Korona novosti i spoznaje
Page 37 of 50
Page 37 of 50 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
možda je princeza iz nekog drugog razloga svaki mjesec kod liječnice, nikad se ne zna.Eroo wrote:Kozo, psihotična i neodgojena, zbog čestih upala grla je skoro svaki mjesec kod svoje liječnice.violator wrote:Eroo wrote:
Ne znam kako je kod vas, kod nas liječnik prati svoje pacijente.
I da ti kažem, naša najmlađa princeza je upravo koristila
video vezu sa svojom liječnicom kod upale grla.
Tehnika se može koristitii za korisne stvari i ne samo za feejzbuk.
Budaletino. I ti i takav lijecnik i ta tvoja princeza.
Tebe kad sljedeci put bude zaboljelo dupe, gurni si tu kamericu u su*ak da ti dr. bolje postavi dijagnozu!
Kreten!
Drži se čopora i zaobiđi moje komentare.
reci joj da koristi kontracepciju, ne vako po bosanski usluživati ljude.
ti si komad goveda, davno za odstrelit.
hipohondru nepodojeni.
imaš slabo pamćenje.
jučer si krepavao, a danas gnojiš.
a toliki strah od smrti.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
odgovori mu, lajavče, ne gnoji!Eroo wrote:Ne miješaj Gnječa među vas šupljoglavce.Noor wrote:vidim da ste mu ti i gnjec postavili jednostavna pitanja jucer, prekjucer...ali odgovora nema, on i dalje frizira i namjesta tabele
a valjda tako namjesta i u svojim vrlim projektima, tak da Miha, sva sreca da ti "izracuni i proracuni" nikad nisu do tebe ni stigli
neće ti odgovoriti. to ga si svjesna.
na konkretna pitanja skrene temu na osobno vrijeđanje.
stalno to radi.
na konkretna pitanja skrene temu na osobno vrijeđanje.
stalno to radi.
2014-12-30
Odgovorit ću mu eventualno na PP, jer čopor itako ne bi ništa razumio.Noor wrote:odgovori mu, lajavče, ne gnoji!Eroo wrote:Ne miješaj Gnječa među vas šupljoglavce.Noor wrote:vidim da ste mu ti i gnjec postavili jednostavna pitanja jucer, prekjucer...ali odgovora nema, on i dalje frizira i namjesta tabele
a valjda tako namjesta i u svojim vrlim projektima, tak da Miha, sva sreca da ti "izracuni i proracuni" nikad nisu do tebe ni stigli
A i ne želim vas psihično uznemiravati.
Eroo- Posts : 79092
2016-07-22
Eroo wrote:I ja također.Moje liječnice nisam vidio 1/1 već skoro 2 godine. Sve imamo uređeno, ne brini.violator wrote:Eroo wrote:
Slušaj liječnicu i uzimaj redovno tabletice.
Maloumnice.
Jos se hvali kako mu je "princeza" bila online s lijecnicom zbog upale grla..
Bio sam kod "referentne"- na moj zahtjev, to da...znaš ono, krv, mokraća, tlak i slično.
Sory ako sam te psihično uznemirio---a ni moji komentari nisu baš bili tebi namjenjeni.
Ubuduće ih zaobiđi, jebiga...
Nisi ti shvatio te moje primjere s kamericom u su*ku i gastroskopijom, je l' da da nisi?!
Kao sto ne shvacas na kakav apsurd pristajes s tim "daljinskim lijecenjem".
Da si imalo bistar, pokupio bi tu svoju pVincezicu u auto i odveo je do lijecnice neka je pregleda UZIVO, na licu mjesta. Ali zbog usranaca poput tebe, prolaze im svakakve bedastoce, pa sve manje pacijenata i primaju u ordinaciju i preusmjeravaju ih ONLINE.
Kreten.
Guest- Guest
2016-07-22
Sjeverna Amerika relativnodobro stoji sepidemijom.
Treba imati na umu da USA ima 334 mio st., Mexico 131 i Canada 38.
2016-07-22
princeza kojom se hvali je unuka, ne kći.violator wrote:Eroo wrote:I ja također.Moje liječnice nisam vidio 1/1 već skoro 2 godine. Sve imamo uređeno, ne brini.violator wrote:
Maloumnice.
Bio sam kod "referentne"- na moj zahtjev, to da...znaš ono, krv, mokraća, tlak i slično.
Sory ako sam te psihično uznemirio---a ni moji komentari nisu baš bili tebi namjenjeni.
Nisi ti shvatio te moje primjere s kamericom u su*ku i gastroskopijom, je l' da da nisi?!
Da si imalo bistar, pokupio bi tu svoju pVincezicu u auto i odveo je do lijecnice neka je pregleda UZIVO, na licu mjesta. Ali zbog usranaca poput tebe, prolaze im svakakve bedastoce, pa sve manje pacijenata i primaju u ordinaciju i preusmjeravaju ih ONLINE.
Kreten.
tako da to ide roditeljima na dušu.
on samo gnoji.
po običaju.
veber-
2014-12-30
Sve me podsjeća na scene u filmu: Let nad kukavičjim gnijezdom...
veber wrote:princeza kojom se hvali je unuka, ne kći.violator wrote:Eroo wrote:
I ja također.Moje liječnice nisam vidio 1/1 već skoro 2 godine. Sve imamo uređeno, ne brini.
Kreten.
on samo gnoji.
po običaju.
Ah, tko bi upratio tu kraljevsku lozu..
Guest- Guest
lik je uspio okrenut cijeli forum protiv sebe. to je rijetka pojava.violator wrote:veber wrote:princeza kojom se hvali je unuka, ne kći.violator wrote:
Kreten.
on samo gnoji.
po običaju.
veber-
2014-12-30
Eroo wrote:Sve me podsjeća na scene u filmu: Let nad kukavičjim gnijezdom...
U tom je filmu najveci lunatik Mildred Ratched koja me neodoljivo podsjeca na tebe, usranac.
Guest- Guest
lik je ljigavi, besramni, licemjerni i egoisticni beskicmenjak, a ljudi to videveber wrote:lik je uspio okrenut cijeli forum protiv sebe. to je rijetka pojava.violator wrote:veber wrote:
princeza kojom se hvali je unuka, ne kći.
on samo gnoji.
po običaju.
ovo što on bleba nema veze s mozgom, meni je stari 30 godina radio u Bolnici kao odjelni med. tehničar, a od toga 27 na otorini... ja mu maloprije prenio kako se u zlovenijji radi.... samo se nasmijao... ne zna Ero što je bris grla, to se eto nekim čudom ne mre videolinkom uzeti, a ni poštom poslati... inače to se uzme kako bi se raščlanilo da li je bakterijska upala ili "coronavirusna".... ;)... istina najčešće bude virusna, ali je bitno utvrditi da li je prisutna bakterija iz dva razloga, jedan je da može biti bakterijska, a drugi je da bakterija može biti prisutna, ali ne kao nositelj upale, nego u svojstvu kliconoštva... to mi stari na brzinu oako po sjećanju... on već dugo dugo ne radi.... ali bez obzira i dalje je provedura ista oralni i rhino pregledi su izravni i taktilni... e Ero Eroviolator wrote:Eroo wrote:Slušaj liječnicu i uzimaj redovno tabletice.violator wrote:
Necu vise nikog zaobilaziti, a kretenima cu reci da su hebeni kreteni sto nam zorno, svakog dana, pokazujes!
Boli li te zeludac? Samo si online pozovi obiteljskog lijecnika i izvedi si samostalno gastroskopiju! Lijecnik ce te voditi kako da bolje progutas tu kameru!
Idiote!
Maloumnice.
2015-08-08
usa ima pad umrlih 600%, a zaraženih 250%Eroo wrote:Sjeverna Amerika relativnodobro stoji sepidemijom.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
princeza mu mozda i covid ima i ne šalje je na bris....toliko o pandemijskoj odgovornosti i savjesnosti, postivanju mjera itdmichaellcmacha wrote:ovo što on bleba nema veze s mozgom, meni je stari 30 godina radio u Bolnici kao odjelni med. tehničar, a od toga 27 na otorini... ja mu maloprije prenio kako se u zlovenijji radi.... samo se nasmijao... ne zna Ero što je bris grla, to se eto nekim čudom ne mre videolinkom uzeti, a ni poštom poslati... inače to se uzme kako bi se raščlanilo da li je bakterijska upala ili "coronavirusna".... ;)... istina najčešće bude virusna, ali je bitno utvrditi da li je prisutna bakterija iz dva razloga, jedan je da može biti bakterijska, a drugi je da bakterija može biti prisutna, ali ne kao nositelj upale, nego u svojstvu kliconoštva... to mi stari na brzinu oako po sjećanju... on već dugo dugo ne radi.... ali bez obzira i dalje je provedura ista oralni i rhino pregledi su izravni i taktilni... e Ero Eroviolator wrote:Eroo wrote:
Maloumnice.
'Kralj' očito smatra da to što on sa svojim liječnikom komunicira telefonom ili e-mailom znači da je zdravstvo u slo svjetlosnim godinama ispred našeg koji smo u 'kamenom dobu', a ne konta da je temeljem takve komunikacije s liječnikom sve bliže posljednjem počivalištu...michaellcmacha wrote:ovo što on bleba nema veze s mozgom, meni je stari 30 godina radio u Bolnici kao odjelni med. tehničar, a od toga 27 na otorini... ja mu maloprije prenio kako se u zlovenijji radi.... samo se nasmijao... ne zna Ero što je bris grla, to se eto nekim čudom ne mre videolinkom uzeti, a ni poštom poslati... inače to se uzme kako bi se raščlanilo da li je bakterijska upala ili "coronavirusna".... ;)... istina najčešće bude virusna, ali je bitno utvrditi da li je prisutna bakterija iz dva razloga, jedan je da može biti bakterijska, a drugi je da bakterija može biti prisutna, ali ne kao nositelj upale, nego u svojstvu kliconoštva... to mi stari na brzinu oako po sjećanju... on već dugo dugo ne radi.... ali bez obzira i dalje je provedura ista oralni i rhino pregledi su izravni i taktilni... e Ero Eroviolator wrote:Eroo wrote:
Maloumnice.
T.- Posts : 17600
2014-04-14
AssadNaPodmornici likes this post
nema on veze s princezom.Noor wrote:princeza mu mozda i covid ima i ne šalje je na bris....toliko o pandemijskoj odgovornosti i savjesnosti, postivanju mjera itdmichaellcmacha wrote:violator wrote:
a vjerovatno laže po običaju.
ako netko ima konstantnu upalu to je zabrinjavajuće jer upućuje na nekaj drugo.
tako da po običaju lupeta.
veber-
2014-12-30
to se kolega zove palijativna skrb.T. wrote:'Kralj' očito smatra da to što on sa svojim liječnikom komunicira telefonom ili e-mailom znači da je zdravstvo u slo svjetlosnim godinama ispred našeg koji smo u 'kamenom dobu', a ne konta da je temeljem takve komunikacije s liječnikom sve bliže posljednjem počivalištu...michaellcmacha wrote:ovo što on bleba nema veze s mozgom, meni je stari 30 godina radio u Bolnici kao odjelni med. tehničar, a od toga 27 na otorini... ja mu maloprije prenio kako se u zlovenijji radi.... samo se nasmijao... ne zna Ero što je bris grla, to se eto nekim čudom ne mre videolinkom uzeti, a ni poštom poslati... inače to se uzme kako bi se raščlanilo da li je bakterijska upala ili "coronavirusna".... ;)... istina najčešće bude virusna, ali je bitno utvrditi da li je prisutna bakterija iz dva razloga, jedan je da može biti bakterijska, a drugi je da bakterija može biti prisutna, ali ne kao nositelj upale, nego u svojstvu kliconoštva... to mi stari na brzinu oako po sjećanju... on već dugo dugo ne radi.... ali bez obzira i dalje je provedura ista oralni i rhino pregledi su izravni i taktilni... e Ero Eroviolator wrote:
Maloumnice.
hipohondrija je isto bolest, a lik sam sebi propisuje lijekove.
čudo da je još živ.
veber-
2014-12-30
Eroo wrote:Odgovorit ću mu eventualno na PP, jer čopor itako ne bi ništa razumio.Noor wrote:odgovori mu, lajavče, ne gnoji!Eroo wrote:
Ne miješaj Gnječa među vas šupljoglavce.
A i ne želim vas psihično uznemiravati.
pa odgovori mi na PP eventualno...ako se nisi predomislio jer ja nisam dobio od tebe niti jednu P.P.
Guest- Guest
Koji ljudi,psihićka?Noor wrote:lik je ljigavi, besramni, licemjerni i egoisticni beskicmenjak, a ljudi to videveber wrote:lik je uspio okrenut cijeli forum protiv sebe. to je rijetka pojava.violator wrote:
2016-07-22
Page 37 of 50 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje