je 13.696 ljudi, što znači da je na milijun stanovnika umrlo 4215 ljudi. [/size][size=45]Ostale zemlje regije[/size]
[size=45]Na čelu ove liste je Bugarska u kojoj je umrlo 31.838 ljudi, a na milijun Bugara umrlo je njih 4635. Što se tiče ostalih zemalja u prvih 10, osim BiH, velik broj umrlih imaju naši susjedi - među njima su Mađarska i Crna Gora. [/size]
[size=45]Ipak, neki naši susjedi imaju manji broj preminulih od koronavirusa na milijun stanovnika. Slovenija je zauzela 13. mjesto s 2731 mrtvom osobom na milijun stanovnika - od korone je u Sloveniji umrlo ukupno 5678 ljudi. Srbija se separirala od regije i na 30. je mjestu. Od posljedica koronavirusa umrle su 12.984 osobe, što znači da je na milijun stanovnika umrlo njih 1495. [/size]
[size=45]Najmanji broj smrtnih slučajeva od koronavirusa na milijun stanovnika ima Island (ako izuzmemo Vatikan). Naime, od koronavirusa umrla su 43 Islanđana.[/size]
[size=45]Poredak u cijelosti možete pogledati na ovom LINKU. [/size]
hebala vas uvrnuta logika i zaključivanje
U međuvremenu Moderna koja do Korone nije izbacila ništa osim ovog pelciva čeka odobrenje FDA za pelc dice od 6 miseci.
Hitler ubacuje jungend na razbijanje opsade Berlina
Nećeš mi nedostajati, kao ni do sada.michaellcmacha wrote:ja sam druga Eru stavio na ignor, i nemam namjeru s njim se više spominjati sve dok traje ova zdravstvena kriza... čak štoviše potrudit ću se da u komunikaciji sa ostalim forumašima izbjegnem opaske koje imaju veze sa dotičnim... ova gore nek bude zadnja do daljnjeg...Noor wrote:te nije sram izračunavati i objavjivati kolika bi tvoja pomoć bila u financijskom obliku?Eroo wrote:
Samo se vi tješite.
2016-07-22
jel ti znaš kaj si napisao?Eroo wrote:Noor wrote:tvoja besramnost nema kraja, kao ni nepismenostEroo wrote:
Moj kolega, Pipenbaher(Maribor) je izradio projekat Pelješkog mosta u cjelini.
toliko o laganju
Naravno da lažeš, kao što je i inače običaj u čoporu.
Pipenbaheru ste mogli izvanredno dati i državljanstvo.
Zbog prilagođavanjakinenskoj tehnologiji zaobišli ste
zakone, koji važe za građevinarstvo općenito.
Za izgotovljene projekte se koristila tkzv. "nostrifikacija".
Ovdje di živim posve legalno važe talijanski, mađarski,
austrijski itd projekti. Uz reviziju, koja više nije obavezna
A što bi ti mogla znati o projektiranju...
ono na nos?
ako nisi nostrificiran nemreš radit.
u njemačoj. mađarskoj ili sloveniji. u biti nigdje. pomoćne radnike se ne pita.
konstantno lažeš
veber-
2014-12-30
Sve manje je necijepljenih... ljudi malo po malo na dolaze.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
rvacki ti ko i kod đelema.epikur37 wrote:Sve manje je necijepljenih... ljudi malo po malo na dolaze.
veber-
2014-12-30
Page 21 of 50 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje