Korona novosti i spoznaje
Page 47 of 50
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
Re: Korona novosti i spoznaje
s obzirom tko financira čitavo ovo sranje, 'verzija' ima smisla...AssadNaPodmornici wrote:ne da se neću ići cijepiti nego se idem zaraziti kod prvog frenda koji dobije ovu verziju.ljubo1212 wrote:
iz dišpeta se nemojte cijepiti
a iz istog razloga pokušajte do tri kralja ne ići gori u zagreb,
Ako imaš nekoga u Splitu koji bude zaražen omicronom slobodno mu reci da me pozove na kavu(naravno ako se slaže i ja ću donit kavu u goste)
T.- Posts : 17557
2014-04-14
ja nemam djece, ja jebem iz gušta, nisam na poslu da proizvodim.Eroo wrote:Naravno, naravno...ebenica wrote:
pfizer cijepivo je za ljude. i cigarete isto. i tvoj brat također. i tuđi unuk prvak u šahu je tvoj također.
Nego jesu li ti djeca već okitila bor?
kaj vele tvoja sa trake?
Guest- Guest
a di je tebi ponudila zagrljaj? i kaj ti znaš kaj drugi ljudi žele ako si mislio u tuđe ime?Eroo wrote:Tebi to nije problem, računao sam na to da imaš metlu.Venus wrote:
Jel bi to napisao nekom od ukucana, ako bi imali drugacije misljenje od tebe?
Sram te moze bit, ti uzor nisi nikome.
(Ne grli ljude koji ne žele tvoj zagrljaj, posebnou ne ovoj situaciji!)
kaj ti nije dosta tuđeg unuka prisvajat pa sad i tuđe želje prisvajaš?
Guest- Guest
eroo, mi s 'druge strane' borimo se i za tebe...
zahvalit ćeš nam kad sve ovo prođe...
zahvalit ćeš nam kad sve ovo prođe...
michaellcmacha likes this post
Tisi jeben u'glavu.ebenica wrote:ja nemam djece, ja jebem iz gušta, nisam na poslu da proizvodim.Eroo wrote:
Naravno, naravno...
Nego jesu li ti djeca već okitila bor?
kaj vele tvoja sa trake?
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
ebenica wrote:a di je tebi ponudila zagrljaj? i kaj ti znaš kaj drugi ljudi žele ako si mislio u tuđe ime?Eroo wrote:
Tebi to nije problem, računao sam na to da imaš metlu.
Necijepljeni si nikad nebi smjeli dozvoliti grliti druge. Posebno ako drugi to ne žele.
Jebeni (u'glavu), unuk je moj...ostavi se ti mojih, di su tvoji? "Zbog gušta" nemaš nikoga? Super...
2016-07-22
Zahvalan sam ako ne raznosite zarazu okolo. To bi bilo veoma lijepo s "vaše strane".T. wrote:eroo, mi s 'druge strane' borimo se i za tebe...
2016-07-22
Šta se javljaš?ebenica wrote:a di je tebi ponudila zagrljaj? i kaj ti znaš kaj drugi ljudi žele ako si mislio u tuđe ime?Eroo wrote:
Tebi to nije problem, računao sam na to da imaš metlu.
Misliš da je Venus mutava?
2016-07-22
napio si se, dva puta si piknuo, zakolutao očima, zgrčio prste na nogama i "napravio" dijete...kaj sad hoćeš? spomenik za posebne zasluge?Eroo wrote:ebenica wrote:
a di je tebi ponudila zagrljaj? i kaj ti znaš kaj drugi ljudi žele ako si mislio u tuđe ime?
Necijepljeni si nikad nebi smjeli dozvoliti grliti druge. Posebno ako drugi to ne žele.
Jebeni (u'glavu), unuk je moj...ostavi se ti mojih, di su tvoji? "Zbog gušta" nemaš nikoga? Super...
ti i par milijardi kretena ste baš majstori. posebni ste. jebeno je teško napravit dijete. ljudski, skroz drugačije od životinja.
digni si spomenik od dreka.
Guest- Guest
ja nisam zaražen, a ne družim se s pelcovanima...Eroo wrote:Zahvalan sam ako ne raznosite zarazu okolo. To bi bilo veoma lijepo s "vaše strane".T. wrote:eroo, mi s 'druge strane' borimo se i za tebe...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Prije ili kasnije će te ugristi netko od zombija i di si onda?
darth_vader-
2014-04-17
a di sam, od nečega se mora i umrit...
neće niko uteć smrti...
neće niko uteć smrti...
Pošteno. Samo što to nije u stilu pucajte u prsi bando, nego nešto manje romantično...
darth_vader-
2014-04-17
ispucaću šta imam ako me ugrize...
ne planiram otić bez ispaljenog metka...
barem 2 kašikare ako ništa drugo...
Pa kako ne bih kužio, sve što si navela stoji, jedino fali da pojedini ti koji su se usrali za slučaj uranjenog završetka svog kako veliš usranog života, bi uslijed te svoje furke užasa, rado sudjelovali u restauraciji fašizma i totalitarizma kroz epidemiološke mjere bez kraja i koncaVenus wrote:michaellcmacha wrote:
Dobro to, ali ako se razbole, čak i ako sve vrijeme provode u podrumu, svejedno se mogu razboljeti... Velik broj starijih (Ero je starije životne dobi) se unatoč cijepljenju svejedno izbjegava nepotrebno družiti i biti u kontaktu s drugim ljudima... Upravo stoga mi je nejasna njegova formulacija da su mirni...
Ovo gore sam se zezala malo..
Nije mi jasno kako tebi nije jasno. Imaš na ovom svijetu ustrašenih (doslovno usranih od straha) ljudi kojih ni 78 doza nečega da uštrcaju u sebe neće umanjit njihov strah. Strah od života. To su živeća trupla koja se boje nekog bolnog zagrliti jer ih je uvijek strah za svoje dupe, koji teško da za ikog nešto naprave jer kako bi onda oni. Imam takvih u svojoj bliskoj okolini, i ne osuđujem, da se razumijemo. Svatko je odabrao živjet kako god hoće, njegov/njezin život. Ako će uzimat svaki tjedan nove doze cjepiva, nek štrcaju, ako misle da će im baš to pomoći.
Nekidan se razveselim kolegici kaže ona nemoj me grlit imala sam koronu nedavno. Kažem ja njoj, ja ti se ne bojim i raširim ruke. Ima masku, cijepila se, prebolila, i boji se, šta da ja njoj objašnjavam. Zagrlim je i bok.
U tom kontekstu, za mene je bolje živit 5 kvalitetnih godina nego 75 usranih, kužiš.
2015-08-08
T. wrote:ispucaću šta imam ako me ugrize...
Neće do tog ipak doći vjerujem...
darth_vader-
2014-04-17
michaellcmacha wrote:Pa kako ne bih kužio, sve što si navela stoji, jedino fali da pojedini ti koji su se usrali za slučaj uranjenog završetka svog kako veliš usranog života, bi uslijed te svoje furke užasa, rado sudjelovali u restauraciji fašizma i totalitarizma kroz epidemiološke mjere bez kraja i koncaVenus wrote:
Ovo gore sam se zezala malo..
Nije mi jasno kako tebi nije jasno. Imaš na ovom svijetu ustrašenih (doslovno usranih od straha) ljudi kojih ni 78 doza nečega da uštrcaju u sebe neće umanjit njihov strah. Strah od života. To su živeća trupla koja se boje nekog bolnog zagrliti jer ih je uvijek strah za svoje dupe, koji teško da za ikog nešto naprave jer kako bi onda oni. Imam takvih u svojoj bliskoj okolini, i ne osuđujem, da se razumijemo. Svatko je odabrao živjet kako god hoće, njegov/njezin život. Ako će uzimat svaki tjedan nove doze cjepiva, nek štrcaju, ako misle da će im baš to pomoći.
Nekidan se razveselim kolegici kaže ona nemoj me grlit imala sam koronu nedavno. Kažem ja njoj, ja ti se ne bojim i raširim ruke. Ima masku, cijepila se, prebolila, i boji se, šta da ja njoj objašnjavam. Zagrlim je i bok.
U tom kontekstu, za mene je bolje živit 5 kvalitetnih godina nego 75 usranih, kužiš.
još bi shvatio to njihovo ponašanje, -taj sebični strah za sebe gdje si na pragu 70ete ili 80ete godine, i uspoređuješ ekipu čija je prosječna dob kada su umrli od korone približna očekivanoj dobi trajanja života, pazi ekipa takve umrle (u RH prosjek 76godina, a trajanje života 77 tako nekako), uspoređuje sa ratnim žrtvama, gdje doslovno ginu 20godišnjaci, i to ne bilo kakvi, nego najbolji genetski materijal neke nacije...
ja se nadam da kada dođem u takvu dobu, da neću biti takav .
Sve je uredu, ima se pravo takva osoba strašiti za sebe, svatko se boji smrti, ALI nema ta osoba pravo zahtjevati da cijeli jebeni svijet strane radi njih, i da se uštrcava ta kemikalija za djecu , mlade i preboljele ili imate ekipu koja iz zdravstvenih razloga nesmije uzeti cijepivo itd, svima bi zagorčali život samo da su oni malo sigurniji.
ali najgore od svega, čak niti to ne pomaže, jer do sada nam je jasno - da baš nikakve jebene mjere nisu zaustavile koronu.
nigdje baš nigdje(samo da neki luđak ne stavi podatke iz kine hahaha, ili sjeverne koreje). izgleda da niti cijepljenje nije zaustavilo. niti mjere zatvaranja.
ne samo to, nego ono što je lauc špekulirao, a mi ovdje prenosili(i gnječ iz drugih izvora i slovoslagar i ostali) ,da cijepiva + mjere su dovele da je virus čak evoluirao u najzaraznije verzie, i ova zadnja verzija će doslovno svakoga strefiti.
aj veliki plus za sada jest da je omicron izgleda najmanje smrtonosan, pa bi najbolja logika neke države bila, da se doslovno svi mlađi i zdraviji zaraze, a ovi rizični da se izoliraju.
ja da sam rizična skupina, riješio bih sebi boster, ali nebi teroriziraju ostale na cijepljenje ili lockdown. dapače lobirao bi da mlađi se što više zaraze i steknu kolektivni imunitet, a sebe bi izolirao
michaellcmacha and Hektorović like this post
Kako znati jeste li zaraženi omikronom? Ovo su najčešći simptomi
Pet najčešće prijavljenih simptoma su:
curenje nosa
glavobolja
umor (i blagi i teži)
kihanje
grlobolja.
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2326335&index_ref=naslovnica_vijesti_prva_m
Takve simptome imam od rođenja znači li to da sam nulti pacijent? Jebote nisam ni znao da me omikron jebe cijeli zivot.
curenje nosa
glavobolja
umor (i blagi i teži)
kihanje
grlobolja.
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2326335&index_ref=naslovnica_vijesti_prva_m
Takve simptome imam od rođenja znači li to da sam nulti pacijent? Jebote nisam ni znao da me omikron jebe cijeli zivot.
Guest- Guest
Moguće da zatvaraju priču... Lijek su izbacili na tržište, cjepiva što su napravili i rasprodali pokrili su trošak svih istraživanja u zadnjih 20 godina i još jebeno zaradili...Gnječ wrote:Kako znati jeste li zaraženi omikronom? Ovo su najčešći simptomi
curenje nosa
glavobolja
umor (i blagi i teži)
kihanje
grlobolja.
Za posljedice ionako neće odgovarati, jer i one države koje bi ih mogle očepit po repu, to neće učiniti jer bi se onda oni suočiči sa tužbama svojih građana...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Nenad Bakic
t16cSh1tp191ai07gnhlfgdi ·
EPIDEMIJSKI PREGLED
1. Pad u bolnicama, kako sam i najavio, velik - najveći u ovom valu.
2. Velik rast slučajeva u Dalmaciji - DNŽ skoro 100% više nego prije tjedan dana. PAŽNJA - uobičajeno dajem grafikone sa stopom rasta 7d/7d, ovo je u odnosu na isti dan prošli tjedan.
Ovo je moguće razvoj omikrona, nažalsot naši laboratoriji kasne u izvještavanju, pa ne znamo za sigurno.
3. U cijeloj Hrvatskoj stagnacija u odnosu na prošli petak, -10% u 7 dana. R = 0,94.
t16cSh1tp191ai07gnhlfgdi ·
EPIDEMIJSKI PREGLED
1. Pad u bolnicama, kako sam i najavio, velik - najveći u ovom valu.
2. Velik rast slučajeva u Dalmaciji - DNŽ skoro 100% više nego prije tjedan dana. PAŽNJA - uobičajeno dajem grafikone sa stopom rasta 7d/7d, ovo je u odnosu na isti dan prošli tjedan.
Ovo je moguće razvoj omikrona, nažalsot naši laboratoriji kasne u izvještavanju, pa ne znamo za sigurno.
3. U cijeloj Hrvatskoj stagnacija u odnosu na prošli petak, -10% u 7 dana. R = 0,94.
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje
Page 47 of 50