Patrijarh Irinej Papi Frani: Skinite Stepinca s dnevnog reda
Page 10 of 19
Page 10 of 19 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 14 ... 19
Re: Patrijarh Irinej Papi Frani: Skinite Stepinca s dnevnog reda
i šta je tu sad tebi za čudom se čudit... šta bi ti kao honorarni obavještajac zaključio iz njegovih "objektivno dojmljivih" upisa da je tema izumitelj "popovog bureta"
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Niš, ne delam gratis po forumima kao ti kolega.
Guest- Guest
Budaletina, trebate ga svi staviti na ignore u opcijama i nek se jebe sa svojim četničkim genima, jebo ga dražo mihajlović u prkno četničko i on njega.kaja_333 wrote:ima puno toga za reći ali nitko ne hebe veliš..michaellcmacha wrote:malo ga iritira što piše u prazno....kaja_333 wrote:što si se ti uzvrpoljio?crvenkasti wrote:Ja bi onima koji ga imaju zabranio javna istupanja i lupetanje po forumima.
Guest- Guest
a to ti je isto jedan od markera... ;) koji nas čini različitima...
2015-08-08
Meni je Crvenkasti najbolji lik na forumu. Uvijek me nasmije.tre911 wrote:Budaletina, trebate ga svi staviti na ignore u opcijama i nek se jebe sa svojim četničkim genima, jebo ga dražo mihajlović u prkno četničko i on njega.kaja_333 wrote:ima puno toga za reći ali nitko ne hebe veliš..michaellcmacha wrote:malo ga iritira što piše u prazno....kaja_333 wrote:što si se ti uzvrpoljio?crvenkasti wrote:Ja bi onima koji ga imaju zabranio javna istupanja i lupetanje po forumima.
Guest- Guest
A različitosti nas obogaćuju. Kic je najbogatiji vlasnik forumamichaellcmacha wrote:a to ti je isto jedan od markera... ;) koji nas čini različitima...
Guest- Guest
kaja_333 wrote:što si se ti uzvrpoljio?crvenkasti wrote:Ja bi onima koji ga imaju zabranio javna istupanja i lupetanje po forumima.
Jel ga imaš ti? Jel to žene uopće mogu imati?
crvenkasti-
2014-04-17
Kak ne, imaš ženskih malih, pravih damskih, pucaljki. Ja ću si naručit rozi pištoljčić.crvenkasti wrote:kaja_333 wrote:što si se ti uzvrpoljio?crvenkasti wrote:Ja bi onima koji ga imaju zabranio javna istupanja i lupetanje po forumima.
Jel ga imaš ti? Jel to žene uopće mogu imati?
Guest- Guest
pa to je riješenje za takve likove, meni ga je gušt gledat kako se koprca i divlja i to još rafalno po 5-6 upisa, a sve u prazno...tre911 wrote:Budaletina, trebate ga svi staviti na ignore u opcijama i nek se jebe sa svojim četničkim genima, jebo ga dražo mihajlović u prkno četničko i on njega.kaja_333 wrote:ima puno toga za reći ali nitko ne hebe veliš..michaellcmacha wrote:malo ga iritira što piše u prazno....kaja_333 wrote:što si se ti uzvrpoljio?crvenkasti wrote:Ja bi onima koji ga imaju zabranio javna istupanja i lupetanje po forumima.
2015-08-08
Onda forum nije igračka za tebe, nego ti lijepo slaži herbarij s Treommichaellcmacha wrote:pa to je riješenje za takve likove, meni ga je gušt gledat kako se koprca i divlja i to još rafalno po 5-6 upisa, a sve u prazno...tre911 wrote:Budaletina, trebate ga svi staviti na ignore u opcijama i nek se jebe sa svojim četničkim genima, jebo ga dražo mihajlović u prkno četničko i on njega.kaja_333 wrote:ima puno toga za reći ali nitko ne hebe veliš..michaellcmacha wrote:malo ga iritira što piše u prazno....kaja_333 wrote:što si se ti uzvrpoljio?crvenkasti wrote:Ja bi onima koji ga imaju zabranio javna istupanja i lupetanje po forumima.
Guest- Guest
Kakav crni herbarijum, za njih je album sa samolepljivim slicicama vrhunac... :)
Nemaš pojma, Miha sadi sve osim Marice.Stanojko wrote:Kakav crni herbarijum, za njih je album sa samolepljivim slicicama vrhunac... :)
Guest- Guest
samo se ti s njim druži, nitko ti ne brani, ipak ste si od iste fele... ja ću ga uz dužno poštovanje ignorirat... evo čiča kao kvalificirani čejen nije na ignoru, ti također sa istim kvalifikacijama isto nisi... jebiga crvenkasti je čak i za moj pojam previše ogorčen, tak da ga je najbolje držat u ćošku, najviše zbog njega...
2015-08-08
michaellcmacha wrote:pa to je riješenje za takve likove, meni ga je gušt gledat kako se koprca i divlja i to još rafalno po 5-6 upisa, a sve u prazno...tre911 wrote:Budaletina, trebate ga svi staviti na ignore u opcijama i nek se jebe sa svojim četničkim genima, jebo ga dražo mihajlović u prkno četničko i on njega.kaja_333 wrote:ima puno toga za reći ali nitko ne hebe veliš..michaellcmacha wrote:malo ga iritira što piše u prazno....kaja_333 wrote:što si se ti uzvrpoljio?crvenkasti wrote:Ja bi onima koji ga imaju zabranio javna istupanja i lupetanje po forumima.
Meni je to najbolje. Zajebem ga toliko jako da mi uopće nema što odgovoriti.
Zamišljam ga kak škrguće zubima i skače po sobi.
Ona mu napišem još, pa ga još jače zajebem.
On tamo vrišti i maše nožem.
A ja još! I još!
A ne može mi ništa.
Uživancija!!
crvenkasti-
2014-04-17
Hahahahahaha... prc!
Papa dočekuje delegaciju SPC
04. januar 2016. 10:43 > 19:50
Objavljen sadržaj prepiske patrijarha srpskog i Vatikana o Stepincu. Tim: vladike Amfilohije i Irinej i prof. Tanasković
PATRIJARH srpski Irinej zamolio je papu Franju da primi srpsku delegaciju koja će u Vatikan doneti spisak članova tima stručnjaka Srpske pravoslavne crkve za dijalog o kontroverznom kardinalu Alojziju Stepincu. Za susret sa papom patrijarh je predložio mitropolita crnogorsko--primorskog Amfilohija, vladiku bačkog Irineja i bivšeg ambasadora pri Svetoj stolici Darka Tanaskovića.
Molba upućena papi Franji sadržana je u pismu koje mu je poglavar SPC uputio jula ove godine. Reč je o delu prepiske na relaciji beogradska Patrijaršija - Vatikan, vođene ove godine na temu kanonizacije kardinala Stepinca. Do ovih pisama došao je hrvatski novinar Drago Pilsel, koji je delove korespondencije objavio u zagrebačkom “Jutanjem listu”.
Srpski patrijarh predložio je Franji i da navedeni predstavnici postanu trajno ovlašćena delegacija SPC za neposredni dijalog sa Svetom stolicom, kao i ukoliko je to potrebno, sa papom lično.
“Mi Vas, Vaša svetosti molimo da pitanje kanonizacije kardinala Stepinca skinete sa dnevnog reda i prepustite nepogrešivom sudu Božijem”, zatražio je patrijarh od rimskog pape i podsetio da je Stepinac “svesrdno podžao stvaranje NDH, obasipao pohvalama njeno vođstvo i višestruko učestvovao u stvaranju atmosfere netolerancije koja je carovala u toj državi-kopiji Hitlerove Nemačke i Musolinijeve Italije”.
Poglavar SPC upozorio je papu i da bi najavljeni završetak kanonizacije samo produbio rane i postojeće razlike.
“Bojimo se da je suviše otvorenih pitanja i nezalečenih rana koje kardinal Stepinac simbolizuje. Njegova kanonizacija na našu veliku žalost je odnose Srba i Hrvata, kao i katoličko-pravoslavne odnose vratila duboko u tragičnu i našeg hrišćanskog prizvanja nedostojnu prošlost”, navedeno je u patrijarhovom pismu papi Franji.
OREOL - DALEKO
HRVATSKI dnevnik “Jutarnji list” na osnovu prepiske patrijarha Irineja i pape Franje zaključuje i da je Stepinčevo proglašenje za svetitelja trajno odloženo, suprotno od pojedinih hrvatskih katoličkih velikodostojnika koji tvrde da je ovo pitanje samo “za neko vreme” skinuto sa dnevnog reda.
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/drustvo/aktuelno.290.html:584438-Papa-docekuje-delegaciju-SPC
04. januar 2016. 10:43 > 19:50
Objavljen sadržaj prepiske patrijarha srpskog i Vatikana o Stepincu. Tim: vladike Amfilohije i Irinej i prof. Tanasković
PATRIJARH srpski Irinej zamolio je papu Franju da primi srpsku delegaciju koja će u Vatikan doneti spisak članova tima stručnjaka Srpske pravoslavne crkve za dijalog o kontroverznom kardinalu Alojziju Stepincu. Za susret sa papom patrijarh je predložio mitropolita crnogorsko--primorskog Amfilohija, vladiku bačkog Irineja i bivšeg ambasadora pri Svetoj stolici Darka Tanaskovića.
Molba upućena papi Franji sadržana je u pismu koje mu je poglavar SPC uputio jula ove godine. Reč je o delu prepiske na relaciji beogradska Patrijaršija - Vatikan, vođene ove godine na temu kanonizacije kardinala Stepinca. Do ovih pisama došao je hrvatski novinar Drago Pilsel, koji je delove korespondencije objavio u zagrebačkom “Jutanjem listu”.
Srpski patrijarh predložio je Franji i da navedeni predstavnici postanu trajno ovlašćena delegacija SPC za neposredni dijalog sa Svetom stolicom, kao i ukoliko je to potrebno, sa papom lično.
“Mi Vas, Vaša svetosti molimo da pitanje kanonizacije kardinala Stepinca skinete sa dnevnog reda i prepustite nepogrešivom sudu Božijem”, zatražio je patrijarh od rimskog pape i podsetio da je Stepinac “svesrdno podžao stvaranje NDH, obasipao pohvalama njeno vođstvo i višestruko učestvovao u stvaranju atmosfere netolerancije koja je carovala u toj državi-kopiji Hitlerove Nemačke i Musolinijeve Italije”.
Poglavar SPC upozorio je papu i da bi najavljeni završetak kanonizacije samo produbio rane i postojeće razlike.
“Bojimo se da je suviše otvorenih pitanja i nezalečenih rana koje kardinal Stepinac simbolizuje. Njegova kanonizacija na našu veliku žalost je odnose Srba i Hrvata, kao i katoličko-pravoslavne odnose vratila duboko u tragičnu i našeg hrišćanskog prizvanja nedostojnu prošlost”, navedeno je u patrijarhovom pismu papi Franji.
OREOL - DALEKO
HRVATSKI dnevnik “Jutarnji list” na osnovu prepiske patrijarha Irineja i pape Franje zaključuje i da je Stepinčevo proglašenje za svetitelja trajno odloženo, suprotno od pojedinih hrvatskih katoličkih velikodostojnika koji tvrde da je ovo pitanje samo “za neko vreme” skinuto sa dnevnog reda.
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/drustvo/aktuelno.290.html:584438-Papa-docekuje-delegaciju-SPC
Guest- Guest
Miloš 04. januar 2016. 14:43 #3846886
Patrijarh jednostavno nije dorastao Vatikanskoj prefriganosti.Navukli su ga na tanak led.Prvo patrijarh optužuje Stepinca da nije spašavao Srbe. Lako je dokazati ta je Stepinac spasio Zagrebačkog Paroha i ispast će da Srbi ponovno lažu.A onda sledi kontra udar:Dali je srpski patrijarh Pavle spasio ijednog Hrvata iz Vukovara, muslimana iz Srebrenice ili Šiptara sa Kosova?Da li ih je i u jednoj besedi uopšte spomeno!Ako mi pritujrmo katolike, onda i oni to rade pat. PAVLU.
Patrijarh jednostavno nije dorastao Vatikanskoj prefriganosti.Navukli su ga na tanak led.Prvo patrijarh optužuje Stepinca da nije spašavao Srbe. Lako je dokazati ta je Stepinac spasio Zagrebačkog Paroha i ispast će da Srbi ponovno lažu.A onda sledi kontra udar:Dali je srpski patrijarh Pavle spasio ijednog Hrvata iz Vukovara, muslimana iz Srebrenice ili Šiptara sa Kosova?Da li ih je i u jednoj besedi uopšte spomeno!Ako mi pritujrmo katolike, onda i oni to rade pat. PAVLU.
Guest- Guest
Bas..tre911 wrote:Budaletina, trebate ga svi staviti na ignore u opcijama i nek se jebe sa svojim četničkim genima, jebo ga dražo mihajlović u prkno četničko i on njega.kaja_333 wrote:ima puno toga za reći ali nitko ne hebe veliš..michaellcmacha wrote:malo ga iritira što piše u prazno....kaja_333 wrote:što si se ti uzvrpoljio?crvenkasti wrote:Ja bi onima koji ga imaju zabranio javna istupanja i lupetanje po forumima.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Naravno, volite srati po hrvatima i ti i on.Eva wrote:Meni je Crvenkasti najbolji lik na forumu. Uvijek me nasmije.tre911 wrote:Budaletina, trebate ga svi staviti na ignore u opcijama i nek se jebe sa svojim četničkim genima, jebo ga dražo mihajlović u prkno četničko i on njega.kaja_333 wrote:ima puno toga za reći ali nitko ne hebe veliš..michaellcmacha wrote:malo ga iritira što piše u prazno....kaja_333 wrote:što si se ti uzvrpoljio?crvenkasti wrote:Ja bi onima koji ga imaju zabranio javna istupanja i lupetanje po forumima.
Guest- Guest
Puca ćorcima, i ja ga vidim da divlja a tako i treba, doduše ja smatram da na govno ne treba potrošiti ni jedno slovo ali ajde kad već pišemo o tom četničkom smradu nek se koje slovo i iskoristi.michaellcmacha wrote:pa to je riješenje za takve likove, meni ga je gušt gledat kako se koprca i divlja i to još rafalno po 5-6 upisa, a sve u prazno...tre911 wrote:Budaletina, trebate ga svi staviti na ignore u opcijama i nek se jebe sa svojim četničkim genima, jebo ga dražo mihajlović u prkno četničko i on njega.kaja_333 wrote:ima puno toga za reći ali nitko ne hebe veliš..michaellcmacha wrote:malo ga iritira što piše u prazno....kaja_333 wrote:što si se ti uzvrpoljio?crvenkasti wrote:Ja bi onima koji ga imaju zabranio javna istupanja i lupetanje po forumima.
Guest- Guest
Evo ih opet si ližu rane :DD lajte kere jakobsfelda :))Eva wrote:Nemaš pojma, Miha sadi sve osim Marice.Stanojko wrote:Kakav crni herbarijum, za njih je album sa samolepljivim slicicama vrhunac... :)
Guest- Guest
Page 10 of 19 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 14 ... 19
Similar topics
» Završen rad Skupštine Kantona Sarajevo: Povučene sve tačke sa Dnevnog reda
» Preminuo patrijarh Irinej
» PUČ U SPC: Patrijarh Irinej ide u SAD da spreči cepanje crkve!
» Korona se nameračila na pravoslavlje:Patrijarh Irinej ima koronu
» Patrijarh Irinej ozivljava ideju Velike Srbije
» Preminuo patrijarh Irinej
» PUČ U SPC: Patrijarh Irinej ide u SAD da spreči cepanje crkve!
» Korona se nameračila na pravoslavlje:Patrijarh Irinej ima koronu
» Patrijarh Irinej ozivljava ideju Velike Srbije
Page 10 of 19