ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Korona novosti i spoznaje

Page 7 of 50 Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50  Next

Go down

Korona novosti i spoznaje - Page 7 Empty Re: Korona novosti i spoznaje

Post by Eroo Sun 19 Dec - 13:12

pokerjocker wrote:s obzirom da se ero ovdje deklarirao kao katolik evo malog savjeta koji se odnosi i na sve nas ostale. odličan tekst.
Ne znam zašto meni, a ostalima  tek usput?
Sve  što je dotični  rekao ja  živim. Toliko o tome.
U tekstu nedostaje nešto veoma  bitno,  a to  je da su  oni koji  (zahvaljujući  Božjem daru) znaju nešto više,
dužni to znanje  podijeliti s onima kojima taj dar nije udijeljen. Uostalom upravo to i čini dotični pater. Čini to  na polju
duhovnog  života , na kojem  misli  da zna više od nas. Na isti način  su i znanstvenici dužni savjetovati one koji se
ne žele cijepiti  da  se isti cijepe. To nije  usiljavanje uvjerenja već podučavanjje,  s  ciljem da se  pogrešna uvjerenja 
mijenjaju u  dobro  sebe, svojih bližnjih  i  šire  zajednice. Svakodnevno  nas liječe  liječnici,  podučavaju učitelji, koristimo usluge 
električara,  automehaničara, vodoinstalatera itd...da  sad ne spominjem računala, telefone...ili facebook, kojim se  koristi
i cijenjeni pater.
Amen. :)

Last edited by Eroo on Sun 19 Dec - 13:14; edited 1 time in total

Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by darth_vader Sun 19 Dec - 13:12

I dosta o tim avionoma više, slažem se... Ovo su preozbiljna vremena, nije vrime od zajebancije sad...iako vidija sam iza jednog zrakoplova su tri crte išle, odmah sam zna da ko je u pitanju...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by aben Sun 19 Dec - 13:13

Mislim da je gotovo s prosvjetom. Omikron se šiti toliko brzo, da ćemo morati spojiti božićne blagdane i ljetne praznike.

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by epikur37 Sun 19 Dec - 13:15

aben wrote:Mislim da je gotovo s prosvjetom. Omikron se šiti toliko brzo, da ćemo morati spojiti božićne blagdane i ljetne praznike.

a i ovo do sad je bilo preriskantno

djeca su superširitelji

najbolje da se povučemo svi doma
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by dijagram Sun 19 Dec - 13:16

Glupkakurac wrote:I dosta o tim avionoma više, slažem se... Ovo su preozbiljna vremena, nije vrime od zajebancije sad...iako vidija sam iza jednog zrakoplova su tri crte išle, odmah sam zna da ko je u pitanju...

Trenira za Kosovo.

Kad srblji krenu on ce pomagati bacanjem bojlera po arnautima.
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by epikur37 Sun 19 Dec - 13:17

Glupkakurac wrote:I dosta o tim avionoma više, slažem se... Ovo su preozbiljna vremena, nije vrime od zajebancije sad...iako vidija sam iza jednog zrakoplova su tri crte išle, odmah sam zna da ko je u pitanju...

chemtrailsi iznad bibinja :)
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by dijagram Sun 19 Dec - 13:17

aben wrote:Mislim da je gotovo s prosvjetom. Omikron se šiti toliko brzo, da ćemo morati spojiti božićne blagdane i ljetne praznike.

:tu
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by Guest Sun 19 Dec - 13:23

Eroo wrote:
pokerjocker wrote:s obzirom da se ero ovdje deklarirao kao katolik evo malog savjeta koji se odnosi i na sve nas ostale. odličan tekst.
U tekstu nedostaje nešto veoma  bitno,  a to  je da su  oni koji  (zahvaljujući  Božjem daru) znaju nešto više,
dužni to znanje  podijeliti s onima kojima taj dar nije udijeljen. Uostalom upravo to i čini dotični pater. Čini to  na polju
duhovnog  života , na kojem  misli  da zna više od nas. Na isti način  su i znanstvenici dužni savjetovati one koji se
ne žele cijepiti  da  se isti cijepe. To nije  usiljavanje uvjerenja već podučavanjje,  s  ciljem da se  pogrešna uvjerenja 
mijenjaju u  dobro  sebe, svojih bližnjih  i  šire  zajednice. Svakodnevno  nas liječe  liječnici,  podučavaju učitelji, koristimo usluge 
električara,  automehaničara, vodoinstalatera itd...da  sad ne spominjem računala, telefone...ili facebook, kojim se  koristi
i cijenjeni pater.

Jedini koji su ovim cjepivom stekli imunitet krda su farmaceutske korporacije.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Eroo Sun 19 Dec - 13:26

Korona novosti i spoznaje - Page 7 Screenshot-860
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Guest Sun 19 Dec - 13:27

epikur37 wrote:

chemtrailsi iznad bibinja :)

Treba te iglom prizemljit.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by newuser Sun 19 Dec - 15:17

Eroo wrote:
i cijenjeni pater.
Nevjera patera i vasa sveukupna nas je i dovela ovdje da se bojite kihnuti i sa sto godina prihvatiti smrt kao nesto normalno.
newuser

2015-09-09

Back to top Go down

Post by epikur37 Sun 19 Dec - 15:26

newuser wrote:
Eroo wrote:
i cijenjeni pater.
Nevjera patera i vasa sveukupna nas je i dovela ovdje da se bojite kihnuti i sa sto godina prihvatiti smrt kao nesto normalno.

Pitanje smrti nije baš jednostavno, premda bi čovjek do starosti trebao sebe spremiti za to.

Pokojni psihijatar Robert Tore je napisao knjigu lijepog i sugestivnog naslova Ima li života prije smrti, ironija sudbine je da je umro u 50-im nakon objavljivanja knjige.

Osobno, tek u srednjim 40-im godinama mi je prvi put na um palo da bih i ja mogao umrijeti...odnosno da ću jednom sigurno i ja umrijeti. I biti slabiji s godinama.

To je proces...

epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by newuser Sun 19 Dec - 16:02

Ne znam, mislim da se radi o sebicnosti i neprihvacanju zivotnog tijeka. Jos odavno kazem sebi ako 70 i koju dozivim to je dovoljno. Sada mi je prioritet samo da djeca mogu sama kroz zivot odnosno da ih pripremim za to ako bude moguce a to se moze jedino ako si ziv. Nakon toga svejedno.
A da cu umrijeti meni nije trebalo puno da shvatim, nakon ludih tinjedzerskih dana sam postao svjestan toga.
newuser

2015-09-09

Back to top Go down

Post by epikur37 Sun 19 Dec - 16:09

newuser wrote:Ne znam, mislim da se radi o sebicnosti i neprihvacanju zivotnog tijeka. Jos odavno kazem sebi ako 70 i koju dozivim to je dovoljno. Sada mi je prioritet samo da djeca mogu sama kroz zivot odnosno da ih pripremim za to ako bude moguce a to se moze jedino ako si ziv. Nakon toga svejedno.
A da cu umrijeti meni nije trebalo puno da shvatim, nakon ludih tinjedzerskih dana sam postao svjestan toga.

e al to ti traje isto dok ih staviš na noge

pa kad ih staviš na noge volio bi malo gledati kako žive, pripomoć savjetom ili kako...i poigrati se s unucima

tako da

ne sudimo starijima jer i nama brzo starost dolazi ususret

stari ljudi zaslužuju poštovanje

epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by newuser Sun 19 Dec - 16:10

U biti na smrt gledam kao nesto jedino i konacno pravedno na ovome svijetu. Nitko joj ne moze uzmaci i nakon toga polaganje racuna, pa kako tko prodje dalje.
newuser

2015-09-09

Back to top Go down

Post by epikur37 Sun 19 Dec - 16:11

newuser wrote:U biti na smrt gledam kao nesto jedino i konacno pravedno na ovome svijetu. Nitko joj ne moze uzmaci i nakon toga polaganje racuna, pa kako tko prodje dalje.

nema dalje
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by newuser Sun 19 Dec - 16:12

epikur37 wrote:
newuser wrote:Ne znam, mislim da se radi o sebicnosti i neprihvacanju zivotnog tijeka. Jos odavno kazem sebi ako 70 i koju dozivim to je dovoljno. Sada mi je prioritet samo da djeca mogu sama kroz zivot odnosno da ih pripremim za to ako bude moguce a to se moze jedino ako si ziv. Nakon toga svejedno.

e al to ti traje isto dok ih staviš na noge

pa kad ih staviš na noge volio bi malo gledati kako žive, pripomoć savjetom ili kako...i poigrati se s unucima

tako da

ne sudimo starijima jer i nama brzo starost dolazi ususret

stari ljudi zaslužuju poštovanje

Ni najmanje im ne sudim, postujem ih i svoje takodjer. Ovdje smo naceli temu zivota i smrti i vlastito gledanje na to.
Naravno da je u prirodi covjeka da zeli sto duze zivjeti.
newuser

2015-09-09

Back to top Go down

Post by newuser Sun 19 Dec - 16:12

epikur37 wrote:
newuser wrote:U biti na smrt gledam kao nesto jedino i konacno pravedno na ovome svijetu. Nitko joj ne moze uzmaci i nakon toga polaganje racuna, pa kako tko prodje dalje.

nema dalje
Ima, ima.
newuser

2015-09-09

Back to top Go down

Post by Noor Sun 19 Dec - 16:48

mutava baštarda wrote:
Eroo wrote:

Mesčini da iti  mutiraš s virusom.  :D
[size=47]Broj smrtnih slučajeva pilota u SAD-u povećao se za 1750 % nakon uvođenja cjepiva protiv Covida.[/size]

Drž se Ero...
..prije pilot Epikur

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Guest Sun 19 Dec - 16:55

epikur37 wrote:
newuser wrote:

Pitanje smrti nije baš jednostavno, premda bi čovjek do starosti trebao sebe spremiti za to.

Pokojni psihijatar  Robert Tore je napisao knjigu lijepog i sugestivnog naslova Ima li života prije smrti, ironija sudbine je da je umro u 50-im nakon objavljivanja knjige.

Osobno, tek u srednjim 40-im godinama mi je prvi put na um palo da bih i ja mogao umrijeti...odnosno da ću jednom sigurno i ja umrijeti. I biti slabiji s godinama.

To je proces...

to je proces...prva doza, druga doza, prvi booster, drugi booster, treći booster...sa svakim idućim boosterom razmišljanje o smrti se povećava.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by pokerjocker Sun 19 Dec - 17:32

epikur37 wrote:

Pokojni psihijatar  Robert Tore je napisao knjigu lijepog i sugestivnog naslova Ima li života prije smrti, ironija sudbine je da je umro u 50-im nakon objavljivanja knjige.

To je proces...

meni su to objasnili kad sam imao 7 godina.
pokerjocker
pokerjocker

2017-09-13

veber likes this post

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 7 of 50 Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics