ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Korona novosti i spoznaje

Page 10 of 50 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50  Next

Go down

Korona novosti i spoznaje - Page 10 Empty Re: Korona novosti i spoznaje

Post by T. Mon 20 Dec - 11:08

Noor wrote:
Eroo wrote:
A sebe  si izdvojio.
Znaš, Englezi imaju čaj  u 9h ujutro   zbog jednog razloga, koji je  malo poznat među  neukima.
Naime, 30% ljudi  imaj  vremenski pomak 8h kada  spavaju, odnosno kada  su u punom  kapacitetu
funkcionalni. Tako sam ja, jer spadam među spomenute,  cijeli  radni vijek spavao svaku drugu noć,
kako bi uskladio obaveze spram onih drugih, često ravnozemljaša kao  što si ti.   :D

..i to brzo, jel
vjerojatno sada spava još brže, nakon boostera... :|

T.

2014-04-14

Back to top Go down

Post by prckov Mon 20 Dec - 11:09

epikur37 wrote:Korona novosti i spoznaje - Page 10 269761270_1540497136350321_518300336266799365_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-5&_nc_sid=0debeb&_nc_ohc=t_tSUJzvfZwAX8TLnNZ&_nc_ht=scontent.fzag1-2

Naši ljudi u inozemstvu :)

Prati Julijana Matanović...al fora je

Meanwhile in Sweden.... - YouTube
prckov
prckov

2014-04-19

kic likes this post

Back to top Go down

Post by kic Mon 20 Dec - 11:12

Korona novosti i spoznaje - Page 10 20211220
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by T. Mon 20 Dec - 11:21

kic wrote:
Korona novosti i spoznaje - Page 10 20211220
logičan potez...
elite na vlasti su u ratu sa vlastitim sugrađanima...
T.
T.

2014-04-14

Back to top Go down

Post by ljubo1212 Mon 20 Dec - 11:23

što li će bakić reći kad epidemije počne ozbiljno rasti? da skinu ili stave generala?
ljubo1212
ljubo1212

2015-08-02

Back to top Go down

Post by Guest Mon 20 Dec - 12:10

ljubo1212 wrote:što li će bakić reći kad epidemije počne ozbiljno rasti? da skinu ili stave generala?

Ljubomire Ljubomire vojno grlo a? Sace general da dejstvuje zaustavica virus i antivaksere tenkovima i topnistvom. Nisam to ja piso evo upravo sam faktcekiro.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Mon 20 Dec - 12:48

violator wrote:
epikur37 wrote:

Moguće je svašta, ovo kaže Darko a i prije sam čitao da Japanci su dugovječni i poštuju starčad.

Eskimi kad ostare, prije imali su običaj otići zaspati na ledu, e da ne budu teret obitelji...

itd.

Pa povijest Japana vrlo lijepo svjedoci o nekim poprilicno uvrnutim odnosom prema zivotu i smrti, za nas zapadnjake, od staraca koje su ostavljali na planinama da skoncaju. do samurajskog kodeksa ponasanja, odnosno, filozofije zivota (bushido/put ratnika) koja ukljucuje ritualna samoubojstva (seppuku). Uostalom, Kurosawini se filmovi doticu tih tema.

Nije mi poznat ovaj podatak o Inuitima.

Neki ljudi voze kroz zivot ne razmisljajuci o vlastitoj konacnosti dok ih bolest ili udes ne pogodi, a neki vec zarana osjete tjelesnost, ranjivost. Sve je to dosta individualno, iako zivimo u kulturi koja konstantno namece ideale ljepote, zdravlja, mladosti. Pomalo nalik na drustvo iz "Loganovog bijega".

Meni je nepojmljivo da se na brojne direktne i indirektne nacine clanovima nekog drustva namece osjecaj krivice zbog njihovog postojanja, da ih se obezvrjedjuje i da ih se segregira zbog njihovih godina, izgleda i tjelesne nemoci... Razmisljanja poput "ti si star, dakle, vrijeme ti je" nije mi mnogo bolja inacica od onih planina. Pobogu, tko je toliko nadmen da odredjuje tudju vrijednost, odnosno manju vaznost nekog covjeka za drustvo u cjelini prema gore nabrojanim "stavkama"? Ako to cinimo, znaci da ljude promatramo kroz njihovu trzisnu vrijednost, znaci da se prema njima odnosimo samo kao sredstvima za ostvarenje nekih ciljeva.

Dobro tebi je možda nepojmljivo, moguće i mnogim drugima, ali oni koji su imali doticaja sa zakonom o zaštiti od nasilja u obitelji znaju da je problem kažnjivog odnosa djece prema roditeljima u poodmakloj dobi itekako prisutan i ne baš tako beznačajan. Također centri za socijalnu skrb su u značajnoj mjeri angažirani na riješavanje statusa djece i roditelja kad je u pitanju uzdržavanje. Nadalje imamo u zadnjih 20tak godina ekspanziju otvaranja domova za stare i nemoćne gdje je sve veći broj korisnika koji su iako u poodmakloj dobi još relativno funkcionalni ljudi koji su na nagovor ili pod prisilom napustili svoje stanove i kuće u korist djece ili unuka, što veli dijagram kolokvijalno radi novog mobitela... Iako vrlo često bude u pitanju kupovina automobila ili neke druge nekretnine....
Uglavnom nije to svojstveno japanu ili kom već u dalekom svijetu... Tog je tu... Svuda oko nas
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Eroo Mon 20 Dec - 12:50

T. wrote:
Noor wrote:

..i to brzo, jel
vjerojatno sada spava još brže, nakon boostera... :|
Upravo jebiloobrnuto,doduše samo  jedan dan se mi spavalo.
Sad sam opet onaj...novi i obnovljen. king
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo Mon 20 Dec - 13:11

Stigao lijek protiv koronavirusa; u Hrvatskoj 367 novooboljelih, preminule 62 osobe

U posljednja 24 sata zabilježeno je 367 novih slučajeva zaraze virusom SARS-CoV-2 te je aktivnih slučajeva u Hrvatskoj danas ukupno 19.570. Na bolničkom je liječenju 2178 pacijenata, od kojih 268 na respiratoru. Preminule su 62 osobe.

Od 25. veljače 2020., kada je zabilježen prvi slučaj zaraze u Hrvatskoj, do danas ukupno je zabilježeno 675.730 osoba zaraženih novim koronavirusom, od kojih su 12.043 preminule, ukupno se oporavilo 644.117 osoba od toga 3.341 u posljednja 24 sata.

U samoizolaciji je trenutno 19.890 osoba.

Do danas su ukupno testirane 3.647.762 osobe, od toga 2.208 u posljednja 24 sata.

Zaključno s 19.12.2021. utrošeno je 4.548.649 doza cjepiva, a cijepljeno je 55,27% ukupnog stanovništva, odnosno 65,87% odraslog stanovništva. Na dan 19.12.2021. utrošeno je 6.575 doza cjepiva, a od toga je 535 osoba cijepljeno prvom dozom.

Zaključno s 19.12.2021. 2.242.791 osoba cijepljena je barem jednom dozom, a od njih je cijepljenje završeno za 2.090.818 osoba ( 1.905.158 osoba cijepljeno s dvije doze te 185.660 osoba cijepljeno cjepivom Jannsen), što čini 61,59% odraslog stanovništva.

Korona novosti i spoznaje - Page 10 Screenshot-861
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by prckov Mon 20 Dec - 13:20

cudi me jedna stvar
kako to da demokrati u americi nisu nijekali postojanje svinjske gripe
kako su uopce dozvolili tu diskriminaciju svinja na temelju vrste 
i kako to da nisu paradirali kroz farmu svinja da pokazu solidarsnost sa svinjama i kazu ne diskriminaciji svinja, svinjofobiji i fasizmu

nego zar im nije mogo fauci rec da virus ipak jeste dosao iz kine s obzirom da je i on u tome ucestvovao, mislim, zar nisu mogli pitat strucnjaka prije nego podju paradirat kroz china town i nazivat trump-a rasistom. 
zanimljivo je kad se virus prosirio po svijetu da su te iste paradlije tek tad odjednom postali hiper aktivni u cijelom nizu zabrana. Mozda kasno pale, mozda je kod njih dug je put iz guzice u glavu, a mozda su jednostavno ucesnici u reziji..ili bar scenskim efektima citave drame

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by mutava baštarda Mon 20 Dec - 13:27

Prvi rezultati prikupljenih potpisa za referendum

[size=39]Ustavni sud SUTRA odlučuje o ustavnosti covid potvrda![/size]

Nisam optimsitičan, ali svejedno, lijepo je vidjeti državne službenike i namještenike da štagot radu...

2015-09-14

Back to top Go down

Post by prckov Mon 20 Dec - 13:34

Eroo wrote:
violator wrote:

Empatija je krasna stvar. Posjeduju je mnogi, ali ima i onih koji su zakinuti za nju. Matematicka etika, dragi Ero, moze se zloupotrijebiti na mnoge nacine i u razlicitim smjerovima. Ucas se okrene protiv onih koji je revno primjenjuju.
Empatija  nije  samo krasna stvar, ona je i temelj obstojnosti naše nacije u moru velikih i moćnih nacija.
Bez nje ne  bi danas bilo to što jesmo, s našim jezikom i kulturom općenito.
U tom moru  smo kroz povijest sudjelovali s našim znanstvenicima Boškovićem, Vrančićem, Teslom, Prelogom, Ružičkom  itd,
a danas s velikim i neponovljivim Rimcem i ostalim našim velikanima po svijetu. I nije ih tako malo, kako smo mali narod.
Svašta sam činio u životu ,  najprije za sebe i za ove oko sebe, a na taj način i za narod kojemu s dušom i srcem pripadam. 
I vidi ti to,  moji potomci nisu samo moji, oni uz moj imaju i jedan drugi indetitet..We Are All One World na kraju.
Moje skromno  znanje iz matematike  je tomu podređeno, u ovoj naoko bezilizlaznoj situaciji.
Kaže onaj naš pjesnik, moj neposredni susjed: Čovječe pazi da ne ideš malen ispod zvijezda...
Kad god sam s djecom išao dolje, ustavili bi smo se u Drinovcima i stali  ispred biste ABŠ...Nije patetika!

empatija u politici je samo valuta za kupovanje politickih bodova
nesto slicno ko sto je i lova 
zajebano je kad se u politici udruze te dvije valute, kao sto je to danas slucaj
ostalo je crvenkapica
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by dijagram Mon 20 Dec - 14:05

mutava baštarda wrote:Prvi rezultati prikupljenih potpisa za referendum

[size=39]Ustavni sud SUTRA odlučuje o ustavnosti covid potvrda![/size]

Nisam optimsitičan, ali svejedno, lijepo je vidjeti državne službenike i namještenike da štagot radu...

Prva crta obrane aktivirana.
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by dijagram Mon 20 Dec - 14:06

prckov wrote:
Eroo wrote:
Empatija  nije  samo krasna stvar, ona je i temelj obstojnosti naše nacije u moru velikih i moćnih nacija.
Bez nje ne  bi danas bilo to što jesmo, s našim jezikom i kulturom općenito.
U tom moru  smo kroz povijest sudjelovali s našim znanstvenicima Boškovićem, Vrančićem, Teslom, Prelogom, Ružičkom  itd,
a danas s velikim i neponovljivim Rimcem i ostalim našim velikanima po svijetu. I nije ih tako malo, kako smo mali narod.
Svašta sam činio u životu ,  najprije za sebe i za ove oko sebe, a na taj način i za narod kojemu s dušom i srcem pripadam. 
I vidi ti to,  moji potomci nisu samo moji, oni uz moj imaju i jedan drugi indetitet..We Are All One World na kraju.
Moje skromno  znanje iz matematike  je tomu podređeno, u ovoj naoko bezilizlaznoj situaciji.
Kaže onaj naš pjesnik, moj neposredni susjed: Čovječe pazi da ne ideš malen ispod zvijezda...
Kad god sam s djecom išao dolje, ustavili bi smo se u Drinovcima i stali  ispred biste ABŠ...Nije patetika!

zajebano je kad se u politici udruze te dvije valute, kao sto je to danas slucaj
ostalo je crvenkapica

Nasi politicari su empaticni.

Kradu bogatima.

Dobro, kradu i siromasnima.

Eto, posteno.
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by Eroo Mon 20 Dec - 14:10

dijagram wrote:
prckov wrote:

ostalo je crvenkapica

Nasi politicari su empaticni.

Kradu bogatima.

Dobro, kradu i siromasnima.

Eto, posteno.
Nemoj tako, i  političari  su Hrvati. Osim Pupovca. :D
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by mutava baštarda Mon 20 Dec - 14:29

Korona novosti i spoznaje - Page 10 Receiv12

Japan i Evropa.
Može mi netko od apologeta genske terapije objasniti koliko su evropski fenjeraši procjepljeni  :aw

2015-09-14

Back to top Go down

Post by dijagram Mon 20 Dec - 14:33

mutava baštarda wrote:Korona novosti i spoznaje - Page 10 Receiv12

Japan i Evropa.
Može mi netko od apologeta genske terapije objasniti koliko su evropski fenjeraši procjepljeni  :aw

Bolji primjer je Kosovo.

Sigurno su dobro procijepljeni s najmanje tri doze;)
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by kic Mon 20 Dec - 14:46

Korona novosti i spoznaje - Page 10 20211221
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by veber Mon 20 Dec - 14:51

Noor wrote:
veber wrote:
nisam mogao oka sklopiti.
ni ja, kod mene cijelu noć stabla rušio
kada živiš u šumi.
veber
veber

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Eroo Mon 20 Dec - 15:06

mutava baštarda wrote:Korona novosti i spoznaje - Page 10 Receiv12
Japan i Evropa.

Aj sad uključi i drugu  gangliju pa nam daj i  smrtnost na 1  milijun  stanovnika....za iste države
De, lipi moj, ne mogu ja sve, daj i ti nešto...meni dojadilo stalno ponavljat jedno te isto.
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by ljubo1212 Mon 20 Dec - 15:11

Gnječ wrote:
ljubo1212 wrote:što li će bakić reći kad epidemije počne ozbiljno rasti? da skinu ili stave generala?

Ljubomire Ljubomire vojno grlo a? Sace general da dejstvuje zaustavica virus i antivaksere tenkovima i topnistvom. Nisam to ja piso evo upravo sam faktcekiro.
ajde ti reci, kad neće neša, 'oće li epidemija još ozbiljno rasti ili je to to? kaj veli tvoj faktčekr?

uoči razliku našeg i ovog stožera, 

“GECKO” se sastoji od dvostrukog vodstva i članova tima iz postojećih tijela kao što je konzorcij za prognoze. Socijalni partneri trebaju imenovati stručnjake, jednako kao i savezne države. Reich će nadgledati medicinski dio, Striedinger operativni. Fokus je na tri točke: cijepljenje, testiranje i lijekovi. Prvi lijekovi protiv koronavirusa trebali bi biti isporučeni do kraja godine.

“Stručnjaci već vide sljedeći val na horizontu. Zato moramo raditi zajedno svom snagom protiv njega. To znači više testiranja, više sekvenciranja, više cijepljenja diljem Austrije”
ljubo1212
ljubo1212

2015-08-02

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 10 of 50 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics