Erdogan: Turska je suočena s političkom urotom
Page 1 of 8
Page 1 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Erdogan: Turska je suočena s političkom urotom
TURSKI predsjednik Recep Tayip Erdogan ocijenio je da je pad turske lire rezultat političke urote protiv njegove zemlje, koja će odgovoriti traženjem novih tržišta i saveznika, dok su u krizi njezini odnosi sa Sjedinjenim Državama.
"Svrha te operacije je postizanje poraza Turske u svim područjima, od financija do politike. Ponovo smo suočeni s političkom urotom. Uz Božju pomoć ćemo to riješiti", rekao je predsjednik pobornicima okupljenim u Trebizondeu na Crnom moru.
Prelazak na drugo tržište
"Ako je Washington spreman žrtvovati svoje odnose s Ankarom, Turska će reagirati prelaskom na druga tržišta, nova partnerstva i nove saveznike, na štetu onih koji su pokrenuli gospodarski rat protiv cijelog svijeta, uključujući i našu zemlju", zaprijetio je.
"Preostaje nam samo reći zbogom onima koji odluče žrtvovati svoje strateško partnerstvo i savez star pola stoljeća sa zemljom od 81 milijuna stanovnika kako bi sačuvali svoje odnose s terorističkim skupinama", dodao je.
Turska i Sjedinjene Države su partneri u sklopu NATO-a i Sjedinjene Države imaju važnu bazu u Incirliku, na jugu Turske, koju trenutačno koriste kao centar za operacija protiv džihadističke skupine Islamske države (IS).
"Svrha te operacije je postizanje poraza Turske u svim područjima, od financija do politike. Ponovo smo suočeni s političkom urotom. Uz Božju pomoć ćemo to riješiti", rekao je predsjednik pobornicima okupljenim u Trebizondeu na Crnom moru.
Prelazak na drugo tržište
"Ako je Washington spreman žrtvovati svoje odnose s Ankarom, Turska će reagirati prelaskom na druga tržišta, nova partnerstva i nove saveznike, na štetu onih koji su pokrenuli gospodarski rat protiv cijelog svijeta, uključujući i našu zemlju", zaprijetio je.
"Preostaje nam samo reći zbogom onima koji odluče žrtvovati svoje strateško partnerstvo i savez star pola stoljeća sa zemljom od 81 milijuna stanovnika kako bi sačuvali svoje odnose s terorističkim skupinama", dodao je.
Turska i Sjedinjene Države su partneri u sklopu NATO-a i Sjedinjene Države imaju važnu bazu u Incirliku, na jugu Turske, koju trenutačno koriste kao centar za operacija protiv džihadističke skupine Islamske države (IS).
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: Erdogan: Turska je suočena s političkom urotom
Trebala bi i EU izolirati Tursku da im potonu ekonomija
----------------------------------
Teške riječi koje Trump neće trpiti
OK samo ti tako Turčine, sam sebi grob kopaš ( mashala )
kad Turci osjete po djepu, nabit će te na kolac
PS - Kurdima dati još oružja, pa kad se serdoganovi ekstremisti
pokolju sa sekularistima da Kurdi ulete, biće tarapane, već vidim.
Teške riječi koje Trump neće trpiti
OK samo ti tako Turčine, sam sebi grob kopaš ( mashala )
kad Turci osjete po djepu, nabit će te na kolac
PS - Kurdima dati još oružja, pa kad se serdoganovi ekstremisti
pokolju sa sekularistima da Kurdi ulete, biće tarapane, već vidim.
AssadNaPodmornici wrote:Trebala bi i EU izolirati Tursku da im potonu ekonomija
Turci ne vjeruju u svoju državu
panično prodaju svoje turske Lire, pa kupuju američke Dolare i Eure, za štednju
u SADu nitko od građana ne štedi u stranom novcu
slično i Hrvati, kunu se u domoljublje, ali ne žele Kune za novac, daj tuđinski Euro
kopaju rupu sami pod sobom, a kad upadnu u nju krivi su masoni i zavjere
Guest- Guest
Nitko ne vjeruje čardak valuti
Ja osobno većinu love držim u eurima
Još da mi na vlast dodje Pernar pa da sjebe monetarni sustav
Ja sam štedio u kunama, punih deset godina oko šezdeset tisuća kuna na štednji i onda vidio šta Marić izvodi i sve potrošio i evo prvi put kuna pala u odnosu na euro usred ljeta
Dragi penzioneri plješčite i dalje Plenkovicu, upravo ste izgubili 5% vrijednosti penzija
O kako je lepo biti glup , o kako je lepo biti glup
HDZ
Dragi penzioneri plješčite i dalje Plenkovicu, upravo ste izgubili 5% vrijednosti penzija
HDZ
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
AssadNaPodmornici wrote:Nitko ne vjeruje čardak valuti
AssadNaPodmornici wrote:Ja osobno većinu love držim u eurima
a kredit uzmeš obvezno u Švicarcima
Guest- Guest
zlato je jedini sigurni nacin stednje
tocka
naravno, visak crijednosti koju posjedujes pretvoris u zlato i nekretnine,
tek dio koji ti je neophodan za zivljenje i posao drzis u novcu, a veci dio tog novca drzis u nekoj cvrscoj valuti ala svicarski franak
i nemos falit
tocka
tek dio koji ti je neophodan za zivljenje i posao drzis u novcu, a veci dio tog novca drzis u nekoj cvrscoj valuti ala svicarski franak
i nemos falit
2014-04-12
nikad neznasomni wrote:Erdoganu ce Allah da pomogne, moze mirno da spava.
pad lire im nije stran, cisto lako im ulete kinezi upomoc, i putko
naravno ao ce istupit iz natoa i izbacit amere, :)
isti uvjeti su bili i grckoj kad je onaj grk hodocastio u moskvu po pomoc, grci odbili i merkel dobila slobodne ruke da ih jebe
i nemos falit
Pa i nije baš.
Ako si kupio zlato 2010 ili 2011, dosta si izgubio.
Bolje bi ti bilo da si kupio bilo što drugo,
crvenkasti-
2014-04-17
misliš da bi to u njemačkoj mirno prošlo?AssadNaPodmornici wrote:Trebala bi i EU izolirati Tursku da im potonu ekonomija
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Đabe Erdoganu Kinezi, nije ni Kinez debil da uzima njegove lire
Kinez nevjeruje u Allaha
Kinez nevjeruje u Allaha
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Turska izlazi iz NATO-a i ulazi u vojni i ekonomski savez sa Rusijom, Kinom i Srbijom.
crvenkasti-
2014-04-17
Stednja je najvece sranje...Ja trosim maksimalno i brutalno,Rujka dobija napade,kad dojde petak popodne i subota..RayMabus wrote:Ja sam štedio u kunama, punih deset godina oko šezdeset tisuća kuna na štednji i onda vidio šta Marić izvodi i sve potrošio i evo prvi put kuna pala u odnosu na euro usred ljeta
HDZ
Dosad kupio ili u otplati...2 auta,32000 i 50000 Ojra,dvosobni stan u otplati,kupljena Daca 15000 Ojra ukupno,hajteha da ne spominjem,na tone..mala basta kupljena na selu u Svabiji..20x20 meteri...3 kredita ukupno,kao da ih i nema...radim i trosim...planiram masivnije kupovanje nekretninau Rusiji,na Yapadu je najbolje kupovati nekretnine u Americi..Europa,chunak/preskupa..moze samo biti pad cijena..
dakle,kontrolirano trosenje,a ne kao tvoje..stednja stednja i onda nekontrolirano trosenje u nista...
Potrosnja te i potice da kad vidis sto stices jos zesce i radis i zaradjujes..moras u tome svemu uzivati...
Guest- Guest
Sad ce Srbija dobiti novu majku, Tursku. Napokon korenima.crvenkasti wrote:Turska izlazi iz NATO-a i ulazi u vojni i ekonomski savez sa Rusijom, Kinom i Srbijom.
omni-
2014-04-12
nis nisam izgubio jel ga ne prodajem, i kupujem ga malo jeftinije nego su trzisne cjene, skupljam,crvenkasti wrote:Leviathan2 wrote:zlato je jedini sigurni nacin stednje
tocka
i nemos falit
Pa i nije baš.
Ako si kupio zlato 2010 ili 2011, dosta si izgubio.
Bolje bi ti bilo da si kupio bilo što drugo,
plemenska posla, jel
isto nekretnine, kuca koju sam platio 150 000 chf i ulozio u nju jos 100 000 sad vrijedi 1 800 000 chf, a vrijedila je i 2 200 000
neko bi rekao da sam izgubio, ja kazem da nisam jer je ta kuca sad jedna vrst svratista koja nosi mjesecni prihod 80 000 chf plus birtija , plus s tim sam dao posla bivsim zenama da me ne gnjave sto je neprocjenjivo :)
» Erdogan: Kosovo je Turska
» Erdogan: Ako se 'poljulja' Turska, 'poljuljat' će se mnogi
» Erdogan : Turska će vojno reagirati ako dođe do rata u BiH
» Erdogan: Turska će pronaći druge snabdjevače energenata
» Erdogan: Kosovo je Turska
» Erdogan: Ako se 'poljulja' Turska, 'poljuljat' će se mnogi
» Erdogan : Turska će vojno reagirati ako dođe do rata u BiH
» Erdogan: Turska će pronaći druge snabdjevače energenata
Page 1 of 8