ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Erdogan: Turska drugi najveći izvoznik TV serija u svijetu

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Erdogan: Turska drugi najveći izvoznik TV serija u svijetu - Page 2 Empty Re: Erdogan: Turska drugi najveći izvoznik TV serija u svijetu

Post by RayMabus 22/12/2021, 04:59

Zainteresirala me ta Salvinijeva izjava od prije mjesec dana jer je dana na godišnjem sastanku talijanskih ministara vanjskih poslova, kulture itd a onda spomenija Balkan i kako ih Turci žele izgurati te spomenija kako priko veleposlanstava moraju jače gurat svoju filmsku industriju.

Italija ima veleposlanstvo u Hrvatskoj a područje koje on izravno spominje tj Balkan tiče se i nas.

Očito.

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Erdogan: Turska drugi najveći izvoznik TV serija u svijetu - Page 2 Empty Re: Erdogan: Turska drugi najveći izvoznik TV serija u svijetu

Post by RayMabus 22/12/2021, 05:02

Samo šta se ja ne ravnam po tome na kojem je jeziku nešto snimljeno tj iz koje države dolazi nego jel to gledljivo ili ne.

Šta ti vridi da ti negdi nešto upireš a nitko neće to gledat ?

Sad bi se Talijani tukli s Turcima za ovo tržište a to oćito i ide sad taj rat.

Kokice.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 22/12/2021, 05:13

Talijani nek kmeće i dalje. Meni nije dovoljno da mi dođeš sa šemom evo ti jedan film besplatno al pod uvjetom da je u udarnom terminu a ostala tri moraš kupit.

Mogu, nije problem al nije to to.

Malo je.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 22/12/2021, 05:17

Malo je zato jer su mi ambicije puno veće. Zato je malo.

Više me zanima suradnja talijanske i hrvatske filmske industrije i snimanje filmova u kooprodukciji.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Ringo10 22/12/2021, 05:24

Talijanima nisu Turci krivi zato sto im je filmska i TV produkcija otisla u pizdu materinu
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

RayMabus likes this post

Back to top Go down

Post by RayMabus 22/12/2021, 05:30

Ringo10 wrote:Talijanima nisu Turci krivi zato sto im je filmska i TV produkcija otisla u pizdu materinu
Morat će proradit na suradnji s drugim filmskim kućama po Europi i svijetu. Hrvatska ih ne planira svakako ništa molit. Mi imamo suradnju s državama i filmskim kućama okolo i nađemo zajednički interes i onda pametna suradnja i posuđujemo si glumce, kostime, aute oldtimere i slično za snimanje nekih određenih scena i filmova.

Talijani se moraju malo prvo spustit na zemlju.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 22/12/2021, 05:58

Puno lakše je surađivat s manjim državama kojima isto dobro dođe udruživanje s nekim pa su spremni za suradnju nego tako s nekim velikim nacionalnim filmskim industrijama pa onda njihov način razmišljanja je u osnovi ; A šta ćeš mi ti ?

A ništa. Svjetska konkurenkcija je svake godine em sve jača em sve žešća. Pa se ti snalazi.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 22/12/2021, 07:00

1990 – Moderna Njemačka

Njemačka ima dugu tradiciju suradnje s europskom filmskom industrijom, koja je započela još tijekom 1960-ih. Od 1990. proširio se broj međunarodnih projekata koje financiraju i koproduciraju njemački filmaši.

U novom tisućljeću od 2000. godine došlo je do općeg oživljavanja njemačke filmske industrije, s većom produkcijom i boljim povratom na njemačkom kino blagajnama.

Kolaps DDR-a imao je veliki utjecaj na njemačku kinematografiju. Broj gledatelja se povećao s pristupom nove populacije western filmovima. Filmovi proizvedeni u Sjedinjenim Državama bili su najpopularniji, zbog činjenice da su oni dominirali tržištem i da je produkcija bila naprednija od njemačke.

Međutim, na međunarodnoj razini, njemačke produkcije su nadaleko nepoznate i neuspješne. Čak i na domaćem tržištu, njemački filmovi imaju samo tržišni udio od oko 20-25%. Poznato je da je filmska kultura nedovoljno financirana, opterećena problemima i prilično okrenuta prema unutra. Od svog zlatnog doba 1920-ih, njemačka filmska industrija nikada nije povratila tehničku izvrsnost, privlačnost zvjezdanog sustava ili popularne narative prikladne za njemačku, europsku ili svjetsku publiku.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 22/12/2021, 07:44

Njemačku kinetamografiju možda najpametnije nit ne komentirat. To je nešto njemačka muzika, nitko je ne sluša.

Oni ako šta i izbace na ovom tržištu to će vjerovatno bit neka međunarodna suradnja pošto su oni sami em antitalent za snimanje dobrih filmova em im filmovi budu totalno čudni pa više ne znaš šta točno gledaš.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Ringo10 22/12/2021, 10:04

Sjecam se ciklusa filmova Wim Wendersa, scena frajer na pustoj plazi sere i lijepo vidis kako mu govno izlazi.
Boze sacuvaj gadosti, tad sam rekao svapski filmovi NIKS.
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics