Korona novosti i spoznaje
Page 18 of 50
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
vidi se kako se kužiš u spolne bolesti.epikur37 wrote:dijagram wrote:
Mene ne zanima nijedno, makar stitilo i 100%
Koji ce mi to
onda nemaš straha, jedino možda mononukleoza ali i to ćeš izbjeći ako
ne bazaš okolo bezveze
herpes ćeš popušiti u startu.
od svih tih boleština treba se čuvati trudnoće.
ne prelazi na muške ali ostavlja posljedice.
daj prestani koristi glas koncila ko seksualni priručnik.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
ja sam očito prebolio u hodu.Hektorović wrote:veber wrote:
ako prođe u bundesratu u veljači, svi bumo cijepljeni.
plenki bu pod oružjem išao smjernice babe provoditi.
Do kraja veljaće svi ćemo preboljeti.
pitanje je nazista koliko će forsati.
veber-
2014-12-30
NJEMAČKI parlamentarac iz redova desničarskog AfD-a Bernd Grimmer iz savezne države Baden-Württemberg umro je od koronavirusa, potvrdila je njegova supruga lokalnim medijima.
Rekla je kako je u bolnici bio tri tjedna.
U posljednjih nekoliko mjeseci Bernd Grimmer je više puta oštro kritizirao vladine mjere suzbijanja koronavirusa. U rujnu je na svojoj Facebook stranici napisao da se "korona-režim može opisati samo kao bolestan" te je optužio vladajuće za stvaranje panike.
Iako se ne zna je li Grimmer bio cijepljen, rekao je kako se koronamjerama išlo "lomiti sve koji su odbili cjepivo", a i sam se protivio obaveznom cijepljenju.
Sve dok nije obolio, Grimmer je žestoko napadao vlade koje su, na nacionalnoj ili regionalnoj razini, određivale epidemiološke mjere za obuzdavanje širenja koronavirusa.
Godine 1980. Grimmer je bio jedan od osnivača Zelenih i deset godina sjedio je u općinskom vijeću Pforzheima. 1991. napustio je stranku, u međuvremenu je bio neovisan, a 2013. prešao je u AfD.
U posljednjih nekoliko mjeseci Bernd Grimmer je više puta oštro kritizirao vladine mjere suzbijanja koronavirusa. U rujnu je na svojoj Facebook stranici napisao da se "korona-režim može opisati samo kao bolestan" te je optužio vladajuće za stvaranje panike.
Iako se ne zna je li Grimmer bio cijepljen, rekao je kako se koronamjerama išlo "lomiti sve koji su odbili cjepivo", a i sam se protivio obaveznom cijepljenju.
Sve dok nije obolio, Grimmer je žestoko napadao vlade koje su, na nacionalnoj ili regionalnoj razini, određivale epidemiološke mjere za obuzdavanje širenja koronavirusa.
Godine 1980. Grimmer je bio jedan od osnivača Zelenih i deset godina sjedio je u općinskom vijeću Pforzheima. 1991. napustio je stranku, u međuvremenu je bio neovisan, a 2013. prešao je u AfD.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Respekt...debotoijusto wrote:NJEMAČKI parlamentarac iz redova desničarskog AfD-a Bernd Grimmer iz savezne države Baden-Württemberg umro je od koronavirusa, potvrdila je njegova supruga lokalnim medijima.
[size=52]U posljednjih nekoliko mjeseci Bernd Grimmer je više puta oštro kritizirao vladine mjere suzbijanja koronavirusa. U rujnu je na svojoj Facebook stranici napisao da se "korona-režim može opisati samo kao bolestan" te je optužio vladajuće za stvaranje panike. [/size]
[size=52]Iako se ne zna je li Grimmer bio cijepljen, rekao je kako se koronamjerama išlo "lomiti sve koji su odbili cjepivo", a i sam se protivio obaveznom cijepljenju. [/size]
[size=52]Sve dok nije obolio, Grimmer je žestoko napadao vlade koje su, na nacionalnoj ili regionalnoj razini, određivale epidemiološke mjere za obuzdavanje širenja koronavirusa. [/size]
[size=52]Godine 1980. Grimmer je bio jedan od osnivača Zelenih i deset godina sjedio je u općinskom vijeću Pforzheima. 1991. napustio je stranku, u međuvremenu je bio neovisan, a 2013. prešao je u AfD.[/size]
Umro je kao slobodan čovjek...
A ne kao pas sa svojom bezvrijednom knjižicom cijepljenja...
T.- Posts : 17560
2014-04-14
AssadNaPodmornici likes this post
veber wrote:pitao sam abena.epikur37 wrote:
Ako je nekaj zgodna onda liči ;)
Al budući da sam im ukrao vodu i parcelu za kumpire, bilo bi grubo i tu malu sad :)
ti si subjektivan.
i bez ukusa.
ako stavim koju fotku opet će me kic zjebanirat.
Aj stavi pa ćemo ga svi bojkotirati ako te bude... Dirao
darth_vader-
2014-04-17
veber-
2014-12-30
Navik on živi ki zgine pošteno... :)
darth_vader-
2014-04-17
Znanstveni savjet vlade Velike Britanije (SAGE) prošloga vikenda objavio je kako bi zemlja mogla zabilježiti "astronomske brojeve žrtava" od covida-19 ukoliko se ne uvedu još strože epidemiološke mjere.
Znanstvenici sa Sveučilišta Warwick izračunali su kako bi u Britaniji uskoro moglo biti i do 6000 mrtvih u danu, a osim što nisu ni previše optimistični kad je učinkovitost cjepiva u pitanju, smatraju i kako su trenutačna epidemiološka ograničenja neučinkovita, odnosno preblaga - ista prema njihovim procjenama smanjuju prijenos zaraze za samo 20 posto, prenosi Daily Mail.
Boga im, al su ti bugari najebali... Ovaj ti britanci... Uvijek me zbuni koji su...
Znanstvenici sa Sveučilišta Warwick izračunali su kako bi u Britaniji uskoro moglo biti i do 6000 mrtvih u danu, a osim što nisu ni previše optimistični kad je učinkovitost cjepiva u pitanju, smatraju i kako su trenutačna epidemiološka ograničenja neučinkovita, odnosno preblaga - ista prema njihovim procjenama smanjuju prijenos zaraze za samo 20 posto, prenosi Daily Mail.
Boga im, al su ti bugari najebali... Ovaj ti britanci... Uvijek me zbuni koji su...
2015-08-08
Amo brzo natuć stranicu, da spasimo bludnika iz njemačke dok admini spavaju
Jel more spamom, ili moromo nešto reći o bolesti i injekcijami?
2014-04-16
A 6000 bugara, ovaj britanaca što bi mogli dnevno ginuti... E jeste bešćutni... Vi o cicama... Skroz neozbiljno
2015-08-08
Ali to je jedini nočin kako se nadoknadjuju umrlimichaellcmacha wrote:A 6000 bugara, ovaj britanaca što bi mogli dnevno ginuti... E jeste bešćutni... Vi o cicama... Skroz neozbiljno
2014-04-16
Ma da, pa nisu to amiške cice... Ove veberove slabo dojeaben wrote:Ali to je jedini nočin kako se nadoknadjuju umrlimichaellcmacha wrote:A 6000 bugara, ovaj britanaca što bi mogli dnevno ginuti... E jeste bešćutni... Vi o cicama... Skroz neozbiljno
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Eroo wrote:Empatija nije samo krasna stvar, ona je i temelj obstojnosti naše nacije u moru velikih i moćnih nacija.violator wrote:
Empatija je krasna stvar. Posjeduju je mnogi, ali ima i onih koji su zakinuti za nju. Matematicka etika, dragi Ero, moze se zloupotrijebiti na mnoge nacine i u razlicitim smjerovima. Ucas se okrene protiv onih koji je revno primjenjuju.
Bez nje ne bi danas bilo to što jesmo, s našim jezikom i kulturom općenito.
U tom moru smo kroz povijest sudjelovali s našim znanstvenicima Boškovićem, Vrančićem, Teslom, Prelogom, Ružičkom itd,
a danas s velikim i neponovljivim Rimcem i ostalim našim velikanima po svijetu. I nije ih tako malo, kako smo mali narod.
Svašta sam činio u životu , najprije za sebe i za ove oko sebe, a na taj način i za narod kojemu s dušom i srcem pripadam.
I vidi ti to, moji potomci nisu samo moji, oni uz moj imaju i jedan drugi indetitet..We Are All One World na kraju.
Moje skromno znanje iz matematike je tomu podređeno, u ovoj naoko bezilizlaznoj situaciji.
Kaže onaj naš pjesnik, moj neposredni susjed: Čovječe pazi da ne ideš malen ispod zvijezda...
Kad god sam s djecom išao dolje, ustavili bi smo se u Drinovcima i stali ispred biste ABŠ...Nije patetika!
Moj je komentar bio opcenite naravi. Htjela sam reci da je empatija dio moralnog rasudjivanja i da zivimo u nekakvom ozracju u kojem se ljudi gledaju kroz korisnost, odnosno kao sredstva za nesto drugo. Ljudi se tretiraju kao da imaju vrijednost ako imaju vrijednost za neko trziste. Tako se slijeze ramenima pri objavi o smrti djevojke koja je uslijedila nakon cijepljenja AZom, ali se istodobno vlastiti zivot predstavlja kao vrijednost po sebi pri susretu s onima koji nas otpisuju zbog godina, bolesti, izgleda.
Nitko se ne bi trebao opravdavati ni pred kime zbog svojeg postojanja, niti bi trebao vlastitu vrijednost procjenjivati samo kroz nacelo korisnosti.
https://www.enciklopedija.hr/natuknica.aspx?id=63501
Guest- Guest
https://www.vecernji.hr/vijesti/prof-trobonjaca-otkrio-kada-cemo-znati-koliko-je-omikron-opasan-i-kada-ce-biti-potrebna-cetvrta-doza-cjepiva-1549031
Dok se mi zajebavamo trobonjaca bdije nad nama.
Cetvrta doza je na redu.
To je ona poslije trece, a prije pete.
Dok se mi zajebavamo trobonjaca bdije nad nama.
Cetvrta doza je na redu.
To je ona poslije trece, a prije pete.
dijagram-
2015-08-09
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje