Zoki o obitelji Zec:'Pozvani su u Vladu,dobili su odstetu,sto jos treba?'
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Zoki o obitelji Zec:'Pozvani su u Vladu,dobili su odstetu,sto jos treba?'
...tu jedino ne racunam.na one srbe koji su branili hrvatsku ili na neki drugi nacin pokazali domoljubni cin..ostali..vozivuksadinare wrote:Crvenko boli me kurac za vas..vi ste za mene zavrsena prica jos '91...sa vama mogu samo na distancu..mozda i na nisan
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:Crvenko boli me kurac za vas..vi ste za mene zavrsena prica jos '91...sa vama mogu samo na distancu..mozda i na nisan
Bježi ako dođu. Srbi posebno dobro nišane u Zagrebu.
https://www.espreso.co.rs/sport/ostali-sportovi/929091/srbi-pogodjali-medalje-u-zagrebu-postavljeni-drzavni-rekordi-koji-su-bolji-od-svetskih
crvenkasti-
2014-04-17
u teoriji da u praksi bananacrvenkasti wrote:vuksadinare wrote:Crvenko boli me kurac za vas..vi ste za mene zavrsena prica jos '91...sa vama mogu samo na distancu..mozda i na nisan
Bježi ako dođu. Srbi posebno dobro nišane u Zagrebu.
https://www.espreso.co.rs/sport/ostali-sportovi/929091/srbi-pogodjali-medalje-u-zagrebu-postavljeni-drzavni-rekordi-koji-su-bolji-od-svetskih
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ne treba im davati štofa pokušavajući se opravdavati... Ubijanje članova obitelji Kostrić u mjestu Kostrići, je višestruko veći i perfidniji zločin i to potaknut isključivo mržnjom po osnovi nacionalne isključivosti... Tak da naši nek se nose u mp3 kad nisu u stanju nametnuti, ne opravdavatini pojašnjavati, nego nametnuti prave odnose i relacije kad su zlodjela u pitanju...
2015-08-08
Hektorović likes this post
"Prije pedeset jednu godinu, 7. prosinca 1970., njemački kancelar Willy Brandt u ikoničnom je prizoru njemačke katarze kleknuo pred spomenik židovskim žrtvama varšavskog Geta.
Pedeset jednu godinu kasnije, 7. prosinca 2021. godine, hrvatski predsjednik Zoran Milanović u ikoničnom se prizoru hrvatske katarze prisjetio nikad procesuiranog ubojstva srpske obitelji Zec i hladnokrvne likvidacije dvanaestogodišnje Aleksandre: 'Obitelj Zec je bila pozvana u vladu, dobili su odštetu, što još treba? Sad vas moram direktno pitati, što još treba?'
Ništa, predsjedniče. Baš ništa. Što bi rekao jedan moj drug, ne morate vi ići u tri pizde materine, ja ću", piše Dežulović.
Pedeset jednu godinu kasnije, 7. prosinca 2021. godine, hrvatski predsjednik Zoran Milanović u ikoničnom se prizoru hrvatske katarze prisjetio nikad procesuiranog ubojstva srpske obitelji Zec i hladnokrvne likvidacije dvanaestogodišnje Aleksandre: 'Obitelj Zec je bila pozvana u vladu, dobili su odštetu, što još treba? Sad vas moram direktno pitati, što još treba?'
Ništa, predsjedniče. Baš ništa. Što bi rekao jedan moj drug, ne morate vi ići u tri pizde materine, ja ću", piše Dežulović.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Srbi su Židovi ?debotoijusto wrote:"Prije pedeset jednu godinu, 7. prosinca 1970., njemački kancelar Willy Brandt u ikoničnom je prizoru njemačke katarze kleknuo pred spomenik židovskim žrtvama varšavskog Geta.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ZAKLAT ĆU VAS SVE.debotoijusto wrote:"Prije pedeset jednu godinu, 7. prosinca 1970., njemački kancelar Willy Brandt u ikoničnom je prizoru njemačke katarze kleknuo pred spomenik židovskim žrtvama varšavskog Geta.
2014-04-11
Smečari jedni bezobrazni.
Sad ste počeli s pričom kako su SRBI = ŽIDOVI dakle Hrvati su ih eto iz čista mira upucali iako ova mala nije bila meta kako sam već rekao
MA SVE ĆU VAS POBIT
DO JEDNOGA
Sad ste počeli s pričom kako su SRBI = ŽIDOVI dakle Hrvati su ih eto iz čista mira upucali iako ova mala nije bila meta kako sam već rekao
MA SVE ĆU VAS POBIT
DO JEDNOGA
Last edited by RayMabus on 7/12/2021, 22:27; edited 1 time in total
2014-04-11
Koja se to ideologija točno promiče tu ?RayMabus wrote:Smečari jedni bezobrazni.
MA SVE ĆU VAS POBIT
DO JEDNOGA
Tu je ubijeno troje ljudi a očito je da ovi nisu došli po nju nego nekog drugog dok je ona samo koleteralna žrtva.
Dakle nećeš ulicu obitelji Zec nego baš nje.
Šta to poručuješ ?
Da su Hrvati hodali naokolo i ubijali srpsku djecu dakle Hrvati su ubojice djece.
A šta ako se ispostavi da je ovaj KOSOVAC tj špijun ?
Ne može ulica Aleksandri Zec. Može jedino obitelji Zec jer nisu ove druge dvije žrtve manje vrijedne kao i šta nećeš slat poruku da su oni tu došli radi nje tj da su Hrvati ubojice srpske djece.
I uza sve to još nismo ustvrdili jel joj ćaća špijun.
NOSIT ĆE VAS CRNA RIJEKA I VAS I SRPSKU PRAVOSLAVNU CRKVU I SVE SRBE U HRVATSKOJ VIDIM LI TAKVU ULICU BILO GDJE U HRVATSKOJ.
2014-04-11
Nema pravde. Nema istine. Nema Boga. To smo izmislili da se spasimo od užasa i očaja.mentalitet wrote:Svaka tii chast .To je istina,etika, moral i pravda za svu djecu svijeta.crvenkasti wrote:svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
zganci_i_jetrica- Posts : 1406
2021-06-05
Sindrom Vitto Corleone...crvenkasti wrote:Vojnički gledano, najbolje je ubiti neprijatelja dok on nije prilici pucati na tebe.
Što je mogućnost uzvraćanja manja, to je, vojno gledano, opravdanost ubijanja veća.
Najbolje ih je ubiti dok su još mali, prije nego odrastu.
zganci_i_jetrica- Posts : 1406
2021-06-05
VIDIM LI IGDJE U HRVATSKOJ BILO ŠTA A NASLOVLJENO NA TU ALEKSANDRU ZEC, DAKLE ULICU, SPOMENIK
POKRENIT ĆU KOD ZA UNIŠTENJE TRI DRUŠTVENE SKUPINE U HRVATSKOJ
1. LJEVIČARI JUGONOSTALGIČARI
2. SRPSKA PRAVOSLAVNA CRKVA
3. SVI SRBI U HRVATSKOJ
JA NE PRIJETIM PRAZNOM PUŠKOM. NEMOJ SLUČAJNO DA ME IZAZOVETE.
NOSIT ĆE VAS CRNA RIJEKA I VAS I SRPSKU PRAVOSLAVNU CRKVU I SVE SRBE U HRVATSKOJ VIDIM LI TAKVU ULICU BILO GDJE U HRVATSKOJ.
3. SVI SRBI U HRVATSKOJ
2014-04-11
Nisu ovo srbi inicirali nego skupina ne možemo.RayMabus wrote:VIDIM LI IGDJE U HRVATSKOJ BILO ŠTA A NASLOVLJENO NA TU ALEKSANDRU ZEC, DAKLE ULICU, SPOMENIK
3. SVI SRBI U HRVATSKOJ
Točnije Tomašević.
2014-04-16
Koja ste govna naopaka... Pa nismo mi bili agresori niti bi se mi trebali poistovjećivati sa Wilyem... Jebalo sve, koji smo mi mazohisti... Što mi sve bandi ne dozvolimo...debotoijusto wrote:[size=47]"Prije pedeset jednu godinu, 7. prosinca 1970., njemački kancelar Willy Brandt u ikoničnom je prizoru njemačke katarze kleknuo pred spomenik židovskim žrtvama varšavskog Geta.[/size]
[size=47]Pedeset jednu godinu kasnije, 7. prosinca 2021. godine, hrvatski predsjednik Zoran Milanović u ikoničnom se prizoru hrvatske katarze prisjetio nikad procesuiranog ubojstva srpske obitelji Zec i hladnokrvne likvidacije dvanaestogodišnje Aleksandre: 'Obitelj Zec je bila pozvana u vladu, dobili su odštetu, što još treba? Sad vas moram direktno pitati, što još treba?'[/size]
[size=47]Ništa, predsjedniče. Baš ništa. Što bi rekao jedan moj drug, ne morate vi ići u tri pizde materine, ja ću", piše Dežulović.[/size]
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
u programu komemoracije koju su organiziralimortal wrote:Nisu ovo srbi inicirali nego skupina ne možemo.RayMabus wrote:VIDIM LI IGDJE U HRVATSKOJ BILO ŠTA A NASLOVLJENO NA TU ALEKSANDRU ZEC, DAKLE ULICU, SPOMENIK
3. SVI SRBI U HRVATSKOJ
Točnije Tomašević.
Antifašistička liga RH i Srpsko narodno vijeće
povodom tridesete godišnjice ubojstva Aleksandre, Marije i Mihajla Zeca, i to s Borisom Miloševićem, potpredsjednikom vlade RH, Miloradom Pupovcem, predsjednikom SNV-a, kao i aktivistima koji godinama na današnji dan posjećuju ovo mjesto.
2014-04-11
Nije Mihajlo bio spijun ali je bio upetljan u mutne poslove. Ubijen je radi novca a zena I kcer su mu kolateralne zrtve.
Sto naravno nikako ne opravdava ubojice.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ringo10 wrote:Nije Mihajlo bio spijun ali je bio upetljan u mutne poslove. Ubijen je radi novca a zena I kcer su mu kolateralne zrtve.
Pa eno u Srbiji neki dan pobijena čitava obitelj zbog koristoljublja.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Ma nije tako šta ti je.Ringo10 wrote:Nije Mihajlo bio spijun ali je bio upetljan u mutne poslove. Ubijen je radi novca a zena I kcer su mu kolateralne zrtve.
Hrvati su ubojice djece. Ona je bila meta. Zato samo njeno ime mora da bude na imenima ulica i samo njoj spomenik.
Pola miljona poklane nejači u Jasenovcu.
IZAZIVITE ME I POKRENIT ĆU KOD ZA VAŠE UNIŠTENJE.
Počima sa stvaranjem crnogorske pravoslavne crkve i rušenjem srpske pravoslavne crkve u regiji dakle i Hrvatskoj.
NESTAT ĆETE.
SVI.
2014-04-11
debotoijusto wrote:"Prije pedeset jednu godinu, 7. prosinca 1970., njemački kancelar Willy Brandt u ikoničnom je prizoru njemačke katarze kleknuo pred spomenik židovskim žrtvama varšavskog Geta.
Tupsi uspoređuješ žrtve Holokausta sa ubojstvima iz koristoljublja.
Strašno je što se dogodilo no nije se radilo o državnoj kampanji masovnog ubijanja nego o lokalnoj bandi.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
mentalitet wrote:vuksadinare wrote:https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2323931&index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_m
Evo neka tebi pobiju djecu i zenu .Neka te pozovu u jebenu vladu [stalu].Neka ti isplate oshtetu chak deset puta vishu i ti cesh biti naravno zadovoljan .Tipichni 'rvat zar ne? MARSH GADE u 100 pizdi materinih.JEBLO mater bolesnu to samo moze stvoriti netko tko je mozda josh vishe bolestan .
prvo, jebo ti pas uznojenu mater trofaznu, lažljivu podmuklu i bezobraznu smrade četnički. više puta sam čitao kako sereš protiv hrvata. ti i takvi ostali smrdljivi uznojeni četnici i sami bi likvidirali takvu obitelj samo da iz toga možete izvući korist i lamatati time uokolo. otprilike kao i židovi kad vade ispisana table "holokaust"
ovaj čin je bio djelo životinja, a ne ljudi, užasan je od početka do kraja i o tome uopće nema rasprave. ne znam čemu koristi povlačenje te tragedije po medijima, osim da ovakvi degenerici poput tebe, pronađu svoju svrhu.
pokerjocker- Posts : 899
2017-09-13
To nije bio zlocin drzave iako neki
takvim pokusavaju da ga predstave.
Zlocin jedne bande iz koristoljublja.
Ali drzavi ide na dusu i odgovornost to sto su nekim pokvarenim pravnim smicalicama ubojice oslobodili odgovornosti.
E to je problem i Hrvatska za to placa i danas ...ne samo novcano.
takvim pokusavaju da ga predstave.
Zlocin jedne bande iz koristoljublja.
Ali drzavi ide na dusu i odgovornost to sto su nekim pokvarenim pravnim smicalicama ubojice oslobodili odgovornosti.
E to je problem i Hrvatska za to placa i danas ...ne samo novcano.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Koliku su Židovi dobili odštetu u 12 zemalja komunizma
» POLJACI DOBILI NOVU VLADU
» Umjesto vlade stručnjaka, dobili smo vladu oriđinala, karampana i redikula
» Inzko : Nije dobro što Federacija BiH nema svoju vladu i zato idući put treba majorizirat Hrvate na toj razini
» Jerbo sposobnost kritičkog mišljenja treba svoj djeci, i onoj koja nisu iz pobožnih obitelji i onoj koja jesu
» POLJACI DOBILI NOVU VLADU
» Umjesto vlade stručnjaka, dobili smo vladu oriđinala, karampana i redikula
» Inzko : Nije dobro što Federacija BiH nema svoju vladu i zato idući put treba majorizirat Hrvate na toj razini
» Jerbo sposobnost kritičkog mišljenja treba svoj djeci, i onoj koja nisu iz pobožnih obitelji i onoj koja jesu
Page 3 of 6