Korona novosti i spoznaje
Page 18 of 50
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
Eroo wrote:
Nek se jave oni koji su već koristili ivermectin.
Prije nekoliko godina smo ga konju dali kad je imao gliste i bilo je uspješno.
Last edited by Eroo on Mon 13 Dec - 20:18; edited 1 time in total
Eroo- Posts : 78962
2016-07-22
Da, cijepivo ima široki spektar zaštite od duge i bolne smrti.dijagram wrote:
Da, ali to ne znaci da cjepivo ne stiti od covida.
Veci broj umrlih cijepljenih valja pripisati nuspojavama.
Čak ide pod obavezno i prilikom eutanazije.
Zahtjev za pravo na pristup informacijama objavljen na službenim stranicama britanske vlade službeno je potvrdio prije nekoliko mjeseci objavljenu biodistribucijsku studiju koju je Pfizer podnio japanskoj regulatornoj agenciji i koja pokazuje kako se nanolipidne čestice akumuliraju u različitim organima. Nadalje, također se potvrđuje mogućnost cirkulacije S proteina u krvotoku, iako je gore navedena biodistribucijska studija rađena sa zamjenskim proteinom luciferaze. Također, MHRA, britanska regulatorna agencija, a posljedično i britanska vlada ovdje priznaju nedostatak adekvatnih farmakokinetičkih studija predanih od strane proizvođača svim regulatornim agencijama pa tako i EMA-i.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Nisam te to pitao, odgovori na boldano.mutava baštarda wrote:Što? Zar djeca nisu ugrožena?
Izračunat ću ti ja što tražio ili netražio.
Last edited by Eroo on Mon 13 Dec - 20:34; edited 1 time in total
i brend, ja pričam o starijim bolesnicima....lifraju ih doma nakon 10 dana i onda za 2 dana umru u gušenjuNoor wrote:ja imam, i nisam jedinaGlupkakurac wrote:Noor wrote:ljubo1212 wrote:u čemu je točno problem?Noor wrote:problem je u tome što iz bolnice bacaju starije covid bolesnike čim prođe 10 dana, a za to JA imam dokaze - crno na beloEroo wrote:
Problem je u tome što je 90% umrlo nepotrebno (imam i dokaze za to), a oni su nečija "uža i šira" rodbina.
dijagnostika 1-2 dana, terapija 7 dana, tako da bi 10 dana trebalo biti ok?
postoji postcovid analitika, javljanje na kontorolu i tako to, barem kod onih koji su prošli bolničko liječenje
znam da su neki i stariji i teži bolesnici na žalost morali čekati po par dana doma s upalom pluća da se oslobodi zarazna, tako da shvaćam potrebu i smanjenja opterećenja bolničkog sustava i rasterećenje kreveta u covid odjelima
trebalo bi, ali jako često nije...što se pokaže već nakon 2-3 dana od otpusta
prerano ih skinu s kisika i pošalju doma, gdje nemaju, niti mogu imati, potrebnu skrb
međutim, zato što su stariji u pitanju, ko im jebe mater...ionako im nije preostalo još dugo
Nemam takvo iskustvo... Doduše, nije bilo u nekom vršnom valu, ali inzistiraju na ostanku sve dotle dok saturacija nije postigla stabilnost na iole zadovoljavajućem nivou, postepeno se smanjuje kisik i mora proteći barem jedan dan bez kisika, a da je saturacija barem preko 93, a poželjno je preko 95... A sama terapija Deksametazonom je 10 dana, tek onda se razmatra otpust, to naravno vrijedi za srednje teške slučajeve, ali iz iskustva govorim da pulomolog ne izdaje otpusnicu ukoliko je iole situacija granična, a često se i propisuje kisik za doma, uz periodične obavezne post covid kontrole i kod svog liječnika i kod pulmologa i sugeriraju javljanje na hitnu kod ikakvih možebitnih promjena...
šta ti to govori? da ih prerano skidaju s kisika i da nisu oporavljeni, samo više nisu zarazni
i umjesto da ih stave na intenzivnu ili pulmologiju, oni ih utovare u sanitet i doma ih istovare
This is a positive message from G. Vanden Bossche (can you imagine?!) to all those who were jabbed but now want their innate immune system to revert to ‘virgin’ status. Now is the time to do it! Why and how?
To qualify for this offer, you only have to do the following:
1. - Under NO circumstances should you get further shots, and certainly not with an updated (anti-Omicron) C-19 vaccine (see footnote
2. - Take your health VERY SERIOUSLY (exercise, focus on metabolic health & a nutritious diet, don’t panic and work to minimize stress & anxiety)
Q: Can Omicron still make you ill despite a restored innate immune status?
A: Yes. However, one must realize that for healthy vaccinees who don’t continue (updated) booster shots, the probability of contracting severe diseases is likely remote. However, as Omicron is highly infectious, both vaccinees and unvaccinated people could easily become re-exposed to Omicron while still sitting on anti-Omicron S Abs of low affinity (as a result of a recent mild/ asymptomatic infection).
This may cause mild to moderate disease in a substantial part of the population, especially in vaccinees, as training of their innate Abs had stalled as a result of previous immune suppression by vaccinal anti-Wuhan S Abs. However, I expect this phase to be of short duration as a steep incline in the viral infection rate (due to high level of Omicron’s infectiousness) will likely be followed by a steep decline (due to massive sterilizing immunity provided by a large cohort of asymptomatically/ mildly infected individuals).
In addition, the more people refrain from getting jabbed with an updated anti-Omicron vaccine, the more readily we (Wuhan S-vaccinated and unvaccinated together!) will diminish the infectious pressure in the population and, therefore, mitigate disease symptoms and achieve herd immunity (thanks to sterilizing immunity conferred by a fully functional innate immune system). This will largely prevent healthy individuals from contracting the disease and even protect the most vulnerable who lack full-fledged innate immunity because of underlying conditions.
https://www.voiceforscienceandsolidarity.org/scientific-blog/like-a-virgin-untouched-forever
To qualify for this offer, you only have to do the following:
1. - Under NO circumstances should you get further shots, and certainly not with an updated (anti-Omicron) C-19 vaccine (see footnote
2. - Take your health VERY SERIOUSLY (exercise, focus on metabolic health & a nutritious diet, don’t panic and work to minimize stress & anxiety)
Q: Can Omicron still make you ill despite a restored innate immune status?
A: Yes. However, one must realize that for healthy vaccinees who don’t continue (updated) booster shots, the probability of contracting severe diseases is likely remote. However, as Omicron is highly infectious, both vaccinees and unvaccinated people could easily become re-exposed to Omicron while still sitting on anti-Omicron S Abs of low affinity (as a result of a recent mild/ asymptomatic infection).
This may cause mild to moderate disease in a substantial part of the population, especially in vaccinees, as training of their innate Abs had stalled as a result of previous immune suppression by vaccinal anti-Wuhan S Abs. However, I expect this phase to be of short duration as a steep incline in the viral infection rate (due to high level of Omicron’s infectiousness) will likely be followed by a steep decline (due to massive sterilizing immunity provided by a large cohort of asymptomatically/ mildly infected individuals).
In addition, the more people refrain from getting jabbed with an updated anti-Omicron vaccine, the more readily we (Wuhan S-vaccinated and unvaccinated together!) will diminish the infectious pressure in the population and, therefore, mitigate disease symptoms and achieve herd immunity (thanks to sterilizing immunity conferred by a fully functional innate immune system). This will largely prevent healthy individuals from contracting the disease and even protect the most vulnerable who lack full-fledged innate immunity because of underlying conditions.
https://www.voiceforscienceandsolidarity.org/scientific-blog/like-a-virgin-untouched-forever
Guest- Guest
Jel ovako vi intelektualci razgovarate i među sobom doma ili samo s neintelektualcima?Eroo wrote:Nisam te to pitao, odgovori na boldano.mutava baštarda wrote:Što? Zar djeca nisu ugrožena?
T.- Posts : 17560
2014-04-14
veber and Noor like this post
naviko na kolegijima u gradilišnim kontejnerimaT. wrote:Jel ovako vi intelektualci razgovarate i među sobom doma ili samo s neintelektualcima?Eroo wrote:Nisam te to pitao, odgovori na boldano.mutava baštarda wrote:Što? Zar djeca nisu ugrožena?
zamisli kako se tek taj razgovarao sa radnicima
kazala sam već..i opet ću - dno kace
Gospo, to je zato što valjda nema mista na intezivnim odjelima...U Bergamu su umirali po ulicama iz sličnih razloga.Noor wrote:i umjesto da ih stave na intenzivnu ili pulmologiju, oni ih utovare u sanitet i doma ih istovare
Stavljao sam ja ovdje linkove oko toga, ali ti ne znaš beknuti talijanski, a susjedi su nam.
Ja, na primjer, znam čak i mađrski...
T. wrote:Jel ovako vi intelektualci razgovarate i među sobom doma ili samo s neintelektualcima?Eroo wrote:Nisam te to pitao, odgovori na boldano.mutava baštarda wrote:Što? Zar djeca nisu ugrožena?
Uvijek kao intelektualci. Bogu hvala i slava na tome.
bilo je mjesta, ali im je isprika da NEMA POTREBE daljnja hospitalizacija, što nije istinaEroo wrote:Gospo, to je zato što valjda nema mista na intezivnim odjelima...U Bergamu su umirali po ulicama iz sličnih razloga.Noor wrote:i umjesto da ih stave na intenzivnu ili pulmologiju, oni ih utovare u sanitet i doma ih istovare
Stavljao sam ja ovdje linkove oko toga, ali ti ne znaš beknuti talijanski, a susjedi su nam.
ti moli Boga da te ne uvati i odeš u bolnicu, možeš si odmah i velečasnog pozvat da ti da zadnju pomast
i tko ti je rekao da ne znam talijanski? da i ne znam, prevela bi si tekst...a ti ne znaš čak ni to
intelektualac...
da pitaš bilo kojeg šljakera na konziliju , naučio bi te
Last edited by Noor on Mon 13 Dec - 20:44; edited 1 time in total
ako kad imaš opstipaciju, nju pustit da mekeće....
Loša sreća, loš "automehaničar". Ja sam promijenio 3 dok nisam dobio najboljeg.Noor wrote:bilo je mjesta, ali im je isprika da NEMA POTREBE daljnja hospitalizacija, što nije istinaEroo wrote:Gospo, to je zato što valjda nema mista na intezivnim odjelima...U Bergamu su umirali po ulicama iz sličnih razloga.Noor wrote:i umjesto da ih stave na intenzivnu ili pulmologiju, oni ih utovare u sanitet i doma ih istovare
ti moli Boga da te ne uvati i odeš u bolnicu, možeš si odmah i velečasnog pozvat da ti da zadnju pomast
A o meni ne brini, sve imam pod kontrolom.
To je osnovna odlika psihopata...
Potreba da sve imaju pod kontrolom...
Potreba da sve imaju pod kontrolom...
michaellcmacha and Noor like this post
michaellcmacha wrote:To nije istina, niti u jednom trenutku pandemije u hrvatskoj, bolnički kapaciteti, zaraznih covid i necovid odjela nisu bili 100% popunjeni, pa da u toj situaciji nije bilo moguće primiti pacijente sa akutnom simptomatikom... To možeš Eri koji se pravi mutav prodavati, on će ko pravi Ero još pola dodati i odmah preprodsti...ljubo1212 wrote:u čemu je točno problem?Noor wrote:problem je u tome što iz bolnice bacaju starije covid bolesnike čim prođe 10 dana, a za to JA imam dokaze - crno na beloEroo wrote:
Problem je u tome što je 90% umrlo nepotrebno (imam i dokaze za to), a oni su nečija "uža i šira" rodbina.
dijagnostika 1-2 dana, terapija 7 dana, tako da bi 10 dana trebalo biti ok?
postoji postcovid analitika, javljanje na kontorolu i tako to, barem kod onih koji su prošli bolničko liječenje
znam da su neki i stariji i teži bolesnici na žalost morali čekati po par dana doma s upalom pluća da se oslobodi zarazna, tako da shvaćam potrebu i smanjenja opterećenja bolničkog sustava i rasterećenje kreveta u covid odjelima
naravno da je istina, znam ih barem četvero krajem ožujka, u zaraznoj i novoj, troje iz zagreba, jedan držan na hodniku cijeli dan, od dvoje jedno uzeto drugi dan, drugo primljeno nakon 3 dana, jedan iz gospićke bolnice jedva prebačen u zg i tako spašen,
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje