ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Korona novosti i spoznaje

Page 26 of 50 Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50  Next

Go down

Korona novosti i spoznaje - Page 26 Empty Re: Korona novosti i spoznaje

Post by Eroo 13/1/2022, 17:15

Noor wrote:
Gnječ wrote:
Eroo wrote:
Postavio si pitanje meni, koji više ne pravi dicu....
Pitaj te(bez zaštite) oko sebe, oni znaju o tome više nego ja. Jel se slažeš? :)

rekao si da ti postavim samo matematička pitanja. pa izračunaj na'prste koliko je to autobusa. ako možeš izračunati koliko je autobusa mrtvih od covida onda molim te lijepo izračunaj koliko je autobusa mrtvih zbog i od vakcine. ili ćeš činjenicu da ima ogroman broj umrih zbog i od vakcine i dalje preskakati kao da ne postoji.
saće on, nije stavio očale, pa je umjesto autobus pročitao abortus :D :facepalm
Svakim danom sve više napreduješ, samo nastavi tako...a i ja sam tu da ti u tome pomognem. :] :D

Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo 13/1/2022, 17:18

violator wrote:Zar ste na to spali da potezete pitanje pobacaja i to, ni vise, ni manje, kao umorstva djece (!) da biste poentirali - sto tocno?! Od nekih sam ljudi ovdje ipak ocekivala mrvicu vise razuma, a i srama, ako vec to nedostaje drugoj strani.

Nadam se da sam ja ta " druga strana", inače bih se loše osjećao.
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Noor 13/1/2022, 17:21

Eroo wrote:
Noor wrote:
Gnječ wrote:

rekao si da ti postavim samo matematička pitanja. pa izračunaj na'prste koliko je to autobusa. ako možeš izračunati koliko je autobusa mrtvih od covida onda molim te lijepo izračunaj koliko je autobusa mrtvih zbog i od vakcine. ili ćeš činjenicu da ima ogroman broj umrih zbog i od vakcine i dalje preskakati kao da ne postoji.
Svakim danom sve više napreduješ, samo nastavi tako...a i ja sam tu da ti u tome pomognem. :] :D
kolko košta? sad mi reci, a ne nakon

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Eroo 13/1/2022, 17:27

Noor wrote:
Eroo wrote:
Noor wrote:
kolko košta? sad mi reci, a ne nakon
Ws, nisam skup, skoro pa za badave. .
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by T. 13/1/2022, 17:40

J.B.P.  urbi et orbi... :tu
U ovih 10 min. je sažeta sva mudrost, svi grafovi, dijagrami i mjere iz posljednje 2 godine...
Tko razumije engleski jezik, čvrsta preporuka...

2014-04-14

kic and michaellcmacha like this post

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 13/1/2022, 18:26

Korona novosti i spoznaje - Page 26 20220110

Ovde je u 10 sekunda  B-)

2015-09-14

Back to top Go down

Post by Eroo 13/1/2022, 18:45

mutava baštarda wrote:Korona novosti i spoznaje - Page 26 20220110

Samo nedostaje još jedan, ustvari dva podatka: udio cijepljenih i necijepljeni.
Ne budi ljenčuga, daj nam i te podatke, pa će ti barba objasniti ostatak.
Ajde, lipi moj, potrudi se  i imat ćeš rezultat za 10 sekundi. :)

PS:
Samo si zamisli da su svi "plavi" bili necijepljeni? S istim pravom kao ti mogu ovo tvrditi.
Možeš mi vjerovati, ali i ne moraš, stvar izbora... :rasta
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by aben 13/1/2022, 19:02

T. wrote:J.B.P.  urbi et orbi... :tu
U ovih 10 min. je sažeta sva mudrost, svi grafovi, dijagrami i mjere iz posljednje 2 godine...
Tko razumije engleski jezik, čvrsta preporuka...

Bahaha, ča ot plačljivac sa plače?

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

2014-04-16

kic likes this post

Back to top Go down

Post by ljubo1212 13/1/2022, 19:12

Gnječ wrote:
ljubo1212 wrote:
michaellcmacha wrote:
[size=43]https://amp-dw-com.cdn.ampproject.org/v/s/amp.dw.com/hr/pove%C4%87an-broj-cijepljenih-koji-te%C5%A1ko-oboljevaju-od-kovida/a-59503872?amp_js_v=a6&amp_gsa=1&usqp=mq331AQKKAFQArABIIACAw%3D%3D#aoh=16420769851390&referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com&amp_tf=Izvor%3A%20%251%24s&ampshare=https%3A%2F%2Fwww.dw.com%2Fhr%2Fpove%25C4%2587an-broj-cijepljenih-koji-te%25C5%25A1ko-oboljevaju-od-kovida%2Fa-59503872[/size]
ovo je prepričavanje na dw, poželjan je link na studiju instituta, da se točno vidi što su izjavili i kako su objasnili događanja, znanstveno

ali ima i tu finog materijala, vjeruješ kochu jelda?

Je li „probijanje imuniteta” znak da je zakazalo cjepivo?

Ne. Ali ni jedno cjepivo ne nudi stopostotnu zaštitu. Institut Robert Koch je izračunao da je u starosnoj dobi između 18 i 59 godina u posljednjih devet mjeseci efikasnost cjepiva iznosila 83 posto. Za starije od 60 godina ta efikasnost je 82 posto. Zaštita od težih oblika bolesti koji bi zahtijevali lječenje na odjeljenju intezivne njege je 95 odnosno 93 posto.

Zaštita cijepljenjem zavisi i od vremena cijepljenja odnosno od toga koliko je vremena od druge doze prošlo.

„Mi još nemamo osobe koje su cijepljene prije više od jedne godine. Zato ne možemo reći koliko traje zaštita”, kaže Christina Falk, predsjednica Njemačkog društva za imunologiju (DGfI). Ali dodaje da je već poznato da se broj antitijela donekle smanjuje nakon šest do devet mjeseci.

PEI: Todesfälle nach Covid Impfung 21-fach so viel gemeldet wie bei anderen Impfstoffen
   6. Januar 2022

https://www.transparenztest.de/post/pei-todesfaelle-nach-covid-impfung-21fach-so-viel-wie-bei-anderen-impfstoffen
krivo istraživanje i instiut
nigdje potvrde da pretežu cijepljeni i zašto pretežu
ne možete bolje? šteta,ali pohvale za trud spasiti pripadnicu čopora
a sve uništa
noorka se malo zaletjela po koji put stala na iste grablje
ljubo1212
ljubo1212

2015-08-02

Back to top Go down

Post by ljubo1212 13/1/2022, 19:14

ebenica wrote:
ljubo1212 wrote:
Noor wrote:
opet ste fasovali pale
ne daš se ti krstiti i gotovo
onda priča o naočalama

https://www.vecernji.hr/vijesti/ravnatelj-dubrovacke-bolnice-svi-pacijenti-na-covid-odjelu-u-zadnja-tri-dana-su-necijepljeni-i-stariji-1554667

"Napad rijeke necijepljenih" nije jenjavao cijeli protekli tjedan, tek je u subotu zabilježen određeni pad i to prvenstveno u hitnoj službi Klinike za infektologiju.

"Do subote smo dnevno pregledavali 'rijeku necijepljenih igrača ruskog ruleta', koja očajnički traži pomoć, nakon što su 'sami sebi pucali u glavu'. Cijeli tjedan je ta brojka bila oko sto, a u subotu je nešto pala i bila je 70-tak ljudi u danu. Istovremeno, nakon nekoliko dana, što smo na infektologiji dnevno hospitalizirali po 14, 15 novih pacijenata, prošli smo tjedan, gotovo svaki dan na liječenje ostavljali njih 20 i više", rekao je dr. Ivić.

https://www.rtl.hr/vijesti-hr/novosti/hrvatska/4172584/splitski-infektolog-u-bolnici-imamo-216-pacijenata-nakon-250-slijedi-propast-a-jos-ocekujemo-priljev-od-nove-godine/
kako su vijesti ažurne kad se radi o "rijekama necjepljenih", sami sebi pucali u glavu...zadnja 3 dana....ah ništa, čitat ćemo vijesti dok paše narativ, kad se promijeni opet šutnja jer šutnja je zlato.
lepi. ti si im najslabija karika
ljubo1212
ljubo1212

2015-08-02

Back to top Go down

Post by ljubo1212 13/1/2022, 19:16

Eroo wrote:
violator wrote:Zar ste na to spali da potezete pitanje pobacaja i to, ni vise, ni manje, kao umorstva djece (!) da biste poentirali - sto tocno?! Od nekih sam ljudi ovdje ipak ocekivala mrvicu vise razuma, a i srama, ako vec to nedostaje drugoj strani.

Nadam se da sam ja ta " druga strana", inače bih se loše osjećao.
onda veber pita tko je ta histerična antivakserska družina
ljubo1212
ljubo1212

2015-08-02

Back to top Go down

Post by Guest 13/1/2022, 19:26

ljubo1212 wrote:
Gnječ wrote:
ljubo1212 wrote:
ovo je prepričavanje na dw, poželjan je link na studiju instituta, da se točno vidi što su izjavili i kako su objasnili događanja, znanstveno

Ne. Ali ni jedno cjepivo ne nudi stopostotnu zaštitu. Institut Robert Koch je izračunao da je u starosnoj dobi između 18 i 59 godina u posljednjih devet mjeseci efikasnost cjepiva iznosila 83 posto. Za starije od 60 godina ta efikasnost je 82 posto. Zaštita od težih oblika bolesti koji bi zahtijevali lječenje na odjeljenju intezivne njege je 95 odnosno 93 posto.

Zaštita cijepljenjem zavisi i od vremena cijepljenja odnosno od toga koliko je vremena od druge doze prošlo.

„Mi još nemamo osobe koje su cijepljene prije više od jedne godine. Zato ne možemo reći koliko traje zaštita”, kaže Christina Falk, predsjednica Njemačkog društva za imunologiju (DGfI). Ali dodaje da je već poznato da se broj antitijela donekle smanjuje nakon šest do devet mjeseci.

PEI: Todesfälle nach Covid Impfung 21-fach so viel gemeldet wie bei anderen Impfstoffen
   6. Januar 2022

https://www.transparenztest.de/post/pei-todesfaelle-nach-covid-impfung-21fach-so-viel-wie-bei-anderen-impfstoffen
a sve uništa

znači ništa tebi to istraživanje ne znači. ništa, ne priznaješ, omalovažavaš sve što ne ide u prilog tvojeg fanatizma. znači konstantno odbijanje svake informacije od svih osim od faktčekera.

e vidiš šmajseru isto to ja ću reći za sve ono što si ti ovdje napisao i plasirao i za sve tvoje buduće prosere ma od kojih god izvora dolazili.

a sad zaista dosta. ajd odjebi lagano.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Noor 13/1/2022, 19:29

ljubo1212 wrote:
Gnječ wrote:
ljubo1212 wrote:

6. Januar 2022

a sve uništa
nikakve grablje...imas potvrda i sluzbenih, tko daje istinite podatke, ali kao sto vidis na primjeru Capak, neki ih skrivaju ko zmija noge, pa ih zato popapala maca...nema vise otkad se situacija okrenula
bolnice dobiju od HZJZ, a ovi od vlade, naputke sta smiju a sta ne izjavljivati, to znam iz prve ruke
al, dovoljno ti se okrenuti oko sebe pa vidis kaj se desava
naravno, trebas i ocale skinuti ,)

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Guest 13/1/2022, 19:36

ljubo1212 wrote:
ebenica wrote:
ljubo1212 wrote:
ne daš se ti krstiti i gotovo
onda priča o naočalama

https://www.vecernji.hr/vijesti/ravnatelj-dubrovacke-bolnice-svi-pacijenti-na-covid-odjelu-u-zadnja-tri-dana-su-necijepljeni-i-stariji-1554667

"Napad rijeke necijepljenih" nije jenjavao cijeli protekli tjedan, tek je u subotu zabilježen određeni pad i to prvenstveno u hitnoj službi Klinike za infektologiju.

"Do subote smo dnevno pregledavali 'rijeku necijepljenih igrača ruskog ruleta', koja očajnički traži pomoć, nakon što su 'sami sebi pucali u glavu'. Cijeli tjedan je ta brojka bila oko sto, a u subotu je nešto pala i bila je 70-tak ljudi u danu. Istovremeno, nakon nekoliko dana, što smo na infektologiji dnevno hospitalizirali po 14, 15 novih pacijenata, prošli smo tjedan, gotovo svaki dan na liječenje ostavljali njih 20 i više", rekao je dr. Ivić.

https://www.rtl.hr/vijesti-hr/novosti/hrvatska/4172584/splitski-infektolog-u-bolnici-imamo-216-pacijenata-nakon-250-slijedi-propast-a-jos-ocekujemo-priljev-od-nove-godine/
kako su vijesti ažurne kad se radi o "rijekama necjepljenih", sami sebi pucali u glavu...zadnja 3 dana....ah ništa, čitat ćemo vijesti dok paše narativ, kad se promijeni opet šutnja jer šutnja je zlato.
zato si ti šmajseru izuzetno jaka karika sa "rijekama necijepljenih" u "posljednja 3 dana"...
Ravnatelj dubrovačke bolnice Marijo Bekić izjavio je u srijedu za Hinu kako su svi pacijenti koji su u posljednja tri dana hospitalizirani na covid odjelu necijepljeni i starije životne dobi, pri čemu je svih šest pacijenata na odjelu intenzivnog liječenja necijepljeno.
Također je rekao da je trenutačno 76 djelatnika bolnice na kućnom liječenju ili u samoizolaciji, od kojih pet liječnika i 46 medicinskih sestara, ali se situacija popravlja.

što bi bilo da je ovih 76 cijepljenih djelatnika starije životne dobi? 65+?

mora da su sa proslave nove godine u sinju, miro bulj spavaš li mirno? :coffee
ti si najjača karika šmajseru.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 13/1/2022, 19:38

Eroo wrote:

PS:
Samo si zamisli da su svi "plavi" bili necijepljeni? S istim pravom kao ti mogu ovo tvrditi.
SAD ne vodi takve podatke. UK da.
Ako imaš sreće u logici mogao bi štošta vidjeti iz prikazanog.

2015-09-14

Back to top Go down

Post by Noor 13/1/2022, 19:41

mutava baštarda wrote:
Eroo wrote:

PS:
SAD ne vodi takve podatke. UK da.
Ako imaš sreće u logici mogao bi štošta vidjeti iz prikazanog.
@mutava baštarda...trebam neku info za sinj, imas PP

2017-10-06

Back to top Go down

Post by ljubo1212 13/1/2022, 19:45

Gnječ wrote:
ljubo1212 wrote:
Gnječ wrote:

6. Januar 2022

a sve uništa

znači ništa tebi to istraživanje ne znači. ništa, ne priznaješ, omalovažavaš sve što ne ide u prilog tvojeg fanatizma. znači konstantno odbijanje svake informacije od svih osim od faktčekera.

e vidiš šmajseru isto to ja ću reći za sve ono što si ti ovdje napisao i plasirao i za sve tvoje buduće prosere ma od kojih god izvora dolazili.

nigdje nisam rekao da ništa ne znači
rekao sam da to istraživanje nema veze s ovom pričom, i to je točno, tko te tjerao da ulijećeš?
nema ništa ići u prilog i nema fanatizma, odnosno ima kod vas, kad se trudite pobiti sasvim normalnu izjavu dvojice ravnatelja dvije bolnice
ako su ti oni faktčekeri, neka su
što se tebe tiče, još jednom dokazano, ponašate se ko ppovrijeđene šiparice kad vam nešto ne ide u prilog
ljubo1212
ljubo1212

2015-08-02

Back to top Go down

Post by ljubo1212 13/1/2022, 19:48

Noor wrote:
ljubo1212 wrote:
Gnječ wrote:

6. Januar 2022

a sve uništa
nikakve grablje...imas potvrda i sluzbenih, tko daje istinite podatke, ali kao sto vidis na primjeru Capak, neki ih skrivaju ko zmija noge, pa ih zato popapala maca...nema vise otkad se situacija okrenula
bolnice dobiju od HZJZ, a ovi od vlade, naputke sta smiju a sta ne izjavljivati, to znam iz prve ruke
tako ti  teško padaju grablje? spopadaš eru mjesec dva, sad kad dobiješ to što tražiš ne na jednom nego dva primjera, jadno izvrdavanje
u nedavnom dopisivanju sam rekao što mislim o capaku i neobjavljivanju tih informacija, iako u zg provjereno znam da pretežu necijepljeni
kao što je to u dubrovniku i splitu, i to je to
ljubo1212
ljubo1212

2015-08-02

Back to top Go down

Post by ljubo1212 13/1/2022, 19:53

ebenica wrote:
ljubo1212 wrote:
ebenica wrote:
zato si ti šmajseru izuzetno jaka karika sa "rijekama necijepljenih" u "posljednja 3 dana"...
Ravnatelj dubrovačke bolnice Marijo Bekić izjavio je u srijedu za Hinu kako su svi pacijenti koji su u posljednja tri dana hospitalizirani na covid odjelu necijepljeni i starije životne dobi, pri čemu je svih šest pacijenata na odjelu intenzivnog liječenja necijepljeno.
Također je rekao da je trenutačno 76 djelatnika bolnice na kućnom liječenju ili u samoizolaciji, od kojih pet liječnika i 46 medicinskih sestara, ali se situacija popravlja.

što bi bilo da je ovih 76 cijepljenih djelatnika starije životne dobi? 65+?

mora da su sa proslave nove godine u sinju, miro bulj spavaš li mirno? :coffee
ti si najjača karika šmajseru.
ovo što bi bilo kad bi bilo, nemoj se praviti glup jer bi takav mogao ostati, iako, za tebe je već kasno
ljubo1212
ljubo1212

2015-08-02

Back to top Go down

Post by Noor 13/1/2022, 19:54

ljubo1212 wrote:
Noor wrote:
ljubo1212 wrote:
a sve uništa
tako ti  teško padaju grablje? spopadaš eru mjesec dva, sad kad dobiješ to što tražiš ne na jednom nego dva primjera, jadno izvrdavanje
u nedavnom dopisivanju sam rekao što mislim o capaku i neobjavljivanju tih informacija, iako u zg provjereno znam da pretežu necijepljeni
kao što je to u dubrovniku i splitu, i to je to
ok, kad ti je ljepse imati naocale ili biti gluh i slijep, uzivaj u svijetu fantazija

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Guest 13/1/2022, 19:57

ljubo1212 wrote:
Gnječ wrote:
ljubo1212 wrote:
a sve uništa

nigdje nisam rekao da ništa ne znači
rekao sam da to istraživanje nema veze s ovom pričom, i to je točno, tko te tjerao da ulijećeš?
nema ništa ići u prilog i nema fanatizma, odnosno ima kod vas, kad se trudite pobiti sasvim normalnu izjavu dvojice ravnatelja dvije bolnice
ako su ti oni faktčekeri, neka su
što se tebe tiče, još jednom dokazano, ponašate se ko ppovrijeđene šiparice kad vam nešto ne ide u prilog

jebe mi se za izjavu dvojice ravnatelja dvije bolnice. njihova izjava je zakurac. sa lažima koje su izasrali u ove tri godine više liječnicima nitko ne vjeruje. izgubljeno povjerenje irevezibilno i forever.

tako da šmajseru odjebi lagano.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 26 of 50 Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics