Patrijarh Irinej Papi Frani: Skinite Stepinca s dnevnog reda
Page 11 of 19
Page 11 of 19 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 19
Re: Patrijarh Irinej Papi Frani: Skinite Stepinca s dnevnog reda
Evo ih opet si ližu rane :DD lajte kere jakobsfelda :))Eva wrote:Nemaš pojma, Miha sadi sve osim Marice.Stanojko wrote:Kakav crni herbarijum, za njih je album sa samolepljivim slicicama vrhunac... :)
Guest- Guest
Koje biljčice ti fale? Možda Miha ima dupliće?tre911 wrote:Evo ih opet si ližu rane :DD lajte kere jakobsfelda :))Eva wrote:Nemaš pojma, Miha sadi sve osim Marice.Stanojko wrote:Kakav crni herbarijum, za njih je album sa samolepljivim slicicama vrhunac... :)
Guest- Guest
Zile! Opet si pio dudovacu!? :)
Jasno, čejen kakav god da je tup i glup zaslužuje respekt u odnosu na crvenkasto govno i još neke likove.michaellcmacha wrote:samo se ti s njim druži, nitko ti ne brani, ipak ste si od iste fele... ja ću ga uz dužno poštovanje ignorirat... evo čiča kao kvalificirani čejen nije na ignoru, ti također sa istim kvalifikacijama isto nisi... jebiga crvenkasti je čak i za moj pojam previše ogorčen, tak da ga je najbolje držat u ćošku, najviše zbog njega...
Guest- Guest
Papa Franjo baca Stepinca u ropotarnicu hahaha katolici na aparatima
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:
Papa Franjo baca Stepinca u ropotarnicu
Nemoguće jer je već beatificiran, znači da je hrvatskim vjernicima trajno stavljen kao uzor. Od strane sv. Jovana Pavla II.
Guest- Guest
Mislim da je on savrsen uzor i egzemplar hrvatstva! Bravo!Le Roi Soleil wrote:asilovski wrote:
Nemoguće jer je već beatificiran, znači da je hrvatskim vjernicima trajno stavljen kao uzor. Od strane sv. Jovana Pavla II.
Hvala, hvala. Ugledajte se i vi na njega.
Guest- Guest
Ma nijedne, čedo jedva dočekao da se priključi nekom "domaćem" da bi zavidao rane od predhodnih dana kada je izgorio ko hepo kocka a ti mu došla ko kec na desetku :)) kako rekoh ližite se slobodno i lajte koliko želite :))Eva wrote:Koje biljčice ti fale? Možda Miha ima dupliće?tre911 wrote:Evo ih opet si ližu rane :DD lajte kere jakobsfelda :))Eva wrote:Nemaš pojma, Miha sadi sve osim Marice.Stanojko wrote:Kakav crni herbarijum, za njih je album sa samolepljivim slicicama vrhunac... :)
Guest- Guest
Nema na cemu... Mi cemo na druge, ali vi se svakako drzite Alojzija...
Ne samo Hrvatskim i tu je poanta, cijeli svijet će slaviti tog mučenika i svetca a to je ono što svetosavcima tjera pjenu na usta čim pomisle na to.Le Roi Soleil wrote:asilovski wrote:
Guest- Guest
Hahahaha ima da mu da mu se idete moliti i tražiti oprost za sve što se rekli i učinili kontra njega :)Stanojko wrote:Nema na cemu... Mi cemo na druge, ali vi se svakako drzite Alojzija...
Guest- Guest
Pa zar tebe, kao srbina, Zile to ne tangira?
Vidi se da si napredoval, tolerantniji si neg ranije. Još buš ti pravi liberal postal.tre911 wrote:Ma nijedne, čedo jedva dočekao da se priključi nekom "domaćem" da bi zavidao rane od predhodnih dana kada je izgorio ko hepo kocka a ti mu došla ko kec na desetku :)) kako rekoh ližite se slobodno i lajte koliko želite :))Eva wrote:Koje biljčice ti fale? Možda Miha ima dupliće?tre911 wrote:Evo ih opet si ližu rane :DD lajte kere jakobsfelda :))Eva wrote:Nemaš pojma, Miha sadi sve osim Marice.Stanojko wrote:Kakav crni herbarijum, za njih je album sa samolepljivim slicicama vrhunac... :)
Guest- Guest
Yebe se vama, vi ste u to vrijeme bili judenfrei, uzor reicha, kardinal i oni koji su slijedili njegov uzor su Zagrebu sjebali reputaciju.Stanojko wrote:Nema na cemu... Mi cemo na druge, ali vi se svakako drzite Alojzija...
omni-
2014-04-12
tre911 wrote:Ne samo Hrvatskim i tu je poanta, cijeli svijet će slaviti tog mučenika i svetca a to je ono što svetosavcima tjera pjenu na usta čim pomisle na to.Le Roi Soleil wrote:asilovski wrote:
Pa zasada hrvatskim (posljedica beatifikacije) a nakon kanonizacije i cijelom svijetu, dakle (uskoro) i srpskim katolicima.
2040 godina: Srpska Biskupska Konferencija predvodi hodočašće na Mariju Bistricu, svetištem odjekuje "Bože Pravde".
Guest- Guest
Nema da omane, svakom svoje... Iskreno, zabrinuo bih se da je drugacije... Ipak ste uvek dosledni, bravo!
Čsak i da sam srbin ne bi me tangiralo, tangira samo vas svetosavce-otpad o Kristova nauka- i Nikoga drugog. Recimo CPC, HPC,MPC niti ikoja pravoslavna druga crkva se ne bune, jedino vi krivoslavci no i lajanje je stvorio Bog pa tako i vi imate pravo na isto :))Stanojko wrote:Pa zar tebe, kao srbina, Zile to ne tangira?
Guest- Guest
Evo jedna, da ugreje dusu u maloga dudeka... :)
Zavjetna ploča: "Mnogo ti hvala, dragi Alojzije, pomogao si mi zagovorom kod Hrista. Uvek zahvalna Milica, Begeš."
Guest- Guest
Hajde, hajde...sta si se stis`o? :)tre911 wrote:Čsak i da sam srbin ne bi me tangiralo,Stanojko wrote:Pa zar tebe, kao srbina, Zile to ne tangira?
Similar topics
» Završen rad Skupštine Kantona Sarajevo: Povučene sve tačke sa Dnevnog reda
» Preminuo patrijarh Irinej
» PUČ U SPC: Patrijarh Irinej ide u SAD da spreči cepanje crkve!
» Korona se nameračila na pravoslavlje:Patrijarh Irinej ima koronu
» Patrijarh Irinej ozivljava ideju Velike Srbije
» Preminuo patrijarh Irinej
» PUČ U SPC: Patrijarh Irinej ide u SAD da spreči cepanje crkve!
» Korona se nameračila na pravoslavlje:Patrijarh Irinej ima koronu
» Patrijarh Irinej ozivljava ideju Velike Srbije
Page 11 of 19