Korona novosti i spoznaje
Page 34 of 50
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
Ubaci ti koju o Vučiću, boli te kurac...
darth_vader- Posts : 19761
2014-04-17
Glupkakurac wrote:Ubaci ti koju o Vučiću, boli te kurac...
Pfizer/BioNTech Covid Injections reprogram both adaptive and innate immune responses
https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.05.03.21256520v1
https://jessicar.substack.com/p/the-bnt162b2-mrna-vaccine-against?token=eyJ1c2VyX2lkIjo0MDY2MTY2NCwicG9zdF9pZCI6NDU1MTU2OTMsIl8iOiJQOEdhZCIsImlhdCI6MTYzOTY4ODg1MCwiZXhwIjoxNjM5NjkyNDUwLCJpc3MiOiJwdWItNTE2ODk2Iiwic3ViIjoicG9zdC1yZWFjdGlvbiJ9.xKcsy4nPxg0Ql-7zvKirGhpZd52IK3K36atDhupygL4
https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.05.03.21256520v1
https://jessicar.substack.com/p/the-bnt162b2-mrna-vaccine-against?token=eyJ1c2VyX2lkIjo0MDY2MTY2NCwicG9zdF9pZCI6NDU1MTU2OTMsIl8iOiJQOEdhZCIsImlhdCI6MTYzOTY4ODg1MCwiZXhwIjoxNjM5NjkyNDUwLCJpc3MiOiJwdWItNTE2ODk2Iiwic3ViIjoicG9zdC1yZWFjdGlvbiJ9.xKcsy4nPxg0Ql-7zvKirGhpZd52IK3K36atDhupygL4
Guest- Guest
ili sise.Glupkakurac wrote:Ubaci ti koju o Vučiću, boli te kurac...
bumo zginuli pošteno.
veber-
2014-12-30
Welcome to a place where you can find out about VAERS.
https://i-do-not-consent.netlify.app/
https://i-do-not-consent.netlify.app/
Guest- Guest
Pa što se ne obratiš plenkoviću i stožeru kakvom predstavkom?Eroo wrote:Eroo wrote:Kako su ih pobrojili? Dronovima?T. wrote:
nigerija: 206 mil. stanovnika
procijepljenost: 3%
ukupno smrtnih slučajeva: 2900
Bolji primjer:
Antivakseri će vam uvijek preskočiti na neki neprovjerljiv primjer, ili uopće na nešto šta nema veze s onim o čemu se razgovara.
Taman posla da će kolega navesti New Zeland kao dobar primjer zaštite zdravlja stanovništva i upita se zašto nije tako i kod nas.
Ako bi smrtnost u HR bila takva kao kod NZ, onda bi danas ukupni broj umrlih od covida bio 16.
Dobro ste pročitali: 16 (slovima šesnaest!): Sve ostalo je bilo nepotrebno.
Što mi na forumu imamo s time?
Oni su vodili politiku i određivali mjere...
A jako dobro se svi sjećamo kako si ih hvalio...
Da ih 'čuvamo ko kap vode na dlanu da nam ih netko ne ukrade...'
T.- Posts : 17560
2014-04-14
ti bi trebao po savjesti.T. wrote:Pa što se ne obratiš plenkoviću i stožeru kakvom predstavkom?Eroo wrote:Eroo wrote:
Kako su ih pobrojili? Dronovima?
Bolji primjer:
Antivakseri će vam uvijek preskočiti na neki neprovjerljiv primjer, ili uopće na nešto šta nema veze s onim o čemu se razgovara.
Taman posla da će kolega navesti New Zeland kao dobar primjer zaštite zdravlja stanovništva i upita se zašto nije tako i kod nas.
Ako bi smrtnost u HR bila takva kao kod NZ, onda bi danas ukupni broj umrlih od covida bio 16.
samo si udobničar i ne da ti se.
veber-
2014-12-30
ja sam se cjepio podrzavam one koji zele imati izbor ne cijepiti se...potpisao sam za referendum mada od referenduma nece biti nista jer plenkijev je ustavni sud i mediji u svezi toga...tak da ja sam se izjasnio..i sto imam vise o tome pricat koliko mrtvih,bolesnih,zarazenih..a pred vratima gori problemi nego korona...Glupkakurac wrote:Ubaci ti koju o Vučiću, boli te kurac...
vuksadinare- Posts : 100241
2015-09-08
nije.debotoijusto wrote:jel netko rekao sise ?
hdz ti je dva kata niže.
veber-
2014-12-30
Srbi kreću u napad?vuksadinare wrote:ja sam se cjepio podrzavam one koji zele imati izbor ne cijepiti se...potpisao sam za referendum mada od referenduma nece biti nista jer plenkijev je ustavni sud i mediji u svezi toga...tak da ja sam se izjasnio..i sto imam vise o tome pricat koliko mrtvih,bolesnih,zarazenih..a pred vratima gori problemi nego korona...Glupkakurac wrote:Ubaci ti koju o Vučiću, boli te kurac...
2014-04-14
A/ što?veber wrote:ti bi trebao po savjesti.T. wrote:Pa što se ne obratiš plenkoviću i stožeru kakvom predstavkom?Eroo wrote:
B/ da, da
2014-04-14
...sve je moguce pa i to..ali samo mogucnost..no u bosni vrije..kosovo tu negdje..rusija sve napaljenija na ukrajinu...uglavnom ako nista zanimljivije mi je to pratit od korone..bar adrenalinskiT. wrote:Srbi kreću u napad?vuksadinare wrote:ja sam se cjepio podrzavam one koji zele imati izbor ne cijepiti se...potpisao sam za referendum mada od referenduma nece biti nista jer plenkijev je ustavni sud i mediji u svezi toga...tak da ja sam se izjasnio..i sto imam vise o tome pricat koliko mrtvih,bolesnih,zarazenih..a pred vratima gori problemi nego korona...Glupkakurac wrote:Ubaci ti koju o Vučiću, boli te kurac...
vuksadinare- Posts : 100241
2015-09-08
a je vezano s b.T. wrote:A/ što?veber wrote:ti bi trebao po savjesti.T. wrote:
Pa što se ne obratiš plenkoviću i stožeru kakvom predstavkom?
B/ da, da
ali ti se ne da.
po službenoj dužnosti pod a
veber-
2014-12-30
T. wrote:Srbi kreću u napad?vuksadinare wrote:ja sam se cjepio podrzavam one koji zele imati izbor ne cijepiti se...potpisao sam za referendum mada od referenduma nece biti nista jer plenkijev je ustavni sud i mediji u svezi toga...tak da ja sam se izjasnio..i sto imam vise o tome pricat koliko mrtvih,bolesnih,zarazenih..a pred vratima gori problemi nego korona...Glupkakurac wrote:Ubaci ti koju o Vučiću, boli te kurac...
John Deer na božićnoj akciji, prati Vučko sve revno... SOA spava po običaju...
darth_vader-
2014-04-17
mutava baštarda wrote:Ne pizdi... Raste im zaraza, a imaju oko 90% cijepljenih +12.Eroo wrote:Eroo wrote:Dabudejasnije...U Španjolskoj "hara" covid-gripa!
@Mutavi, imaš rast zaraze (osim jedan kraći period) od početka srpnja do danas,
a konstantno zanemarljivu smrtnost od od početka travnja do danas. Covid-gripa, jelte.
Priča o kovid potvrdama pada u vodu.
Ne, krivo si informiSan, samo zadnje slovo T.
Eroo- Posts : 78968
2016-07-22
Inače kako je ovaj luđak stavio krivulje o višku smrtnosti, potvrdio je da u RH umrlo nije umrlo niti približno 12 000ljudi od korone koliko je prijavljeno. Stvarni broj je 3-4x manje što stavlja to u rang malo jače sezone gripe, sa naglaskom da je gripa opasnija za civilizaciju jer je opasna za djecu i mlade (koji su najveće bogatstvo neke nacije a ne ljudi od 76godina koji umiru od korone-oni se trebaju cijepiti, spavati dovoljno sati, kretati na svježem zraku kada je moguće, te ići spavati u normalne sate )
dijagram wrote:mutava baštarda wrote:dijagram wrote:Mrtve ce se na kraju prebrojiti i vidjeti ce se kako je tko prosao.
Momentalno smo tu medju losijim drzavama EU, sto nam govori kakav nam je stozer i struka.
Nisu dobro zastitili najugrozenije skupine koje daju veliki broj umrlih.
Jedino su Šveđani bili u pravu, ostali kila mozga
I oni su po meni grijesili ne stiteci domove za starcad u prvoj godini korone sto sam i pisao ovdje.
Otud se ne mogu pohvaliti brojem umrlih, prilicno je visok sto i ne cudi.
S druge strane jako je nizak u odnosu na mjere koje su imali u usporedbi s drugima.
Tu su bili u pravu.
Na zalost, nitko ne uci nista , niti u svijetu niti ovdje na forumu;)
Primjerice, mi i dalje imamo potvrde.
Ja ih zovem dozvole za ubojstvo.
Jedni se testiraju i dokazuju da su zdravi ,a drugi nedvojbeno zarazeni sire zarazu s dozvolom stozera.
Nevjerojatno.
Šveđani su kao svi radili greške međutim
Ispali su najpametniji.
Svi se tada rugali sa švedskom, Marc pisao kolumne, skoro cijeli forum a svi hvalili ove naše HDZovce kao primjer kako se vodi država.
Fala kurcu, svi osim ovoga luđaka sada se slažemo da je švedski model najbolji. Jaka osoba prizna svoju grešku i nauči i idemo dalje.
Luđak tvrdi da Šveđani pokapaju mrtve iza bolnice eto doslovno je takve izjave davao
AssadNaPodmornici- Posts : 22273
2018-06-14
T. wrote:nigerija: 206 mil. stanovnikaEroo wrote:Da, posebno to vidimo kod visokoprocijepljenih zapadnih država...smrtnost im na nivou gripe.newuser wrote:
Uniste im imunitet s pelcovanjem pa se cude kako krivulja raste.
Ajd, smanji malo i ti...
Tako neki naši bili u nekoj afričkoj državi koja ima bijelu manjinu. Zaboravih koja jeli JAR ili Botswana nije bitno. Ugl pita ovaj crnog taxista šta je sa maskom, ovaj ga blijedo gleda. Jel čuo za koronu, kaže crnac a to jesam, da je to bolest koja samo pogađa bijelce da njih ne dira
Čovjek 100 % točan
AssadNaPodmornici- Posts : 22273
2018-06-14
AssadNaPodmornici wrote:T. wrote:nigerija: 206 mil. stanovnikaEroo wrote:
Da, posebno to vidimo kod visokoprocijepljenih zapadnih država...smrtnost im na nivou gripe.
Ajd, smanji malo i ti...
Tako neki naši bili u nekoj afričkoj državi koja ima bijelu manjinu. Zaboravih koja jeli JAR ili Botswana nije bitno. Ugl pita ovaj crnog taxista šta je sa maskom, ovaj ga blijedo gleda. Jel čuo za koronu, kaže crnac a to jesam, da je to bolest koja samo pogađa bijelce da njih ne dira
Čovjek 100 % točan
Dobro ste dogurali, više Bugarska i Pomoravlje nisu uzor... Bofsvana i nigerija brale uz sjeverni koreju
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
darth_vader likes this post
epikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote:T. wrote:
nigerija: 206 mil. stanovnika
Čovjek 100 % točan
Dobro ste dogurali, više Bugarska i Pomoravlje nisu uzor... Bofsvana i nigerija brale uz sjeverni koreju
Afrika dobro stoji, zbog klime ili sto nemaju adeze, to se ne zna:)
dijagram-
2015-08-09
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje