Korona novosti i spoznaje
Page 11 of 50
Page 11 of 50 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
ajde ti reci, kad neće neša, 'oće li epidemija još ozbiljno rasti ili je to to? kaj veli tvoj faktčekr?Gnječ wrote:ljubo1212 wrote:što li će bakić reći kad epidemije počne ozbiljno rasti? da skinu ili stave generala?
Ljubomire Ljubomire vojno grlo a? Sace general da dejstvuje zaustavica virus i antivaksere tenkovima i topnistvom. Nisam to ja piso evo upravo sam faktcekiro.
uoči razliku našeg i ovog stožera,
“GECKO” se sastoji od dvostrukog vodstva i članova tima iz postojećih tijela kao što je konzorcij za prognoze. Socijalni partneri trebaju imenovati stručnjake, jednako kao i savezne države. Reich će nadgledati medicinski dio, Striedinger operativni. Fokus je na tri točke: cijepljenje, testiranje i lijekovi. Prvi lijekovi protiv koronavirusa trebali bi biti isporučeni do kraja godine.
“Stručnjaci već vide sljedeći val na horizontu. Zato moramo raditi zajedno svom snagom protiv njega. To znači više testiranja, više sekvenciranja, više cijepljenja diljem Austrije”
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
Na primjer: ...stvarno mi je dojadilo...
Last edited by Eroo on Mon 20 Dec - 15:24; edited 1 time in total
Eroo- Posts : 78966
2016-07-22
ljubo1212 wrote:ajde ti reci, kad neće neša, 'oće li epidemija još ozbiljno rasti ili je to to? kaj veli tvoj faktčekr?Gnječ wrote:
Ljubomire Ljubomire vojno grlo a? Sace general da dejstvuje zaustavica virus i antivaksere tenkovima i topnistvom. Nisam to ja piso evo upravo sam faktcekiro.
uoči razliku našeg i ovog stožera,
“GECKO” se sastoji od dvostrukog vodstva i članova tima iz postojećih tijela kao što je konzorcij za prognoze. Socijalni partneri trebaju imenovati stručnjake, jednako kao i savezne države. Reich će nadgledati medicinski dio, Striedinger operativni. Fokus je na tri točke: cijepljenje, testiranje i lijekovi. Prvi lijekovi protiv koronavirusa trebali bi biti isporučeni do kraja godine.
“Stručnjaci već vide sljedeći val na horizontu. Zato moramo raditi zajedno svom snagom protiv njega. To znači više testiranja, više sekvenciranja, više cijepljenja diljem Austrije”
Pa zaista moras biti mentalno retardiran i slijep . Sve ove nazi mjere do sada nisu dale nikakav rezultat pa ni cjepivo nema apsolutno nikakvog rezultata . Zanima me kakva budala moras biti za rjesavati problem uvjek na isti nacin i ocekivati drukciji rezultat.
Guest- Guest
a je evo pogledo kolko umre od penicilina. Oko 1000 samo u SAD svake godine. Po svijetu znači nekih 20.000 vjerojatno...
ljubo ti si prebolio koronu. pride si se cijepio.
ja sam po yodinom savjetu napravio famozni test.
svi. djeca i ex.
imamo nametnika u sebi.
iliti prebolio sam a da nisam ni znao da stožer posjetio.
svi. djeca i ex.
imamo nametnika u sebi.
2014-12-30
marcellus wrote:a je evo pogledo kolko umre od penicilina. Oko 1000 samo u SAD svake godine. Po svijetu znači nekih 20.000 vjerojatno...
to je sve isplanirano....lažu napaćeni narod
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ja kihnem od penicilina.marcellus wrote:a je evo pogledo kolko umre od penicilina. Oko 1000 samo u SAD svake godine. Po svijetu znači nekih 20.000 vjerojatno...
ali test veli da sam strašnu boleštinu prehodao.
daj mi to malo objasni.
veber-
2014-12-30
Kad cijepite svoju djecu i svoje malodobne princeze i princeve javite se do tada na vas gledamo kao na ljude koji pisu u sluzbi i za necije interese.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
newuser wrote:Kad cijepite svoju djecu i svoje malodobne princeze i princeve javite se do tada na vas gledamo kao na ljude koji pisu u sluzbi i za necije interese.
Tko?
Dozovi se pameti...
Ja sam se cijepio tri puta, žena neki dan isto, mjesec dana poslije mene.
Za koga mi radimo...gospo i bože!
2015-08-06
Eroo wrote:Na primjer: ...stvarno mi je dojadilo...
Treba znati da je u Danskoj trenutno prevladujući Omikron virus, pa se tome i pripisuje velika zaraženost.
S druge strane (za sada) smrtnost je u Danskoj i dalje izrazito mala, što možemo pripisati visokoj procijepljenosti,
ili manjoj smrtnost oboljelih od virusa Omikron.
Ako se pokaže ovo zadnje kao točno, onda bi to najvjerojatnije značilo i skorašnji kraj epidemije. Daj Bože da je tako.
Eroo- Posts : 78966
2016-07-22
Jesi djecu jos?epikur37 wrote:newuser wrote:Kad cijepite svoju djecu i svoje malodobne princeze i princeve javite se do tada na vas gledamo kao na ljude koji pisu u sluzbi i za necije interese.
Tko?
Dozovi se pameti...
Radite za fasizam, samo ne znam da li svjesno ili nesvjesno. Rokate se genskom nadopunom od koje su blaze nuspojave mozdani i srcani. Jesi vidio koliko ljudi je samo na sportskim terenima dozivilo srcani. A di su ostali koji se ne zavode da im smrt ima veze s cjepivom
2015-09-09
ti radiš za onog tko te više plati.epikur37 wrote:newuser wrote:Kad cijepite svoju djecu i svoje malodobne princeze i princeve javite se do tada na vas gledamo kao na ljude koji pisu u sluzbi i za necije interese.
Tko?
Dozovi se pameti...
daj mi objasni kako imam ta famozna antitijela a nisam se cijepio?
i moja djeca.
kako je to prošlo ispod radaa?
veber-
2014-12-30
newuser likes this post
newuser wrote:Jesi djecu jos?epikur37 wrote:
Tko?
Dozovi se pameti...
Radite za fasizam, samo ne znam da li svjesno ili nesvjesno. Rokate se genskom nadopunom od koje su blaze nuspojave mozdani i srcani. Jesi vidio koliko ljudi je samo na sportskim terenima dozivilo srcani. A di su ostali koji se ne zavode da im smrt ima veze s cjepivom
u sferu lažnih vijesti ne ulazim
vrlo rado ću primiti i gensku terapiju za povišene trigliceride
2015-08-06
veber wrote:ti radiš za onog tko te više plati.epikur37 wrote:
Tko?
Dozovi se pameti...
i moja djeca.
nema nikakve fame oko antitijela
ako ih imate, a nitko od vas nije imao nikakvih simptoma
prošli ste asimptomatski
najveći problem s koronom na kraju nije medicinski nego socijalni
zato sam i protiv obveznog cijepljenja
jer ovo je potka preko koje se razvijaju politički problemi,
posebice u manje razvijenim društvima
2015-08-06
jebe te masnoća?epikur37 wrote:newuser wrote:
Jesi djecu jos?
daj dođi sebi.
uskoro ćeš nam o srčanom tipkati.
veber-
2014-12-30
A zasto su lazne? Jer ih nisu index i stozerasi potpisali?epikur37 wrote:newuser wrote:
Jesi djecu jos?
Mislim da svatko od nas pozna nekog da je nayebao nakon cjepiva a sluzbeno nije od cjepiva. Mozes procitati upozorenje lijecnika iz Austrije kako se i umrli necjepljeni vode i oni koji su primili 2 doze. Kako vam se moze vjerovati kad manipulirate brojkama.
2015-09-09
Eroo wrote:Ne treba gledati šta rade od svojih starijih Eskimi i Japanci.
Vi, kojima su starci odveć (ili ih nemate?), zatucite ih i pokažite svijetu
kako se to rješava na human način.
vidim da sebe hvališ da si empatičan starija populacija umire od covida pa silom guraš vakcinu svakome da bi spasio starčad ali jesi li empatičan i prema onima koje je vakcina ubila ili doživotno osakatila? naravno da nisi empatičan boli te kurac.
Guest- Guest
ponekad test na anti tijela , nije savršen(pogotovo cijepljenima) ali zna griješiti i za ove koji su preboljeli.. 90% test za anti tijela je precizan(pogotovo ako nisi cijepljen, dok anti tijela ljudi koji su cijepljeni pun kurac slabije vrijede) a Primorac je razvio test stanične imunosti(o tome pričam od početka korona teme , doslovno od godinu ipo dana) koji ti tu pouzdanost digne na 98%,veber wrote:ljubo ti si prebolio koronu. pride si se cijepio.
svi. djeca i ex.
imamo nametnika u sebi.
epikur37 wrote:newuser wrote:
Jesi djecu jos?
šta ti nije jednostavnije prestati konzumirati masnu hranu?
Guest- Guest
Gnječ wrote:epikur37 wrote:
šta ti nije jednostavnije prestati konzumirati masnu hranu?
nije
2015-08-06
napuši se kurca.epikur37 wrote:veber wrote:
ti radiš za onog tko te više plati.
i moja djeca.
nema nikakve fame oko antitijela
ako ih imate, a nitko od vas nije imao nikakvih simptoma
prošli ste asimptomatski
najveći problem s koronom na kraju nije medicinski nego socijalni
zato sam i protiv obveznog cijepljenja
jer ovo je potka preko koje se razvijaju politički problemi,
posebice u manje razvijenim društvima
općenito pišete da bi pisali.
napisao sam prije, ali vi talibani ne doživljavate deuge.
bedinao sam ex i djecu.
s visokom temperaturom su bili.
onda se to smatralo gripom.
samo mene nije strefila.
kao što me nije nikad.
a, fašizam je jednak nacizmu.
u tom suglasju, sve vas treba pobit.
veber-
2014-12-30
Page 11 of 50 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje