Dvije šnite pršuta - otkaz!
Page 10 of 12
Page 10 of 12 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12
Re: Dvije šnite pršuta - otkaz!
...a zna kako se sve može zaobići...dijagram wrote:znam samo da su veberu dvije snite malo,on bi barem 22
Trinity- Posts : 12923
2014-04-17
a mora zaliti nakon dobrog zalogajaepikur37 wrote:dijagram wrote:znam samo da su veberu dvije snite malo,on bi barem 22
+ obliznji cabernet ispod pulta.
dijagram-
2015-08-09
ali bi platio.
i nekaj tu ne štima. vidim u konzumu kako si ženske uredno rade sendviče za gablece. očito imaju neki limit.
i nekaj tu ne štima. vidim u konzumu kako si ženske uredno rade sendviče za gablece. očito imaju neki limit.
2014-12-30
na poslu ne pijem.dijagram wrote:a mora zaliti nakon dobrog zalogajaepikur37 wrote:dijagram wrote:znam samo da su veberu dvije snite malo,on bi barem 22
+ obliznji cabernet ispod pulta.
znači maznuo bi jogurt.
2014-12-30
U mojoj prvoj firmi dolazilo se na posao u 6 a do pola 8 se krijepilo u birtiji,pa je već oko 10 električara bubnula struja,drugi dan je malar opao sa lojtre,treći dan frigurist izgubio škrinju na zavoju itd.Jebi ga,nije bilo interneta.vili40 wrote:samo da ne loču previšedudette wrote:Kod mene 10 - 15 minuta. Ja ni toliko ne potrošim na pretrage koje nisu vezane uz posao. Inače dobivam mjesečne ispise internetskih aktivnosti djelatnika u mom odjelu. Dosta toga je blokirano, ali s onima koji očigledno provode previše vremena na pretragama ili stranicama koje nisu vezane uz posao - porazgovaram.Trinity wrote:Koji bi to bio razumni tajming u radnom vremenu od 8 sati?dudette wrote:U principu se dozvoljava korištenje privatnog email-a kao i posjećivanje 'provjerenih' stranica, u nekom razumnom timingu. Sve drugo je za opomenu i sankcije.dudette wrote:Inače, svaka iole ozbiljnija firma prati 'kretanje' svojih zaposlenika po internetu. Dakle stranice koje posjećuju i vrijeme koje na to utroše.
vili40-
2015-08-02
veber wrote:ali bi platio.
U intersparu kupe marendu, plate na blagajni kod kolegice i odu na pauzu, kad stignu.
Ali ove iz DM-a im vade mast naveliko.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
samo nikad se nezna da ova iz dm ne završi na burzi, a ova iz spara u dm.epikur37 wrote:
Ali ove iz DM-a im vade mast naveliko.
2014-12-30
Eto, jesam rekla... Uhljebi i ukrusi.maggie13 wrote:jesu,ugovorom s drzavom :Ddudette wrote:Pa kak onda ova ekipa ovdje gnoji non-stop? Kaj su svi nezaposleni?
Guest- Guest
Živjelo se kudikamo aktivnije i zdravije.vili40 wrote:U mojoj prvoj firmi dolazilo se na posao u 6 a do pola 8 se krijepilo u birtiji,pa je već oko 10 električara bubnula struja,drugi dan je malar opao sa lojtre,treći dan frigurist izgubio škrinju na zavoju itd.Jebi ga,nije bilo interneta.vili40 wrote:samo da ne loču previšedudette wrote:Kod mene 10 - 15 minuta. Ja ni toliko ne potrošim na pretrage koje nisu vezane uz posao. Inače dobivam mjesečne ispise internetskih aktivnosti djelatnika u mom odjelu. Dosta toga je blokirano, ali s onima koji očigledno provode previše vremena na pretragama ili stranicama koje nisu vezane uz posao - porazgovaram.Trinity wrote:Koji bi to bio razumni tajming u radnom vremenu od 8 sati?dudette wrote:U principu se dozvoljava korištenje privatnog email-a kao i posjećivanje 'provjerenih' stranica, u nekom razumnom timingu. Sve drugo je za opomenu i sankcije.dudette wrote:Inače, svaka iole ozbiljnija firma prati 'kretanje' svojih zaposlenika po internetu. Dakle stranice koje posjećuju i vrijeme koje na to utroše.
Last edited by dudette on 3/1/2016, 18:13; edited 1 time in total
Guest- Guest
neki u ministarstvima zamisljaju s vremena na vrijeme da nesto i rade :Ddudette wrote:Eto, jesam rekla... Uhljebi i ukrusi.maggie13 wrote:jesu,ugovorom s drzavom :Ddudette wrote:Pa kak onda ova ekipa ovdje gnoji non-stop? Kaj su svi nezaposleni?
2014-04-12
nemoj tako.dudette wrote:
Eto, jesam rekla... Uhljebi i ukrusi.
ja sam iz realnog sektora.
2014-12-30
Preferiraš lepinje?veber wrote:nemoj tako.dudette wrote:
Eto, jesam rekla... Uhljebi i ukrusi.
ja sam iz realnog sektora.
Guest- Guest
proizvodnja. 100% privat, preko 150ljudi.dudette wrote:
Preferiraš lepinje?
2014-12-30
Mogli bi vladu formirati s forumskim ljudskim potencijalom.maggie13 wrote:neki u ministarstvima zamisljaju s vremena na vrijeme da nesto i rade :Ddudette wrote:Eto, jesam rekla... Uhljebi i ukrusi.
Guest- Guest
vec jesmo,nisi pratila...narodna fronta foruma 8-)dudette wrote:Mogli bi vladu formirati s forumskim ljudskim potencijalom.maggie13 wrote:neki u ministarstvima zamisljaju s vremena na vrijeme da nesto i rade :Ddudette wrote:Eto, jesam rekla... Uhljebi i ukrusi.
2014-04-12
Ok, možemo se dogovoriti ako nudiš dobru plaću i premije.veber wrote:proizvodnja. 100% privat, preko 150ljudi.
Guest- Guest
Jesu pobijedili naši ili nji'ovi?maggie13 wrote:vec jesmo,nisi pratila...narodna fronta foruma 8-)dudette wrote:Mogli bi vladu formirati s forumskim ljudskim potencijalom.maggie13 wrote:neki u ministarstvima zamisljaju s vremena na vrijeme da nesto i rade :Ddudette wrote:Eto, jesam rekla... Uhljebi i ukrusi.
Guest- Guest
ejjj. privat firma. nsmo ministarstvo.dudette wrote:Ok, možemo se dogovoriti ako nudiš dobru plaću i premije.veber wrote:proizvodnja. 100% privat, preko 150ljudi.
premija ti je.....
....nema premije.
2014-12-30
sve su to nasi...'vako ili 'nako...@_@dudette wrote:Jesu pobijedili naši ili nji'ovi?maggie13 wrote:vec jesmo,nisi pratila...narodna fronta foruma 8-)dudette wrote:Mogli bi vladu formirati s forumskim ljudskim potencijalom.maggie13 wrote:neki u ministarstvima zamisljaju s vremena na vrijeme da nesto i rade :Ddudette wrote:Eto, jesam rekla... Uhljebi i ukrusi.
2014-04-12
poanta price je ova: zene su kradljivice
mi decki nismo takvi
mi decki nismo takvi
dijagram-
2015-08-09
i na jednoj i na drugoj strani, jednak broj ljudi iz realnog sektora. po jedan.dudette wrote:Jesu pobijedili naši ili nji'ovi?
ostalo filozofi i ukrušci.
2014-12-30
Page 10 of 12 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12
Similar topics
» Crnac dobio otkaz...
» Jedan uhljeb dobio otkaz
» Mile Srbin dobio otkaz u HR
» Drago Ćosić dobio otkaz
» SAD: Zbog meme dobio otkaz
» Jedan uhljeb dobio otkaz
» Mile Srbin dobio otkaz u HR
» Drago Ćosić dobio otkaz