Korona novosti i spoznaje
Page 26 of 50
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
Svakim danom sve više napreduješ, samo nastavi tako...a i ja sam tu da ti u tome pomognem.Noor wrote:saće on, nije stavio očale, pa je umjesto autobus pročitao abortusGnječ wrote:Eroo wrote:
Postavio si pitanje meni, koji više ne pravi dicu....
Pitaj te(bez zaštite) oko sebe, oni znaju o tome više nego ja. Jel se slažeš?
rekao si da ti postavim samo matematička pitanja. pa izračunaj na'prste koliko je to autobusa. ako možeš izračunati koliko je autobusa mrtvih od covida onda molim te lijepo izračunaj koliko je autobusa mrtvih zbog i od vakcine. ili ćeš činjenicu da ima ogroman broj umrih zbog i od vakcine i dalje preskakati kao da ne postoji.
Eroo- Posts : 79092
2016-07-22
Nadam se da sam ja ta " druga strana", inače bih se loše osjećao.violator wrote:Zar ste na to spali da potezete pitanje pobacaja i to, ni vise, ni manje, kao umorstva djece (!) da biste poentirali - sto tocno?! Od nekih sam ljudi ovdje ipak ocekivala mrvicu vise razuma, a i srama, ako vec to nedostaje drugoj strani.
2016-07-22
kolko košta? sad mi reci, a ne nakonEroo wrote:Svakim danom sve više napreduješ, samo nastavi tako...a i ja sam tu da ti u tome pomognem.Noor wrote:saće on, nije stavio očale, pa je umjesto autobus pročitao abortusGnječ wrote:
rekao si da ti postavim samo matematička pitanja. pa izračunaj na'prste koliko je to autobusa. ako možeš izračunati koliko je autobusa mrtvih od covida onda molim te lijepo izračunaj koliko je autobusa mrtvih zbog i od vakcine. ili ćeš činjenicu da ima ogroman broj umrih zbog i od vakcine i dalje preskakati kao da ne postoji.
Ws, nisam skup, skoro pa za badave. .Noor wrote:kolko košta? sad mi reci, a ne nakonEroo wrote:Svakim danom sve više napreduješ, samo nastavi tako...a i ja sam tu da ti u tome pomognem.Noor wrote:
saće on, nije stavio očale, pa je umjesto autobus pročitao abortus
2016-07-22
J.B.P. urbi et orbi...
U ovih 10 min. je sažeta sva mudrost, svi grafovi, dijagrami i mjere iz posljednje 2 godine...
Tko razumije engleski jezik, čvrsta preporuka...
U ovih 10 min. je sažeta sva mudrost, svi grafovi, dijagrami i mjere iz posljednje 2 godine...
kic and michaellcmacha like this post
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Samo nedostaje još jedan, ustvari dva podatka: udio cijepljenih i necijepljeni.
Ne budi ljenčuga, daj nam i te podatke, pa će ti barba objasniti ostatak.
Ajde, lipi moj, potrudi se i imat ćeš rezultat za 10 sekundi.
PS:
Samo si zamisli da su svi "plavi" bili necijepljeni? S istim pravom kao ti mogu ovo tvrditi.
Možeš mi vjerovati, ali i ne moraš, stvar izbora...
2016-07-22
T. wrote:J.B.P. urbi et orbi...
Bahaha, ča ot plačljivac sa plače?
2014-04-16
kic likes this post
krivo istraživanje i instiutGnječ wrote:ljubo1212 wrote:ovo je prepričavanje na dw, poželjan je link na studiju instituta, da se točno vidi što su izjavili i kako su objasnili događanja, znanstvenomichaellcmacha wrote:
[size=43]https://amp-dw-com.cdn.ampproject.org/v/s/amp.dw.com/hr/pove%C4%87an-broj-cijepljenih-koji-te%C5%A1ko-oboljevaju-od-kovida/a-59503872?amp_js_v=a6&_gsa=1&usqp=mq331AQKKAFQArABIIACAw%3D%3D#aoh=16420769851390&referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com&_tf=Izvor%3A%20%251%24s&share=https%3A%2F%2Fwww.dw.com%2Fhr%2Fpove%25C4%2587an-broj-cijepljenih-koji-te%25C5%25A1ko-oboljevaju-od-kovida%2Fa-59503872[/size]
ali ima i tu finog materijala, vjeruješ kochu jelda?
Je li „probijanje imuniteta” znak da je zakazalo cjepivo?
Ne. Ali ni jedno cjepivo ne nudi stopostotnu zaštitu. Institut Robert Koch je izračunao da je u starosnoj dobi između 18 i 59 godina u posljednjih devet mjeseci efikasnost cjepiva iznosila 83 posto. Za starije od 60 godina ta efikasnost je 82 posto. Zaštita od težih oblika bolesti koji bi zahtijevali lječenje na odjeljenju intezivne njege je 95 odnosno 93 posto.
Zaštita cijepljenjem zavisi i od vremena cijepljenja odnosno od toga koliko je vremena od druge doze prošlo.
„Mi još nemamo osobe koje su cijepljene prije više od jedne godine. Zato ne možemo reći koliko traje zaštita”, kaže Christina Falk, predsjednica Njemačkog društva za imunologiju (DGfI). Ali dodaje da je već poznato da se broj antitijela donekle smanjuje nakon šest do devet mjeseci.
PEI: Todesfälle nach Covid Impfung 21-fach so viel gemeldet wie bei anderen Impfstoffen
6. Januar 2022
https://www.transparenztest.de/post/pei-todesfaelle-nach-covid-impfung-21fach-so-viel-wie-bei-anderen-impfstoffen
nigdje potvrde da pretežu cijepljeni i zašto pretežu
ne možete bolje? šteta,ali pohvale za trud spasiti pripadnicu čopora
a sve uništa
noorka se malo zaletjela po koji put stala na iste grablje
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
lepi. ti si im najslabija karikaebenica wrote:kako su vijesti ažurne kad se radi o "rijekama necjepljenih", sami sebi pucali u glavu...zadnja 3 dana....ah ništa, čitat ćemo vijesti dok paše narativ, kad se promijeni opet šutnja jer šutnja je zlato.ljubo1212 wrote:ne daš se ti krstiti i gotovoNoor wrote:
opet ste fasovali
onda priča o naočalama
https://www.vecernji.hr/vijesti/ravnatelj-dubrovacke-bolnice-svi-pacijenti-na-covid-odjelu-u-zadnja-tri-dana-su-necijepljeni-i-stariji-1554667
"Napad rijeke necijepljenih" nije jenjavao cijeli protekli tjedan, tek je u subotu zabilježen određeni pad i to prvenstveno u hitnoj službi Klinike za infektologiju.
"Do subote smo dnevno pregledavali 'rijeku necijepljenih igrača ruskog ruleta', koja očajnički traži pomoć, nakon što su 'sami sebi pucali u glavu'. Cijeli tjedan je ta brojka bila oko sto, a u subotu je nešto pala i bila je 70-tak ljudi u danu. Istovremeno, nakon nekoliko dana, što smo na infektologiji dnevno hospitalizirali po 14, 15 novih pacijenata, prošli smo tjedan, gotovo svaki dan na liječenje ostavljali njih 20 i više", rekao je dr. Ivić.
https://www.rtl.hr/vijesti-hr/novosti/hrvatska/4172584/splitski-infektolog-u-bolnici-imamo-216-pacijenata-nakon-250-slijedi-propast-a-jos-ocekujemo-priljev-od-nove-godine/
2015-08-02
onda veber pita tko je ta histerična antivakserska družinaEroo wrote:Nadam se da sam ja ta " druga strana", inače bih se loše osjećao.violator wrote:Zar ste na to spali da potezete pitanje pobacaja i to, ni vise, ni manje, kao umorstva djece (!) da biste poentirali - sto tocno?! Od nekih sam ljudi ovdje ipak ocekivala mrvicu vise razuma, a i srama, ako vec to nedostaje drugoj strani.
2015-08-02
ljubo1212 wrote:krivo istraživanje i instiutGnječ wrote:ljubo1212 wrote:
ovo je prepričavanje na dw, poželjan je link na studiju instituta, da se točno vidi što su izjavili i kako su objasnili događanja, znanstveno
Ne. Ali ni jedno cjepivo ne nudi stopostotnu zaštitu. Institut Robert Koch je izračunao da je u starosnoj dobi između 18 i 59 godina u posljednjih devet mjeseci efikasnost cjepiva iznosila 83 posto. Za starije od 60 godina ta efikasnost je 82 posto. Zaštita od težih oblika bolesti koji bi zahtijevali lječenje na odjeljenju intezivne njege je 95 odnosno 93 posto.
Zaštita cijepljenjem zavisi i od vremena cijepljenja odnosno od toga koliko je vremena od druge doze prošlo.
„Mi još nemamo osobe koje su cijepljene prije više od jedne godine. Zato ne možemo reći koliko traje zaštita”, kaže Christina Falk, predsjednica Njemačkog društva za imunologiju (DGfI). Ali dodaje da je već poznato da se broj antitijela donekle smanjuje nakon šest do devet mjeseci.
