Patrijarh Irinej Papi Frani: Skinite Stepinca s dnevnog reda
Page 9 of 19
Page 9 of 19 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14 ... 19
Re: Patrijarh Irinej Papi Frani: Skinite Stepinca s dnevnog reda
michaellcmacha wrote:je strašno si me zajebo, zato svih ovih godina prosipaš žuč iz maglovite vojvodine, još uvijek u nemogućnosti da se pomiriš sa činjenicom da si morao navrat na nos bježati preda mnom preko mrzle Une u po ljeta gospodnjeg 95.-te... ;)...
Kad dođeš u Zagreb, pozvat ću te na piće, ali imam jedan uvjet: da me ne zakolješ srkom. Ili pogodiš vrućom ampulom.
I pitaj koga hoćeš, svi znaju da sam sad i ja Hrvat,
I zalažem se da branitelji sa ptspijem imaju visoke penzije.
crvenkasti- Posts : 29707
2014-04-17
pa on za razliku od tebe nije četnik....i nije a vrlo vjerojatno neće ni biti na ignoru...;)
2015-08-08
michaellcmacha wrote:pa on za razliku od tebe nije četnik....i nije a vrlo vjerojatno neće ni biti na ignoru...;)
Nisam ni ja, ja sam Hrvat.
Ja sam bio četnik, sad sam Hrvat.
crvenkasti-
2014-04-17
daleko je tebi zagreb... ;)crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:je strašno si me zajebo, zato svih ovih godina prosipaš žuč iz maglovite vojvodine, još uvijek u nemogućnosti da se pomiriš sa činjenicom da si morao navrat na nos bježati preda mnom preko mrzle Une u po ljeta gospodnjeg 95.-te... ;)...
Kad dođeš u Zagreb, pozvat ću te na piće, ali imam jedan uvjet: da me ne zakolješ srkom. Ili pogodiš vrućom ampulom.
I pitaj koga hoćeš, svi znaju da sam sad i ja Hrvat,
I zalažem se da branitelji sa ptspijem imaju visoke penzije.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Jel ti visok pitiespi?
Kako je to? Mislim, kako se osjećaš kad ti se digne?
Kako je to? Mislim, kako se osjećaš kad ti se digne?
crvenkasti-
2014-04-17
jel voliš srpski jabučar... :))), da posadim koji struk, pa da ti ponesem kad budem išo... na kavu u zg...
2015-08-08
Koliki mora biti pitiespi, pa da čovjek ne može ništa raditi, nego ga proglese invalidom i daju mu penziju da uopće može živjet?
crvenkasti-
2014-04-17
Ja bi onima koji ga imaju zabranio javna istupanja i lupetanje po forumima.
crvenkasti-
2014-04-17
Društvene mreže su postale jedan od faktora koji utječu na formiranje javnog mnjenja.
A ti invalidi sa pitiespijem ništa ne rade, imaju vremena, a i inače su opičeni, ogorčeni i razočarani, i onda vise po cijele dane po forumima.
I onda ljudi dobiju pogrešan dojam da je to raspoloženje u pučanstvu.
A ti invalidi sa pitiespijem ništa ne rade, imaju vremena, a i inače su opičeni, ogorčeni i razočarani, i onda vise po cijele dane po forumima.
I onda ljudi dobiju pogrešan dojam da je to raspoloženje u pučanstvu.
crvenkasti-
2014-04-17
Koja gomila budalaština. To je taj mentalni sklop u Hrvatskoj koji sve svodi na Srbe, komuniste, Udbaše, pa opet Srbe, Srbe, Srbe, pa opet Udba, komunisti, pa red četnika i tako to traje i traje i traje ... ovo je bolesna opsjednutost radi koje Hrvatska nikada neće naprijed.michaellcmacha wrote:pa naravno da su vrijedni i radišni i da gledaju svoja posla, kao i što ne daju da ih se jebe u mozak u okviru njihovih zajednica. to što ti čitaš i onda iz tog čitanja sebe smatraš upućenim, je samo tvoja zabluda i nikog drugog... činjenice govore sasvim drugačije od tog što ti čitaš i na temelju tog donosiš svoj sud... nigdje u europi, ali niti u rusiji, a pogotovo ne u kanadi ili sjedinjenim državama hrvati nisu u poziciji da ih se sa dozom opreza gleda, niti itko građane hrvatske, hrvate, dovodi u podređenu poziciju. te tvoje natruhe koje se daju iščitati iz tvojih upisa najlakše je podvest pod soft verziju dežurnih lokalnih cijenjenih političkih analitičara tipa puhovski ili novinskih kolumnista tipa tomić.... činjenica da je australija izručila svog državljanina hrvatskoj zbog sumnje da je dotični počinitelj ratnih zločina, ukazuje da to što govoriš u osnovi nije točno... a ono što propuštaš reći je to da se na određenim razinama vrši kontinuirano propaganda kojoj je cilj blaćenje, vrijeđanje i omalovažavanje hrvatske i hrvatskog naroda, ali kako vrijeme odlazi sve manje sa željenim rezultatima... što u konačnici dovodi do zaključka da ti baš i nemaš neke veze sa hrvatima, a vrijeme koje navodiš kad si otišao u australiju upućuje da si manjinac koji je kako tako živio u hrvatskoj, i kad se otvorila mogućnost da preko srbije podneseš zahtjev za odlaskom u australiju to si i učinio (što je sasvim ok) igrom slučaja tih sam godina radio operativne provjere koje su se ticale napuštanja mjesta prebivališta sa ciljem odseljavanja u prekomorske zemlje pa znam otprilike tko je u najvećoj mjeri između 1998-2001 odseljavao iz hrvatske i kojim posredstvom u australiju na novi zeland i u sjedinjene države...
Ako je nekom za utjehu, ni Srbi nisu ništa bolji, osim ako nisu još gori.
I da, još i ovo, u Australiju sam otišao preko njihovog veleposlanstva u Beču i ureda u Splitu kojeg vjerojatno više nema. Što se tiče rata, mi u Sarajevu i BiH smo ratovali neprekidno 4 godine. Nismo imali Satiš Nambijara pa drkali kurac od Nove Godine 1992 pa do Bljeska i Oluje u ljeto 1995.
Zbogom i do neviđenja, sa opsjednutim manijacima nemam namjeru da vodim bilo kakve rasprave.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
eto, još jednom za one koji mi svako malo, više iz zluradosti a manje realno spočitaju ekstremizam, a ja uredovno iz dva ili tri upisa iščitam tko piše i iz kojeg kuta neovisno o krinkama koje nabaci.... od svega što si naveo ja nisam spomenuo ništa, niti sam tvoju pripadnost nacionalnoj manjini konkretno srpskoj dovodio u pitanje, ili te pak op toj osnovi vrijeđao ili omalovažavao. jedino sam, što je evo iz tvog zadnjeg upisa razvidno, detektirao iz kojeg kuta sagledavaš situaciju i na koji način i pod kojim utjecajima si stekao dojmove koje iznosiš, i poprilično precizno utvrdio na koji si način otišao u australiju, što mi naravno nije bio problem jer sam sa tim, u okviru posla koji sam radio, bio upoznat na operativnoj razini prikupljanja podataka.
što se tiče intenziteta ratovanja u hrvatskoj u odnosu na intenzitet ratovanja u bosni i hercegovini ukoliko inzistiraš bez problema možemo ući u detalje, ali te pri tom odmah zamoljavam da na kraju rasprave ne pizdiš i ne histeriziraš jer će rezultat, uvjerenja sam, biti isti, s obzirom da očito opet iz nekog iracionalno pristranog razloga imaš dojam da je hrvatska vojska mirovala u razdoblju koje si naveo ...
tebi za informaciju HV je kontinuirano cijelo razdoblje koje si naveo, vršila borbena djelovanja sa bitnom razlikom od borbenih djelovanja u b i h, a ta razlika je u strateškom sagledavanju istih i dosezima koja su polučena iz tih borbenih djelovanja. da smo kojim slučajem drkali kurac u tom razdoblju niti bljesak, a pogotovo ne oluju ne bi bili ni u prilici da izvedemo i sprovedemo....
što se tiče intenziteta ratovanja u hrvatskoj u odnosu na intenzitet ratovanja u bosni i hercegovini ukoliko inzistiraš bez problema možemo ući u detalje, ali te pri tom odmah zamoljavam da na kraju rasprave ne pizdiš i ne histeriziraš jer će rezultat, uvjerenja sam, biti isti, s obzirom da očito opet iz nekog iracionalno pristranog razloga imaš dojam da je hrvatska vojska mirovala u razdoblju koje si naveo ...
tebi za informaciju HV je kontinuirano cijelo razdoblje koje si naveo, vršila borbena djelovanja sa bitnom razlikom od borbenih djelovanja u b i h, a ta razlika je u strateškom sagledavanju istih i dosezima koja su polučena iz tih borbenih djelovanja. da smo kojim slučajem drkali kurac u tom razdoblju niti bljesak, a pogotovo ne oluju ne bi bili ni u prilici da izvedemo i sprovedemo....
2015-08-08
Da podsjetim ovog ringa...hv 1992 izvodi nekoliko znacajnih akcija poput operacije miljevacki plato,oslobadjanje dubrovackog primorja te neke manja borbena djelovanja na banovini,lici,zap slavoniji...1993 akcije medacki dzep,maslenica,oslobadjanje brane peruca,pojacan ibtezitet borbenih djelovanja u ist slavoniji,banovini,dalmaciji...1994...borbena djelovanja na dinari i oko dinare zap bosna i dalmacija,pojacane borbene akcije u zap slavoniji,lici,istocna slavonija...1995 oluja i bljesak i akcije po bosni...o 1992 i ratu u bos.posavini necu spominjati...sve se zna i onda ovaj ringo kaze nista od satisa nambiara..a da ne spominjem cesta granatiranja hr gradova od 1991 do 1995...a neki su dobrano granatirani i iz bh-a kao slav brod,zupanja,nova gradiska,dubrovnik
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Zaboravio si 92, oslobađanje istočne hercegovine do stolca(HV,HVO,HOS), dakle HV je kontinuirano kako je rekao mara vodio borbena djelovanja i nema linije koja je bila mirna i gdje se nije ratovalovuksadinare wrote:Da podsjetim ovog ringa...hv 1992 izvodi nekoliko znacajnih akcija poput operacije miljevacki plato,oslobadjanje dubrovackog primorja te neke manja borbena djelovanja na banovini,lici,zap slavoniji...1993 akcije medacki dzep,maslenica,oslobadjanje brane peruca,pojacan ibtezitet borbenih djelovanja u ist slavoniji,banovini,dalmaciji...1994...borbena djelovanja na dinari i oko dinare zap bosna i dalmacija,pojacane borbene akcije u zap slavoniji,lici,istocna slavonija...1995 oluja i bljesak i akcije po bosni...o 1992 i ratu u bos.posavini necu spominjati...sve se zna i onda ovaj ringo kaze nista od satisa nambiara..a da ne spominjem cesta granatiranja hr gradova od 1991 do 1995...a neki su dobrano granatirani i iz bh-a kao slav brod,zupanja,nova gradiska,dubrovnik
Guest- Guest
što si se ti uzvrpoljio?crvenkasti wrote:Ja bi onima koji ga imaju zabranio javna istupanja i lupetanje po forumima.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
malo ga iritira što piše u prazno....kaja_333 wrote:što si se ti uzvrpoljio?crvenkasti wrote:Ja bi onima koji ga imaju zabranio javna istupanja i lupetanje po forumima.
2015-08-08
ima puno toga za reći ali nitko ne hebe veliš..michaellcmacha wrote:malo ga iritira što piše u prazno....kaja_333 wrote:što si se ti uzvrpoljio?crvenkasti wrote:Ja bi onima koji ga imaju zabranio javna istupanja i lupetanje po forumima.
2015-08-15
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
niš, bezveze, prehlada ima. ti?Stanojko wrote:Sta ima mala? :)
2015-08-15
Bez veze. Popiji caj sa rumom! Slusa se bluz, raducka pomalo... Imas lepu muzikicu na PP :)
Aj, aj, karambamichaellcmacha wrote:eto, još jednom za one koji mi svako malo, više iz zluradosti a manje realno spočitaju ekstremizam, a ja uredovno iz dva ili tri upisa iščitam tko piše i iz kojeg kuta neovisno o krinkama koje nabaci.... od svega što si naveo ja nisam spomenuo ništa, niti sam tvoju pripadnost nacionalnoj manjini konkretno srpskoj dovodio u pitanje, ili te pak op toj osnovi vrijeđao ili omalovažavao. jedino sam, što je evo iz tvog zadnjeg upisa razvidno, detektirao iz kojeg kuta sagledavaš situaciju i na koji način i pod kojim utjecajima si stekao dojmove koje iznosiš, i poprilično precizno utvrdio na koji si način otišao u australiju, što mi naravno nije bio problem jer sam sa tim, u okviru posla koji sam radio, bio upoznat na operativnoj razini prikupljanja podataka.
Guest- Guest
i šta je tu sad tebi za čudom se čudit... šta bi ti kao honorarni obavještajac zaključio iz njegovih "objektivno dojmljivih" upisa da je tema izumitelj "popovog bureta"
2015-08-08
Page 9 of 19 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14 ... 19
Similar topics
» Završen rad Skupštine Kantona Sarajevo: Povučene sve tačke sa Dnevnog reda
» Preminuo patrijarh Irinej
» PUČ U SPC: Patrijarh Irinej ide u SAD da spreči cepanje crkve!
» Korona se nameračila na pravoslavlje:Patrijarh Irinej ima koronu
» Patrijarh Irinej ozivljava ideju Velike Srbije
» Preminuo patrijarh Irinej
» PUČ U SPC: Patrijarh Irinej ide u SAD da spreči cepanje crkve!
» Korona se nameračila na pravoslavlje:Patrijarh Irinej ima koronu
» Patrijarh Irinej ozivljava ideju Velike Srbije
Page 9 of 19