Korona novosti i spoznaje
Page 3 of 50
Page 3 of 50 • 1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
ljubo1212 wrote:ne znači, nego ti opet ideš s uvrnutom logikom i bolesnim razmišljanjem, a da nisi pročitao cijelu složenu rečenicuGnječ wrote:ljubo1212 wrote:
i ti ga isto udaraš mrtvog magarca, već par tjedana
kako će ti ero dati te podatke kad ih naši (zbog njima poznatih glupih razloga) više ne objavljuju, mislim da su ovi iz eu trebali natjerati sve da objavljuju iste vrste podataka, pa i te
može ti dati samo usporedne podatke nekih drugih zemalja koje te podatke uredno objavljuju i njihova objašnjenja, bilo je već o uk, kad ste o tome talambasali
Znaci vi rvati radite posteno samo ako vas netko natjera. Ali mene zanima koji su to jebeni razlozi da nisu mozda da ima vise cijepljenih po bolnicama i da ima vise cijepljenih zarazenih? Bit ce noz zica kovidnica uskoro.
hrvati naravno nisu jedina članica koja ne prikazuje odnos cijepljenih i necijepljenih
ali, kad bi se uvelo pravilo jednakog praćenja podataka kao kod eurostat-a, onda jednostavno moraš imati uniformne podatke, vrijedi za sve,
ova vaša nagađanja, što možda i kako možda, jednaka su onome o 20x ili 12x štoveć,
ako znaš jebeni razlog, daj ga ovdje, u brojkama ili postocima, svaka baba može nagađati (a to zamjerate eri, čoporativno)
a ovo s nožem i žicom, jel to huškanje (i to zamjeraš drugima)?
a šta ti očekuješ nakon 3 godine vašeg nasilja vakcinama i jebanja svih u zdrav mozak vašim faktčekerskm proserima da ću ja pasivno promatrati dok me ti tursko kopile vaksersko i ostala psihopatska vakserska žgadja jašete, jebete u zdrav mozak i uskraćujete moja ljudska prava i slobode? jel ti stvarno jebem ti majku misliš da ću ja biti pasivan i trpjeti vašu psihopatsku tiraniju? nasiljem ste vi počeli i vratiti će vam se nasiljem. jel ti jasno pederčino rvacko osmansko turska?
Guest- Guest
ljubo1212 wrote:
hrvati naravno nisu jedina članica koja ne prikazuje odnos cijepljenih i necijepljenih
ali, kad bi se uvelo pravilo jednakog praćenja podataka kao kod eurostat-a, onda jednostavno moraš imati uniformne podatke, vrijedi za sve,
ova vaša nagađanja, što možda i kako možda, jednaka su onome o 20x ili 12x štoveć,
ako znaš jebeni razlog, daj ga ovdje
hrvati su članica koja je do Capakovih slučajnih "gafova" te podatke redovito objavljivala, jer im je do tada to odgovaralo.
Šprajc je svako veče u 22:15 dramatičnim glasom recitirao Capakove pjesmice s udjelom necijepljenih među novozaraženima, onima na respiratoru i umrlima.
onog trenutka kad su brojevi cijepljenih prešišali brojeve necijepljenih, pipa s podacima je zatvorena.
trebaš još neki razlog?
tebe ne zanima zašto ih više nema?ljubo1212 wrote:sorry, žali se capaku zašto nema više podataka koji te zanimaju,ebenica wrote:ali hrvati su jedini koji nas zanimaju jer živimo u rh i hrvati su to radili, objavljivali podatke i svakodnevno nas šopali sa statistikom koliko je necjepljenih umrlo ili teško oboljelo, doktori su vodili novinare po odjelima i pokazivali im teško oboljele necjepiše....i onda jednog dana, sve to stane. i pravit ćemo se da ništa od toga nije bilo, držat ćemo se ovoga:ljubo1212 wrote:
hrvati naravno nisu jedina članica koja ne prikazuje odnos cijepljenih i necijepljenihljubo1212 wrote:onda jednostavno moraš imati uniformne podatke, vrijedi za sve,
ako znaš jebeni razlog, daj ga ovdje, u brojkama ili postocima, svaka baba može nagađati (a to zamjerate eri, čoporativno)
naravno da smo mi krivi, nema tko drugi bit, sve smo izmislili i sad hoćemo nešto što nikad nije bilo...kako smo samo prokleti i još napadamo.
jel to šmajseru? to je tvoj zaključak?
koji je razlog po tvom mišljenju?
ljubo1212 wrote:Gnječ wrote:mutava baštarda wrote:Ne radi se o tome da se cijepljeni i necijepljeni jednako mogu zaraziti, nego o tome da će se cijepljeni prije od necijepljeni zaraziti.
Radi li se ukupnom padu imuniteta ili samo imuniteta prema koroni?
Ravnozemljaši kažu ukupni imunitet pada. Šta kaže struka?
Cijepljenima pada imunitet to je dokazano ima hrpa strucnih radova. Plus toga kod cijepljenih se pojavljuje ADE sto znaci da cjepivo umjesto da stiti pomaze virusu da lakse zarazi ljude koji su cijepljeni. I to je dokazano. Sad samo treba uhvatit za usi Berosa i Capaka i objasniti im cija majka crnu vunu prede.
pusti sve, najjače je ono o tbc-u s odgodom od 5 godina
jebiga, tako kažu virolozi koji ipak znaju puno više od mene. ja sam samo prenio njihove stavove i saznanja. javi se virolozima na mail pa ih tako kao mene podjebavaj da vidimo što će ti odgovoriti.
Guest- Guest
...i pulmoloziGnječ wrote:ljubo1212 wrote:Gnječ wrote:
Cijepljenima pada imunitet to je dokazano ima hrpa strucnih radova. Plus toga kod cijepljenih se pojavljuje ADE sto znaci da cjepivo umjesto da stiti pomaze virusu da lakse zarazi ljude koji su cijepljeni. I to je dokazano. Sad samo treba uhvatit za usi Berosa i Capaka i objasniti im cija majka crnu vunu prede.
jebiga, tako kažu virolozi koji ipak znaju puno više od mene. ja sam samo prenio njihove stavove i saznanja. javi se virolozima na mail pa ih tako kao mene podjebavaj da vidimo što će ti odgovoriti.
Smatram da je jedino logično objašnjenje za sve veću paniku i agresiju od strane cjepiša/brnjičara prema slobodnomislećim ljudima činjenica da su počeli sumnjati u svoju odluku...
Ali zaboravljaju da im 'druga strana' ni najmanje nije kriva što su donijeli odluku koju su donijeli...
Ali zaboravljaju da im 'druga strana' ni najmanje nije kriva što su donijeli odluku koju su donijeli...
Noor wrote:...i pulmoloziGnječ wrote:ljubo1212 wrote:
ima stručnih radova hrpa samo glupan ljubo ne želi čitati lakše mu je podjebavati, čitati faktograf i slušati stožer sranja.
COVID-19 -Tuberculosis interactions: When dark forces collide
The consequences of the COVID-19 pandemic, and our global response to it with lockdowns, are likely to leave a profound and long-lasting impact on TB diagnosis and control, potentially leading to an additional 6.3 million cases of TB between 2020 and 2025, and an additional 1.4 million TB deaths during this time. Novel solutions will need to be urgently devised or else TB control targets will never be met and indeed may be set back by 5-8 years.
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33308662/
Guest- Guest
svi donosimo odluke kakve smatramo da su nam ispravneT. wrote:Smatram da je jedino logično objašnjenje za sve veću paniku i agresiju od strane cjepiša/brnjičara prema slobodnomislećim ljudima činjenica da su počeli sumnjati u svoju odluku...
ja ne osuđujem cijepljenje.
kao ni necijepljene.
činjenica je da cijepljeni šire zarazu skoro pa geometrijskom progresijom
(matematičar ero će objasniti)
svi se moramo ponašati odgovorno, ne oko ove prehlade već općenito u životu.
čefur je produkt partije i po inerciji gnoji dalje
što ne znači da se mi ostali ne ponašamo odgovorno u životu.
veber-
2014-12-30
Gnječ wrote:Noor wrote:...i pulmoloziGnječ wrote:
ima stručnih radova hrpa samo glupan ljubo ne želi čitati lakše mu je podjebavati, čitati faktograf i slušati stožer sranja.
The consequences of the COVID-19 pandemic, and our global response to it with lockdowns, are likely to leave a profound and long-lasting impact on TB diagnosis and control, potentially leading to an additional 6.3 million cases of TB between 2020 and 2025, and an additional 1.4 million TB deaths during this time. Novel solutions will need to be urgently devised or else TB control targets will never be met and indeed may be set back by 5-8 years.
dakle, link ide na stranicu National Library of Medicine
i to je nevjerodostojno, čim se pojavljuje bilo kakva kritika pandemijske mafije
Smiješno je jednako kao što je prošle godine bilo smješno da cijepljeni šire zarazu, a danas vidimo da imaju veću mogućnost zzaraziti se. Statistika tako kaže, a uz to cijepljeni se ne testiraju koliko i necijepljeni pa je možda i izražajnije.ljubo1212 wrote:Gnječ wrote:mutava baštarda wrote:Ne radi se o tome da se cijepljeni i necijepljeni jednako mogu zaraziti, nego o tome da će se cijepljeni prije od necijepljeni zaraziti.
Radi li se ukupnom padu imuniteta ili samo imuniteta prema koroni?
Ravnozemljaši kažu ukupni imunitet pada. Šta kaže struka?
Razlozi mogu biti pad imuniteta, u tom slučaju može se uzeti u obzir i to što je najavio umirovljeni njemački profesor i naš gnječ :) , a možda se radi i o tome da se ljudi koji se zdravi i snažni ala dijagram i Joda ne boje prehlade i ne cijepe se pa popravljaju statistiku necijepljenim jer im virus ništa ne može.
Vidit ćemo. Treba uzeti u obzir dda sve serije nisu iste... Odnosno da 90% nuspojava dolazi od 10% serija po M Yeadonu. Veli da može dokazati i na sudu...
Danas išao vidjeti kako napreduje projekt.
Cijeli arhitektonski ured koji mi radi išao po booster. Njih 5-6, inžinjeri, svi cca 40te godine.
Cijeli arhitektonski ured koji mi radi išao po booster. Njih 5-6, inžinjeri, svi cca 40te godine.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ma koga briga za njih, ali zaražuju i drugemutava baštarda wrote:Smiješno je jednako kao što je prošle godine bilo smješno da cijepljeni šire zarazu, a danas vidimo da imaju veću mogućnost zzaraziti se.ljubo1212 wrote:Gnječ wrote:
Ne bi li se taj ured iznenada smanjio na 3-4 inženjera...epikur37 wrote:Danas išao vidjeti kako napreduje projekt.
T.- Posts : 17600
2014-04-14
Noor wrote:Gnječ wrote:Noor wrote:
...i pulmolozi
i to je nevjerodostojno, čim se pojavljuje bilo kakva kritika pandemijske mafije
pa da sve što im ne ide u prilog odbacuju to je ta nova selektivna znanost i struka.
ne bi se začudio da sve te koji jesu ili će umrijeti od TBC pripišu da su umrli od covida ne bi li još jače širili histeriju cjepiva. isto vijedi i za druge bolesti koje su u povećanju zahvaljujući tome što su liječnici totalno zanemarili sve osim covida.
poznato je da covid vakcina aktivira latentnu TBC.
znači još 1.4 milijuna mrtvih zbog liječničkog nemara. a zbog covida i covid vakcine još i više.
pa nek se ljubo šmajser cereka ko budala dok i njega ne dohvati koja boleština.
Guest- Guest
T. wrote:Ne bi li se taj ured iznenada smanjio na 3-4 inženjera...epikur37 wrote:Danas išao vidjeti kako napreduje projekt.
Pa za jedfno 5 godina kad dobiju tuberkulozu a do tad će im valjda izrasti nos pod pazuhom :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:Danas išao vidjeti kako napreduje projekt.
jel si im ponosno pokazao kovidnicu u kojoj je zabilježeno da si se ufiksao booster dozom prije njih?
Guest- Guest
Najvažnije da im nisi platio unaprijed...epikur37 wrote:T. wrote:Ne bi li se taj ured iznenada smanjio na 3-4 inženjera...epikur37 wrote:Danas išao vidjeti kako napreduje projekt.
Pa za jedfno 5 godina kad dobiju tuberkulozu a do tad će im valjda izrasti nos pod pazuhom :D
Njima kako bude...
T.- Posts : 17600
2014-04-14
Imaju minimalno 11x manji riziko od necijepljenih, ovo sam ti već nekoliko puta objasnio.mutava baštarda wrote:Ako Omikron napada više cijepljene nego necijepljene tko je kriv za ovu varijantu?
Šta kaže struka, čiji bazen je odgovoran :)
I ne samo to, može netko razumno objasniti koji smisao kovid potvrde cijepljenim osobama ako takve osobe imaju veću mogućnost zaraze uz manje testiranja...
Nakon što se 100% procijepite jedini koji će se moći ztaraziti bit će cijepljeni.
Ovo bi trebalo biti jasno i tvojoj dici prvačićima. Dao Bog da su na mamu.
Eroo- Posts : 79092
2016-07-22
računa na to.T. wrote:Najvažnije da im nisi platio unaprijed...epikur37 wrote:T. wrote:
Ne bi li se taj ured iznenada smanjio na 3-4 inženjera...
Njima kako bude...
ne bi me čudilo da su safet i domajko
izbjegli cijepljenje pa sada i dalje gnoje o "preventivi"
veber-
2014-12-30
Eroo wrote:Imaju minimalno 11x manji riziko od necijepljenih, ovo sam ti već nekoliko puta objasnio.mutava baštarda wrote:Ako Omikron napada više cijepljene nego necijepljene tko je kriv za ovu varijantu?
Šta kaže struka, čiji bazen je odgovoran :)
I ne samo to, može netko razumno objasniti koji smisao kovid potvrde cijepljenim osobama ako takve osobe imaju veću mogućnost zaraze uz manje testiranja...
Nakon što se 100% procijepite jedini koji će se moći ztaraziti bit će cijepljeni.
Ovo bi trebalo biti jasno i tvojoj dici prvačićima. Dao Bog da su na mamu.
kako kad ti CEO Pfizera kaže da dve doze ne djeluju apsolutno ništa a sa boosterom ne zna pa kaže da razumno djeluje.
hajd mi izračunaj u % koliko ta booster doza razumno štiti.
Guest- Guest
i stručnjaci koji zauste protiv odmah postanu antivaxeri, nevjerojatnom lakoćom...Gnječ wrote:Noor wrote:Gnječ wrote:
pa da sve što im ne ide u prilog odbacuju to je ta nova selektivna znanost i struka.
ne bi se začudio da sve te koji jesu ili će umrijeti od TBC pripišu da su umrli od covida ne bi li još jače širili histeriju cjepiva. isto vijedi i za druge bolesti koje su u povećanju zahvaljujući tome što su liječnici totalno zanemarili sve osim covida.
poznato je da covid vakcina aktivira latentnu TBC.
znači još 1.4 milijuna mrtvih zbog liječničkog nemara. a zbog covida i covid vakcine još i više.
pa nek se ljubo šmajser cereka ko budala dok i njega ne dohvati koja boleština.
Page 3 of 50 • 1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje
Page 3 of 50