PEI: Todesfälle nach Covid Impfung 21-fach so viel gemeldet wie bei anderen Impfstoffen
6. Januar 2022
https://www.transparenztest.de/post/pei-todesfaelle-nach-covid-impfung-21fach-so-viel-wie-bei-anderen-impfstoffen
a sve uništa
znači ništa tebi to istraživanje ne znači. ništa, ne priznaješ, omalovažavaš sve što ne ide u prilog tvojeg fanatizma. znači konstantno odbijanje svake informacije od svih osim od faktčekera.
e vidiš šmajseru isto to ja ću reći za sve ono što si ti ovdje napisao i plasirao i za sve tvoje buduće prosere ma od kojih god izvora dolazili.
a sad zaista dosta. ajd odjebi lagano.
Guest- Guest
nikakve grablje...imas potvrda i sluzbenih, tko daje istinite podatke, ali kao sto vidis na primjeru Capak, neki ih skrivaju ko zmija noge, pa ih zato popapala maca...nema vise otkad se situacija okrenulaljubo1212 wrote:krivo istraživanje i instiutGnječ wrote:ljubo1212 wrote:
ovo je prepričavanje na dw, poželjan je link na studiju instituta, da se točno vidi što su izjavili i kako su objasnili događanja, znanstveno
6. Januar 2022
a sve uništa
bolnice dobiju od HZJZ, a ovi od vlade, naputke sta smiju a sta ne izjavljivati, to znam iz prve ruke
al, dovoljno ti se okrenuti oko sebe pa vidis kaj se desava
naravno, trebas i ocale skinuti ,)
zato si ti šmajseru izuzetno jaka karika sa "rijekama necijepljenih" u "posljednja 3 dana"...ljubo1212 wrote:lepi. ti si im najslabija karikaebenica wrote:kako su vijesti ažurne kad se radi o "rijekama necjepljenih", sami sebi pucali u glavu...zadnja 3 dana....ah ništa, čitat ćemo vijesti dok paše narativ, kad se promijeni opet šutnja jer šutnja je zlato.ljubo1212 wrote:
ne daš se ti krstiti i gotovo
onda priča o naočalama
https://www.vecernji.hr/vijesti/ravnatelj-dubrovacke-bolnice-svi-pacijenti-na-covid-odjelu-u-zadnja-tri-dana-su-necijepljeni-i-stariji-1554667
"Napad rijeke necijepljenih" nije jenjavao cijeli protekli tjedan, tek je u subotu zabilježen određeni pad i to prvenstveno u hitnoj službi Klinike za infektologiju.
"Do subote smo dnevno pregledavali 'rijeku necijepljenih igrača ruskog ruleta', koja očajnički traži pomoć, nakon što su 'sami sebi pucali u glavu'. Cijeli tjedan je ta brojka bila oko sto, a u subotu je nešto pala i bila je 70-tak ljudi u danu. Istovremeno, nakon nekoliko dana, što smo na infektologiji dnevno hospitalizirali po 14, 15 novih pacijenata, prošli smo tjedan, gotovo svaki dan na liječenje ostavljali njih 20 i više", rekao je dr. Ivić.
https://www.rtl.hr/vijesti-hr/novosti/hrvatska/4172584/splitski-infektolog-u-bolnici-imamo-216-pacijenata-nakon-250-slijedi-propast-a-jos-ocekujemo-priljev-od-nove-godine/
Ravnatelj dubrovačke bolnice Marijo Bekić izjavio je u srijedu za Hinu kako su svi pacijenti koji su u posljednja tri dana hospitalizirani na covid odjelu necijepljeni i starije životne dobi, pri čemu je svih šest pacijenata na odjelu intenzivnog liječenja necijepljeno.
Također je rekao da je trenutačno 76 djelatnika bolnice na kućnom liječenju ili u samoizolaciji, od kojih pet liječnika i 46 medicinskih sestara, ali se situacija popravlja.
što bi bilo da je ovih 76 cijepljenih djelatnika starije životne dobi? 65+?
mora da su sa proslave nove godine u sinju, miro bulj spavaš li mirno?
ti si najjača karika šmajseru.
Guest- Guest
SAD ne vodi takve podatke. UK da.Eroo wrote:
PS:
Samo si zamisli da su svi "plavi" bili necijepljeni? S istim pravom kao ti mogu ovo tvrditi.
Ako imaš sreće u logici mogao bi štošta vidjeti iz prikazanog.
@mutava baštarda...trebam neku info za sinj, imas PPmutava baštarda wrote:SAD ne vodi takve podatke. UK da.Eroo wrote:
PS:
Ako imaš sreće u logici mogao bi štošta vidjeti iz prikazanog.
nigdje nisam rekao da ništa ne značiGnječ wrote:ljubo1212 wrote:krivo istraživanje i instiutGnječ wrote:
6. Januar 2022
a sve uništa
znači ništa tebi to istraživanje ne znači. ništa, ne priznaješ, omalovažavaš sve što ne ide u prilog tvojeg fanatizma. znači konstantno odbijanje svake informacije od svih osim od faktčekera.
e vidiš šmajseru isto to ja ću reći za sve ono što si ti ovdje napisao i plasirao i za sve tvoje buduće prosere ma od kojih god izvora dolazili.
rekao sam da to istraživanje nema veze s ovom pričom, i to je točno, tko te tjerao da ulijećeš?
nema ništa ići u prilog i nema fanatizma, odnosno ima kod vas, kad se trudite pobiti sasvim normalnu izjavu dvojice ravnatelja dvije bolnice
ako su ti oni faktčekeri, neka su
što se tebe tiče, još jednom dokazano, ponašate se ko ppovrijeđene šiparice kad vam nešto ne ide u prilog
2015-08-02
tako ti teško padaju grablje? spopadaš eru mjesec dva, sad kad dobiješ to što tražiš ne na jednom nego dva primjera, jadno izvrdavanjeNoor wrote:nikakve grablje...imas potvrda i sluzbenih, tko daje istinite podatke, ali kao sto vidis na primjeru Capak, neki ih skrivaju ko zmija noge, pa ih zato popapala maca...nema vise otkad se situacija okrenulaljubo1212 wrote:krivo istraživanje i instiutGnječ wrote:
6. Januar 2022
a sve uništa
bolnice dobiju od HZJZ, a ovi od vlade, naputke sta smiju a sta ne izjavljivati, to znam iz prve ruke
u nedavnom dopisivanju sam rekao što mislim o capaku i neobjavljivanju tih informacija, iako u zg provjereno znam da pretežu necijepljeni
kao što je to u dubrovniku i splitu, i to je to
2015-08-02
ovo što bi bilo kad bi bilo, nemoj se praviti glup jer bi takav mogao ostati, iako, za tebe je već kasnoebenica wrote:zato si ti šmajseru izuzetno jaka karika sa "rijekama necijepljenih" u "posljednja 3 dana"...ljubo1212 wrote:lepi. ti si im najslabija karikaebenica wrote:
kako su vijesti ažurne kad se radi o "rijekama necjepljenih", sami sebi pucali u glavu...zadnja 3 dana....ah ništa, čitat ćemo vijesti dok paše narativ, kad se promijeni opet šutnja jer šutnja je zlato.
Ravnatelj dubrovačke bolnice Marijo Bekić izjavio je u srijedu za Hinu kako su svi pacijenti koji su u posljednja tri dana hospitalizirani na covid odjelu necijepljeni i starije životne dobi, pri čemu je svih šest pacijenata na odjelu intenzivnog liječenja necijepljeno.
Također je rekao da je trenutačno 76 djelatnika bolnice na kućnom liječenju ili u samoizolaciji, od kojih pet liječnika i 46 medicinskih sestara, ali se situacija popravlja.
što bi bilo da je ovih 76 cijepljenih djelatnika starije životne dobi? 65+?
mora da su sa proslave nove godine u sinju, miro bulj spavaš li mirno?
ti si najjača karika šmajseru.
2015-08-02
ok, kad ti je ljepse imati naocale ili biti gluh i slijep, uzivaj u svijetu fantazijaljubo1212 wrote:tako ti teško padaju grablje? spopadaš eru mjesec dva, sad kad dobiješ to što tražiš ne na jednom nego dva primjera, jadno izvrdavanjeNoor wrote:nikakve grablje...imas potvrda i sluzbenih, tko daje istinite podatke, ali kao sto vidis na primjeru Capak, neki ih skrivaju ko zmija noge, pa ih zato popapala maca...nema vise otkad se situacija okrenulaljubo1212 wrote:
krivo istraživanje i instiut
a sve uništa
u nedavnom dopisivanju sam rekao što mislim o capaku i neobjavljivanju tih informacija, iako u zg provjereno znam da pretežu necijepljeni
kao što je to u dubrovniku i splitu, i to je to
ljubo1212 wrote:nigdje nisam rekao da ništa ne značiGnječ wrote:ljubo1212 wrote:
krivo istraživanje i instiut
a sve uništa
rekao sam da to istraživanje nema veze s ovom pričom, i to je točno, tko te tjerao da ulijećeš?
nema ništa ići u prilog i nema fanatizma, odnosno ima kod vas, kad se trudite pobiti sasvim normalnu izjavu dvojice ravnatelja dvije bolnice
ako su ti oni faktčekeri, neka su
što se tebe tiče, još jednom dokazano, ponašate se ko ppovrijeđene šiparice kad vam nešto ne ide u prilog
jebe mi se za izjavu dvojice ravnatelja dvije bolnice. njihova izjava je zakurac. sa lažima koje su izasrali u ove tri godine više liječnicima nitko ne vjeruje. izgubljeno povjerenje irevezibilno i forever.
tako da šmajseru odjebi lagano.
Guest- Guest
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje