ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Korona novosti i spoznaje

Page 25 of 50 Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50  Next

Go down

Korona novosti i spoznaje - Page 25 Empty Re: Korona novosti i spoznaje

Post by mutava baštarda 14/12/2021, 18:17

[size=30]Odgovor prof.dr. Tomislava Domazeta-Loše Indexovoj petorci i prof. Đikiću[/size]

[size=30]Šest muva jednin udarcen...
[/size]

mutava baštarda

2015-09-14

Back to top Go down

Post by Hektorović 14/12/2021, 18:57

Problemi u raju

Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by metilda 14/12/2021, 19:07

T. wrote:
AssadNaPodmornici wrote:
Hektorović wrote:[size=51]Viktor Lindelof mora nositi srčani monitor[/size]
[url=safari-reader://sport.avaz.ba/media/2021/12/14/1675617/thumbs/873x400.jpg]Korona novosti i spoznaje - Page 25 873x400[/url]
[size=50]Stoper Mančester junajteda Viktor Lindelof (Victor) morat će dva dana nositi srčani monitor da bi se otkrilo više o njegovim problemima s disanjem koje je imao za vrijeme subotnje utakmice Premier lige protiv Norviča, objavili su ostrvski mediji.[/size]
[size=50]Lindelof je morao napustiti susret u 74. minuti jer se nije osjećao dobro. Iz Junajteda su poručili da problemi s disanjem nemaju veze sa koronavirusom, a trener Ralf Rangnik (Rangnick) izjavio je da je imao abnornalno visoki srčani ritam.[/size]
[size=50]Ovo je još jedan u nizu zabrinjavajućih slučajeva srčanih problema kod vrhunskih nogometaša.[/size]
[size=50]Danac Kristijan Eriksen (Christian) se na minulom Euru srušio tokom utakmice sa Finskom, jer je doživio srčani udar, ali je brzom intervencijom reanimiran i spašen mu je život. Kasnije mu je ugrađen srčani defibrilator.[/size]
[size=50]Također tu je i slučaj od prije mjesec i po kada je napadač Barcelone Serhio Aguero (Sergio) zbog bolova u prsima morao napustiti utakmicu protiv Alavesa. Argentinac se uhvatio za prsa i potom je legao na travu. Nakon toga žalio se na bolove u prsima i vrtoglavicu. Dijagnosticirana mu je srčana aritmija zbog koje bi mogao prekinuti igračku karijeru.[/size]
horor

dakle momak igra nogomet cijelo vrijeme super,  dakle od jebeno malih nogu, a kao sportaš u cvijetu mladosti - ima najjači mogući imunitet na svijetu, korona i ovako ne predstavlja rizik za njegovu dobnu skupinu a pogotovo ako si boljeg zdravlja --- morao se cijepiti radi psihopata tipa ero(koji za razliku od ovoga psihaša imaju moć u realnom svijetu , ovaj izoliran od familije i prijatelja ima samo podrum i internet) , i eto..
To su izvanredne vijesti...
Što više posljedica od pelca izađe u javnost, više ljudi će se probuditi iz hipnoze...

Neće. Ljudi koji su cijepljeni po mojim iskustvima jednostavno izgube mogućnost logičkog razmišljanja. Sa prijateljima koji su cijepljeni izbjegavam razgovor o cjepivu jer sam imala neugodna iskustva omalovažavanja i vrijeđanja. I jutros sam u inboxu našla "poslanicu" koja me je izbacila iz kolosijeka.

Daj Bože da progledaju, ali bojim se da je to nemoguće.

Reče im Isus: »Djeca se ovog svijeta žene i udaju. No oni koji se nađoše dostojni onog svijeta i uskrsnuća od mrtvih niti se žene niti udaju. Zaista, ni umrijeti više ne mogu: anđelima su jednaki i sinovi su Božji jer su sinovi uskrsnuća.«
metilda
metilda

2021-02-20

newuser and AssadNaPodmornici like this post

Back to top Go down

Post by Guest 14/12/2021, 19:24

metilda wrote:

Neće. Ljudi koji su cijepljeni po mojim iskustvima jednostavno izgube mogućnost logičkog razmišljanja. Sa prijateljima koji su cijepljeni izbjegavam razgovor o cjepivu jer sam imala neugodna iskustva omalovažavanja i vrijeđanja. I jutros sam u inboxu našla "poslanicu" koja me je izbacila iz kolosijeka.

Tako oni vide i one koji se opiru cijepljenju, covid - potvrdama i ostalom. Ne znam bas gube li sposobnost jasnog promisljanja koliko se povode drugacijim argumentima od nasih .... Drugacije premise, drugacije konkluzije.

Last edited by violator on 14/12/2021, 19:25; edited 1 time in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 14/12/2021, 19:25

ljubo1212 wrote:
Gnječ wrote:
ljubo1212 wrote:
Gnječ wrote:
ljubo1212 wrote:
Gnječ wrote:U Europi počinje cijepljenje djece. Ovo su pravila po državama

Što se tiče cijepljenja u Hrvatskoj, to izgleda ovako: cijepljeno je 2,5 posto mlađih od 18 godina, 11,8 posto u dobi od 15 do 17 godina, zatim 1,7 posto od 10 do 14 godina. Europa, pak, stoji bitno bolje, tako se u dobi od 10 do 14 godina cijepilo 47 posto djece iz Portugala, 41 posto iz Irske, 40 posto Finska, 39,4 posto s Islanda i 24 posto djece iz Austrije.

U najmanjoj hrvatskoj županiji, Međimurskoj, iz te je starije skupine cijepljeno 3725 djece i njih 406 u dobi od 12 do 14 godina. U mlađoj su skupini Međimurci u gornjem dijelu tablice s 4131 cijepljenim djetetom.

- Djeca se redovito cijepe kod svojih liječnika školske medicine i zadovoljni smo odazivom - kaže šefica međimurskih epidemiologa dr. Marina Payer-Pal.

Međimurje je prema broju stanovnika u samom vrhu po broju cijepljene djece u Hrvatskoj. Sada se nadaju da će, kaže ravnatelj ŽB-a Čakovec, pedijatar dr. Igor Šegović, da će jednak interes biti i za cijepljenje ove najmlađe skupine. Iako roditelji zasad ne pokazuju interes niti uopće pitaju o cjepivima za najmlađu skupinu.

Ne razumijem sto hoces reci.

Zar tebi mozak ne radi? Jesi lobotomiran? Ne razumijem tvoju razinu debilizma  to mi je out of reach

Cijepiti djecu kojoj virus nemoze nista?  Zbog cega? Da djeca ne prenose virus na druge? Dokazano je i svaka jebena budala zna da to takozvano cjepivo ne sprijecava sirenje virusa. Dakle zasto cijepiti djecu pitam ja tebe i od tebe ocekujem odgovor na ovo moje pitanje. Odgovori zasto se djeca moraju cijepiti?
Ljubomire?
samo prenosim što se izjavljuje i piše po ovom pitanju
cijepe djecu svuda po svijetu, već sam rekao da cjepivo ne spriječava širenje, cjepljenje spriječava
evo ti tri razloga zašto cijepe djecu, 

Imunolog Zlatko Trobonjača stava je da djecu treba cijepiti jer iako rijetko, i oni mogu teže oboljeti.

- Američka istraživanja pokazuju da na 100 tisuća oboljele djece njih sto bude hospitalizirano, od kojih 20 bude i na kisiku, a jedno dijete, nažalost, premine - kaže Trobonjača i dodaje da su kod njih te brojke ipak veće nego kod nas jer su imali žestoke epidemije s velikim brojem oboljele djece. Smatra da su tri glavna razloga za cijepljenje: postcovid sindrom, multiorganski upalni sindrom i prijenos bolesti starijim ukućanima.

- Što se tiče dugog covida kod djece, toga ima sve više, a to zna uključivati brojne simptome, od glavobolja, umora, kratkog daha, problema s prehranom, promjenama spavanja... Tu je i ozbiljani multiorganski upalni sindrom, od kojeg je do sada u Hrvatskoj bolovalo 200-tinjak djece, a jedno dijete je, nažalost, i preminulo - kaže Trobonjača i zaključuje da srećom, iako izaziva teško stanje, može se uspješno liječiti.

Naravno, prijenos starijim ukućanima stvara rizik teških oboljenja u kućanstvima, poglavito u onima gdje žive stariji i imunokompromitirani.

Epidemiolozi Bernard Kaić, voditelj Službe za epidemiologiju HZJZ-a, i Branko Kolarić iz Nastavnog zavoda za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar" kažu da je cjepivo odobreno i ispitano za skupinu djece u dobi od 5 do 12 godina i samim time ne treba se sumnjati u cjepivo.

postcovid sindrom

postcovid sindrom imaju i odrasli koji prebole covid ali i oni koji su se cijepili. ne vidim razloga za masovno cijepljenje djece. a veleučeni doktor bi morao znati da za sve izgovoreno mora imati i dokaze koje on nije dao na uvid. znači svi tom čovjeku moramo vjerovati na riječ? ma hajde! koji kurac je on da bi ja njemu vjerovao na riječ?

dalje, i stručne literature je poznato i da kod preboljevanja gripe imaš post-flu syndrome koji može trajati i više od nekoliko mjeseci. ili post-viral fatigue

multiorganski upalni sindrom

multiorganski upalni sindrom možeš dobiti i vakcinom. nadam se da ti je rečenica jasna i da ne moram dalje objašnjavati.

prijenos bolesti starijim ukućanima

sunny  to je toliko bizaran produkt izopačenog doktorskog uma da je smiješno i totalno useless uopće komentirati. to je takav udarac u zdrav mozak da mogu takve izjave usporediti jedino sa PSYOP i brainwashingom.

da da da....da ponovim jel za neuku rvacku nejač: VAKCINA NE SPRIJEČAVA ŠIRENJE VIRUSA

pa kako u pičku materinu kaže da djecu mora cijepiti da ne prenose bolest? valjda virus a ne bolest starijim ukućanima kada i da se cijepe sa 500 boostera i dalje će širiti virus?

jebotebog koliko ljudski um može degenerirati u psihopatsku mentalnu retardaciju to nije normalno. još manje je normalno da TI ljubomire SLIJEPO VJERUJEŠ  takvim sociopatskim korumpiranim ignorantima ili skroz full kriminalcima u bijelim mantilima.
gle, ti ljudi su pametni, učeni, posvećeni svome radu, dakle notorni humanisti 
rade u velikim timovima, više glava bolje zna, opet sve za boljitak čovječanstva
odnos troškova i koristi je izračunat, pa ne bi i kaić i kolar bili na istoj strani s trobonjačom
a ni lauc nema ništa protiv, za sada, jer cijepe se djeca s rizicima,
ma dobro radi ekipa, eto uspjeli su cijepiti 46% čovječanstva, 3,16 mrd s dvije doze, a još 1 mrd s jednom dozom,

i ja sam pametan, učen, posvećen svome radu, dakle notorni sam humanist i ne radim u timu jer mi se timovi gade imam alergiju na timski rad ja radim sam one man band i sa ovom jednom mojom glavom više znam od svih njihovih glava na hrpi, i opet sve to radim za boljitak čovječanstva. odnos troškova i koristi nemam jer radim sve mukte i nitko mi se ne ulizuje ko tvom turčinu trobonjači- i svejedno ja tim luzerima ne vjerujem ni jedno jedino slovo. da su lažovi prevaranti muljatori osjeti se odmah ne trebaš biti neki poseban lumen za to osjetiti. eto neznam što tebi napisati pošto si asimiliran i ponašaš se ko borg jedinica.

Last edited by Gnječ on 14/12/2021, 19:26; edited 1 time in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by newuser 14/12/2021, 19:26

metilda wrote:
T. wrote:
AssadNaPodmornici wrote:
Hektorović wrote:[size=53]Viktor Lindelof mora nositi srčani monitor[/size]
[url=safari-reader://sport.avaz.ba/media/2021/12/14/1675617/thumbs/873x400.jpg]Korona novosti i spoznaje - Page 25 873x400[/url]
[size=53]Stoper Mančester junajteda Viktor Lindelof (Victor) morat će dva dana nositi srčani monitor da bi se otkrilo više o njegovim problemima s disanjem koje je imao za vrijeme subotnje utakmice Premier lige protiv Norviča, objavili su ostrvski mediji.[/size]
[size=53]Lindelof je morao napustiti susret u 74. minuti jer se nije osjećao dobro. Iz Junajteda su poručili da problemi s disanjem nemaju veze sa koronavirusom, a trener Ralf Rangnik (Rangnick) izjavio je da je imao abnornalno visoki srčani ritam.[/size]
[size=53]Ovo je još jedan u nizu zabrinjavajućih slučajeva srčanih problema kod vrhunskih nogometaša.[/size]
[size=53]Danac Kristijan Eriksen (Christian) se na minulom Euru srušio tokom utakmice sa Finskom, jer je doživio srčani udar, ali je brzom intervencijom reanimiran i spašen mu je život. Kasnije mu je ugrađen srčani defibrilator.[/size]
[size=53]Također tu je i slučaj od prije mjesec i po kada je napadač Barcelone Serhio Aguero (Sergio) zbog bolova u prsima morao napustiti utakmicu protiv Alavesa. Argentinac se uhvatio za prsa i potom je legao na travu. Nakon toga žalio se na bolove u prsima i vrtoglavicu. Dijagnosticirana mu je srčana aritmija zbog koje bi mogao prekinuti igračku karijeru.[/size]
horor

dakle momak igra nogomet cijelo vrijeme super,  dakle od jebeno malih nogu, a kao sportaš u cvijetu mladosti - ima najjači mogući imunitet na svijetu, korona i ovako ne predstavlja rizik za njegovu dobnu skupinu a pogotovo ako si boljeg zdravlja --- morao se cijepiti radi psihopata tipa ero(koji za razliku od ovoga psihaša imaju moć u realnom svijetu , ovaj izoliran od familije i prijatelja ima samo podrum i internet) , i eto..
Što više posljedica od pelca izađe u javnost, više ljudi će se probuditi iz hipnoze...

Od pocetka govorim da ovo cjepivo udara i na mozak. 
Mozemo to i sami posvjedociti kako u RL tako i ovdje :)
newuser

2015-09-09

AssadNaPodmornici and metilda like this post

Back to top Go down

Post by Guest 14/12/2021, 19:32

violator wrote:
metilda wrote:

Tako oni vide i one koji se opiru cijepljenju, covid - potvrdama i ostalom. Ne znam bas gube li sposobnost jasnog promisljanja koliko se povode drugacijim argumentima od nasih .... Drugacije premise, drugacije konkluzije.

nakon 6 boostera bude bolje.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 14/12/2021, 19:33

newuser wrote:
metilda wrote:
T. wrote:
AssadNaPodmornici wrote:
[size=53]Stoper Mančester junajteda Viktor Lindelof (Victor) morat će dva dana nositi srčani monitor da bi se otkrilo više o njegovim problemima s disanjem koje je imao za vrijeme subotnje utakmice Premier lige protiv Norviča, objavili su ostrvski mediji.[/size]
[size=53]Lindelof je morao napustiti susret u 74. minuti jer se nije osjećao dobro. Iz Junajteda su poručili da problemi s disanjem nemaju veze sa koronavirusom, a trener Ralf Rangnik (Rangnick) izjavio je da je imao abnornalno visoki srčani ritam.[/size]
[size=53]Ovo je još jedan u nizu zabrinjavajućih slučajeva srčanih problema kod vrhunskih nogometaša.[/size]
[size=53]Danac Kristijan Eriksen (Christian) se na minulom Euru srušio tokom utakmice sa Finskom, jer je doživio srčani udar, ali je brzom intervencijom reanimiran i spašen mu je život. Kasnije mu je ugrađen srčani defibrilator.[/size]
[size=53]Također tu je i slučaj od prije mjesec i po kada je napadač Barcelone Serhio Aguero (Sergio) zbog bolova u prsima morao napustiti utakmicu protiv Alavesa. Argentinac se uhvatio za prsa i potom je legao na travu. Nakon toga žalio se na bolove u prsima i vrtoglavicu. Dijagnosticirana mu je srčana aritmija zbog koje bi mogao prekinuti igračku karijeru.[/size]
horor

Ne udara cjepivo, vec strah.

Australija se sva pretvara u (kapitalisticki) gulag, a ovdje neki, umjesto da o tome pisu, otvaraju neprestano teme o wokizmu. Prioriteti, je l'? :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 14/12/2021, 19:34

Gnječ wrote:
violator wrote:
metilda wrote:

nakon 6 boostera bude bolje.

: ))
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by T. 14/12/2021, 19:40

metilda wrote:
T. wrote:
AssadNaPodmornici wrote:
Hektorović wrote:[size=63]Viktor Lindelof mora nositi srčani monitor[/size]
[size=62]Stoper Mančester junajteda Viktor Lindelof (Victor) morat će dva dana nositi srčani monitor da bi se otkrilo više o njegovim problemima s disanjem koje je imao za vrijeme subotnje utakmice Premier lige protiv Norviča, objavili su ostrvski mediji.[/size]
[size=62]Lindelof je morao napustiti susret u 74. minuti jer se nije osjećao dobro. Iz Junajteda su poručili da problemi s disanjem nemaju veze sa koronavirusom, a trener Ralf Rangnik (Rangnick) izjavio je da je imao abnornalno visoki srčani ritam.[/size]
[size=62]Ovo je još jedan u nizu zabrinjavajućih slučajeva srčanih problema kod vrhunskih nogometaša.[/size]
[size=62]Danac Kristijan Eriksen (Christian) se na minulom Euru srušio tokom utakmice sa Finskom, jer je doživio srčani udar, ali je brzom intervencijom reanimiran i spašen mu je život. Kasnije mu je ugrađen srčani defibrilator.[/size]
[size=62]Također tu je i slučaj od prije mjesec i po kada je napadač Barcelone Serhio Aguero (Sergio) zbog bolova u prsima morao napustiti utakmicu protiv Alavesa. Argentinac se uhvatio za prsa i potom je legao na travu. Nakon toga žalio se na bolove u prsima i vrtoglavicu. Dijagnosticirana mu je srčana aritmija zbog koje bi mogao prekinuti igračku karijeru.[/size]
horor

To su pandemijski fanatici koji su glasni ali ipak u debeloj manjini...
Npr. tu na forumu od nas 30-ak ima samo jedan takav, a takav je sličan omjer i u RL...
Normalni ljudi koji su primili jednu ili 2 doze jer misle da je to dobro za njih te da će time riješiti problem s virusom, progledaće kad im ukinu covid ausweiss jer nisu primili 3., 4. ili 5. dozu...
Kada shvate da su u istom košu kao i oni koji nsu primili ni jednu dozu, građani 2. reda...
T.
T.

2014-04-14

AssadNaPodmornici likes this post

Back to top Go down

Post by metilda 14/12/2021, 19:42

T. wrote:
metilda wrote:
T. wrote:
AssadNaPodmornici wrote:
Hektorović wrote:[size=63]Viktor Lindelof mora nositi srčani monitor[/size]
[size=62]Stoper Mančester junajteda Viktor Lindelof (Victor) morat će dva dana nositi srčani monitor da bi se otkrilo više o njegovim problemima s disanjem koje je imao za vrijeme subotnje utakmice Premier lige protiv Norviča, objavili su ostrvski mediji.[/size]
[size=62]Lindelof je morao napustiti susret u 74. minuti jer se nije osjećao dobro. Iz Junajteda su poručili da problemi s disanjem nemaju veze sa koronavirusom, a trener Ralf Rangnik (Rangnick) izjavio je da je imao abnornalno visoki srčani ritam.[/size]
[size=62]Ovo je još jedan u nizu zabrinjavajućih slučajeva srčanih problema kod vrhunskih nogometaša.[/size]
[size=62]Danac Kristijan Eriksen (Christian) se na minulom Euru srušio tokom utakmice sa Finskom, jer je doživio srčani udar, ali je brzom intervencijom reanimiran i spašen mu je život. Kasnije mu je ugrađen srčani defibrilator.[/size]
[size=62]Također tu je i slučaj od prije mjesec i po kada je napadač Barcelone Serhio Aguero (Sergio) zbog bolova u prsima morao napustiti utakmicu protiv Alavesa. Argentinac se uhvatio za prsa i potom je legao na travu. Nakon toga žalio se na bolove u prsima i vrtoglavicu. Dijagnosticirana mu je srčana aritmija zbog koje bi mogao prekinuti igračku karijeru.[/size]
horor

To su pandemijski fanatici koji su glasni ali ipak u debeloj manjini...
Npr. tu na forumu od nas 30-ak ima samo jedan takav, a takav je sličan omjer i u RL...
Normalni ljudi koji su primili jednu ili 2 doze jer misle da je to dobro za njih te da će time riješiti problem s virusom, progledaće kad im ukinu covid ausweiss jer nisu primili 3., 4. ili 5. dozu...
Kada shvate da su u istom košu kao i oni koji nsu primili ni jednu dozu, građani 2. reda...

Dobro, ali kako je onda moguće da manjina donosi odluke koje diskriminiraju većinu?

Reče im Isus: »Djeca se ovog svijeta žene i udaju. No oni koji se nađoše dostojni onog svijeta i uskrsnuća od mrtvih niti se žene niti udaju. Zaista, ni umrijeti više ne mogu: anđelima su jednaki i sinovi su Božji jer su sinovi uskrsnuća.«
metilda
metilda

2021-02-20

Back to top Go down

Post by metilda 14/12/2021, 20:12

newuser wrote:
metilda wrote:
T. wrote:
AssadNaPodmornici wrote:
horor

https://narod.hr/koronavirus/tomislav-domazet-loso-pozivam-dikica-da-predoci-radove-koji-potvrduju-njegove-tvrdnje

metilda
metilda

2021-02-20

Back to top Go down

Post by Eroo 14/12/2021, 20:14

Evo  kako  su Talijani cijepljeni po  starosnim skupinama:
Usljedećem  komentaru ću vam  dati kakav je omjer  populacije
po starosnim  skupinama  i smrtnosti cijepljeni-necijepljeni.

Korona novosti i spoznaje - Page 25 79

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo 14/12/2021, 20:17

Plavo  su necijepljeni,  žuto  cijepljeni. 
Usporedite prvi  ipetistupac: postotak u populaciji - postotak smrtnosti!
Ako neznate talijanski  zamolite za prijevod Noor, ona zna talijanski. :D

Fonte: Istituto superiore di Sanità • Il grafico è basato sui dati aggiornati al 7 dicembre 2021

Korona novosti i spoznaje - Page 25 79

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Guest 14/12/2021, 20:22

Eroo wrote:Evo  kako  su Talijani cijepljeni po  starosnim skupinama:

vaffanculo cretino!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Eroo 14/12/2021, 20:25

PS: 
Samo ćoravi kod očiju ne vide zašto  je cijepljenje bitno.

2016-07-22

Back to top Go down

Post by T. 14/12/2021, 20:27

Tko kaže da djed mraz ne postoji?
Švabe ga upravo sprovode u konc. logor... Korona novosti i spoznaje - Page 25 1f600 

2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 14/12/2021, 20:29

Gnječ wrote:

vaffanculo cretino!

Porco dio, vafanapoli! Nj!

https://youtu.be/T4E4CuhQvGk

:D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Eroo 14/12/2021, 20:41

2. PRIMJER

A) PORTUGAL: cijepljeni  s  2  doze 88.8% pop. ; cijepljeni s 1 doza 92.3% 

-  aktivnih na  1 milijun stanovnika : 6,720 
-  umrlih na 1 milijun stanovnika: 1.67 

B)  HRVATSKA : to znate sami

-  aktivnih na  1 milijun stanovnika : 5,264 
-  umrlih na 1 milijun stanovnika: 14.01

Kod približno isto aktivnih slučajeva je u HR smrtnost veća za cca 8x.
Što je razlog ovako većoj  smrtnosti u HR?  

Last edited by Eroo on 14/12/2021, 20:44; edited 1 time in total

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo 14/12/2021, 20:44

Gnječ wrote:

vaffanculo cretino!
Ne  ide  ti  u puzzle tablu?
Stisni  malo, obreži,  učini  nešto... :^0

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Guest 14/12/2021, 20:48

violator wrote:

Citava epizoda podcasta nalazi se u opisu ispod ovih videozapisa na yt-u...

Last edited by violator on 14/12/2021, 20:49; edited 1 time in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 25 of 50 Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics