Korona novosti i spoznaje
Page 48 of 50
Page 48 of 50 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50
Re: Korona novosti i spoznaje
Nenad Bakic
t16cSh1tp191ai07gnhlfgdi ·
EPIDEMIJSKI PREGLED
1. Pad u bolnicama, kako sam i najavio, velik - najveći u ovom valu.
2. Velik rast slučajeva u Dalmaciji - DNŽ skoro 100% više nego prije tjedan dana. PAŽNJA - uobičajeno dajem grafikone sa stopom rasta 7d/7d, ovo je u odnosu na isti dan prošli tjedan.
Ovo je moguće razvoj omikrona, nažalsot naši laboratoriji kasne u izvještavanju, pa ne znamo za sigurno.
3. U cijeloj Hrvatskoj stagnacija u odnosu na prošli petak, -10% u 7 dana. R = 0,94.
t16cSh1tp191ai07gnhlfgdi ·
EPIDEMIJSKI PREGLED
1. Pad u bolnicama, kako sam i najavio, velik - najveći u ovom valu.
2. Velik rast slučajeva u Dalmaciji - DNŽ skoro 100% više nego prije tjedan dana. PAŽNJA - uobičajeno dajem grafikone sa stopom rasta 7d/7d, ovo je u odnosu na isti dan prošli tjedan.
Ovo je moguće razvoj omikrona, nažalsot naši laboratoriji kasne u izvještavanju, pa ne znamo za sigurno.
3. U cijeloj Hrvatskoj stagnacija u odnosu na prošli petak, -10% u 7 dana. R = 0,94.
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
michaellcmacha wrote:Moguće da zatvaraju priču... Lijek su izbacili na tržište, cjepiva što su napravili i rasprodali pokrili su trošak svih istraživanja u zadnjih 20 godina i još jebeno zaradili...Gnječ wrote:Kako znati jeste li zaraženi omikronom? Ovo su najčešći simptomi
Pet najčešće prijavljenih simptoma su:
curenje nosa
glavobolja
umor (i blagi i teži)
kihanje
grlobolja.
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2326335&index_ref=naslovnica_vijesti_prva_m
Takve simptome imam od rođenja znači li to da sam nulti pacijent? Jebote nisam ni znao da me omikron jebe cijeli zivot.
Za posljedice ionako neće odgovarati, jer i one države koje bi ih mogle očepit po repu, to neće učiniti jer bi se onda oni suočiči sa tužbama svojih građana...
Pfizer se ne slaže s time. koliko je milijarda eura EU tj. mi poklonili (mi svi smo EU) farmaceutskim korporacijama da ubrzaju proizvodnju vakcina? USA isto puste miljarde dolara poklonila...
evo kako su povezani
https://www.nature.com/articles/s41587-021-00912-9
Guest- Guest
Ne,to samo znači da si superprijenosnikzaraze.Gnječ wrote:Kako znati jeste li zaraženi omikronom? Ovo su najčešći simptomi
curenje nosa
glavobolja
umor (i blagi i teži)
kihanje
grlobolja.
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2326335&index_ref=naslovnica_vijesti_prva_m
Takve simptome imam od rođenja znači li to da sam nulti pacijent? Jebote nisam ni znao da me omikron jebe cijeli zivot.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Eroo wrote:Ne,to samo znači da si superprijenosnikzaraze.Gnječ wrote:Kako znati jeste li zaraženi omikronom? Ovo su najčešći simptomi
curenje nosa
glavobolja
umor (i blagi i teži)
kihanje
grlobolja.
da sam cijepljen isto bi bio superprijenosnikzaraze.
Guest- Guest
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
alo, majstore, reci zašto odjednom više ne govore koliko je cijepljenih/necijepljenih zaraženo, odnosno umrlo?Eroo wrote:
nema više, nothing, nichts, nada.........NIČ!
mutava baštarda and metilda like this post
ebenica wrote:ja nemam djece, ja jebem iz gušta, nisam na poslu da proizvodim.Eroo wrote:
Naravno, naravno...
Nego jesu li ti djeca već okitila bor?
kaj vele tvoja sa trake?
ajde jedna dobra vijest danas. Nisi se razmnožio.
na veliku žalost hrvatske, ti jesi :(marcellus wrote:ebenica wrote:
ja nemam djece, ja jebem iz gušta, nisam na poslu da proizvodim.
kaj vele tvoja sa trake?
ajde jedna dobra vijest danas. Nisi se razmnožio.
srećom pa su ti ženska djeca jer takva fizionomija gliste bez jednog normalnog mišića na tijelu i osobnost kukavice teško da 2 puta može proć' pod muško pa je skroz lijepo da to sranje umre s tobom.
Guest- Guest
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Noor likes this post
paraf hr ? prva vijest , vidim da zagreb 2019 dao 5 000 kn potpore... nebitno , rumunjska je prije 2mj. imala udar s najvise mrtvih ako se dobro spominjem
prat ruke distanca ne u zatvoreno... bockanje po izboru no dobro bi bilo da svijest ljudi na 80% sto iluzorno ocekivati u doba dostupnosti svih spoznaja bez razvoja kriticnog odmaka
prat ruke distanca ne u zatvoreno... bockanje po izboru no dobro bi bilo da svijest ljudi na 80% sto iluzorno ocekivati u doba dostupnosti svih spoznaja bez razvoja kriticnog odmaka
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Komentar na uradne podatke UK vlade.
"What the British are saying is they are now finding the vaccine interferes with your body’s innate ability after infection to produce antibodies against not just the spike protein but other pieces of the virus. Specifically, vaccinated people don’t seem to be producing antibodies to the nucleocapsid protein, the shell of the virus, which are a crucial part of the response in unvaccinated people.
This means vaccinated people will be far more vulnerable to mutations in the spike protein EVEN AFTER THEY HAVE BEEN INFECTED AND RECOVERED ONCE (or more than once, probably).
It also means the virus is likely to select for mutations that go in exactly that direction, because those will essentially give it an enormous vulnerable population to infect. And it probably is still more evidence the vaccines may interfere with the development of robust long-term immunity post-infection."
https://alexberenson.substack.com/p/urgent-covid-vaccines-will-keep-you/comments
hmmm
https://www.nytimes.com/live/2021/12/17/world/covid-omicron-vaccines#in-a-trial-pfizer-biontechs-low-dose-shot-did-not-provoke-an-adequate-immune-response-in-2-to-5-year-olds
Genijalno...kic wrote:
"What the British are saying is they are now finding the vaccine interferes with your body’s innate ability after infection to produce antibodies against not just the spike protein but other pieces of the virus. Specifically, vaccinated people don’t seem to be producing antibodies to the nucleocapsid protein, the shell of the virus, which are a crucial part of the response in unvaccinated people.
This means vaccinated people will be far more vulnerable to mutations in the spike protein EVEN AFTER THEY HAVE BEEN INFECTED AND RECOVERED ONCE (or more than once, probably).
It also means the virus is likely to select for mutations that go in exactly that direction, because those will essentially give it an enormous vulnerable population to infect. And it probably is still more evidence the vaccines may interfere with the development of robust long-term immunity post-infection."
https://alexberenson.substack.com/p/urgent-covid-vaccines-will-keep-you/comments
hmmm
Objave ovo na službenoj stranici dok iz svih drugih medija vrište 'jabs!'...
Pokriveni su 100% od bilo kakve odgovornosti...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
o potvrdama i njihovoj bitnosti malo iz iskustva.
donauwörth-zagreb 675km po autu.
3 državne granice.
mogućnost da te kontroliraju i traže potvrde je 6
i tako krenusmo mi na put.
nisam išao na passau jer je prijelaz most.
prije se išlo bez zadržavanja, sada nisam htio riskirati pa sam išao na salzburg.
prošli smo DE/A granicu da nas nitko nije pogledao.
na pol austrije stali da natankiram plin i da pojedemo nekaj. u mcshit ne da nas nitko nije pitao već nitko nije nosio maske.
na tunelu karavanke čekali pol vure jer je jednosmjeran.
ušli u sloveniju da bi tek iza jesenica skužio da smo već debelo u sloveniji.
oko ljubljane gužva ali došli i do hr.
tu smo morali dati dokumente uz pitanje;
-a zašto ste išli u ovu kolonu NON EU, ona druga ONLY EU kamera očita tablicu i rijetko kada nekog murja izdvoji.
toliko o kontrolama i kako se štite granice od upada virusa.
da ne govorim da je promet bio relativno jači.
3 državne granice.
prije se išlo bez zadržavanja, sada nisam htio riskirati pa sam išao na salzburg.
na pol austrije stali da natankiram plin i da pojedemo nekaj. u mcshit ne da nas nitko nije pitao već nitko nije nosio maske.
-a zašto ste išli u ovu kolonu NON EU, ona druga ONLY EU kamera očita tablicu i rijetko kada nekog murja izdvoji.
2014-12-30
pelcovani na aparatimahkic wrote:
hmmm
Zar cijepivo ne smanjuje širenje zaraze 20 puta? Ako je Danska na 80 posto+nabustani kako imaju najveću zarazu u svijetu, a najmanje procjepljeni Rumunji u Evropi najmanju zarazu.debotoijusto wrote:paraf hr ? prva vijest , vidim da zagreb 2019 dao 5 000 kn potpore... nebitno , rumunjska je prije 2mj. imala udar s najvise mrtvih ako se dobro spominjem
Čemu onda kovidnica, koji je njen smisao?
Inače najveći broj mrtvih od korone ima procjepljena Mađarska koja ih je napucala tijekom kampanje cijepljenja...
Noor likes this post
jasna stvar, dopizdilo ljudimaveber wrote:o potvrdama i njihovoj bitnosti malo iz iskustva.
3 državne granice.
ma dopizdilo službenicima.Noor wrote:jasna stvar, dopizdilo ljudimaveber wrote:o potvrdama i njihovoj bitnosti malo iz iskustva.
3 državne granice.
s obzirom da sam dao otkaz u airbusu, a idem u drugu firmu, pogledati šefici dupe jel ostalo onako krruškoliko kao elf ili su je godine dohvatila.
sve moje stvari+kćerine+sinove+anhenger s biciklom i vrtnim stolcima.
ne da nas nitko nigdje nije gledao već nije nikaj ni pitao, osim hr policajca koji je vrlo razložno pitao zakaj sam u toj traci, a ne u onoj.
mislim da bi po natrpanosti auta svaki cigojner me htio za zeta.
veber-
2014-12-30
Omikron je proizvod necijepljenja, to kao prvo. Ne pravesvakidannovo cijepivo.mutava baštarda wrote:
S druge strane Danska u problemima, loš standard i uvjeti života. Trebali bi se malo ugledati na Rumunje
Kao drugo, dobro pogledaj, imaju 2 umrla na 1 milijunstanovnika . To ti ne želiš ili ne možeš vidjeti.
Booster doze i dalje zadržavaju smrtnost na nivou gripe.
A ovoje Rumunija ... na vrhu pika su imali u prosjeku 471 umrlih na dan ili 25/1 milijun stanovnika.
Dakle, 12.5x više od Danske.
I inače usporedi im dijagrame umrlih...sve je jasno, tko želi i može vidjeti drastičnu razliku.
Visoka procjepljenost Danske (usprkos Omikronu) i dalje drži epidemijunanivou prehlade.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Page 48 of 50 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje