Korona novosti i spoznaje
Page 19 of 50
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
michaellcmacha wrote:To nije istina, niti u jednom trenutku pandemije u hrvatskoj, bolnički kapaciteti, zaraznih covid i necovid odjela nisu bili 100% popunjeni, pa da u toj situaciji nije bilo moguće primiti pacijente sa akutnom simptomatikom... To možeš Eri koji se pravi mutav prodavati, on će ko pravi Ero još pola dodati i odmah preprodsti...ljubo1212 wrote:u čemu je točno problem?Noor wrote:problem je u tome što iz bolnice bacaju starije covid bolesnike čim prođe 10 dana, a za to JA imam dokaze - crno na beloEroo wrote:
Problem je u tome što je 90% umrlo nepotrebno (imam i dokaze za to), a oni su nečija "uža i šira" rodbina.
dijagnostika 1-2 dana, terapija 7 dana, tako da bi 10 dana trebalo biti ok?
postoji postcovid analitika, javljanje na kontorolu i tako to, barem kod onih koji su prošli bolničko liječenje
znam da su neki i stariji i teži bolesnici na žalost morali čekati po par dana doma s upalom pluća da se oslobodi zarazna, tako da shvaćam potrebu i smanjenja opterećenja bolničkog sustava i rasterećenje kreveta u covid odjelima
naravno da je istina, znam ih barem četvero krajem ožujka, u zaraznoj i novoj, troje iz zagreba, jedan držan na hodniku cijeli dan, od dvoje jedno uzeto drugi dan, drugo primljeno nakon 3 dana, jedan iz gospićke bolnice jedva prebačen u zg i tako spašen,
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
i on i zemo mu epikurac...imao bi dobar psihijatar poslaT. wrote:To je osnovna odlika psihopata...
Potreba da sve imaju pod kontrolom...
Odlika psihopata je da imaju sve pod kontrolom, a ja imam sve kod sebe pod kontrolom.T. wrote:To je osnovna odlika psihopata...
Za razliku od tebe koji bi stavio sve pa i mene pod kontrolu...Zaključak imaš na dlanu!
Očigledno je da imaš iskustva. Samo tako nastavi i sve bu vu redu na kraju.Noor wrote:i on i zemo mu epikurac...imao bi dobar psihijatar poslaT. wrote:To je osnovna odlika psihopata...
pa gnojite obadva dan i noć ovdje i hranite se stožeraškim dogmama, već 2 godineEroo wrote:Očigledno je da imaš iskustva. Samo tako nastavi i sve bu vu redu na kraju.Noor wrote:i on i zemo mu epikurac...imao bi dobar psihijatar poslaT. wrote:To je osnovna odlika psihopata...
što je to nego iskustvo
Nisam ni mislio da ćeš razumjeti poruku ....ili možda i jesi?Noor wrote:pa gnojite obadva dan i noć ovdje i hranite se stožeraškim dogmama, već 2 godineEroo wrote:Očigledno je da imaš iskustva. Samo tako nastavi i sve bu vu redu na kraju.Noor wrote:i on i zemo mu epikurac...imao bi dobar psihijatar poslaT. wrote:To je osnovna odlika psihopata...
što je to nego iskustvo
Eroo wrote:Odlika psihopata je da imaju sve pod kontrolom, a ja imam sve kod sebe pod kontrolom.T. wrote:To je osnovna odlika psihopata...
Za razliku od tebe koji bi stavio sve pa i mene pod kontrolu...Zaključak imaš na dlanu!
Kako, molim?! Nije li T. antivakser? Pa kako bi, onda, antivakseri stavljali sve pod kontrolu?
Guest- Guest
čini se da ti nisi razumioEroo wrote:Nisam ni mislio da ćeš razumjeti poruku ....ili možda i jesi?Noor wrote:pa gnojite obadva dan i noć ovdje i hranite se stožeraškim dogmama, već 2 godineEroo wrote:Očigledno je da imaš iskustva. Samo tako nastavi i sve bu vu redu na kraju.Noor wrote:i on i zemo mu epikurac...imao bi dobar psihijatar poslaT. wrote:To je osnovna odlika psihopata...
što je to nego iskustvo
violator wrote:
Čini se kako sam se i sam našao u blizini Omicrona, za sad su fasovali i cijepljeni i necijepljeni. Simptomi gori uglavnom po godinama i kilaži.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Lako zame, važno je da ti jesi.Noor wrote:čini se da ti nisi razumioEroo wrote:Nisam ni mislio da ćeš razumjeti poruku ....ili možda i jesi?Noor wrote:pa gnojite obadva dan i noć ovdje i hranite se stožeraškim dogmama, već 2 godineEroo wrote:Očigledno je da imaš iskustva. Samo tako nastavi i sve bu vu redu na kraju.Noor wrote:i on i zemo mu epikurac...imao bi dobar psihijatar poslaT. wrote:To je osnovna odlika psihopata...
što je to nego iskustvo
Omicron: The calm before the tsunami?
By
Geert Vanden Bossche
Continued mass vaccination will only push the evolutionary capacity of SARS-CoV-2 Spike protein beyond the Omicron version
Note that views expressed in this opinion article are the writer’s personal views and not necessarily those of TrialSite.by G. Vanden Bossche, DVM, PhD
November 30th 2021
‘Omicron is more infectious!’ ‘Omicron causes a milder course of disease!’ ‘Omicron escapes vaccine-mediated immunity!’ ‘Omicron has an astonishing number of mutations within the spike (S) protein!’ ‘Omicron will kill itself since it has too many mutations; these will end up incapacitating viral replication!’ ‘Omicron is ominous.’ ‘Omicron is harmless.’ ‘Omicron was bred by an HIV patient.’ ‘South-Africa is to be blamed for spreading Omicron!’ ‘Regardless of all the above, we need new vaccines: anti-Omicron vaccines! Such vaccines will tame Omicron, put a halt to the pandemic and force Omicron into endemicity!’
Neither Key Opinion Leaders (KOLs) nor public health (PH) understand anything related to the evolutionary kinetics of this pandemic; this hasn’t changed at all with the appearance of Omicron. Hard-core scientists spend much time on the molecular stamp collection of a plethora of steadily arising SARS-CoV-2 variants but can’t see the forest for the trees. Clinicians are puzzled by the different ...
https://trialsitenews.com/continued-mass-vaccination-will-only-push-the-evolutionary-capacity-of-sars-cov-2-spike-protein-beyond-the-omicron-version/
https://www.voiceforscienceandsolidarity.org/scientific-blog/omicron-the-calm-before-the-tsunami
By
Geert Vanden Bossche
Continued mass vaccination will only push the evolutionary capacity of SARS-CoV-2 Spike protein beyond the Omicron version
Note that views expressed in this opinion article are the writer’s personal views and not necessarily those of TrialSite.by G. Vanden Bossche, DVM, PhD
November 30th 2021
‘Omicron is more infectious!’ ‘Omicron causes a milder course of disease!’ ‘Omicron escapes vaccine-mediated immunity!’ ‘Omicron has an astonishing number of mutations within the spike (S) protein!’ ‘Omicron will kill itself since it has too many mutations; these will end up incapacitating viral replication!’ ‘Omicron is ominous.’ ‘Omicron is harmless.’ ‘Omicron was bred by an HIV patient.’ ‘South-Africa is to be blamed for spreading Omicron!’ ‘Regardless of all the above, we need new vaccines: anti-Omicron vaccines! Such vaccines will tame Omicron, put a halt to the pandemic and force Omicron into endemicity!’
Neither Key Opinion Leaders (KOLs) nor public health (PH) understand anything related to the evolutionary kinetics of this pandemic; this hasn’t changed at all with the appearance of Omicron. Hard-core scientists spend much time on the molecular stamp collection of a plethora of steadily arising SARS-CoV-2 variants but can’t see the forest for the trees. Clinicians are puzzled by the different ...
https://trialsitenews.com/continued-mass-vaccination-will-only-push-the-evolutionary-capacity-of-sars-cov-2-spike-protein-beyond-the-omicron-version/
https://www.voiceforscienceandsolidarity.org/scientific-blog/omicron-the-calm-before-the-tsunami
Guest- Guest
preporučam pročitati:
The Impact of Fear and Anxiety on the Human Immune System: Part I
We live in the age of anxiety. We who see, see clearly this is a pandemic of fear. One of the central emotional responses during a pandemic is fear. Fear comprises both an emotional and physical response to stress. Functional fear helps people develop coping strategies, and the ‘right’ amount of anxiety can help us perform better and stimulate action. However, the fear created during this pandemic is completely disproportionate and irrational (2). The coronavirus disease 2019 (COVID-19) pandemonium is associated with highly significant levels of anxiety, depression, post-traumatic stress disorder and psychological distress (3). The ruling class say functional fear predicts our compliance in the COVID-19 pandemic (4). The more anxious we are, the more we comply. Eastern religion philosopher Alan Watts wrote, “If we look deeply into such ways of life as Buddhism, we do not find either philosophy or religion as these are understood in the West. We find something more nearly resembling psychotherapy” (3) . Psychotherapy, or talk therapy, helps eliminate or alleviate disturbing symptoms to enable one to encourage personal well-being and encourage healing. Our controllers know this hence they apply behavioural science techniques on us that discourage well-being and healing; the intention to increase compliance (5).
Public health’s seven-step recipe for project fear
“As long as not everybody is vaccinated, nobody will be safe”. Klaus Schwab
The recipe is entitled the ‘Seven-Step Recipe for Generating Interest in, and Demand for, Flu (or any other) Vaccination’. The recipe aimed to foster public interest and high vaccine demand was discussed at the National Influenza Vaccine Summit 2004, sponsored by the Centres for Disease Control and Prevention (CDC) and the American Medical Association (AMA) and devised by Glen Nowak Acting Director of Media Relations, CDC. The recipe includes:
Statements of alarm in the media by medical experts and public health authorities.
Prediction of dire outcomes from influenza (or other infectious disease).
Continued reports by the media of influenza (or other infectious disease) causing severe illness affecting lots of people.
Repeated urging of influenza (or other infectious disease) vaccination.
Roll out the celebrity or past president to get the ‘vaccine’ on national media (8).
https://www.voiceforscienceandsolidarity.org/scientific-blog/the-impact-of-fear-and-anxiety-on-the-human-immune-system-part-1
The Impact of Fear and Anxiety on the Human Immune System: Part I
We live in the age of anxiety. We who see, see clearly this is a pandemic of fear. One of the central emotional responses during a pandemic is fear. Fear comprises both an emotional and physical response to stress. Functional fear helps people develop coping strategies, and the ‘right’ amount of anxiety can help us perform better and stimulate action. However, the fear created during this pandemic is completely disproportionate and irrational (2). The coronavirus disease 2019 (COVID-19) pandemonium is associated with highly significant levels of anxiety, depression, post-traumatic stress disorder and psychological distress (3). The ruling class say functional fear predicts our compliance in the COVID-19 pandemic (4). The more anxious we are, the more we comply. Eastern religion philosopher Alan Watts wrote, “If we look deeply into such ways of life as Buddhism, we do not find either philosophy or religion as these are understood in the West. We find something more nearly resembling psychotherapy” (3) . Psychotherapy, or talk therapy, helps eliminate or alleviate disturbing symptoms to enable one to encourage personal well-being and encourage healing. Our controllers know this hence they apply behavioural science techniques on us that discourage well-being and healing; the intention to increase compliance (5).
Public health’s seven-step recipe for project fear
“As long as not everybody is vaccinated, nobody will be safe”. Klaus Schwab
The recipe is entitled the ‘Seven-Step Recipe for Generating Interest in, and Demand for, Flu (or any other) Vaccination’. The recipe aimed to foster public interest and high vaccine demand was discussed at the National Influenza Vaccine Summit 2004, sponsored by the Centres for Disease Control and Prevention (CDC) and the American Medical Association (AMA) and devised by Glen Nowak Acting Director of Media Relations, CDC. The recipe includes:
Statements of alarm in the media by medical experts and public health authorities.
Prediction of dire outcomes from influenza (or other infectious disease).
Continued reports by the media of influenza (or other infectious disease) causing severe illness affecting lots of people.
Repeated urging of influenza (or other infectious disease) vaccination.
Roll out the celebrity or past president to get the ‘vaccine’ on national media (8).
https://www.voiceforscienceandsolidarity.org/scientific-blog/the-impact-of-fear-and-anxiety-on-the-human-immune-system-part-1
Guest- Guest
preporučam pročitati i ovo ASAP
The Impact of Fear and Anxiety on the Human Immune System: Part II
https://www.voiceforscienceandsolidarity.org/scientific-blog/the-impact-of-fear-and-anxiety-on-the-human-immune-system-part-ii
The Impact of Fear and Anxiety on the Human Immune System: Part II
https://www.voiceforscienceandsolidarity.org/scientific-blog/the-impact-of-fear-and-anxiety-on-the-human-immune-system-part-ii
Guest- Guest
ako si ti perjanica intelektualizma, sačuvao nas bog ostalih.Eroo wrote:T. wrote:Jel ovako vi intelektualci razgovarate i među sobom doma ili samo s neintelektualcima?Eroo wrote:Nisam te to pitao, odgovori na boldano.mutava baštarda wrote:Što? Zar djeca nisu ugrožena?
Izračunat ću ti ja što tražio ili netražio.
Uvijek kao intelektualci. Bogu hvala i slava na tome.
prvo kada se sretnete ide Đesba?
i kako ti ono lijepo spomeneš osloo, mubaraka, kopenhagen, rahli, šefket alahu ekbar?
ajd natipkaj za dobra stara vremena.
veber-
2014-12-30
Noor wrote:i brend, ja pričam o starijim bolesnicima....lifraju ih doma nakon 10 dana i onda za 2 dana umru u gušenjuNoor wrote:ja imam, i nisam jedinaGlupkakurac wrote:Noor wrote:ljubo1212 wrote:u čemu je točno problem?Noor wrote:problem je u tome što iz bolnice bacaju starije covid bolesnike čim prođe 10 dana, a za to JA imam dokaze - crno na beloEroo wrote:
Problem je u tome što je 90% umrlo nepotrebno (imam i dokaze za to), a oni su nečija "uža i šira" rodbina.
postoji postcovid analitika, javljanje na kontorolu i tako to, barem kod onih koji su prošli bolničko liječenje
znam da su neki i stariji i teži bolesnici na žalost morali čekati po par dana doma s upalom pluća da se oslobodi zarazna, tako da shvaćam potrebu i smanjenja opterećenja bolničkog sustava i rasterećenje kreveta u covid odjelima
trebalo bi, ali jako često nije...što se pokaže već nakon 2-3 dana od otpusta
prerano ih skinu s kisika i pošalju doma, gdje nemaju, niti mogu imati, potrebnu skrb
međutim, zato što su stariji u pitanju, ko im jebe mater...ionako im nije preostalo još dugo
Nemam takvo iskustvo... Doduše, nije bilo u nekom vršnom valu, ali inzistiraju na ostanku sve dotle dok saturacija nije postigla stabilnost na iole zadovoljavajućem nivou, postepeno se smanjuje kisik i mora proteći barem jedan dan bez kisika, a da je saturacija barem preko 93, a poželjno je preko 95... A sama terapija Deksametazonom je 10 dana, tek onda se razmatra otpust, to naravno vrijedi za srednje teške slučajeve, ali iz iskustva govorim da pulomolog ne izdaje otpusnicu ukoliko je iole situacija granična, a često se i propisuje kisik za doma, uz periodične obavezne post covid kontrole i kod svog liječnika i kod pulmologa i sugeriraju javljanje na hitnu kod ikakvih možebitnih promjena...
šta ti to govori? da ih prerano skidaju s kisika i da nisu oporavljeni, samo više nisu zarazni
i umjesto da ih stave na intenzivnu ili pulmologiju, oni ih utovare u sanitet i doma ih istovare
Ne znam, prva mi vijest ovo... Znam za slučajeve ljudi koji su odbili samu pomisao na hospitalizaciju i koji su jednostavno umrli doma uvjeravajući svih oko sebe da su ok... Jako dobro se sjećam da ni stare ni mlade s odjela nisu puštali ukoliko bi iole bila sumnjiva situacija i saturacija ispod 95 čak... Doduše, za mene su po krvnim nalazima procijenili da sam prošao najgori dio i pustili me s 93, 11. dan, a da i nisu, otišao bih sam nekako jer sam doslovno bio popizdio više... Moguće je da kad je preopterećen odjel bolesnicima da onda rade svojevrsnu trijažu, ali ne vjerujem da tek tako puštaju ljude umrijeti doma ukoliko im se može pomoći...moramo shvatiti da su i ljudi i odjeli preopterećeni... Susjeda vikendašica je sestra u Dubravi i svog vlastitog djeda nije htjela dovesti u bolnicu jer je rekla da se bojala da bi tamo umro, jednostavno nisu imali dovoljno ljudi za popratiti toliko teških slučajeva u isto vrijeme... Susjed je ipak preživio i nije mogao vjerovati kako ja nakon dva tjedna od izlaska, već plivam svoje redovne rute, vjerujem da me je to i izvuklo relativno brzo u neku uvjetnu normalu jer sam mišićni tonus vratio u niti mjesec dana, a izašao sam iz bolnice ispijen kao da sam u logoru bio...ženi su rekli da nema šanse da plivam, nego da sljedećih mjeseci mogu oko kuće lagano šetati samo korak po korak... Srećom me moja doktorica oslobodila straha od tromboza i sličnih komplikacija te mi savjetovala da dokle god osjetim da mogu, da se krećem, a kad mi je rekla da smijem plivati, preporodila me doslovno... Je, griješi se ponekad, liječenje je simptomatsko, ovaj virus je jedan sasvim novi fenomen za svih, to su mi priznali svi odjelni liječnici... I to da nisu nikad sigurni kako će tko reagirati na terapiju i strašno su djelovali zabrinuti, ali i involvirani u stanje svakog pacijenta, ne mogu im spočitati ni miligram nekakve nepažnje ili zanemarivanja, a dapače rado su komunicirali o svemu što me zanimalo... Jebi ga, ali moja iskustva su takva...
darth_vader-
2014-04-17
Noor likes this post
Billions Of People Are Affected By This & They Don't Realize It | Dr. Robert Malone 2021
Guest- Guest
Jedini od nazočnih koji uopće upotrebljava frazu 'milom ili silom', i to višekratno, da ne kažem svakodnevno, je pogodi tko?Eroo wrote:Odlika psihopata je da imaju sve pod kontrolom, a ja imam sve kod sebe pod kontrolom.T. wrote:To je osnovna odlika psihopata...
T.- Posts : 17558
2014-04-14
ovi njegovi doma vjerujem da ih kože hoće izletjeti koliko ih smaraT. wrote:Jedini od nazočnih koji uopće upotrebljava frazu 'milom ili silom', i to višekratno, da ne kažem svakodnevno, je pogodi tko?Eroo wrote:Odlika psihopata je da imaju sve pod kontrolom, a ja imam sve kod sebe pod kontrolom.T. wrote:To je osnovna odlika psihopata...
zamisli to trpit 24 sata!
u podrumu!
ja ne spadam u sve ovo kaj ero i slični pokušavaju uvjeriti sebe i druge.Glupkakurac wrote:Noor wrote:i brend, ja pričam o starijim bolesnicima....lifraju ih doma nakon 10 dana i onda za 2 dana umru u gušenjuNoor wrote:ja imam, i nisam jedinaGlupkakurac wrote:Noor wrote:ljubo1212 wrote:u čemu je točno problem?Noor wrote:problem je u tome što iz bolnice bacaju starije covid bolesnike čim prođe 10 dana, a za to JA imam dokaze - crno na beloEroo wrote:
trebalo bi, ali jako često nije...što se pokaže već nakon 2-3 dana od otpusta
prerano ih skinu s kisika i pošalju doma, gdje nemaju, niti mogu imati, potrebnu skrb
međutim, zato što su stariji u pitanju, ko im jebe mater...ionako im nije preostalo još dugo
Nemam takvo iskustvo... Doduše, nije bilo u nekom vršnom valu, ali inzistiraju na ostanku sve dotle dok saturacija nije postigla stabilnost na iole zadovoljavajućem nivou, postepeno se smanjuje kisik i mora proteći barem jedan dan bez kisika, a da je saturacija barem preko 93, a poželjno je preko 95... A sama terapija Deksametazonom je 10 dana, tek onda se razmatra otpust, to naravno vrijedi za srednje teške slučajeve, ali iz iskustva govorim da pulomolog ne izdaje otpusnicu ukoliko je iole situacija granična, a često se i propisuje kisik za doma, uz periodične obavezne post covid kontrole i kod svog liječnika i kod pulmologa i sugeriraju javljanje na hitnu kod ikakvih možebitnih promjena...
šta ti to govori? da ih prerano skidaju s kisika i da nisu oporavljeni, samo više nisu zarazni
i umjesto da ih stave na intenzivnu ili pulmologiju, oni ih utovare u sanitet i doma ih istovare
Ne znam, prva mi vijest ovo... Znam za slučajeve ljudi koji su odbili samu pomisao na hospitalizaciju i koji su jednostavno umrli doma uvjeravajući svih oko sebe da su ok... Jako dobro se sjećam da ni stare ni mlade s odjela nisu puštali ukoliko bi iole bila sumnjiva situacija i saturacija ispod 95 čak... Doduše, za mene su po krvnim nalazima procijenili da sam prošao najgori dio i pustili me s 93, 11. dan, a da i nisu, otišao bih sam nekako jer sam doslovno bio popizdio više... Moguće je da kad je preopterećen odjel bolesnicima da onda rade svojevrsnu trijažu, ali ne vjerujem da tek tako puštaju ljude umrijeti doma ukoliko im se može pomoći...moramo shvatiti da su i ljudi i odjeli preopterećeni... Susjeda vikendašica je sestra u Dubravi i svog vlastitog djeda nije htjela dovesti u bolnicu jer je rekla da se bojala da bi tamo umro, jednostavno nisu imali dovoljno ljudi za popratiti toliko teških slučajeva u isto vrijeme... Susjed je ipak preživio i nije mogao vjerovati kako ja nakon dva tjedna od izlaska, već plivam svoje redovne rute, vjerujem da me je to i izvuklo relativno brzo u neku uvjetnu normalu jer sam mišićni tonus vratio u niti mjesec dana, a izašao sam iz bolnice ispijen kao da sam u logoru bio...ženi su rekli da nema šanse da plivam, nego da sljedećih mjeseci mogu oko kuće lagano šetati samo korak po korak... Srećom me moja doktorica oslobodila straha od tromboza i sličnih komplikacija te mi savjetovala da dokle god osjetim da mogu, da se krećem, a kad mi je rekla da smijem plivati, preporodila me doslovno... Je, griješi se ponekad, liječenje je simptomatsko, ovaj virus je jedan sasvim novi fenomen za svih, to su mi priznali svi odjelni liječnici... I to da nisu nikad sigurni kako će tko reagirati na terapiju i strašno su djelovali zabrinuti, ali i involvirani u stanje svakog pacijenta, ne mogu im spočitati ni miligram nekakve nepažnje ili zanemarivanja, a dapače rado su komunicirali o svemu što me zanimalo... Jebi ga, ali moja iskustva su takva...
prije 15ak godina sam završio u bolnici.
sve žive pretrage napravili ali nisu mogli otkriti uzrok.
ne da sam patio nego sam jebeno patio do te mjere da su mi htjeli ketadone dati.
doduše jesu nekaj jer sam 12h bio blažen.
nikada nije otkriven uzrok, ali su otkrili boleštinu. tako da sam bio 1:3 000 000 koji je to spušio.
dvojica smo bila, srećom po ovog drugog da su odmah prepoznali preko mene kaj mu je.
onda su krenule terapije i liječnik, sada mi kućni frend, preporučio lijek za koj misli da bi mogao pomoći.
ali nema veze s tom boleštinom i moraš ga kupiti.
ok, kupio sam ga i pomogao je rapidno u odnosu na službenu terapiju koju je moj supatnik iz sobe primao.
isto tako smo imali problem sa sinom, a dijagnozu je u biti postavio veterinar jer smo vodili mačku na cijepljenje i čovjek je odmah rekao što mu je i kome da odemo u klaićevu.
ero je staro udbaško govno, lik niske inteligencije i samo truje prostor oko sebe i time truje sve u interakciji.
veber-
2014-12-30
Što ih nisu poslali u sisak, sisački kovid odjel, a i nova zsrazna zjape prszni cijelu godinu... Popunjenist 30%ljubo1212 wrote:michaellcmacha wrote:To nije istina, niti u jednom trenutku pandemije u hrvatskoj, bolnički kapaciteti, zaraznih covid i necovid odjela nisu bili 100% popunjeni, pa da u toj situaciji nije bilo moguće primiti pacijente sa akutnom simptomatikom... To možeš Eri koji se pravi mutav prodavati, on će ko pravi Ero još pola dodati i odmah preprodsti...ljubo1212 wrote:u čemu je točno problem?Noor wrote:problem je u tome što iz bolnice bacaju starije covid bolesnike čim prođe 10 dana, a za to JA imam dokaze - crno na beloEroo wrote:
naravno da je istina, znam ih barem četvero krajem ožujka, u zaraznoj i novoj, troje iz zagreba, jedan držan na hodniku cijeli dan, od dvoje jedno uzeto drugi dan, drugo primljeno nakon 3 dana, jedan iz gospićke bolnice jedva prebačen u zg i tako spašen,
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje