Korona novosti i spoznaje
Page 20 of 50
Page 20 of 50 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
https://www.telegram.hr/politika-kriminal/policija-zaustavila-sefa-zavoda-za-hitnu-pa-skuzila-da-ima-koronu-i-krsi-izolaciju-on-bilo-mi-je-lose-bas-sam-isao-doktoru/?utm_source=netFB&utm_medium=post&utm_campaign=organicEroo wrote:
Neće se dozvoliti raspad ekonomije, zdravstva i
nosio je zeca da se ne pokvari.
Guest- Guest
Ko i s kim?ebenica wrote:bit će rata kažu svi a ti ćeš prvi izginuti.....Eroo wrote:
Nema oš neš...neš? Nema eu love, jebiga.
Ja sam samo informator....i uživam u svom "podrumu".
Eroo- Posts : 79092
2016-07-22
https://www.rtl.hr/vijesti-hr/novosti/svijet/4172038/njemacki-ministar-zdravstva-podrzao-obavezno-cijepljenje-ne-mozemo-dozvoliti-da-nas-nove-varijante-iznenade-u-jesen/
Jasam samo informator, ljudi Božji...
S memovima i smiješnicama se ova kriza neće riješiti, ona se samo zaoštrava na taj način.
2016-07-22
i ja ispred vrata kad sam ulazio u kucuepikur37 wrote:Odero sam ga.
al jebiga nisam vidio susjedu, a taman smo se poceli ocijukat
samo u mene nije bio zec, vise nesto ko golub
Last edited by prckov on 8/1/2022, 16:52; edited 1 time in total
Eroo wrote:
https://www.rtl.hr/vijesti-hr/novosti/svijet/4172038/njemacki-ministar-zdravstva-podrzao-obavezno-cijepljenje-ne-mozemo-dozvoliti-da-nas-nove-varijante-iznenade-u-jesen/
Jasam samo informator, ljudi Božji...
S memovima i smiješnicama se ova kriza neće riješiti, ona se samo zaoštrava na taj način.
neće se riješiti niti ukidanjem demokracije ljudskih sloboda i uspostavom nazi fašističkog totalitarnog režima.
usput da te podsjetim da je vakcina totalni fijasko. mjere i lockdowni smišljeni u glavi jedne 15 godišnje srednjoškolke isto totalni fijasko.
ne možete za vaše neuspjehe okrivljavati antivaksere.
Guest- Guest
vidiš kako na svakom valu laži pojavi se zrno istine.Eroo wrote:Ko i s kim?ebenica wrote:bit će rata kažu svi a ti ćeš prvi izginuti.....Eroo wrote:
Nema oš neš...neš? Nema eu love, jebiga.
Ja sam samo informator....i uživam u svom "podrumu".
mic po mic i sve buš rekao.
zanimljivo kako ovdje u naci austriji u sklopu hotelskog sklopa nitko živ ne nosi maske.
samo čistačice izbosne, a jes vala.
veber-
2014-12-30
Ero turčine daj mi malo komentiraj ovih 79.000 nesretnika kojima je vakcina uništila život. ili ćeš to zanemariti?
Guest- Guest
Ne mogu komentirati nešto za što imam premalo podataka, ili ih uopće nemam.Gnječ wrote:Ero turčine daj mi malo komentiraj ovih 79.000 nesretnika kojima je vakcina uništila život. ili ćeš to zanemariti?
Iskreno, ni ne zanimaju me države izvan EU prostora...
Drugo, ne optužuj informatora, rađe prati informacije...naše, europske.
2016-07-22
Danas je smrtnost u europskom prostoru poprilično niska, osim kod Poljaka i , nažalost, kod Hrvata.
Radi se o dosad objavljenim rezultatima na Worldometers.
Rezultate sam poredao po broju umrlih, a smrtnost možete preračunati nakon dijeljenja s brojem milijuna stanovnika.
Broj stanovnika vidite krajnje desno!
https://www.worldometers.info/coronavirus/
Rezultate sam poredao po broju umrlih, a smrtnost možete preračunati nakon dijeljenja s brojem milijuna stanovnika.
2016-07-22
Eroo wrote:Ne mogu komentirati nešto za što imam premalo podataka, ili ih uopće nemam.Gnječ wrote:Ero turčine daj mi malo komentiraj ovih 79.000 nesretnika kojima je vakcina uništila život. ili ćeš to zanemariti?
dobro, jebote, jel si ti svjestan što znači riječ pandemija?
Guest- Guest
Eroo wrote:Danas je smrtnost u europskom prostoru poprilično niska, osim kod Poljaka i , nažalost, kod Hrvata.
ma jebeš to jebote. kažeš ne zanima te ništa izvan EU. a odakle je došao omikron?
Guest- Guest
Itekako.Gnječ wrote:Eroo wrote:Ne mogu komentirati nešto za što imam premalo podataka, ili ih uopće nemam.Gnječ wrote:Ero turčine daj mi malo komentiraj ovih 79.000 nesretnika kojima je vakcina uništila život. ili ćeš to zanemariti?
No, meni je najvažnije da sačuvamo gospodarstvo ( a posebno zdravstvo) u EU, a ostalo će biti kako bude.
2016-07-22
Eroo wrote:Itekako.Gnječ wrote:Eroo wrote:
Ne mogu komentirati nešto za što imam premalo podataka, ili ih uopće nemam.
No, meni je najvažnije da sačuvamo gospodarstvo ( a posebno zdravstvo) u EU, a ostalo će biti kako bude.
aha, a ljude ko jebe. a kako misliš sačuvati gospodarstvo a posebno zdravstvo? objasni
Guest- Guest
Znači ne zanimaju te tvoji ljubušaci, ne zanima te stanje tvojih rođaka... E pa ne poznam nikog od tvojih ali poznam neke koji su blizu njih pa će im prenijeti tvoje poruke i pozdraveEroo wrote:Ne mogu komentirati nešto za što imam premalo podataka, ili ih uopće nemam.Gnječ wrote:Ero turčine daj mi malo komentiraj ovih 79.000 nesretnika kojima je vakcina uništila život. ili ćeš to zanemariti?
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
T. likes this post
e turčine toliko si hvalio svoju pamet a sad odjednom kad te pitam osnovne stvari ti nemaš pojma kažeš biće šta bidne. kako to?
Guest- Guest
Gdje su ti talijani i francuzi...Eroo wrote:Danas je smrtnost u europskom prostoru poprilično niska, osim kod Poljaka i , nažalost, kod Hrvata.
2015-08-08
A opterećenost zdravstvenog sustava u francuskoj, italiji, španjolskoj, nizozemskoj, belgiji UK, .... To ništaEroo wrote:Danas je smrtnost u europskom prostoru poprilično niska, osim kod Poljaka i , nažalost, kod Hrvata.
2015-08-08
stav će ih skupo koštati, jer će mnogima zbog svog stava morati odgovarati nakon što im se ispostavi račun...Eroo wrote:U ovoj situaciji pravi znanstvenici šute i slažu kockice, prije nego što se oglase sa stavom.newuser wrote:Pamet je usutila budale su progovorile i preuzele vodstvo. Ima jos ljudi koji se ne boje reci istinu kako vidimo na primjeru gdina Lauca. Ide to pomalo javljaju se mnogi znanstvenici upozoravajuci na ludost cijele situacije.Eroo wrote:
Sramoti se. Među kolegama znanstvenicima, naravno.
Ne s mišljenjem nego sa stavom. Nije to isto.
I da, neće to objaviti na feeejzbuku, gluvo bilo...
2015-08-08
T. likes this post
Svi menenšto pitaju koda san ja netko...
@ omikron ti je grčki.
Francuzi i još neki nisu bili objavili podatke...to neki uvijek objave nakon 17h.
Sad su valjda već objavili pa će biti apdejta.
@ omikron ti je grčki.
Francuzi i još neki nisu bili objavili podatke...to neki uvijek objave nakon 17h.
Sad su valjda već objavili pa će biti apdejta.
2016-07-22
Page 20 of 50 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje