Korona novosti i spoznaje
Page 42 of 50
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
Gnječ wrote:Eroo wrote:Isti slučaj i sa mojim sinom, prije dva dana uzeo booster dozu.newuser wrote:[size=43]Lauc: Ovdje je nešto jako krivo! Prebolio sam i dvaput sam cijepljen, ali ću tražiti sudsku zaštitu od treće doze[/size]
Ako si s komobiditetom ne razmiašlj, pođi po booster dozu, po mogučnosti Moderna, a nije loš ni Pfizer.
Meni je bolji Budweiser.
Bestbuy piva u državi, da...
darth_vader- Posts : 19761
2014-04-17
Glupkakurac wrote:Gnječ wrote:Eroo wrote:
Isti slučaj i sa mojim sinom, prije dva dana uzeo booster dozu.
Ako si s komobiditetom ne razmiašlj, pođi po booster dozu, po mogučnosti Moderna, a nije loš ni Pfizer.
Meni je bolji Budweiser.
Bestbuy piva u državi, da...
Sa nama sluzbeno od 1265 godine. A i prije.
Guest- Guest
53 preminulih. Smrtnost se, nažalost, ne smanjuje, što me iznenađuje.
Eroo- Posts : 78966
2016-07-22
onda kada će me zvati ta tvoja "veza" iz covid-odjela Split da im dođem volontirati? jesi "sredio" šta kako si ono rekao?
Mene žena.Gnječ wrote:Eroo wrote:Antvakserske uplašene seronje se međusobno ohrabruju i tješe.
Navečer ugase svjetlo pa su opet sami sa sobom...niđe nikoga da ih ušuška, pogleda kako su...
Ja imam novi jorgan koji me grije a ti?
2016-07-22
Na Crveni križ se javi, to ti je parsto metara dalje. Sve sam već dogovorio, samo se ti njima javi.AssadNaPodmornici wrote:onda kada će me zvati ta tvoja "veza" iz covid-odjela Split da im dođem volontirati? jesi "sredio" šta kako si ono rekao?
Ako te procijene da nisi sav svoj, onda piši propalo...vratiš se natrag u podrum i uživaj pred ogledalom.
2016-07-22
Eroo wrote:Mene žena.Gnječ wrote:Eroo wrote:Antvakserske uplašene seronje se međusobno ohrabruju i tješe.
Navečer ugase svjetlo pa su opet sami sa sobom...niđe nikoga da ih ušuška, pogleda kako su...
Tebe grije racunalo i monitor posto si svaku noc na forumu a ne zena.
Guest- Guest
to sam htio napisati.Gnječ wrote:Eroo wrote:Mene žena.Gnječ wrote:
bio si brži
zadnji put je pičku vidio 45e
veber-
2014-12-30
safete kaj ti i đemalija dans radite za večeru?Eroo wrote:Na Crveni križ se javi, to ti je parsto metara dalje. Sve sam već dogovorio, samo se ti njima javi.AssadNaPodmornici wrote:onda kada će me zvati ta tvoja "veza" iz covid-odjela Split da im dođem volontirati? jesi "sredio" šta kako si ono rekao?
Ako te procijene da nisi sav svoj, onda piši propalo...vratiš se natrag u podrum i uživaj pred ogledalom.
veber-
2014-12-30
A ti sad kuckaš s macom i špicom u kamenu ploču?Gnječ wrote:Eroo wrote:Mene žena.Gnječ wrote:
2016-07-22
T mi ga dođeš isto.veber wrote:to sam htio napisati.Gnječ wrote:Eroo wrote:
Mene žena.
bio si brži
2016-07-22
daj nam za badnjak odsferiraj.Eroo wrote:T mi ga dođeš isto.veber wrote:to sam htio napisati.Gnječ wrote:
bio si brži
kako ono ide?
đemalbijedićalijaizetbegovićbosanac.
oslo
veber-
2014-12-30
Eroo wrote:A ti sad kuckaš s macom i špicom u kamenu ploču?Gnječ wrote:Eroo wrote:
Mene žena.
Upravo sam ispekao kruh a ti?
Guest- Guest
Turčine, kakav kruH, unas se peče kru', ili u najgorem slučaju kruV.Gnječ wrote:Eroo wrote:A ti sad kuckaš s macom i špicom u kamenu ploču?Gnječ wrote:
2016-07-22
stvar je u tome da ćemo mi"nstati" jer je badnjak, ali će lik okružen obitelji nastaviti drobit do nove godine.Gnječ wrote:Eroo wrote:A ti sad kuckaš s macom i špicom u kamenu ploču?Gnječ wrote:
veber-
2014-12-30
veber wrote:stvar je u tome da ćemo mi"nstati" jer je badnjak, ali će lik okružen obitelji nastaviti drobit do nove godine.Gnječ wrote:Eroo wrote:
A ti sad kuckaš s macom i špicom u kamenu ploču?
Turčad izbosne vilayeta mutiraju u nove sojeve kao virusčad. Nakon NG bude turčin otkrio ivermektin
Guest- Guest
Evo da se i ja s tobom nešto složijem. Gliste u problemima...Gnječ wrote:veber wrote:stvar je u tome da ćemo mi"nstati" jer je badnjak, ali će lik okružen obitelji nastaviti drobit do nove godine.Gnječ wrote:
Turčad izbosne vilayeta mutiraju u nove sojeve kao virusčad. Nakon NG bude turčin otkrio ivermektin
2016-07-22
Ne dajte se bugarski Ere...
BUGARSKA, zemlja s najnižom stopom procijepljenosti u EU, jučer je obećala umirovljenicima novčanu nagradu ako se cijepe protiv covida-19.
Kao nagradu za cijepljenje svakom će umirovljeniku biti isplaćeno 75 leva (oko 38 dolara) i ta će inicijativa trajati sve do lipnja naredne godine, izvijestili su lokalni mediji.
BUGARSKA, zemlja s najnižom stopom procijepljenosti u EU, jučer je obećala umirovljenicima novčanu nagradu ako se cijepe protiv covida-19.
Kao nagradu za cijepljenje svakom će umirovljeniku biti isplaćeno 75 leva (oko 38 dolara) i ta će inicijativa trajati sve do lipnja naredne godine, izvijestili su lokalni mediji.
2014-04-15
pa kaj se onda cijepite uopće?Eroo wrote:Moj skromni zaključak(mišljenje!): Nitko neće izbjeći ovaj virus.
Ako se to tako odigra, onda ćemo svi biti imunizirani s vlastitim imunosnim sustavom.
I konačno: Kraj epidemije!
Veber, kopiraj ovo, sine udbaški!
zarazite se, prebolite i amen meša! kraj epidemije.
n_razbojnik wrote:Ne dajte se bugarski Ere...
Pragmaticni bugari utrpat ce cjepivo s isteklim rokom:)
Za sada sam procitao tek da se Nigerija rijesila takvih zaliha.
Ne znam sto drugi cekaju.
dijagram-
2015-08-09
Pritisak iz centra zla u Briselu je zestok, Bugarima se ne može još dugo tolerirati ovo žuto zeleno na pandemijskoj karti... a i nabavilo se lijekića previše da se baci... bugarski Ere ostajte u podrumu ovo je zamka
2014-04-15
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje