Korona novosti i spoznaje
Page 17 of 50
Page 17 of 50 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
jedan moj crkava tek od 10-og dana..razbijen ko jaje
pokerjocker- Posts : 899
2017-09-13
Noor wrote:evo, pak ne valjaGlupkakurac wrote:Noor wrote:ne vode nas, nego svoje ovceAssadNaPodmornici wrote:AHAHAHAHHAHAHAHAmichaellcmacha wrote:Pazi idiota Beroša... Pitaju ga kad će se boosterisati, a on se izasrao kako se testirao na antitijela i da su mu visoka pa da zbog toga još ne treba... I onda ga njegova stručnjakinja poklopi, da se testiranja na antitijela ne rade niti na jednu dozu pa ni na booster
AHHAHAAHAHAHHAHAAH
AHHAAHAHAHAH
ČEKAJ TAKVI NAS DEBILI VODE HAHAAHAHAH
sluša beroša, slušaj faktograf, sluša nenada jarića sa indexa hahaha
Kakvo je ovo blajhanje sad?
da vratim sise?
glede covida, danas odem u sinj, onaj feeling kad brnjicu ne trebaš stavljat ni za dućan
Pa ja se nisam ni žalio na sise... To onaj Veber i njegove gazele... : )
A Bulj je lud ka kupus, baš me zanima kako bi se postavio da ga malo striša ovo govno... On baš radi dernek od ovog imam osjećaj, zato mi Most više i nije ozbiljna alternativa, jednostavno glupa situacija za hvatanje političkih bodova po meni...jedno je biti skeptik prema djelotvornosti cjepiva, a drugo je plasirati u eter krajnje neodgovorne izjave banalizirajući cijelu stvar do razine karikature... Ima kradeze cijeli niz lijepih afera zbog kojih ih se može danonoćno granatirati, oni su uzeli baš globalnu pandemiju kao polazište svih svojih borbi... Sretno im u tome, ali bez mene...
darth_vader-
2014-04-17
Glupkakurac wrote:Noor wrote:ljubo1212 wrote:u čemu je točno problem?Noor wrote:problem je u tome što iz bolnice bacaju starije covid bolesnike čim prođe 10 dana, a za to JA imam dokaze - crno na beloEroo wrote:
Problem je u tome što je 90% umrlo nepotrebno (imam i dokaze za to), a oni su nečija "uža i šira" rodbina.
dijagnostika 1-2 dana, terapija 7 dana, tako da bi 10 dana trebalo biti ok?
postoji postcovid analitika, javljanje na kontorolu i tako to, barem kod onih koji su prošli bolničko liječenje
znam da su neki i stariji i teži bolesnici na žalost morali čekati po par dana doma s upalom pluća da se oslobodi zarazna, tako da shvaćam potrebu i smanjenja opterećenja bolničkog sustava i rasterećenje kreveta u covid odjelima
trebalo bi, ali jako često nije...što se pokaže već nakon 2-3 dana od otpusta
prerano ih skinu s kisika i pošalju doma, gdje nemaju, niti mogu imati, potrebnu skrb
međutim, zato što su stariji u pitanju, ko im jebe mater...ionako im nije preostalo još dugo
Nemam takvo iskustvo... Doduše, nije bilo u nekom vršnom valu, ali inzistiraju na ostanku sve dotle dok saturacija nije postigla stabilnost na iole zadovoljavajućem nivou, postepeno se smanjuje kisik i mora proteći barem jedan dan bez kisika, a da je saturacija barem preko 93, a poželjno je preko 95... A sama terapija Deksametazonom je 10 dana, tek onda se razmatra otpust, to naravno vrijedi za srednje teške slučajeve, ali iz iskustva govorim da pulomolog ne izdaje otpusnicu ukoliko je iole situacija granična, a često se i propisuje kisik za doma, uz periodične obavezne post covid kontrole i kod svog liječnika i kod pulmologa i sugeriraju javljanje na hitnu kod ikakvih možebitnih promjena...
To je iz prve ruke, a rezultat ćeš vidjeti kroz par stranica...sve bude isto, kao da nisi ništa objasnio.
pokerjocker wrote:jedan moj crkava tek od 10-og dana..razbijen ko jaje
Da... Od desetog dana i počinje ono najgore... Dok si u bunilu pod fibrom ni ne primjetiš koliko je organizam otišao...simptomi su podmukli jako i čovjek može do posljednjeg trenutka misliti da nije ništa strašno, znam za barem 5 slučajeva mlađih osoba koji su tako otišli... zato je važno otići na vrijeme u bolnicu da se prvenstveno stabilizira disanje jer kolaps organizma nastupi doslovno u par sati...
darth_vader-
2014-04-17
dijagram wrote:metilda wrote:Dobar tekst. Preporučam pročitati.
https://lm.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fnarod.hr%2Fkultura%2Fristic-zasto-se-neki-katolici-unatoc-pozivima-pape-i-biskupa-ne-zele-cijepiti&h=AT2Pnq463gYsKjK8F0Y-fF237NVdQiCHhS4YwstXr0nuD9Gr6MayxdtdaF1Dsox-Ik-KlSUgNWiGdYYILwm9j9KapoZ14cmfKzunSUcWK9yzFefvK1Oylz_ijAaodF7HtD-7
Katolicki kler zakazao do daske.
Ovo smatram metildinom krivnjom.
Mislio sam da je utjecajna, kad ono, nula bodova.
Nisam ti ja od velikih ljubitelja klera i druženja s klerom kako bi se to moglo pomisliti. S klerom se družim samo kod ispovijedi i pričesti a kuću mi pohodi prilikom blagoslova. Za našeg vrlog kardinala mislim da ima karizmu betonskog bloka i čini više štete puku nego što koristi Vatikanu.
Ali ovaj moralni rascjep što su ga napravili je strašan
Uvijek sam se pitala kako ću znati da sam na pravoj strani kad dođe do raskola u Crkvi. I evo, nije bilo teško pogoditi.
Reče im Isus: »Djeca se ovog svijeta žene i udaju. No oni koji se nađoše dostojni onog svijeta i uskrsnuća od mrtvih niti se žene niti udaju. Zaista, ni umrijeti više ne mogu: anđelima su jednaki i sinovi su Božji jer su sinovi uskrsnuća.«
metilda- Posts : 5122
2021-02-20
Eroo wrote:Olivija, rekoše da je u HR stiglo cjepivo za djecu tako da mislim da ćebiti cijepljen uskoro.Noor wrote:Mengele, kaš eksperimentirat genskom terapijom na malom princu od 7 godina?Eroo wrote:prckov wrote:inace citava tematika o tome koliko je stetna/dobra/provjerena/neprovjerena vakcinacija me podsjeca na situaciju di putnici u autobusu koji negdje juri raspravljaju o dubini sara na zadnjim gumama autobusa i koliko su opasne u odnosu na dubinu i kad su sigurne po pravilima
a niko ne zna niti se pita di to autobus juri
"Putnici u autobusu" su odreda antivakseri.
Cijepljenima je jasan cilj: smanjiti smrtnost na minimum i zaustaviti epidemiju.
Mali princ ide na svjetsko prvenstvou šahu, pa će mu cijepljenje u neku ruku biti posve razumljivo.
I bez toga bi bio cijepljen jer su mu mama i tata vrhunski intelektualci.
Ako kojim slučajem zalutaš na fax moglo bi se ti desiti da ti jedno od njih i pude profesor.
to kak si ti iskompleksiran do jaja, mučno je čitati.
pokerjocker- Posts : 899
2017-09-13
Nisam ništa sloagao. Cijenjeni kolega, bio sam (ironično!) nešto pitan, a ja sam samo objasnio kako stvari stoje.pokerjocker wrote:Eroo wrote:Olivija, rekoše da je u HR stiglo cjepivo za djecu tako da mislim da ćebiti cijepljen uskoro.Noor wrote:Mengele, kaš eksperimentirat genskom terapijom na malom princu od 7 godina?Eroo wrote:prckov wrote:inace citava tematika o tome koliko je stetna/dobra/provjerena/neprovjerena vakcinacija me podsjeca na situaciju di putnici u autobusu koji negdje juri raspravljaju o dubini sara na zadnjim gumama autobusa i koliko su opasne u odnosu na dubinu i kad su sigurne po pravilima
Cijepljenima je jasan cilj: smanjiti smrtnost na minimum i zaustaviti epidemiju.
Mali princ ide na svjetsko prvenstvou šahu, pa će mu cijepljenje u neku ruku biti posve razumljivo.
Ako kojim slučajem zalutaš na fax moglo bi se ti desiti da ti jedno od njih i pude profesor.
Malom princu su mama i tata vrhunski intelektualci i znaju da koronavirus postoji i da se ga ne liječi ivermectinom.
PS:
.. zašto ne reći, i sam spadam u skupinu intelektualaci, kao veći dio moje obitelji. Nismosvi vrhunski, ali imamo i takvih.
Ovdje smo u javnom prostoru, u kojem kao nešto raspravljamo, red bi bio da se svi predstave kako spada, kako bismo
znali koja je težina sadržaja komentara koje iznose. Tvoj komentar mi sugerira da ti nemaš takva iskustva u životu, a
ostalo sam već objasnio samo rečenicu prije.
metilda wrote:dijagram wrote:metilda wrote:Dobar tekst. Preporučam pročitati.
https://lm.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fnarod.hr%2Fkultura%2Fristic-zasto-se-neki-katolici-unatoc-pozivima-pape-i-biskupa-ne-zele-cijepiti&h=AT2Pnq463gYsKjK8F0Y-fF237NVdQiCHhS4YwstXr0nuD9Gr6MayxdtdaF1Dsox-Ik-KlSUgNWiGdYYILwm9j9KapoZ14cmfKzunSUcWK9yzFefvK1Oylz_ijAaodF7HtD-7
Nisam ti ja od velikih ljubitelja klera i druženja s klerom kako bi se to moglo pomisliti. S klerom se družim samo kod ispovijedi i pričesti a kuću mi pohodi prilikom blagoslova. Za našeg vrlog kardinala mislim da ima karizmu betonskog bloka i čini više štete puku nego što koristi Vatikanu.
Uvijek sam se pitala kako ću znati da sam na pravoj strani kad dođe do raskola u Crkvi. I evo, nije bilo teško pogoditi.
Svidja mi se opis kardinalove karizme:)
dijagram-
2015-08-09
Jo čekun izmjenu matilde i masovnehisterije. Napokon stoju na suprotnin stronami, ali se još uvika vješto izbjegavaju.dijagram wrote:metilda wrote:dijagram wrote:metilda wrote:Dobar tekst. Preporučam pročitati.
2014-04-16
darth_vader dislikes this post
aben wrote:Jo čekun izmjenu matilde i masovnehisterije. Napokon stoju na suprotnin stronami, ali se još uvika vješto izbjegavaju.dijagram wrote:metilda wrote:dijagram wrote:metilda wrote:Dobar tekst. Preporučam pročitati.
Samo zato sto je metilda tolerantna.
Predugo se druzila sa svecenicima i oni su je takvom ucinili;)
dijagram-
2015-08-09
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
To nije istina, niti u jednom trenutku pandemije u hrvatskoj, bolnički kapaciteti, zaraznih covid i necovid odjela nisu bili 100% popunjeni, pa da u toj situaciji nije bilo moguće primiti pacijente sa akutnom simptomatikom... To možeš Eri koji se pravi mutav prodavati, on će ko pravi Ero još pola dodati i odmah preprodsti...ljubo1212 wrote:u čemu je točno problem?Noor wrote:problem je u tome što iz bolnice bacaju starije covid bolesnike čim prođe 10 dana, a za to JA imam dokaze - crno na beloEroo wrote:
Problem je u tome što je 90% umrlo nepotrebno (imam i dokaze za to), a oni su nečija "uža i šira" rodbina.
postoji postcovid analitika, javljanje na kontorolu i tako to, barem kod onih koji su prošli bolničko liječenje
znam da su neki i stariji i teži bolesnici na žalost morali čekati po par dana doma s upalom pluća da se oslobodi zarazna, tako da shvaćam potrebu i smanjenja opterećenja bolničkog sustava i rasterećenje kreveta u covid odjelima
2015-08-08
Da, ali to ne znaci da cjepivo ne stiti od covida.
Veci broj umrlih cijepljenih valja pripisati nuspojavama.
dijagram-
2015-08-09
Da, usrali su se do kragne, bi se reklo. Ajd Bulj, covjek ni ne ocekuje nesta od njega ili od seoskog vilozofa Grmoje ali Raspudici???? Ono, usrali su se do kraja. Nino od talijanskih pisaca, Dantea i sl dogurao do fazona sa placa na Dubravi....Ispod radara je prosalo prosipanje zene u njega jer je od sada za mene to. Naime ona je protiv povecanja minimalne place a sjedi kao sef saborskog odbora za zastitu prava zena a zene su pak ubjedljivo najveca grupa koja je na minimalcu. Ono veze sa mozgom i realnoscu nema. Kila jebenog mozga....Popisam mu se u krati esspresso....Glupkakurac wrote:Noor wrote:evo, pak ne valjaGlupkakurac wrote:Noor wrote:ne vode nas, nego svoje ovceAssadNaPodmornici wrote:AHAHAHAHHAHAHAHAmichaellcmacha wrote:Pazi idiota Beroša... Pitaju ga kad će se boosterisati, a on se izasrao kako se testirao na antitijela i da su mu visoka pa da zbog toga još ne treba... I onda ga njegova stručnjakinja poklopi, da se testiranja na antitijela ne rade niti na jednu dozu pa ni na booster
AHHAHAAHAHAHHAHAAH
AHHAAHAHAHAH
ČEKAJ TAKVI NAS DEBILI VODE HAHAAHAHAH
sluša beroša, slušaj faktograf, sluša nenada jarića sa indexa hahaha
Kakvo je ovo blajhanje sad?
da vratim sise?
glede covida, danas odem u sinj, onaj feeling kad brnjicu ne trebaš stavljat ni za dućan
Pa ja se nisam ni žalio na sise... To onaj Veber i njegove gazele... : )
A Bulj je lud ka kupus, baš me zanima kako bi se postavio da ga malo striša ovo govno... On baš radi dernek od ovog imam osjećaj, zato mi Most više i nije ozbiljna alternativa, jednostavno glupa situacija za hvatanje političkih bodova po meni...jedno je biti skeptik prema djelotvornosti cjepiva, a drugo je plasirati u eter krajnje neodgovorne izjave banalizirajući cijelu stvar do razine karikature... Ima kradeze cijeli niz lijepih afera zbog kojih ih se može danonoćno granatirati, oni su uzeli baš globalnu pandemiju kao polazište svih svojih borbi... Sretno im u tome, ali bez mene...
2014-04-14
darth_vader likes this post
ja imam, i nisam jedinaGlupkakurac wrote:Noor wrote:ljubo1212 wrote:u čemu je točno problem?Noor wrote:problem je u tome što iz bolnice bacaju starije covid bolesnike čim prođe 10 dana, a za to JA imam dokaze - crno na beloEroo wrote:
prerano ih skinu s kisika i pošalju doma, gdje nemaju, niti mogu imati, potrebnu skrb
međutim, zato što su stariji u pitanju, ko im jebe mater...ionako im nije preostalo još dugo
Nemam takvo iskustvo... Doduše, nije bilo u nekom vršnom valu, ali inzistiraju na ostanku sve dotle dok saturacija nije postigla stabilnost na iole zadovoljavajućem nivou, postepeno se smanjuje kisik i mora proteći barem jedan dan bez kisika, a da je saturacija barem preko 93, a poželjno je preko 95... A sama terapija Deksametazonom je 10 dana, tek onda se razmatra otpust, to naravno vrijedi za srednje teške slučajeve, ali iz iskustva govorim da pulomolog ne izdaje otpusnicu ukoliko je iole situacija granična, a često se i propisuje kisik za doma, uz periodične obavezne post covid kontrole i kod svog liječnika i kod pulmologa i sugeriraju javljanje na hitnu kod ikakvih možebitnih promjena...
znači, porodica Mengelepokerjocker wrote:Eroo wrote:Olivija, rekoše da je u HR stiglo cjepivo za djecu tako da mislim da ćebiti cijepljen uskoro.Noor wrote:Mengele, kaš eksperimentirat genskom terapijom na malom princu od 7 godina?Eroo wrote:prckov wrote:inace citava tematika o tome koliko je stetna/dobra/provjerena/neprovjerena vakcinacija me podsjeca na situaciju di putnici u autobusu koji negdje juri raspravljaju o dubini sara na zadnjim gumama autobusa i koliko su opasne u odnosu na dubinu i kad su sigurne po pravilima
nevjerojatno ..i onda izabere baš ovaj forum da si te komplekse liječi
vrhunski intelektualac, a engleski ne zna ni beknuti, zato i preskače sve tekstove, nikad ih ne komentira, nema pojma kaj u njima piše
Eroo likes this post
Evo iskustva mog jako dobrog prijatelja... Razbolio se došla ekipa u skafanderima, otpeljali ga u bolnicu u bolnici ležao 3 TRI dana i taj dan popodne ga skafander ekipa dopeljala nazad doma... Četvrti dan kako je odležavao kod kuće mrt vog ga je pronašla covid patronaža, dobro ste pročitali, sad imaju i covid patronažu... Nije moj Vlado bio u cvijetu mladosti, ali je još jesenas znao 20 metarabdrva ispiliti na banzeku, nije pio, pušio, solidno se hranio... I bio je dvodozno cijepljen...Noor wrote:ja imam, i nisam jedinaGlupkakurac wrote:Noor wrote:ljubo1212 wrote:u čemu je točno problem?Noor wrote:problem je u tome što iz bolnice bacaju starije covid bolesnike čim prođe 10 dana, a za to JA imam dokaze - crno na beloEroo wrote:
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
sada su djeca u pitanju.Noor wrote:znači, porodica Mengelepokerjocker wrote:Eroo wrote:Olivija, rekoše da je u HR stiglo cjepivo za djecu tako da mislim da ćebiti cijepljen uskoro.Noor wrote:Mengele, kaš eksperimentirat genskom terapijom na malom princu od 7 godina?Eroo wrote:prckov wrote:inace citava tematika o tome koliko je stetna/dobra/provjerena/neprovjerena vakcinacija me podsjeca na situaciju di putnici u autobusu koji negdje juri raspravljaju o dubini sara na zadnjim gumama autobusa i koliko su opasne u odnosu na dubinu i kad su sigurne po pravilima
nevjerojatno ..i onda izabere baš ovaj forum da si te komplekse liječi
vrhunski intelektualac, a engleski ne zna ni beknuti, zato i preskače sve tekstove, nikad ih ne komentira, nema pojma kaj u njima piše
ne on.
lik ima žešće komplekse vezane uz obrazovanje kao i uz užu obitelj.
ovdje jedino on to naglašava.
kao da je neobično završiti škole, obrazovati se. ili imati obitelj i prijatelje.
o pomoćnom programu zvan ACAD da ne pišem.
ali gledam to i s druge strane.
zamisli da je klasični hamdija pa uz rakiju nalupa ženu, ovako maltretira nas i ne radi doma štetu nikakvu.
veber-
2014-12-30
Eroo and Noor like this post
Eroo wrote:
Nek se jave oni koji su već koristili ivermectin.
Prije nekoliko godina smo ga konju dali kad je imao gliste i bilo je uspješno.
Last edited by Eroo on 13/12/2021, 20:18; edited 1 time in total
Page 17 of 50 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje